boşanıyorum

Tebrik ediyorum seni, kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin.
Başlardaki o karşı tarafın avukatı tarzı tavrından dolayı çok üzülmüştüm.
Sonuçta Allah rahmet eylesin, hayatta olmayabilir ama bir annenin evladısın
sen de, nasıl sana böyle davranmayı reva görebilirler ki? Kendilerine yeni bir
hayat kuracak, yalnız biz kız bulmuşlar. Kul hakkı kalır mı yanlarına. İmam
babası daha iyi bilir ahiret hayatının detaylarını. İnsafsızlar gerçekten.
Hiç öyle mutlu olamam falan diye düşünme, sen bu insanlara rağmen onlara
değer verip, oğullarını sevdiysen gönlün oldukça yüce demek ki. Eminim kalbine
göre biri çıkar zamanı gelince karşına... Arkadaşların dediği gibi hiç öyle mutsuz
bir görüntü verme. Kan kussan kızılcık şerbeti içtim de. Sen birsey kaybetmiş
değilsin, onlar kaybetmiş. Gururla, başın dik geç hep önlerinden. Kendine daha
çok önem ver. Kaçma oradan hakkın olanı almadan. Senin emeğin var orada,
maddi olarak değil sadece. Kim bilir nasıl uğraştın o boş daireyi ev yapabilmek
için. Üzüldükçe gir foruma yaz içindekileri, anlat, ağla, biz de seninle ağlayalım.
Ama onlara karşı zaaflarını asla belli etme.
Burayı okuyan kaç kişi senin için dua ediyor onu düşün. Allah yardımcın olsun.

bence avukatın haklı seni kandırmışlar resmen. eğer seni zamanında biraz sevmiş olsaydı 18 günde herşey bu kadar tepetaklak olmazdı. en azından boşanırken yapılan masraflar düşünülürdü çünkü çok ama çok yeni evliymişsiniz...

kuruş paran kalmasın onlarda kızım. söke söke al hakkını, nafakanı da onlar düşünsün birazda. etraf sana acıyarak bakmasın helal olsun kıza desinler yanlarına bırakmadı yaptıklarını desinler . Adalet senin yanında olacaktır.

durumun çok üzücü canım ama inan bana sen kimsesiz değilsin ! Arkanda o en yüce olan var Allah var canım !
o insanlar görünüşe göre seni kullanmışlar sonra da el kızını sıfır eve oturturlar yakında kafalarına göre bulup.kul hakkı ne büyük bir yıkım getirir insana o imam olacak k. pederinin bunu bilmesi lazım ama bile bile yapmıyor ya cidden onlara çooook acıdım çok. sonları kahr-u perişan çünkü..
Allah erteler ama unutmaz onları öyle bir çarpacak ki senin ahın sen bile hayretle göreceksin ben hiç yalnız değilmişim bu sadece bir imtihanmış diyeceksin. sadece sabret tatlım bak bu sitede bi dolu kadın sana dua ediyor ben de edeceğim. o güzel kalbinin mükafatı çoook büyük olacak bundan eminim ...

tüm yazılanları okumadım ama boşanarak doğru karar vermişsin şimdiden sana karşı ailesinin yanında olan bir ekeği salla gitsin
ne hakkın varsa hepsinide al
ama ilk sayfada yazdıkların acaba benden sonra mutlu olurmu çocukları olurmu boşver yaa önemli olan sensin sen bunları düşünmiceksin
sen kendi mutluluğuna bak

ben onun parasını falan istemiyorum. ben eşimi çok seviyorum.
canım bak kendini toparla bosver kaybedeb-n üzülsün sevmek biz bayanların işi zaten

tam beş ay geçti ben hala her gün ağlıyorum. geçmiyor. kendimi inandıramıyorum.
okken sonrada bebeği 5 yaşına gelince yeniden evlenmşler ve adam hmn 2 çoçuğun arkasındab bunu tekrar aldatmıs yani byük kızı 8 yaşında küçüğü de 1 yaşındayken kadaın şimdi ikinci ayrı ve bn aynı hatayı 2 kez nasıl yaptım diyor iki kız çoçuğu bu zamanda babasız büyütmek kolaymı mahallelinin köylünün ona bakıslarını bir görsen mahallede tek konusan onunla bnm çünü o suclu dğil sadece korunmasızdı onuda adm sandı sende aynıb hataları yapma önüne bak ayrıl başın dik yürü ya çoçukların olsaydı ya seni evlenmeden beraber olup bıaksaydı bısver o bulur belasını 4

bu arkadaşın kocasıda bu nu aldattığı kızmmıs oda basına kalmıs kızın abileride bu çoçuk o oooo.... öte git dese dövüyolarmıs arkadaşım diyoki ohh ii oldu bn sahipsizim onca dayak yedim şimdide mustakbel eşinin abileri dövüyormu adam aonca yıl oldu bir kere çoçuklarını görmeye gelmedi nafaka bile vermiyor
akıllı oyna derim sana üzülecek bişey yok bunda içini nefret bürüsün derimm

Canım yaşadıklarını okudum ve üzüldüm ama şunu unutmaki canını acıtan ne olursa olsun haline her zaman şükret.Hayra ve şerre inan. Bunları yaşaman gerekiyormuş. Beterin beteri var. Koca dayağı yiyen,ayrılmak istediğinde kocası tarafından öldürülen onlarca kadından biri olmaktansa boşanmak zorunda kalman daha iyi.Belki biraz polyanacılık gibi ama hayatta mutlu olmak için böyle davranmak da lazım. Canını sıkmamaya çalış.Bazı şeyleri yaşadığımızda neden benim başıma geldi diye sitem ederiz ama Allahım beterinden sakınsın. Üzme sen tatlı canını. Diğer arkadaşların da dediği gibi güçlü olmaya çalış.İstikrarlı davran. Zamanı geldiğinde ordan tayin aldırıp gidersin. Gideceğin zamana kadar sabret canım. Etraf ne der diye düşünme. Senin acınacak bir durumunda yok. Eşin ve ailesi utansın. Emin ol herkez onları kınıyordur. Yat kalk dua et de Seni evliliğinizin 18. günde kapı önüne koyan bir adamdan çocuğun yok. Allaha emanet ol canım.

Son düzenleme:

bu ne sacmalik ya .. madem sevmemis niye evlenmis o zaman .. nisanlida kalmisiniz o zama ayrilsaydi ?? niye yani evlendikten 18 gun sonra ne degisti o gune kadar da bu hale geldi??
daha oncesinde araniz nasildi evlenmeden önce??
acaba ailesimi istemiyordu seni`??
istemiyorsa bile madem ailesini tercih edecekti evlenmeseydi ya of cok sinir oldum

ALLAH yar ve yardimcin olsun

ya kocalığı geçtim insanlıkta kalmamış..bu işin yolu bu mudur..hadi karını sevemedin anladık ama bir insan olarak kimse böyle muameleyi hak etmiyor..alırsın karşına konuşursun..böyleyken böyle diye..biraz saygı yaa biraz saygı yani delirtiyor bu insanlar beni..arkadaşım kusuruma da bakma ama tam neler oldu bilmiyorum sadece başlık yorumunu okudum..böyle bir insan için üzülüp kendini mahvet meye gerek yok..sen ondan daha değerlisin gururunu ayaklar altına aldırma sende evlen mutlu ol..sen kendini neden bu kadar değersiz görüyorsun ki..ya mutlu olursa diyosun ..böyle insanlar ancak kedisi gibi saygısız insanlarlar mutlu olabilirler o nada mutluluk mu denir..seninle mutlu olamaması demek senin eksikliğin var anlamına gelmiyor..bence bu adamın önce insani değerleri ne kadar sağlam o sorgulanmalı..ben olsam böyle uzaktan bakıp üzüleceğime giderim o eve çeyizlerimize alırım..birde adabımla onları benzedicek bir konuşma yaparım..sonrada çeker kapıyı çıkarım..sonra da görsün bakalım o istemediği güçlü kadını..

evlenmeden önce aramız çok iyiydi. eşimin kendi kuzeninin sonradan söylediğine göre annesi beni hiç istememiş eşim evlendikten sonra 180 derece döndü.eniştelerim falan konuştular o zaman neden evlendin, neden birlikte oldun diye o da ısınırım sanmıştım diye cevaplamış.

ben de böyle bi konuşma yapmak için eski evime gittim, babası koltukta yatıyordu gazete okuyordu anlaşamamışsınız bitti işte dedi,yerinden bile kalkmadı gözüme bile bakmadı gazetesini okumaya devam etti, nasıl anlaşamadık ben eşimi seviyordum dedim,hiç sesini çıkarmadı siz nasıl insanlarsınız dedim yine cevap vermedi, eşim ben size dengesiz demiştim dedi gülerek annesine, babasına dedim ki senin o hergün okuduğun Kuran-ı Kerim'de zina yapmadıkça bir kadını evinden uzaklaştırmayın yazmıyor mu dedim yine sesini çıkarmadı. Ben de Allah'a havale ediyorum sizi dedim. eşime de yüzüğü verdim al bozdur kendine kına alırsın dedim. ertesi gün dava açacağımı duyunca bana ne dese beğenirsiniz zaten gözlerin fıldır fıldırdı eşyalara bakıyordun değil mi? Allah'ın insanların kalplerini nasıl mühürleyebileceğine ben böyle şahit oldum.

Son düzenleme:

parasında falan değilim de adamın mutlu mesut hiçbir şey olmamış gibi gezmesine, yaşamasına dayanamıyorum artık. Yeter artık haksız yere benim üzüldüğüm, ben üzüldükçe onlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladılar. eşim bana Allah sana bişey verdi kıymetini bilemedin Allah da senden aldı yazmıştı en son. Nasıl bir kibirdir bilmiyorum Allah vicdan versin. bana her şeyi yazdığı mailler vardı hepsini delil olarak mahkemeye sundum. İnşallah alnımın akıyla daha fazla yıpranmadan bu işten kurtulabilirim. Allah kimsenin başına göstermesin. Sürekli rüyamda görüyorum hala bu olanları atlatabilmiş değilim. Benim annem gerçekten de beni bu insanlar ezsin diye doğurmadı. Annannem bu insanların ayakları altına paspas olayım diye okutmadı beni.

Şu forumu okuyorum o kadar çok evinde sorunu ve derdi olan var ki Allah onlara da yardım etsin.Vardır bunda da bir hayır belki Allah erkenden kurtarmıştır beni. Şimdi celp'in eşimin eline ulaşacağı günü bekliyorum sabırsızlıkla. 5 aydır gönül rahatlığıyla uyuyordu. Celp gelince çok sinirlenecek. Allah vicdan versin. İnsana en büyük cezayı kendi vicdanı veriyor çünkü.

Bu hayat sandığımız kadar berbat değil, bizi kolay kolay yutamaz, yaşamayı bilene düşman olmaz.
Kötü olan ve sandığımız kadar iyi olmayan, hatta bizi şaşırtacak kadar berbat olan insanlar. Ve hayatı sadece insanlar kötüleştirir.
O yüzden en basit görünen hatayı bile affetmemek ve hakkını söke söke almak gerekiyor.
Mesleğini bilmiyorum, ailenin yanına neden dönemeyeceğini de bilmiyorum. Ama zaten fark etmez.
Bu saatten sonra senin ne 'sığınacak' bir yere ne de birine ihtiyacın yok.
Şükret mesleğin var, dava açabilmişsin, daha bizim bilmediğimiz ne çok şansın vardır gözden kaçırdığın.
Bunların ve özgürlüğünün kıymetini bil.
Ve artık hayat karşına zorla çıkarana kadar, aşık olacağın birini ve kuracağın yuvayı düşünme.
Ve yere ne kadar sağlam basarsan olanlara gülüp geçerek, o kadar sağlam atmış olursun gelecekteki mutluluğunun temellerini.
Bu yaşadıkların, erkenden karşına çıktığı için aslında büyük bir şans olmakla birlikte, hayatının en önemli dönüm noktası olacak gibi görünüyor.
Silkelen ve kendine gel. Artık ipler senin elinde; bunu iyi değerlendir.[/COLOR
]

Gerçekten çok doğru insana en büyük cezayı vijdanı verir bundan emin ol ki eski eşinede cezayı yine kendi vicdanı verecektir ben insanların cehennemlerini ölmedende bu dünyadada yaşamaya başladıklarına inanırım oda vicdan sızısı ve acısıdır.
O şimdi elindekinin değerinin farkında değil çünkü sen onun için, sevgin için ,evliliğin için çabalıyorsun , ona ve ailesine ısrar ediyorsun oda şu anda havaya girmiş durumda senin onu sevmenin verdiği içten içe rahatlıkla bu şekilde seni eziyor.
Sen onu takmazsan , evliliğiniz için mücadeleyi bırakırsan , onu sevmediğini ona hissetirirsen,işte o zaman o boşluğa düşecek vicdanıyla başbaşa kalacak
Eski eşine acıdım çünkü; senin gibi bir seveni kaybetti yazık , o daha çok kafasını duvarlara vuracak sana yalvaracak eminim

arkana bile bakma kaç. hayatını kimler için feda ediyorsun
kim için üzülüyorsun
kimi halen seviyorsun farkındamısın.
tayin için istisna birşeyler yapılabilir. müdürnle konuş.
doktor raporu alınır psikolojik nedenlerden. boşanma sonrası depresyon, küçük yer, tedavisi için eşiyle aynı yerde bulunmaması gerekir falan gibi.
olabiliyorsa ablanın olduğu yere git.
alabiliyorsan tazminatını da al tabiki.
kendini hiç yıpratma.
zararın neresinden dönsen kardır demişler.
gençliğine yazık ayol.
sen mutlu bir yuva kurarsın çoluğun çocuğun da olur merak etme ama o anne babayla biraz zor mutlu evlilik yapar.
teşbihte hata olmazmış,
bulmuşlar çöpsüz üzüm, bide kıymet bilmiyorlar. Allah eşine kendi annesinden beter bir kaynana verir belki..
acısı geçtiğinde, olayın dışına çıktığında şükredeceksin. karşıdan görünen bu canım. sen içindeyken göremiyorsun.

tatlım kesinlikle tebrik ediyorum, olabilecek en iyi şeyi yaptın kesinlikle.
seni elinden kaçırdıkları için yansınlar inşallah, öyle birine denk gelsinler
ki gözlerinin önüne hemen sana yaptıkları gelsin... Ben ah etmeyi hiç sevmem
ama sana yapılan büyük haksızlık susulacak gibi değil. İnsanların duyguları ile
oynayanlara hoşgörü gösteremem ben. Sen de gösterme ve gözünü sadece para
hırsı bürümüş bu insanlara da emeğini sakın bırakma. Dualarım seninle...

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tam 3 ay sonra mahkemem var. Ve inşallah sonucu buraya yazacağım.bana dua edin allaha emanet olun

allah yardımcın olsun.bende senin yaşadığının aynısını yaşadım ve yaşıyorumda 1 yıl oldu ayrılalı hala neden diye soruyorum.bu kadar basitmiydi diye.herkes onun erkeklik problemi var ondan ayrıldı diyor ben onu bile önemsememiştim.o şimdi hiç hayatına girmememişim gibi mutlu.aileside sözde imanlı insanlar benim hayatımla duygularımla oynarken imanları neredeydi acaba.ben ahh da ediyorum hakkımıda helal etmiyorum.benim namusumla oynadı.

Rezil bunlar rezil...üzülme yavrum başını dik tut...vicdansız insanlara rastlamışsın...unut gitsin daha uzamadığı içinde kendini şanslı say...eminim bir yerlerde senin için daha iyisi hazırlanıyordur...

canım elinden geleni sakın ardına koyma hangi yol varsa dene sanabukadar çektiren birine bunlar devede kulak bile kalır pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…