mesaj attın mı . bide o arkadaşı nasıl sana bu kadar açık anlattı.. arayıp eşine o anlatmıştır belki...benim için bitti..bi kere aldatan hep aldatır...ben ona her baktığımda o kadınları görücem..bunu kendime de kızıma da yapmaya hakkım yok
bu açtığım ikinci konu.daha önceki konumda eşimin en ufak şeyde küstüğünü,kapris yaptığını bu küslüğün yeri geldiğinde 1 ayı bulduğundan bahsetmiştim..kavgalarımızda eşimde saygıya dair bi şey kalmamıştı.küfür, jakaret ne ararsan ondaydı.çoçuğum için bi süre idare ettim..bu arada 45 günlük kızım var.pazar günü gene kavga ettik ve dün aklına esti ve istanbula gitti.tabi bana hiçbi açıklama yapmak yok.oturdum ağladım gene..akşam üzeri ben lohusayken 2 kez para karşılığı hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim..bu ne kadar alçakça..sabaha kadar uyumadım sinirimden üzüntümden..5 yıl birbirin için mücadele et, severek evlen,kızın için ailen için idare et..o seni hoppp ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde aldatsın..sabah kalkar kalmaz kızımı kanguruya koyup adliyeye gittim ve boşanma dilekçemi verdim..henüz beni aldattığını öğrendiğimi de dilekçe verdiğimi de bilmiyor.biraz sonra msj atıcam kısa ve net bi msj..sonra da engellicem...ya da daha acı verecek napabilirim bilmiyorum..ben 45 günlük bi kızımla nasıl bi süreç bekliyo bilmiyorum..ama hakkımda hayırlısı buymuş gibi geliyo...
aaa olur mu kızlar..hamileliğimden 1 ay önce bi de 40 gün yani toplamda 2,5 ay kadınsız mı kalsaydı!!!!ihtiyaç ya hani onlar için...hazmedemiyorum ya hazmedemiyorum..ben oturup evimde kızıma bakıcam,temizlik yemek yapıcam, o gelmeden uyumucam o bi orospunun koynundan kalkıp benim yanıma gelecek....güçlü ol kızım diorum hep kendi kendime güçlü ol...faceden tüm fotolarımızı sildim,ortak arkadaşları, onun ailesinden olanları da sildim..cocukça demeyin..şimdiye kadar her kavgamızda o beni hemen silerdi hemen resimleri değiştirirdi ben kızardım na çoçuk musun diye..benim için bittiğini kararlı olduğumu görsün die yaptım..silinecekse bi kere silinir adam gibi silinir..msjı da şimdi atıyorum
Anacım biz 13 ay birlikte olmadık 9 ay hamilelik4 ayda babamın yası
o şuanda şok oldu. Ne diyeceğini, ne saçmalayacağını düşünüyordur?msj attım cvp yok..ses soluk yok..blöf yaptığımı düşünüyodur belki de gerizekalı
Anacım biz 13 ay birlikte olmadık 9 ay hamilelik4 ayda babamın yası
senin eline başvuru yaptığına dair belge hizmet numarası falan vermediler mi...msj attım cvp yok..ses soluk yok..blöf yaptığımı düşünüyodur belki de gerizekalı
Allah onun cezasını versin inşallahbu açtığım ikinci konu.daha önceki konumda eşimin en ufak şeyde küstüğünü,kapris yaptığını bu küslüğün yeri geldiğinde 1 ayı bulduğundan bahsetmiştim..kavgalarımızda eşimde saygıya dair bi şey kalmamıştı.küfür, jakaret ne ararsan ondaydı.çoçuğum için bi süre idare ettim..bu arada 45 günlük kızım var.pazar günü gene kavga ettik ve dün aklına esti ve istanbula gitti.tabi bana hiçbi açıklama yapmak yok.oturdum ağladım gene..akşam üzeri ben lohusayken 2 kez para karşılığı hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim..bu ne kadar alçakça..sabaha kadar uyumadım sinirimden üzüntümden..5 yıl birbirin için mücadele et, severek evlen,kızın için ailen için idare et..o seni hoppp ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde aldatsın..sabah kalkar kalmaz kızımı kanguruya koyup adliyeye gittim ve boşanma dilekçemi verdim..henüz beni aldattığını öğrendiğimi de dilekçe verdiğimi de bilmiyor.biraz sonra msj atıcam kısa ve net bi msj..sonra da engellicem...ya da daha acı verecek napabilirim bilmiyorum..ben 45 günlük bi kızımla nasıl bi süreç bekliyo bilmiyorum..ama hakkımda hayırlısı buymuş gibi geliyo...
Eş konusunda çok şanlı olduğunu düşünüyorum yorumlarından. Allah bozmasın inşâAllah.
Birlikte olup o süreçte kendini farkli şeylerle tatmin edenlerde var baskalaryla birlikte olanlarda canim tamamen karakter meselesi.. şanslisin. . masallah size allahm esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?