boşanıyorum :(

Doktora git..vardir bir caresi...sonucta esin seni seviyor..bir çözüm yolu bulun..niye tedavi olmak istemiyorsun?

Neden tedavi olmuyorsun? Sorununun kendi kendine düzelmeyeceğini görmen için 4 sene kafi değil mi?
Eşin de sabırlı bir insanmış, tedavi olmayı kabul etsen yanında olup yardımcı olurdu herhalde.
Ama hem onu istemem hem bunu istemem diye işi yokuşa sürersen, kimsenin senin için yapabileceği bir şey yok.

Madem cinselliğe ilginiz yok, neden evleniyorsunuz? Bir insanda cinsel ilgi ya vardır, ya yoktur. Bu bu kadar net. Hatta insan bir anda fark etmez bunu, uzun yıllardan beri farkındadır durumunun. Diretmenin manası yok bence daha.

Seviyorsan mücadele et....esini tekrar kazan..esinde seni seviyordur..ama onu sevmedigini o yüzden onla cinsellik yasamadigini düşünüyor kesin..

Yan yatmışssın camura batmıssın ama ne tedavıye yanaşmıssın ne biyere gındermediğinde gostersiğin inattan vazgeçmişsin.
Senin işi anlamadım ben.
Bi erkek karısıyla cinsel hayatı olsun ister evlenmelerindeki en buyuk etken bu.
Ikı yıl vajınusmus hastasıydım eşim herzaman destekcimdi ve herdefasındada olmazsa olmasın uzme kendini ne olur dıyordu ama bu olayı kuşahımın ustune yatmama neden olmadı hırslandım ve tedavı yöntemlerini araştırdım bu arada hamile a
Kaldım vs derken bebişim oldu ve hemen işe koyuldum iyileşmek için.yani hem seviyorum diyorsun hem çaba gostermiyorsun ben cidden bişey anlamadım

Bence eşin de seni sevmese bu kadar zaman sabretmezdi. Bak ne güzel doktora gitmeyi de teklif etmiş ama sen yanaşmamışsın. İstiyorsun ki hem benden ayrılmasın hem de beni böyle kabullensin. Sabredeceği kadar sabretmiş eşin de.

Önünde iki seçenek var. Ya boşanmayı kabulleneceksin ya da durumunun tedavi gerektiren bir şey olduğunu anlayıp bunun için somut adımlar atacak ve en önemlisi de eşini buna ikna edeceksin.

Bir yuva kolay kurulmuyor. Haksız yere bir de evi terketmişsin. Bence evine git ve akşam için güzel bir yemek hazırla. Ciddi ciddi konuşup tedavi olacağına eşini ikna et. Tabi önce senin bu durumunun normal olmadığını kabullenmen lazım.

canımm Allah yardım etsın öncelikle. ama bnce tedavıye gıt. bendede vajınusmus var esım sabredıo korkuorum bosanır dıe sen zamn kaybetme bırlıkte tedwye gıdn

yardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...

eşini GERÇEKTEN seviyorsa tedavi olursun ve boşanmazsınız.

ben hem ilişkiye girmeyeceğim hemde boşanmam demek olmaz.

sevginizi de kanıtlayın,onu kaybetmemek adına neler yapabileceğinizi görsün.

tedavi ile aşılacağını düşünüyrm

yardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...
Bır saattır sadece bosansam acaba nasıl gecınırım nasıl ayakta kalırım diye duaunuyoraun bence biraz mantıklı dusunsen tedavu olman gerektiğinin en doğru olduğunu anlarsın. Neyse sizin hayatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…