Siz avukatınıza talimat verirken, üstelik evden 1 ay içinde ayrılmasını isterken bütün bunları düşünseydiniz.
Ne yapacaktı ki adam. Kapınızda mı sabahlayacaktı?
Akrabalar da gelmiş düşünün diye, siz reddetmişsiniz.
Yapacak birşey yok.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Boşanma kararı o kadar basit değil işte.
GFerçekten boşanmaya karar vermeden değil adım atmak, telaffuz bile etmemek gerekiyor.
canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun inş. boşanma süreci hakkatten çok zor geçiyor eşin oğluna karşı babalık görevini yerine getirdiği sürece oğlununda sana eziyeti çok olmaz gibime geliyor sende yeni bir hayat kuracaksın kendine oda zordur ama hergün boşandım diye oturup ağlamayacaksın herhalde inş. bütün zorlukları çok kolay bir şekilde atlatırsın canım
Allah hakkında hayırlısını versin.
zor bir süreç bu.
eşinde anne aşkı varken, düzelmesi zor. barışsan da sorunlar aynı olacak.
babalık vazifesini yapsın yeter...
Caniim gercekten cook üzüldüm..bende ayni senin gibi isimi ailemi cevremi birakip burya geldim..cok zorlaniyorum.benime bir kizim var...zaman zaman bende bosanmayi düsündüm inan bana..en son gecen günlerde bende ailesiyle ayni senin sorunlarini yasadim.esimin aileside sadece kendi dediklerinin dogru oldugunu düsünen insanlar...su anda bile bize manevi baski uygulauyorlar..esim bana hak verdi ama ben yinede yikik durumdyim..esim bosanmak istemedi..
bosanma süreci cok zor farkindayim..ama benim basima gelirse sanki türkiyeye geri dönerim gibime geliyor..insallah siz barisirsiniz..alah esinizin kalbine yumusaklik versin..
Senin için hayırlısı ne ise öyle olsun.İnşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursun.
Ahhh ahhh kıyamam ben o yavruya, nasıl bir hayal kırıklığıdır o,, odadan hevesle topunu aldı geldi ve baktıki babası yok.. Nasıl yıkıldı kimbilir, nasıl üzüldü..Okuyalı 45-50 dakika oldu ve hala gözlerimden yaşlar süzülüyor..Sigara üstüne sigara içiyorum..Oğlunuz baba baba diye ağladığında keşke telefon edip 5 dakikada olsa oğluyla oynamasını söyleseydiniz..hayal kırıklığı giderdi yaa..Çok üzüldüm çooook..
O kadar içten dua ediyorum ki; eşinizin kalbine ALLAH'IM merhamet versin, yüreğine yine yuvanız düşsün ve koşa koşa kapınızı çalsın ve boşanmayalım desin. Bu duayı oğlunuz için ediyorum.. Sadece onun için.. Ne annesinden ayrılsın ne de babasından..
ALLAH'IM şu masum yavru hatırına şu yuva dağılmasın, o yavru için anne ve babanın kalplerine birbirleri için sıcaklık ver YÂRABBİM.. Tekrar birbirlerine karşı muhabbetleri olsun..Yavruları anadan da babadan da HAYIRLISI ile ayrılmasın..
Sen büyüksün YÂRABBİM..
AMİYN..
canım hani demişsin yaa "eşim evliliğimiz boyunca hıc bır dedıgımı ıstegımı yapmadı ama ,sımdı bosanma konusun da
her ıstegımı yapıyor "demıssın yaa ,acaba eşin de kendıne bile ıtıraf edemedıgı bi pişmanliği olabılır mı ?
yanı o da senı cok uzdugunu yordugunu herseyın farkın da olup ,bu sefer senı boşanma konusun da yormak
ıstememıs olabılır mı ? ben boyle bırsey hıssettım acıkcası .erkekler ck kapalı kutudur .mutluluklarını da
acılarını da kapalı yasarlar ,telafuz edemıyorlar dıllenıremıyorlar .içten içe sankı yaptıklarından dolayı
pısmanmıs da sımdı her ıstedıgını yaparak bı nebze de olsa bedelını odemeye calsıyormus gıbı geldı bana .
su nokta da senın adım atman da olmaz .dedıgın gıbı ; adım atman demek onun her hatasına goz yummak
yenı hatalara kapı acmak demektır .sızın son kez kımse yokken bır araya gelıp herseyı konusmanız gerekıyor
bırbırınızı suclamadan .emınım hersey o zaman ortaya cıkar .bu ortamı da avukatın ıstesen yaratabılır .avukatından
son kez gorusmek ıstedıgıne daır rıca da bulun ama ,bu gorusmeyı senın ıstedıgını karsı tarafa bıldırmesın avukat .
yanı bı prensıp meselesı gıbı yansıtsın ,son kez konusup gorusmenızı ısıtıyorum tarzın da mektup gonderebılır esınıze.
Evet zor bir süreç ,destek almanızı tavsiye ediyorum kendiniz ve oğlunuz için en iyisi bu olucaktır,Eşinize gelince evliğinizde sizi mutlu etmemiş ama boşanmakta istememiş ailesine etrafa karşı kendini korumuş ben bir şekilde sürdürüyorum imajı vermiş boşanmanın sizden gelmesini beklemiş maleseff
İlişkisini devam ettirmek isteyen insan çabalar ,sizin eşinizde anlattığınız kadarıyla bu çaba yok düzeltmeye çabalamamamış ,beklemiş sizin iyice bunalmanızı boşanmak istemenizi ,evliliğini yıkan karısını boşayan adam rolünden sıyrılmış böylelikle
Sizin ve oğlunuz için hayırlısı olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun,umarım oğlunuzla birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür geçirirsiniz.
merhaba,
konunu okudum ve zor bir sürecden geciyorsun. Bende kölnde kaliyorum.Fakat artik cabalama dönemine girmelisin. B1 vermissin sanirim. Devletten alabildigin kadar kurs almaya bak.Bazi kurslarda cocuk bakimida var. Almancayi cok iyi ögrenmen gerek.Ehliyetini esin ödesin, cocuk icin gerekli.Para konusunda , bakmak zorundasin diyeceksin.Hem bana hem cocuga.
ilk baslarda almanya cok zor gelir, fakat hersey oturduktan sonra kimse gitmez buradan.Oturumunun kaybetme, gerekiyorsa süresiz alabilmen icin esinle nikahin kalsin.Üc sene bir alman vatandasiyla evli kalirsan, ve B1in olursa alman vatandasida olabilirsin. Diploman zaten taninmis, uniyede devam ederbilirsin.Güzel bir isinide bulursun.
Zaten bunlarin hepsi olduktan sonra,cok rahatlarsin.Benim arkadasim türkiyeye geri döndü,cocugu yoktu.Simdi gelmek icin cok ugrasti ama gelemiyor.cocuk türkiye dogumlu.
Ama benden tavsiye , ister bosan, ister evli kal, yukardakilerin hepsini yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?