ben eşimi severek evlendim ama evlenirken bazı şeyleri göremiyorsun bu sorun yeni çıktı benim için önemli bir sorun. aileme sırtımı dönemem tabiki onlarla görüşeceğim eşim için bundan vazgeçmek istememem onu sevmediğimimi gösterir
bu problem şu anda çözülebilir kapatılabilir ama ilerde yine aynı sorunlar ortaya çıkacak bu tavır değişmedikçe ilerde çocuk olsa vs daha zor olacak farklı kişiliklerdeyiz madem anlaşamıyoruz en baştan bitmesi daha mantıklı değil mi
bak şu an kendinle çelişiyosun.. eşim için bundan vazgeçmek istememem onu sevmediğimi mi gösterir demekle, ben boşanıyorum böyle hayat yaşayamam demek bir değil.
sen önce kendinle çelişmekten kurtul, ondan sonra düşünme evresine geçebilirsin.
yapacağın şey basit.
1. eşine güzel bir dille söyleyeceksin. sadece senin ya da onun akrabası farketmez. kim gelirse gelsin 'memnun etmelisiniz' . bu ikinizin de kalitesini gösterir.
2. öyle zırt bırt ben boşanırım diyemezsin.
okumak cahilliği alır ama eşşeklik baki kalır..eşinin daha fazla eşşeklik yapmaması için sen çaba göstereceksin biraz. öyle boşanırım demekle olmaz bu işler.
aklınızı başınıza devşirin.
siz de bizim çocuklarımıza model olacaksınız da biz göreceğiz.....
teşekkürler mesaj için haklısınız m-benim için de misafir olarak kim gelirse memnun edilmelidir bunu tatlı dille söylüyorum ama oturmuş kişilik sanırım değişmiyor ikincisi benim mesleğimle ne alakası var bu konunun onu anlayamadım gerçekten
bu problem şu anda çözülebilir kapatılabilir ama ilerde yine aynı sorunlar ortaya çıkacak bu tavır değişmedikçe ilerde çocuk olsa vs daha zor olacak farklı kişiliklerdeyiz madem anlaşamıyoruz en baştan bitmesi daha mantıklı değil mi
çok alakası var canım. geniş çaplı düşünürsen insanların ruh halinin mesleğine yansıdığını yadsınamayız.
sen güzel dilden pes etme.
de ki, yarın bi gün benim sevmediğim biri gelse senin ailenden, benim böyle davranmam hoşuna gider miydi de.
sor, sorgula. düşünmesini sağla.
ama ben boşanıyorum dersen adam düşünmez.
bi de şunu ekle. kim gelirse gelsin başımızın üstünde yeri var, biz mutlu değil miyiz, mutluluğumu neden bu tip şeyler yüzünden bozalım, neden başkası bizi anlaşamıyo sansın gibisinden laflar et.
anlar elbet.taş değil ya.
bence eşin terbiyesizlik yapmış resmen..kuzen demek senin ailenden biri demek.. ben tipini begenmiyorum gitsin demek cok ayıp.. daha ilk senenizde bunu yapıyorsa ilerde anne ve babanızıda istemeyebilir derim ben.. ve kusura bakmayın ama eşiniz cidden maddiyatcı biri..dur ne ayrılması saçmalama diyeceği yerde boşanalım altınları paylaşalım demiş.. böyle erkeklere söylenecek cok fazla bir söz bulamıyorum..allah sana yardımcı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?