Boşanıyorum.

insan sevdiğini yerden yere vurarmış.sende sevdiğin için sümsük,pislik falan diyorsun.anlıyorum seni benn:):):) sen bu adamı çok seviyorsun.inşallah her şey yoluna girer ve çok mutlu olursunuz

başka bir sorun olsa yuvana sahip çık bekle derdim ama bu gerçekten güveni yerle bir eden bir olay.kararınan vazgeçme.en azından iyice burnu sürtene kadar.eğer hatasını anlayıp sana dönmezse pişman olmazsa zaten sen her an seni aldatma eğilimi olan,seni saymayan bir erkeğin başını bekliyor olursun.bence bu saatten sonraki tavırları çk çnemli

Konu Sahibi Arkadaşım Sakın Gücenme Yazdıklarıma;

Ben Kim Ne Derse Desin Fırat Bey'in Kardeşine Vurmasını Çok Cahilce Buldum..
Evli Barklı Adama Kalk Sen Karısının Yanında Tokat At.. İnsanın Gururu Var..
Ben Hiç mi Hiç Yakıştıramadım..
Benim Kocama Birisi Yanımda Vursa, Suratına Bakmam..
Kimsenin Olmadığı Yerde Erkek Erkeğe Yesinler Birbirlerini Anlarım Ama Siz Karısısınız..
Bu Sadece Ailesinin Kalitesini Gösterir Size..

Şimdi Size Bir Soru, Kocanızın Sizin Gözünüzde Ne Kadar İtibarı Kaldı??
En Ufak Bir Şeyde Abisine Koşacaksınız..
Bundan Daha Kötü Ne Olabilir ki..

Umarım Ne Demek İstediğimi Anlamışsınızdır..
Hoşçakalın..

Canım..hangi itibar???

Konu sahibine göre...koca tokadı yemeden önce de SÜMSÜK tü......

.

ben söyleyeyim abartmayın ve eşinizden böyle bir şey için boşanmayın... eşiniz sizi sevmeseydi, ona karşı bir şeyler hissetseydi sizle değil onunla evlenirdi. her şeyden önce kendinize sonra da eşinize güvenin derim ben. teyzesinin kızı ile aralarında tutkuyla başlayan bir aşk olduklarını hiç sanmıyorum geçmişte... çünkü benim ağabeyimi de bu devirde daha iyi kız nereden buluruz diye teyzemin kızı ile yapacaktı ailem ve teyzemlerle de bu konuyu görüştüler... fakat bizim bilmediğimiz bir şey varmış, sonradan öğrendik, ağabeyimin sevgilisi vardı ve gerçekten çok hanım ve iyi birisiydi. velhasıl kelam aralarında bir şey olmadı ama teyzemler olmuş gibi tavır takınmaya başladılar, abimin kız arkadaşı da ister istemez tavır takındı. fakat asla bu kadar ileri götürmedi... böyle bir şey için boşanmayın derim, tekrar düşünün.

boşan arkadaşım boşan
sen bu kadar ufak bir sebepten dolayı eşini boşuyorsan
sakın bir dahada evlenme

Bende seninle yaşıt biri olarak senin yerinde olsam Ailemde destek çıksa bende boşanırdım. Çünkü teyze kızıyla ne kadar uzak kalabilecek ki. Şimdi senin sorun etmedğini görecek bu kız her fırsatta soluğu orda alacak. Birde bu neden en başta söylenmedi sana ? En başta dürüst davranılmamış. Kişiler daha önceki yabancıları bile söylüyor ki bu teyze kızı muhakak biri söylemeliydi. ayakta uyutmuşlar resmen. Çocuğunda yokmuş. Ama istersen önce bir istiareye yat. Fevri karar verme...

konu sahibi bence büyüyememiş bir kadın çünkü bu kadar olay fazla .eşine aksiyon yaşatıyor ...

Eşiniz teyzesinin kızıyla daha önce aşk yaşamışmışmış, aynı yerde durmuşlar diye eşi sümsük (!) kız pislik(!) olmuşmuşmuş...

Bu nasıl evlilik hayatı ? siz bu işi çocuk oyuncağı mı sandınız ? boşayacaksanız boşayın..Yok ben barıştım deyip tekrar bizlere '' ne yapmam lazım '' diye soracak olursanız, cevap hakkımı kullanarak şunu diyebilirim

GİDİN KUMDA OYNAYIN..!

Lütfen kelimelerimize dikkat edelim arkadaşlar,
herkes sizin kadar büyümüş olamaz değil mi?
Konu size saçma geliyorsa bunu yorumla belirtip illede mesaj yazmanız gerekmiyor.
Lütfen aşağlayıcı,alaycı yorumlarda bulunmayın.

Arkadaşım altı aylık evliyim ama hayatta o kadar tecrübelerim varki yada şöle dim hayatı okadar gözlemleyen birkişiyim ki altıncı hissimde kuvvetlidir benim sen beni dinle pişman olmazsın
1...Sadece eşinino kızla birlikteliği olmuş senin bildiğinid ebiliyor ama genede sana saygı göstermeden onunla gülerek konuşuyor senin rahatsız olduğunu anladığı halde SANA KARŞI SAYGISI OLMAYAN BİRİ sonucunu doğurdu böyle biriyle hayatını geçirme BOŞAN daha yeni evlisin çocuğun olur neyaparsın o zaman gençcinde bırak evlilikte ömürünü harxcıyor insan böle biriyle ÖMÜR GEÇMEZ şimdiden senle nasıl konuşuyor aranızda SAYGI KALMAMIŞ bu evliliği gelecekte düşünemiyorum ilerde de ben seni sevmiyordumki zaten derse hiç şaşırma şimdiden bu ne laubalilik sana karşı ..
2.......Teyze Kızına Güvenme hadi o odayı boşaltmamış o odadan çıkabilirdi aralarındski ilişki devam ediyor bence insan başım ağrıyor midem ağrıyor yalan uydurur çıkar odadan demi KIZDADA GURUR YOK EŞİNDEDE bence ilişkileri devam ediyor olabilir ..
3.....Allah bir insana sağlık verdikten sonra herşeyin üstesinden gelir sen merak etme onları göre göre hayatını üzülerek ağlayarak geçirmek yerine BOŞAN daha iyi

Büyüde gel diyen arkadaşım sen yaşadınmı yada yaşayıp acı çekeni gördünmü ne kadar terbiyesizlik bu ben onu anlayabiliyorum en azından sizin anladığınızı hiç ama hiç snamıyorum canım sendeYAŞADA GEL ....

Beyazkaranfil bende onu anlamıyorum buraya yazıorlar yok darıldık die onradan barıştık diorlar sonradan soruorlarne yamalıyım die bir insan kararlı olmalı haklısın böle davrandıkları için eşleri saygı göstermiyor küçümsüyor zaten

ya bence ne kayle alıp kocana yanaşma, nisbet yapma oyunlarına gir nede eşinden kızın olduğu ortama girmemesi konusunda baskı yap
o kızın olduğu ortamdan uzaklaşsa yada konuşmamazlık etsede kız diycekki aa bak hala bana karşı bişeyler hissediyo negatif yada pozitif davranması hiç farketmez negatifte olsa tepki vermiş oluyo kız kendini ciddiye alcak eşine sadece Kızla olan muhabbetinde sınırlı olması gerektiğini belirt üzüldüğünüde anlamsın havay girer erkek milleti 2 kadın tarafından paylaşılamamak fikri gururunu okşayacaktır buna müsade etme
AYRICA BOŞANMAK ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL TATLIM SAĞLIK DÜŞÜNMEN DİLEĞİMLE..

Son düzenleme:
Hanımlar bir sorun yok, Dondurma alıp gelmiş eve
Hiçbirşey olmamış gibi davrandı

sanırım konuyu uzatmanın anlamı yok, çünkü gereksiz tepkiler alabilirim.
Herşeyin hayırlısı hanımlar.

işte böyle insanlar konu açınca sinirleniyorum sırf hasibeerem için söylemiyorum bunu. sen bir şekilde konu sahibine yardımcı olmaya çalışıyorsun nasıl bu kadar kendini ezdiriyorsun vs. diye sinirleniyorsun kendince tavsiyelerde bulunuyorsun onun için üzülüyorsun ama o ya önce şikayet ettiği kocasını korumaya başlıyor yada bu hanım gbi dondurma alıp geldi siz konuşun durun kocamdır beni yerlerde sürüklese de her türlü hakareti etse de susup oturur evliliğimi sürdürürüm diyor sen burda yaptığın yorumla kalıyorsun e afiyet olsun o zaman size aranıza girmeyelim mutluluklar

ne güzel işte oturur birlikte yalarsınız..

biz de avucumuzu yalarız..

toparlanın kızlar...toplayın tası taragı...

Allah mutlu mesut etsin demeden de gitmeyelim...

ama konu başlıgı konuyla alakalı değil belirteyim,,

BAŞLIK ; BOŞANIYORUM
İÇERİK; DÜŞÜNÜYORUM
SONUÇ ; DONDURMA YALİCİZ

NOT : ( neden boşanmadın demiyorum hanım ablamıza, bu kadar akıl ve kendini neden ezdirdin mevzusunda akıl veren arkadaşlarımın boşa kürek sallamasınadır tepkim..)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…