- Emoji Skoru
- 2.573
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi yenihayatimmerhaba
Sanırım hayır demeyi, baskı altında doğru karar vermeyi beceremeyen biri eşiniz.en basiti o kadar rahatligindan bir ornek verryim. Kenarda az bi birikmisi vardi bana birgun dediki. Arkadasim dukkan acmis 2.500 tlye ihtiyaci var re kim bu arkadasin cok tanimazsin vs drdi. Bende guzelce bence verme bizde sorunlu bi donem gecirebiliriz ihtiyacimiz okcak odeyemez fln uzuluruz dedim. Tamam dedi vermedi. Sonra patronuma lazim aysonu vercek vs bir ton yalan atti. Verdi. Ay sonu oldu para yok bende yemin etceksin patronuami verdin adam gibi dogru soleyeceksin dedim. Uok arkadasima vrrdim yalniz ilk bahsettigi arkadasi degil cocugu hastaymis felan. Ee dedim nasil geri odeyecek 2 ayi gecdi alaliki gecen ay alcakdi sozde hala tik yok. Ve suan brnim lafima geldik sıkıntı yasadigimiz bir dineme girdim. Para umrumda degil ama birine para vrrmek icin 2 yalan soyledi birde senaryolu. Gelde inan o para arkadasindami diye![]()
O parayı ilk bahsettiği arkadaşına vermiş olması kuvvetle muhtemel. Siz karşı çıktığınız için de yalan söyleyerek durumu kurtarmaya çabalıyor.
Eminim kendisine bu sorulsa, " eşim anlayışsız, bu yüzden yalan söylemek durumunda kalıyorum" diyecektir.
Hepimiz yalan söyleriz evet. Ancak yaptığının sonucundan kaçmak için her seferinde yalana başvurması karakterinde zayıflık olduğunu gösteriyor. Yetişkin insanlardan beklenen sorumluluk almalarıdır.
Sorumsuzluk ile evlilik bağdaşmayan olgular. Ve dahi babalık.
Hakkınızda hayırlısı olsun, düzelme ihitmali görüyorsanız bir kere daha deneyin.
Ama böyle gelmiş böyle gidecekse ki ben o şekilde görüyorum, bir an evvel kendi hayatınızı kurmanız yararınıza olacaktır.