canım bak kendini toparla bosver kaybedeb-n üzülsün sevmek biz bayanların işi zatenben onun parasını falan istemiyorum. ben eşimi çok seviyorum.
okken sonrada bebeği 5 yaşına gelince yeniden evlenmşler ve adam hmn 2 çoçuğun arkasındab bunu tekrar aldatmıs yani byük kızı 8 yaşında küçüğü de 1 yaşındayken kadaın şimdi ikinci ayrı ve bn aynı hatayı 2 kez nasıl yaptım diyor iki kız çoçuğu bu zamanda babasız büyütmek kolaymı mahallelinin köylünün ona bakıslarını bir görsen mahallede tek konusan onunla bnm çünü o suclu dğil sadece korunmasızdı onuda adm sandı sende aynıb hataları yapma önüne bak ayrıl başın dik yürü ya çoçukların olsaydı ya seni evlenmeden beraber olup bıaksaydı bısver o bulur belasını 4tam beş ay geçti ben hala her gün ağlıyorum. geçmiyor. kendimi inandıramıyorum.
evlenmeden önce aramız çok iyiydi. eşimin kendi kuzeninin sonradan söylediğine göre annesi beni hiç istememiş
bu ne sacmalik ya .. madem sevmemis niye evlenmis o zaman .. nisanlida kalmisiniz o zama ayrilsaydi ?? niye yani evlendikten 18 gun sonra ne degisti o gune kadar da bu hale geldi??
daha oncesinde araniz nasildi evlenmeden önce??
acaba ailesimi istemiyordu seni`??
istemiyorsa bile madem ailesini tercih edecekti evlenmeseydi ya of cok sinir oldum
ALLAH yar ve yardimcin olsun
bence avukatın haklı seni kandırmışlar resmen. eğer seni zamanında biraz sevmiş olsaydı 18 günde herşey bu kadar tepetaklak olmazdı. en azından boşanırken yapılan masraflar düşünülürdü çünkü çok ama çok yeni evliymişsiniz...
kuruş paran kalmasın onlarda kızım. söke söke al hakkını, nafakanı da onlar düşünsün birazda. etraf sana acıyarak bakmasın helal olsun kıza desinler yanlarına bırakmadı yaptıklarını desinler . Adalet senin yanında olacaktır.
Şu forumu okuyorum o kadar çok evinde sorunu ve derdi olan var ki Allah onlara da yardım etsin.Vardır bunda da bir hayır belki Allah erkenden kurtarmıştır beni. Şimdi celp'in eşimin eline ulaşacağı günü bekliyorum sabırsızlıkla. 5 aydır gönül rahatlığıyla uyuyordu. Celp gelince çok sinirlenecek. Allah vicdan versin. İnsana en büyük cezayı kendi vicdanı veriyor çünkü.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tam 3 ay sonra mahkemem var. Ve inşallah sonucu buraya yazacağım.bana dua edin allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?