- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Hasibeerem
-
bu erkekler ne garip yaratıklar. ancak bunun ne demek olduğunu ne zaman anlar biliyor musun senin eski sevgililerinden biriyle görüştüğün zaman. aslında fena fikir değil. aynısını yapabilirsin tabi bun arkadaşından da rica edebilirsin güzel bir oyun oynayabilirsin. sonra boşa içinin yağları erisin. şimdi çok erken bu kararı vermişsin. belki boşanınca tekrar teyzenin kızına dönecek kurtlar sofrasına mı bırakıyorsun
Bence kesinlikle anlatılmayan seyler var.
Arkadas sürekli bosanıcam bosanıcam diye kendini paraladı.
Kocasına sümsük, pislik diye demedigi kalmadı.
Ve sonra esini arıyıp taksi yolla geleyim diyor.
Acaba bosanmak isteyen kocasımı arkadas mı ben anlayamadım.
Çok tutarsızlıklar var.
Sen git kocana sürekli seni boşucam de sonra taksi yolla geliyim de.
Ne kadar mantıklı?
Komiğime gitti acıkcası.
Hele adamın 2 tokatla düzelmesi dahada komigime gitti.
ARKADAŞLAR ben vicdanen affetmiş değilim, Tavrımı ve soğuk duruşumu koymak istiyorum, Bazı arkadaşlarda aksine daha iyi davran diyor.
Eşimle baş başa kalmadığımız için sümsük herifle ! yani..
Ne olaçağını kestiremiyorum ki :) bir karar vereyim.
Akşam gelip aynı pislikleri yaparsa, Boşanaçağım.
Ama başbaşa kaldığımızda özür dileyip birşeyler yaparsa affedeçeğim
çok doğru yapıyorsun... kimse kusura bakmasın burda belki akraba evliliği yapanlar vardır ama benim resmen midem bulanıyor bu akraba evliliklerinden çünkü bizim kültürümüzde yok doğrusu da bu. doğru bir karar vermişsin demekki eşin unutamamış teyzesinin kızını başkasını seven bir adamdan sana hayır gelmez diye düşünüyorum
ARKADAŞLAR ben vicdanen affetmiş değilim, Tavrımı ve soğuk duruşumu koymak istiyorum, Bazı arkadaşlarda aksine daha iyi davran diyor.
Ayrıca kocan 2 tokatda nasıl düzeldi diye sorular var.
HAYIR DÜZELDİ DEMİYORUM zaten.
Sadece ;
Tamam abi özür dilerim, Hasibe sendende özür dilerim dedi bir daha olmayacak dedi
Çıktı gitti.
Olay ve yaşanlar.
Arkadaşlar bugün abim, Eşimin abisini ( kendisinden 5 yaş büyük ) aradı.
Durumu ve vurdumduymazlığı anlattı. Kardeşine gereken dersi ve müdaheleyi yap dedi. Biz bacımızı sokakta bulmadık dedi.
Fırat abi ( eşimin abisi ) beni evden aldı, Eşimide işten arabada hiç konuşmadık, bizi eve götürdü.
Eşimle konuşmaya çalıştı, Baktı anlamıyor ! Eşime 2 tane tokat attı ( ohhhh içim soğudu ) terbiyesizlik yapma ! karına sahip çık, seni duman ederim dedi.
Eşim 2 tokatdan sonra mantıklı düşünmeye başladı bendende abisindende özür diledi. Bir daha böyle birşey asla yapmayacak !
SONRAAA KIZ KUZENE NEMİ OLDU ?
Yanımda aradı, bir güzel küfür etti, Senin miden çok genişmiş seni böyle bilmezdim dedi.
Bugün burdan defolup gidiyorsun, Beni babanı arattırma dedi ! Kocaman bir kızsın sen utan mıyor musun dedi ? Bunu ailemiz duyarsa neler olur dedi !
Evet bugün bilet aldı dönüyor barıştık kocamla !
Fırat abi sana çok teşekkür ederim ! Site yönetimi sizede ! Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun !
sümsük dediğiniz bir adamla evli kalmayın zaten ..
Evet hem sümsük hem pislik.
Di mi?
Böyle bi adamla evli kalınmaz :)
Evet hem sümsük hem pislik.
Di mi?
Böyle bi adamla evli kalınmaz :)
(sen de taktı bana hep benden alıntı yapıoyor diye kızmıyosun bana umarım )
Ayrıca kocan 2 tokatda nasıl düzeldi diye sorular var.
HAYIR DÜZELDİ DEMİYORUM zaten.
Sadece ;
Tamam abi özür dilerim, Hasibe sendende özür dilerim dedi bir daha olmayacak dedi
Çıktı gitti.
anlamak için çok uğraştım ama anlayamadım konuyuda sorunu da biyi de sümsüğüde hiçbirini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?