Boşanıyorum.

Haha.
Süpersinnnn
Neli almıs dondurmayı o senin tabirinle "sümsük" kocacıgın?

ay ben de bi kaç güne boşanıyorum valla şu durumumda siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün benim yaratık kocam hayat kadınıyla birlikte olmuş pazar günü biz ondan boşanıyoz fırat abi iki tokat atsa da düzelmez sanırım bi iki kemiğini kırması lazım :) allah sizi mutlu etsin kardeşim böyle şeyleri dert etmeyin allah aşkınıza ya

@tubatubatubatuba

Allah yardimcin olsun sabir versin :26:

Ne korkunc ya Allah kimsenin basina böyle seyler getirmesin... Ben sözlüyüm hic ummam allah da sözlümü sasirtmasin insallah... iki gündür Su Forumu dolasiyorum ve artik bir derdim var vs. gibi konulara bakmamaya karar verdim cenab allah herkesse sabir versin esleri bayanlari sasirtmasin insallah... !!

amin kardeşim sağol allah bahtını açık etsin buralarda dolanma valla ,çok zor durumlar bunlar

Allah yardımcın olsun bebeğin var sanırım bi anlık zevk için değer mi bu yuvanın yıkıldığına erkekler işte nefisleri körelmiyor

yetiş fırat abimmm bizede bi el att

ben kakaolu dondurma severim kocam kivili almış boşanıcam

Allah yardımcın olsun bebeğin var sanırım bi anlık zevk için değer mi bu yuvanın yıkıldığına erkekler işte nefisleri körelmiyor

evet canım 14 aylık oğlum var bugüne kadar yürümeyen oğlum biz tartışırken pıtır pıtır yürümeye başladı çok duygulandım gerçekten ,yine de sağ duyuluym sanırım başkası olsa tartışmaz kafasında bi iki odun kırardı adamın ya da fırat abiye seslenirdi :) erkeler ah erkekler ne diyim bilmem ki allahlarından bulsunlar

hayy ağzını öpeyim . Barışılmış edilmiş ama demeden gecemiycem . Bazı arkadaşlar küçük bi kıskançlık icin boşanılmaz demişler. Saygı gösteriyorum ama farklı yönlerden bakıyoruz olaya ben saygısızlık olduğu icin boşanmasından yanaydım . Eşi aldattı veya o kızla ilişkisi olabilir falan diye değil . Saygı bir ilişkinin temel direği. Hayat çok şey sunuyor insana ve eğer saygı yoksa zor sınavlar aşılamıyor. Insanın çocuğu olduktan sonra ayrılık bi kat daha zor oluyor. Ben olaya bu yönden yaklaşmıştım.

bu fırat abi olayını da şimdi okudumya kızlar ne güzel olur etrafımızda böyle fırat abiler olsa dimi her eve bir fırat abi mesela:)kocalar sevgililer kudurunca gelse şöyle iki tokat sallasa adamlar mum gibi olsaaaa

barismissiniz...sevindim...
ama bu iste hala eksik bir seyler var...
bu kizi buradan gideceksin diye esiniz mi aradi firat abiniz mi?

bu arada arkanizda olan kisi esinizin ailesinden cok kendi aileniz bence...abiniz esinizin abisini aramasaydi ve kardesinize haddini bildirin demeseydi hala uzgun uzgun bu forumda dolasiyor olacaktiniz, bosansam mi bosanmasam mi diye dusunup duracaktiniz...
firat abi kadar, hatta belki daha da fazla, kendi abinize tesekkur edin...

Evlilikler cocuk oyununa dondu yada saglikli tam olarak anlatilmiyor eksik ve ici bos gorunuyor bu sebepten bu konuda anlatilan evlilik modeli..

Evli ciftin yasi kucukse, buyuklerin bazen araya girmesinde hayir var .. Yoksa iki gence kalsa ucan disi sinekten bile evlilik bozulabilir su son donemde yapilan evliliklerde.. Kinamiyorum kesinlikle, evliligimin ilk bir kac senesinde bende yaptigim kiskancliklari hatirlayip guluyorum simdi kendime ama burda okuduklarim gibi iliskiyi bu kadar yipratmamistir yasananlar ,yipratmamalida..
Mumkun oldugunca kendi icinde kisinin tek basina yasamasi ve bas etmesi gereken bir his kiskanclik, yoksa yol actigi sorunlara sasmamak elde degil.. Kas yaparken ,goz firlayip insanin elinde kaliyor..
Bir de kimseyi kendinizden cok degerlendirmeyin kiskanarak, onun egosunu, duygularini yukseltip, kendinizi degersizlestirmeyin..
Siz teyze kiziyla ,mustakbel sumsugunuzu bir arada gordugunuzde ,senden iyilerini bulurum havasini basip gecseydiniz, esinizin tavri bu olmicak, teyze kizida gercek bi cali supurgesine donusuverecekti esinizin gozunde..(bu arada sumsuk tabiri size ait oldugu icin kullandim, is bu hal olup tatliya baglaninca, eminim simdi beraber dondurma yaladiginiz esiniz icin kullandiginiz bu tabir kafanizda zonklayip, kulaklarinizdan sizip
duruyordur)
Bunca insanin onunde esinize sumsuk demenizide hic yakistiramadim ayrica, Yasananlar hakaret de olsa kavgada olsa iki kisinin arasinda kalmali! Mahrem diye bosuna denmiyor..

Yinede gecmis olsun, allahtan bi konumuz guzel sonuclandi..

Dikkatle okudum sorununuzu ve yazmak istiyorum artık: Kocanızla barışmış olabilirsiniz; Allah yuvanızın yıkılmasına izin vermesin.
Ancaaak,
Gördüğüm şu ki suç sizde de var: Hem geçmiş gitmiş bir şeyi kurcalayıp duruyorsunuz. Adama baskı yapıyorsunuz. Adam da inada bindiriyor. Çilgına dönüp adamı çimdiklemişsiniz. Kocanız sizi çimdiklese şiddet oluyor, e siz onu çimdikleyince ne oluyor? O kadar kişi arasında rest çekmişsiniz boşarım diye. Kimse duymasa da hissetmiştir herkes. En azından birisi sizin kaş göz işaretinizi görmüştür muhakkak. Sonra bir de evi terketmişsiniz, sonra da yalvarmışsınız dönmek için. Kocanızın ne yapmasını beklerdiniz: "Pek güzel iş yapmışsın hanımcım, her kafan bozulduğunda gidebilirsin tabi?" mi demeli. Benim kocam çıksa gitse, ertesi güne o kapının kilidini değiştiririm. Var mı öyle esince kaçmak? Sonra bir de adam sizin yanınızda abisinden tokat yiyor. Oh ne güzel. Kocanızda saygı yok ama sizde de yok ne yazık ki. Siz şimdi afiyetle dondurmanızı yiyin ve herşey yolunda masalını kendinize okumaya başlayın.
Bakalım gelecek günler nasıl huzurlu günler getirecek??

ben anlamadım nasıl bu kadar karmaşık şeyler yaşayıp normalmiş gibi anlatabiliyorsun canım ya :26:
ben sahsem eşimin tokat yiyip akıllanan bi adam olmasındansa kendim konuşarak iletişim kurarak çözmemizi tercih ederim
yarın öbür gün fırat abi mi olacak hep başınızdA?
bu konuyu biraz zaman geçtikten ve öfkeler soğuduktan sonra konuşup içinizde birşey kalmayacak şekilde anlaşarak kapatın bence...

konu sahıbı arkadas kıskanmakta cok haklısın ben olsam bende kıskanırdım ve onunla aynı ortamda bulunmasından bunu dıle getırdığımde de hadı be dıyen adama da guvenım sarsılırdı.ama sız resmen saygınızı kaybetmıssınız bıeırınıze karsı adama sumsuk dıyosun bu bunun kanıtı işte saygının bıtığı yerde sevgi asş evlilik yasanır mı acaba?göz göre onunla konusması sızı umrsamaması onunda sız olan saygısının bıtığıne en buyuk ornek hadı fırat abınız tokatlamış kızı sehırden kovmus tlf sıldırmıs ama adamın aklında varsa onu sılebılır mı sızce bılemıyorum bu ısın sonunu da pek aydınlık goremıyorum hakkınızda hayırlısı olsun eve dondurma alıp gelecegınede adam mı gıbı gelıp gonlumu almaya calıssaydı daha cok memnun olurdu konuyu acıp cozmeden kapatılmasından hıc hoşlanmam asıl ozaman onemsız gıbı gorunur ve daha da sınır olurum

Valalhi ömrümde senin gibi insna görmedim madem konuyu bu şekilde kapatacaktın neden özel hayatını burda açıyorsun bugün dondurma alır sen yalarsın yarın üstüne teyzenin kzını yada başkasıyla seni aldatır avucunu yalarsın hadi arkadaşım uzatma sana akıl verende kabahat sizin gbiilere acaip sinir oluyorum kendine güvensizlik sıfır kocaya güven sonsuz hadi bakalım yarında gelip ağlama buralarda ..

hayy ağzını öpeyim . Barışılmış edilmiş ama demeden gecemiycem . Bazı arkadaşlar küçük bi kıskançlık icin boşanılmaz demişler. Saygı gösteriyorum ama farklı yönlerden bakıyoruz olaya ben saygısızlık olduğu icin boşanmasından yanaydım . Eşi aldattı veya o kızla ilişkisi olabilir falan diye değil . Saygı bir ilişkinin temel direği. Hayat çok şey sunuyor insana ve eğer saygı yoksa zor sınavlar aşılamıyor. Insanın çocuğu olduktan sonra ayrılık bi kat daha zor oluyor. Ben olaya bu yönden yaklaşmıştım.

Canım arkadaşım teşekkürler ama işte böle insnaların kendisine saygısı yokki başkalarından beklesin bizd eburd aonlara yardımcı olmaya çalışıyoruz..
Bugün teyze kızı yarın başka kızla yapar sorun teyze kızındada değil bu kadar safca yapılan evlilikte ve bukadar kanan kadınlarda

Halen daha kıskançlık diye yorumluyorsunuz allah aşkına anlamıyorum yaşanmış bir ilişki varsa teyze kızı yada eşi ben çıkıyorum hastayım vs deyip odadan çıkabilridi neden yüzyüze konuşuyorlar halen daha insan utanır yaaa eşinden ben bunla ilişkim vardı halen daha konuşuyorum eşim rahatsız olur diye düşünür saygı saygı saygı tek taraflı düşünmeyin ......Siz erkek olsanız konuşurmuydunuz o kızla tekrar birde eşinizin yanında ???

Çok komik hakikaten.

Gözümün önünde bir çizgi film sahnesi canlandı.

Şuursuz kedi tomun kafasına bezbol sopasıyla vurur birisi ve kedi birden çark eder.

Yok yok Fırat abinin elinde var bi keramet; tak tak iki tokat, herşey yolunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…