boşanıyorum :(

madem eşini çok seviyorsun tedavini ol bu huylarını da bırak belki herşey düzelir.

bıkac kez konustum.eşim evıne sağdık bırısı gecelerı dısarı falan cıkmaz yanı buna ragmen aldatmadı bıle bunu cok iyi biliyorum sabrettı ama sanırım artık oda dayanamadı
Bence böyle birisi için çaba gostermeliydin. Senin tercihin tabiki ama eşin evdeyken onu yalnız bırakıp akrabada kalmak çok mu önemli? Yada için rahat eder mi? Evlilik karşılıklı fedakarlikla yürür. Ve cinsellik tabiki de çok çok önemli. Bosanmak istemiyorsan esinle tekrar konuşmayı ve kendini değiştirmeye çalış ve bence yardım da alabilirsin.

madem eşini çok seviyorsun tedavini ol bu huylarını da bırak belki herşey düzelir.
aradım az önce oda ıstemıyor artık benı avukatada dılekce vermıs boyle oldgumu söylemıs hakimin tavrı ne olur acaba benım bosanmak ıstemedıgımı yoksa onun gerekcesınımı dınlıcek

4 yıl hiç mi sorununuzza çözüm aramadınız? Seviyorum diyorsunuz, sevdiğim adamın da ihtiyaçları var diye hiç mi düşünmediniz?
Anlaşmalı boşanmıyorsunuz, tabii elindeki tüm kartları oynayacak eşiniz. Cinsel hayatanızdan bahsedecek, evinize bağlı olmadığınızı söylecek...
Son bir şans isteyin tabii, ama size 1-2 ay daha tanırsa, çözüm odaklı ciddi girişimleriniz olmalı ve o bunu görmeli.

o zaman boşan ve free takıl bence...firijitim başıma buyruğum evliliğin kelime anlamını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla zorla güzellik olmaz adamıda zorlamayın.

aradım az önce oda ıstemıyor artık benı avukatada dılekce vermıs boyle oldgumu söylemıs hakimin tavrı ne olur acaba benım bosanmak ıstemedıgımı yoksa onun gerekcesınımı dınlıcek
Evet cinsellik için de boşanılabilir,fakat siz boşanmak istemezseniz dava çekişmeli olur ve uzar.

Davayı uzatmak ne işinize yarayacak? Adamla cinsel anlamda bir bağınız yok, olmasını da istemiyorsunuz. Tedaviye yanaşmamışsınız, şu saatten sonra yanaşsanız da bir işe yaramaz. Eşiniz artık son noktaya gelmiş gibi görünüyor. Madem cinsellik istemiyorsunuz neden evli kalmak için bu kadar diretiyorsunuz? Kim karısıyla/kocasıyla kardeş gibi yaşamak ister ki?

çok kararsızım ne yapıcagımı bılmıyorum

bence ayrılmalısın eşinden
onada yazık değil mi?
evliliğin sorumluluğunu kaldıramamışsın anladığım kadarıyla vede cinsellik çok önemli bir konu evlilikte.
bende boşanıyorum dünyanın sonu değil korkma
alışıyorsun bir süre sonra
acısı bitmiyor ama hafifliyor.

çok kararsızım ne yapıcagımı bılmıyorum
Karasız olmanız bile bu konuda hiç bir şekilde adım atmayacağınızın göstergesi. Boşanmak istemeyen bir kadın çözüm bulma yoluna gider kararsız olmaz. Ama siz yeterki cinsellik olmasın boşanmaya da razı olabilirim, davayı uzatırım, direnirim ama cinsel açıdan kendimi düzeltme yoluna gitmem modundasınız. Kendinizi de eşinizi de üzüp yıpratmayın bence.

Ailenizin yanındasınız sanırım. Onlara sebep olarak bunları anlattınız mı?
Aileniz ne düşünüyor.

onu çok özluyorum aksamları bazen msj atıyorum ama hıc cvp bıle yazmıyor... açıkcası onun benı bırakamayacgını dusunuyordum ben onu suan ıkna bıle etsem ilerde gene böyle olursa dıye de çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…