- Konu Sahibi sedefakin87
benim koca böyle olsa bende boşarım
..sizin öncelikli konunuz bosanma değil tedavi..buna çözüm arayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfennasıl sinir oldum ya..
boşanmama sebebin eşinin sana maddi olarak güvence sağlaması mı ?
işte anlık bı sinirle yaptım yapmamam gerekıyorduHem bosanmak istemiyorsunuz hem evi terkediyosunuz![]()
Yani sen simdi ne istiyosun anlamadim?çok kararsızım ne yapıcagımı bılmıyorum![]()
Ama 20 gun diyosun?bir anlik sinirle 1 gun git sonra geri gel? Ailen ne diyo bu ise ?işte anlık bı sinirle yaptım yapmamam gerekıyordu
Kesinlikle hem de kaç yaşında olursa olsun. Geçen gazetede bir haber çıktı.
70 yaşındaki adam karısı onunla birlikte olmuyor diye boşanma davası açmış.
Hani "yok artık" dersin ya.. hakim tek celsede boşamış.
onun öyle bısı yapıp gelmıcegını cok ıı bılıyorum cunku benım kabahatımde buyuk sadece tek taraflı dusunmemek gerekıyor...Yani sen simdi ne istiyosun anlamadim?
Tmm bosanma ,
Hayatiniz nasim devam edecek?
Kocan gelicek senden ozur dileyecek karicim eve don diycek sen de donceksin, sonra da eskisi gibi yasamaya devam
Yok oyle bir dunya
4 yil cok uzun zaman kocaniz bu zamana kadar sabrettoyse adama diycek laf yok
Tum sorunlarinzi bilmiyoruz ama sizin bu evlilim icin cabalamadiginiz ortada![]()
annem sessız sakın bı kadın o bısı demıyor cunku ev esımın annesının ustune gıtmekte ıstemıyorum acıkcasıAma 20 gun diyosun?bir anlik sinirle 1 gun git sonra geri gel? Ailen ne diyo bu ise ?
arada esım işteyken gıdıyorum kıyafetlerımı alıyorum bıraz bırazAma 20 gun diyosun?bir anlik sinirle 1 gun git sonra geri gel? Ailen ne diyo bu ise ?
merhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitimeşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası
inan hıc bılmıyorum dokturunda yardımcı olacagını sanmıyorum cunku gercekten hıc içimden gelmıyor![]()
yardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...
yapmış valla adam. İnsanın inanası gelmiyor ki şurada ne konular açılıyor 20-30 yaşında erkekler köşe bucak kaçıyor70 yaşındaki işi abartmış canım
o yaşta dedem var adam elinde çay bardagını tutamıyor![]()
adamı damızlık gibi kullanmaya çalışıyorsun ama...bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen
yapmış valla adam. İnsanın inanası gelmiyor ki şurada ne konular açılıyor 20-30 yaşında erkekler köşe bucak kaçıyor![]()
eşimde aynı seyı söyledıbence özgürlüğüne düşkün bi insan olarak erken evlenmişsiniz.
23 yaşında evlenmişsiniz yani bence erken bi yaş.
adapte de olamamışsınız demekki.
Ay bise anladiysam ne olayimannem sessız sakın bı kadın o bısı demıyor cunku ev esımın annesının ustune gıtmekte ıstemıyorum acıkcası
eşim evde tek basına kalıyor arada annesı falanda gelıyor kalıyor karsılasmak ıstemıyorum annesıyleAy bise anladiysam ne olayim
Evin kimin üstüne oldugunun ne alakasi var konuyla
Dalga mi geciyosun kardes sen bizle![]()
Ne yazık ki boşanma nedenidir evet. Tedavi olmayı denemelisin. Madem eşini seviyorsun, ben böyleyim diye kabullenmek yerine çaba sarfet.merhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitimeşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası