Boşanıyorum.

nu negatif olay, 2 mağduru bir araya getirebilir şekerim..

eşin kızı arayıp abisi adına özür diler ve olaylar gelişebilir.. asıl şimdiden sonra kork bence sen gelişmelerden..

kimse kızmasın bana ama
karı koca mevzularının böyle ailelere aktarılmasına
hele kavga sövüş olaylarına girilmesine çok karşıyım..
ilişki laçkalaşıyor gibi geliyor bana..
adam gidecektide abisi vurdu diyemi durdu..
korkudan yanımda duran adam hiç durmasın daha iyi.

bu erkekler ne garip yaratıklar. ancak bunun ne demek olduğunu ne zaman anlar biliyor musun senin eski sevgililerinden biriyle görüştüğün zaman. aslında fena fikir değil. aynısını yapabilirsin tabi bun arkadaşından da rica edebilirsin güzel bir oyun oynayabilirsin. sonra boşa içinin yağları erisin. şimdi çok erken bu kararı vermişsin. belki boşanınca tekrar teyzenin kızına dönecek kurtlar sofrasına mı bırakıyorsun

Çok alakasız bi cevap olucak ama bana mesaj atmışsın 100 mesaj doldurmadığım için sana cevap yazamıyorum :/ bana bi iletişim adresi verirsen ulaşıcam sana

Bence kesinlikle anlatılmayan seyler var.
Arkadas sürekli bosanıcam bosanıcam diye kendini paraladı.
Kocasına sümsük, pislik diye demedigi kalmadı.

Ve sonra esini arıyıp taksi yolla geleyim diyor.
Acaba bosanmak isteyen kocasımı arkadas mı ben anlayamadım.

Çok tutarsızlıklar var.
Sen git kocana sürekli seni boşucam de sonra taksi yolla geliyim de.
Ne kadar mantıklı?
Komiğime gitti acıkcası.

Hele adamın 2 tokatla düzelmesi dahada komigime gitti.

ARKADAŞLAR ben vicdanen affetmiş değilim, Tavrımı ve soğuk duruşumu koymak istiyorum, Bazı arkadaşlarda aksine daha iyi davran diyor.
Eşimle baş başa kalmadığımız için sümsük herifle ! yani..
Ne olaçağını kestiremiyorum ki :) bir karar vereyim.
Akşam gelip aynı pislikleri yaparsa, Boşanaçağım.
Ama başbaşa kaldığımızda özür dileyip birşeyler yaparsa affedeçeğim

Ayrıca kocan 2 tokatda nasıl düzeldi diye sorular var.
HAYIR DÜZELDİ DEMİYORUM zaten.
Sadece ;
Tamam abi özür dilerim, Hasibe sendende özür dilerim dedi bir daha olmayacak dedi
Çıktı gitti.

Son düzenleme:

Al benden de o kadar...İnsan eşine karşı böyle kelimeler nasıl kullanır hiç mi saygı yok aranızda,
artı ben de her tartışmada boşarım kelimesini ağzına sakız edip evlilik kurumunu bu hale
getirmelerine çok kızıyorum.

Çok tuhafsınız vallahi :)
Sizi çözemedim kusura bakmayın.
Tutarsızlıklarınızıda anlayamadım.
Hem barıstıgınız icin seviniyorsunuz hemde gene kocanıza demediginizi bırakmayıp tekrar bosayacagım diyorsunuz.
Siz oyun sandınız heralde bu işi.
Canınız isteyince boşayacaksınız istemeyince boşamayacaksınız.
Tuhaf :)

Bakın size eski mesajınızdan bir alıntı.

Önemli yerlerin altını çizdim :)

Son düzenleme:
Arkadaşalr ben eşimle barıştım, Ancak.
Onu vicdanen affetmiş değilim.
Akşam gelsin eve bakaçağım davranışına şuan bakalım ne olacak bir fikrim yok.

adam senin yüzünden abisinden tokat yedi, gelip senden özür mü dileyecek? çok iyimsersin..

anlamak için çok uğraştım ama anlayamadım konuyuda sorunu da biyi de sümsüğüde hiçbirini

ben sana anlatayım canım,

konu sahibinin eşi, evlenmeden önceki bad-ı heva yıllarında teyzesinin kızıyla çıkmış 1 sene kadar.. konu sahibi bu durumu evlendikten sonra öğrenmiş..

teyze kızı ile görüşülmesine yasak koymuş.. görüşülürse 2'den 4'e şart etmiş kocayı boşamayı (dinde kadının böyle bir hakkı olmadığını bilmiyor konu sahibi, olsun)

konu sahibinin eşi ile teyze kızı bir ortamda bir arada bulunmuşlar.. bir odada.. odada 30 kişi olsa da, aynı odada oturmamalılarmış konu sahibine göre.. konu sahibi kaşla gözle eşini odanın dışına çıkması için uyardığı halde, eşi teyze kızına laf atmış.. "sen etli pide sevmezsin, döner seversin" şeklinde..

bu sebepten konu sahibi eşini boşamak isteyerek, kendi abisinin evine iltica etmiş..

ara süreçte neler olduğunu konu sahibi bize anlatmadığı için bilemiyoruz..

birgün konu sahibi eşini arıyor ve ne olur taksi yolla beni aldır, evime döneyim diyor, eşi reddediyor..

akabinde konu sahibinin abisi, eşinin abisi Fırat Abiye ayarı veriyor.. Fırat Abi kardeşine 2 tokat aşk etmek ve teyze kızını arayıp küfürlü, hakaretli, tehditli bir tel. görüşmesi yapmak suretiyle olayı çözümlüyor..

şu an konu sahibi, yemeğini pişirdi, eşini bekliyor evinde.. eşi geldiğinde kendisinden özür dilerse boşamayacak, dilemezse boşayacak..

işte böyle bu işler..

Son düzenleme:
Teyze kızıyla beraberlik yaşayabilen bir eş! Bunda boşanacak ne var diyebilen bir insan güruhu!

Vay be, vay be vay beee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…