- 30 Aralık 2014
- 26
- 2
- 3
- 37
- Konu Sahibi sedefakin87
-
hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
Bence böyle birisi için çaba gostermeliydin. Senin tercihin tabiki ama eşin evdeyken onu yalnız bırakıp akrabada kalmak çok mu önemli? Yada için rahat eder mi? Evlilik karşılıklı fedakarlikla yürür. Ve cinsellik tabiki de çok çok önemli. Bosanmak istemiyorsan esinle tekrar konuşmayı ve kendini değiştirmeye çalış ve bence yardım da alabilirsin.bıkac kez konustum.eşim evıne sağdık bırısı gecelerı dısarı falan cıkmaz yanı buna ragmen aldatmadı bıle bunu cok iyi biliyorum sabrettı ama sanırım artık oda dayanamadı
aradım az önce oda ıstemıyor artık benı avukatada dılekce vermıs boyle oldgumu söylemıs hakimin tavrı ne olur acaba benım bosanmak ıstemedıgımı yoksa onun gerekcesınımı dınlıcekmadem eşini çok seviyorsun tedavini ol bu huylarını da bırak belki herşey düzelir.
4 yıl hiç mi sorununuzza çözüm aramadınız? Seviyorum diyorsunuz, sevdiğim adamın da ihtiyaçları var diye hiç mi düşünmediniz?hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
o zaman boşan ve free takıl bence...firijitim başıma buyruğum evliliğin kelime anlamını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla zorla güzellik olmaz adamıda zorlamayın.hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
:'(o zaman boşan ve free takıl bence...firijitim başıma buyruğum evliliğin kelime anlamını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla zorla güzellik olmaz adamıda zorlamayın.
Evet cinsellik için de boşanılabilir,fakat siz boşanmak istemezseniz dava çekişmeli olur ve uzar.aradım az önce oda ıstemıyor artık benı avukatada dılekce vermıs boyle oldgumu söylemıs hakimin tavrı ne olur acaba benım bosanmak ıstemedıgımı yoksa onun gerekcesınımı dınlıcek
magdem öle ozaman uzucak sanırımEvet cinsellik için de boşanılabilir,fakat siz boşanmak istemezseniz dava çekişmeli olur ve uzar.
Evet uzar ve en fazla 3 yıl dı daha sonra 3 yıl sonra boşanılıyor.magdem öle ozaman uzucak sanırım((((
çok kararsızım ne yapıcagımı bılmıyorumDavayı uzatmak ne işinize yarayacak? Adamla cinsel anlamda bir bağınız yok, olmasını da istemiyorsunuz. Tedaviye yanaşmamışsınız, şu saatten sonra yanaşsanız da bir işe yaramaz. Eşiniz artık son noktaya gelmiş gibi görünüyor. Madem cinsellik istemiyorsunuz neden evli kalmak için bu kadar diretiyorsunuz? Kim karısıyla/kocasıyla kardeş gibi yaşamak ister ki?
magdem öle ozaman uzucak sanırım((((
Karasız olmanız bile bu konuda hiç bir şekilde adım atmayacağınızın göstergesi. Boşanmak istemeyen bir kadın çözüm bulma yoluna gider kararsız olmaz. Ama siz yeterki cinsellik olmasın boşanmaya da razı olabilirim, davayı uzatırım, direnirim ama cinsel açıdan kendimi düzeltme yoluna gitmem modundasınız. Kendinizi de eşinizi de üzüp yıpratmayın bence.çok kararsızım ne yapıcagımı bılmıyorum
onlar kararı bana bıraktılar annemle kalıyorum babam bılmıyor bu sebebıAilenizin yanındasınız sanırım. Onlara sebep olarak bunları anlattınız mı?
Aileniz ne düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?