- Konu Sahibi Hasibeerem
-
ne güzel işte oturur birlikte yalarsınız..
biz de avucumuzu yalarız..
toparlanın kızlar...toplayın tası taragı...
Allah mutlu mesut etsin demeden de gitmeyelim...
ama konu başlıgı konuyla alakalı değil belirteyim,,
BAŞLIK ; BOŞANIYORUM
İÇERİK; DÜŞÜNÜYORUM
SONUÇ ; DONDURMA YALİCİZ
@tubatubatubatuba
Allah yardimcin olsun sabir versin :26:
Ne korkunc ya Allah kimsenin basina böyle seyler getirmesin... Ben sözlüyüm hic ummam allah da sözlümü sasirtmasin insallah... iki gündür Su Forumu dolasiyorum ve artik bir derdim var vs. gibi konulara bakmamaya karar verdim cenab allah herkesse sabir versin esleri bayanlari sasirtmasin insallah... !!
ay ben de bi kaç güne boşanıyorum valla şu durumumda siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün benim yaratık kocam hayat kadınıyla birlikte olmuş pazar günü biz ondan boşanıyoz fırat abi iki tokat atsa da düzelmez sanırım bi iki kemiğini kırması lazım :) allah sizi mutlu etsin kardeşim böyle şeyleri dert etmeyin allah aşkınıza ya
Allah yardımcın olsun bebeğin var sanırım bi anlık zevk için değer mi bu yuvanın yıkıldığına erkekler işte nefisleri körelmiyor
Arkadaşım altı aylık evliyim ama hayatta o kadar tecrübelerim varki yada şöle dim hayatı okadar gözlemleyen birkişiyim ki altıncı hissimde kuvvetlidir benim sen beni dinle pişman olmazsın
1...Sadece eşinino kızla birlikteliği olmuş senin bildiğinid ebiliyor ama genede sana saygı göstermeden onunla gülerek konuşuyor senin rahatsız olduğunu anladığı halde SANA KARŞI SAYGISI OLMAYAN BİRİ sonucunu doğurdu böyle biriyle hayatını geçirme BOŞAN daha yeni evlisin çocuğun olur neyaparsın o zaman gençcinde bırak evlilikte ömürünü harxcıyor insan böle biriyle ÖMÜR GEÇMEZ şimdiden senle nasıl konuşuyor aranızda SAYGI KALMAMIŞ bu evliliği gelecekte düşünemiyorum ilerde de ben seni sevmiyordumki zaten derse hiç şaşırma şimdiden bu ne laubalilik sana karşı ..
2.......Teyze Kızına Güvenme hadi o odayı boşaltmamış o odadan çıkabilirdi aralarındski ilişki devam ediyor bence insan başım ağrıyor midem ağrıyor yalan uydurur çıkar odadan demi KIZDADA GURUR YOK EŞİNDEDE bence ilişkileri devam ediyor olabilir ..
3.....Allah bir insana sağlık verdikten sonra herşeyin üstesinden gelir sen merak etme onları göre göre hayatını üzülerek ağlayarak geçirmek yerine BOŞAN daha iyi
Biliyorum ki içimde yine bir eksiklik var, Boşanmaya inanki karar vermiştim. Çünkü vurdumduymazlıgı beni çok incitti.
Ancak forumdada bu yüzden boşanılmaz gibi yorumlar geldi, Olayın sıcaklıgı anında daha çok kötü düşünüyordum.
Fırat abinin onu bu denli azarlaması, ve abisinden yuvamızı kurtarması açısından iki tokat atması çok şey değiştirdi, Ailesinin bana verdiği değeri gösterdi.
Arkamda eşimin ailesi var tabi ki, En azından bir şans vermek gerekir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?