boşanıyorum :(

benim koca böyle olsa bende boşarım:D..sizin öncelikli konunuz bosanma değil tedavi..buna çözüm arayın

nasıl sinir oldum ya..
boşanmama sebebin eşinin sana maddi olarak güvence sağlaması mı ?
bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen

çok kararsızım ne yapıcagımı bılmıyorum :KK43:
Yani sen simdi ne istiyosun anlamadim?:KK57::KK57::KK57:
Tmm bosanma ,
Hayatiniz nasim devam edecek?:KK57::KK57::KK57::KK57:
Kocan gelicek senden ozur dileyecek karicim eve don diycek sen de donceksin, sonra da eskisi gibi yasamaya devam
Yok oyle bir dunya:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
4 yil cok uzun zaman kocaniz bu zamana kadar sabrettoyse adama diycek laf yok:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Tum sorunlarinzi bilmiyoruz ama sizin bu evlilim icin cabalamadiginiz ortada:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kesinlikle hem de kaç yaşında olursa olsun. Geçen gazetede bir haber çıktı.
70 yaşındaki adam karısı onunla birlikte olmuyor diye boşanma davası açmış.
Hani "yok artık" dersin ya.. hakim tek celsede boşamış.

70 yaşındaki işi abartmış canım :KK45:
o yaşta dedem var adam elinde çay bardagını tutamıyor:KK53:

Yani sen simdi ne istiyosun anlamadim?:KK57::KK57::KK57:
Tmm bosanma ,
Hayatiniz nasim devam edecek?:KK57::KK57::KK57::KK57:
Kocan gelicek senden ozur dileyecek karicim eve don diycek sen de donceksin, sonra da eskisi gibi yasamaya devam
Yok oyle bir dunya:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
4 yil cok uzun zaman kocaniz bu zamana kadar sabrettoyse adama diycek laf yok:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Tum sorunlarinzi bilmiyoruz ama sizin bu evlilim icin cabalamadiginiz ortada:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
onun öyle bısı yapıp gelmıcegını cok ıı bılıyorum cunku benım kabahatımde buyuk sadece tek taraflı dusunmemek gerekıyor...

Tatlim buraya konu acmanin nedeni cinsel isteksiliginin davada ki yeri iliskindeki yeri degil.
seni adina cok uzuldum millet esin gibi bi adam ararken sen onu kendinden uzaklastirmak icin elinden geleni yapıyorsun

kisacasi

"Ne emmeye geliyorsun ne gömmeye "

Hakkinda hayirlisi olsun

merhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitim:KK43: eşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası

inan hıc bılmıyorum dokturunda yardımcı olacagını sanmıyorum cunku gercekten hıc içimden gelmıyor :KK43:

yardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...

bence özgürlüğüne düşkün bi insan olarak erken evlenmişsiniz.
23 yaşında evlenmişsiniz yani bence erken bi yaş.
adapte de olamamışsınız demekki.

bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen
adamı damızlık gibi kullanmaya çalışıyorsun ama...
eşimin cinsel isteksizliği olsa, üstüne doktora gitmese 4 sene bile beklemem boşanmak için..
cinsellik yeme içme boşaltma kadar doğal... bu büyük bir sorun...
üstelik duygusal bağ da azalır ve sonunda kopar cinsellik olmadan...
sırf maddiyat için boşanmak istemiyorsun...
çok yanlış.. evlilik bu demek değil...

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Herkes kafasına göre takılamaz. Evlilik flört de değil. Evlilik sorumluluk ve fedakarlık ister. Her iki taraf da eğer bu evliliği yürütmek istiyorsa çaba göstermeli. Eğer tüm çabalara rağmen yürümüyorsa o zaman boşanma kararı alınmalı. Boşanma en son karar olmalı.
Sizin bir probleminiz var ve anladığım kadarıyla bunun için pek tedavi yoluna gitmemişsiniz. 4 sene düzelir diye mi beklediniz? Baktınız düzelmiyor, tedaviye gitmeliydiniz. Sonra hala çocuk gibi davranmışsınız. Kafanıza estiği zaman 1-2 günlüğüne akrabalarınıza yatılı gitmişsiniz. Yani anladığım kadarıyla nazınızı çekmesini beklemişsiniz. Şimdi de bir yerleriniz tutuşmuş onu nasıl geri kazanabilirim diyorsunuz. Bu aşamaya gelmeden önlem almanız gerekiyordu.
Cinsel birliktelik evliliğin bitmesi için sebep mi diye sormuşsunuz. Elbette. Bunun için hakim boşar mı demişsiniz. Elbette. Bu saatten sonra yapılacak şey ne olabilir diye kendimce düşündüm de bir kez annenizin evine gitmekle siz de bu evliliğin bittiğini onaylar gibi olmuşsunuz, bu bir hata olmuş. Çünkü evi terk etmek de boşanmak için bir kusurdur. Hatta bu yüzden tazminat bile ödeyebilirsiniz. Evi terk ederek evlilik birlikteliğini bozmuş sayılıyorsunuz. Bence ya büyükleriniz bir araya gelip size bir yol göstersinler, ya da eşinizle konuşun tedavi olacağınızı, bu evliliği bitirmek istemediğinizi, evliliğinizin bir şansı daha hakettiğini söyleyerek ikna yollarına gidin. Bu arada boşansanız bile bu sorununuz için tedavi görmelisiniz. Ayrıca bir avukata da gitmelisiniz. Çünkü bütün yolları tıkamışsınız. Eşiniz de sanırım artık pek fikir değiştireceğe benzemiyor gibi.
Allah yardımcınız olsun.

merhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitim:KK43: eşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası
Ne yazık ki boşanma nedenidir evet. Tedavi olmayı denemelisin. Madem eşini seviyorsun, ben böyleyim diye kabullenmek yerine çaba sarfet.

Back
X