- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
- Konu Sahibi sedefakin87
-
Bencillik yapmayin..
haklısınız sanırımBencillik yapmayin..
Banane banane diyen çocuklar gibi tavriniz.
inan hıc bılmıyorum dokturunda yardımcı olacagını sanmıyorum cunku gercekten hıc içimden gelmıyorDoktora git..vardir bir caresi...sonucta esin seni seviyor..bir çözüm yolu bulun..niye tedavi olmak istemiyorsun?
Ama sen hic cabalamiyorsun ki...firijit kadin yoktur diyor uzmanlar..altinda yatan sebepler var mutlaka terapiyle yol alabilirsin...inan hıc bılmıyorum dokturunda yardımcı olacagını sanmıyorum cunku gercekten hıc içimden gelmıyor
bundan neden bu kadar eminsiniz. kısaca desenize onuda yapmak istemiyoruminan hıc bılmıyorum dokturunda yardımcı olacagını sanmıyorum cunku gercekten hıc içimden gelmıyor
Tedavi gormuyormusun bacım yardımcı olabılırım istersen dört ay oldu ben yenelicanımm Allah yardım etsın öncelikle. ama bnce tedavıye gıt. bendede vajınusmus var esım sabredıo korkuorum bosanır dıesen zamn kaybetme bırlıkte tedwye gıdn
PSKYTRYE GTTIM AMA FAYD AGRMEDIM SNRADA BAYAN DOGUM IZNINE CIKTI SMDIDE TEDAVI GRMUORUMTedavi gormuyormusun bacım yardımcı olabılırım istersen dört ay oldu ben yeneli
Bır saattır sadece bosansam acaba nasıl gecınırım nasıl ayakta kalırım diye duaunuyoraun bence biraz mantıklı dusunsen tedavu olman gerektiğinin en doğru olduğunu anlarsın. Neyse sizin hayatınızyardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...
Onun doğum iznin bıtmesini beklemıceksın heralde birlikte calısırsak o donene kadar sen bu hastalıktan kurtulursun canımPSKYTRYE GTTIM AMA FAYD AGRMEDIM SNRADA BAYAN DOGUM IZNINE CIKTI SMDIDE TEDAVI GRMUORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?