Boşanıyorum......

benim için bitti..bi kere aldatan hep aldatır...ben ona her baktığımda o kadınları görücem..bunu kendime de kızıma da yapmaya hakkım yok
mesaj attın mı . bide o arkadaşı nasıl sana bu kadar açık anlattı.. arayıp eşine o anlatmıştır belki...

allah kolay versin, gücünüzü artırsın ama tebrik ederim, onunla yaşayıp bir ömür acabalar taşımaktansa ohh be demek gibisi var mı?

Beden işçisi diyelim kibarca, bağımlılık yapan birşey bence,haram tatlı gelir her zaman,adam bir kere şerbetlendi bu işe

Hiç tanımadığı duygusal birsey hissetmediği seks yapmak için para verdiği kendisinden önce yüzlerce adamla birlikte olmuş bir kadınla yatmak bence her erkeğin harcı değil, bu aldatmanın bir tık üstü

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Sizi tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

Erkeklerin bazıları ne kadar da midesiz olabiliyor. İğrenç...
Bu güçlü duruşunuzu değiştirmeyeceğinizi umuyorum ben de.
Bence de hayırlısı bu.
Allah yardımcınız olsun.

Bigün eşim beni aldatabilir ama sevdiği biri olur mesela,ille duygusal birsey olur adam yengeç burcu,koklayarak öpeceksin yüzünü falan seveceksin gözlerinden öpeceksin, beden işçisi yapar mı bunu

O yüzden diyorum her erkek yapamaz çekinir

aaa olur mu kızlar..hamileliğimden 1 ay önce bi de 40 gün yani toplamda 2,5 ay kadınsız mı kalsaydı!!!!ihtiyaç ya hani onlar için...hazmedemiyorum ya hazmedemiyorum..ben oturup evimde kızıma bakıcam,temizlik yemek yapıcam, o gelmeden uyumucam o bi orospunun koynundan kalkıp benim yanıma gelecek....güçlü ol kızım diorum hep kendi kendime güçlü ol...faceden tüm fotolarımızı sildim,ortak arkadaşları, onun ailesinden olanları da sildim..cocukça demeyin..şimdiye kadar her kavgamızda o beni hemen silerdi hemen resimleri değiştirirdi ben kızardım na çoçuk musun diye..benim için bittiğini kararlı olduğumu görsün die yaptım..silinecekse bi kere silinir adam gibi silinir..msjı da şimdi atıyorum

Allah yardımcınız olsun. kızınızı bahane edip te güçsüz, ezik bir şekilde yaşamaya devam etmediğiniz için de bin kere helal olsun. zaten sıkıntılar varmış o sıkıntılar bile evliliği yok eder ve siz buna rağmen emek vermişsiniz, bir de çocuk var. insan nasıl para verip te sırf o iş için bir kadına gider? hiç mi kızı gelmez aklına, hiç mi karısını düşünmez bir an bile. sevgi bitebilir ama saygı bitince işte böyle rezil olur insan.

hiç geri dönmeyin. yolunuz açık olsun.

Anacım biz 13 ay birlikte olmadık 9 ay hamilelik4 ayda babamın yası

Anacım biz 13 ay birlikte olmadık 9 ay hamilelik4 ayda babamın yası

Birlikte olup o süreçte kendini farkli şeylerle tatmin edenlerde var baskalaryla birlikte olanlarda canim tamamen karakter meselesi.. şanslisin. . masallah size allahm esirgesin

en iyisini yapmışşsın Allah sabır versin cok zor bi durum ama ustesinden gelirsin zamanla eminim... boyle bi herifi omur boyu cekmektense bı sure zorlanırsın sonra hayatına bakarsın..

Allah onun cezasını versin inşallah

Eş konusunda çok şanlı olduğunu düşünüyorum yorumlarından. Allah bozmasın inşâAllah.

Birlikte olup o süreçte kendini farkli şeylerle tatmin edenlerde var baskalaryla birlikte olanlarda canim tamamen karakter meselesi.. şanslisin. . masallah size allahm esirgesin

1000 katı sizin olsun,benimki böyle ne kadar güzel kocam var amaçlı yazmadım yanlış anlaşılmasın, sadece bahane değil birlikte olmamak demek.istedim

Son gelişmeleri merak ettim canim konuyu takip edicem

Sizi tebrik ediyorum
Ve kararınızdan dönmemenizi rica ediyorum
Bir erkek eşi hamileyken yada lohusayken onu nasıl aldatabilir???aklım almıyor
Sonuçta siz onun canından bir parça taşıyorsunuz
Ona evlat vermek için vücudunuz ve psikolojiniz ne hale geliyor
Ama kimin umurunda demi
Affetmeyin çok iğrenç bir şey yaşatmış eşiniz size güçlü durun ve en yakın zamanda kurtulun
Sanırım sizi aldattığını ispatlarsanız boşanma işiniz daha kısa da çözülür..
Tekrar tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…