bu forumu severek takip ediyorum.yapılan yorumlar gerçekten yol gösterici. ben çok üzgünüm şu anda. eşim de ben de öğretmeniz.daha 1 yıllık evliyiz. ben nevşehirliyim eşim manisanın bir ilçesinden biz de evlendiğimizde manisanın başka bir ilçesinde yaşıyoruz. eşimin ailesiyle aramızda 45 dk mesafe var. aileme çok düşkün bir insanım ben başta zor alıştım buraya ama çalışma hayatıydı bilmem ne şimdi alıştım baya sorun etmiyorum. uzak olduğum için ailemi sürekli görme imkanım yok. ancak tatillerde gidebiliyorum. bir hafta önce kuzenim geldi benim yanıma burda kalmaya evimi görmeye. bizim adetlerimize ailemize göre bu çok mormal zaten kuzenimle biz beraber büyüdük kardeş gibiyiz. geçen pazar geldi cuma günü eşim ne zaman gidecek biletini alalım ben onun görünüşünden hoşlanmıyorum eğer gitmezse yarın yüzüne karşı söyleyecem gibi şeyler söyledi benim de tepem attı ayrılmak istiyorum dedim kuzenim olayı duydu ve dün gitti ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum o kadar uzun yoldan gelen aileme ben nasıl diyeyim 5 gün oldu hadi artık gidin diye. ve eşim yaz tatilinde yarıyıl tatilinde benimle birlikte hiç benim aileme gelmek istemiyor. ailemle eşim arasında kalıyorum sürekli ilerde daha fazla sorun çıkaracak bu konu benim başıma boşanmayı göze alıyor ama benimle beraber oraya gelmeyi göze alamıyor. şimdi de maddi konulara takılmış anlaşmalı boşanacakmışız altınları ben almayacakmışım hakkım neyse onu alacakmışım ne cevap vereceğimi şaşırdım daha ailemin haberi bile yok . ben ne yapmalıyım lütfen yardımmmmmmm
Terbiyenizi takının.Şu anda saçmalayan sizsiniz.
Benim görüşümden size ne?
Moralleri bozuluyo bozuluyo küçücük çocukları dövüp sinirlerini çıkarıyolar. Yok mu böyleleri.
Konu sahibi kendini biliyosa benim söylediğime aldırmaz zaten.Siz niye aldırdınız.
insan insandır öğretmen de olsa.öğretmen olduk diye asla hiçbirimizin moralı bozulamaz mı...o zaman bunu her meslege genellemek lazım.yok moralı bozuldu dıye ogrencı dovuyorlarmıs.kardesım bunu yapanın zaten kısılık bozuklugu vardır ama herkes etten kemıkten.bu kadar da acımasız yorum yapılmaz ya...
Önce benim söylediğimi anlayın, sonra alıntı yapıp cevap verin mümkünse.
Evlılıgın ılk zamanlarına ne kadar cıcım ayları densede boyle sıkıntılar olur. Daha yenı evlısınız. Ilk yasadıgınız sorundan bosanmayı dusunmeyın. Kolay degıl bır evlılıgı yurutmek. Zamanla hersey yerıne oturur. Oda alısır aılenıze sızde belkı onun kucuk kaprıslerını tatlı dılınızle yumusatabılırsınız. Mesela ben boyle bır durumda soyle bır cumle soylerdım kocama (tabı 11 yıllık evlılıgımın vermıs oldugu tecrubeyle) -Neden gıtmesını ıstıyorsun hayatım benı cok mu ozledın az bıraz daha sık dısını degecek buna derdım :)) bıraz cılve bıraz ısve yapardım. Aslında soylemek ıstedıgını anlamamıs benı ozledıgı ıcın yalnız kalmak ıcın kaprıs yaptıgını sanmıs gıbı yapardım. Benım kocamda ılk zamanlar ıstemezdı bızımkılere gıtmeyı cekınırdı tanımazdı etmezdı kımseyı ama sımdı benden cok gıtmek ıstıyor bızımkılere. Hemen bırakmayın sılahları durun daha yenı basladı macera :)))
bende bugün buna benzer bi konu acmıstım eşim eve arkadaslarımı davet etmemı ıstemıyor diye.tek ben degılmışım demekki
hadi benımkı arkadas,senınkı bide aile..
ben 1 aylık evlıyım daha ama bunlar geçicek ve hersey rayına oturacak dıye düşünüyorum.
senin eşinde istedigi kadar misafiri sevmesin zamanla ayak uyduracak.
eşimin kuzenının eşi mesela tuhaf bi adam herseyden korkar kalabalıkta bunalır falan.ilk evlendıklerınde bırak mısafırlıgı adam bırileriyle biraraya geldıgınde tokalaşmıyomuş bile ama yavas yavas aileyede bulundgu ortamada uyum saglamış,açılmış şimdi 10küsür senıelık mutlu ve uyumlu bı evlılıklerı var.
birazda biz acele ediyoruz sanırım hüküm vererek y ada hemen karar vererek,sabırla saygıyla sevgiyle yoluna koymak lazım bazı şeyleri..
hayatta yapmam dediğimiz biçok şey veya asla dediklerimiz zamanla bi bakmışsın hayatımıza karışmış bile.biraz sabır ve zaman..
yuva kolay kurulmuyo,hemen karar verme..
sızın soyledıgınızın basından berı cok cok farkındayız da sız ne soylemek ıstedıgınızle nasıl soylemek ıstedıgınızın farkında degılsınız...
Benim eşim de böyle...Zaman her şeyin ilacı derler.Beklemekten başka çare yok.Ama çok zor bir durum.Umarım düzelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?