Boşanıyorum......

Ne mutlu sana zaten ekonomik gücü olan calisan bir kadin kolay kolay kabullenmez bu tarz biseyi aksi halde olanlarda mecburen katlaniyor diye düşünuyorum 3 yil 5 yil sevgiliyken hersey cok guzel ama imzasan sonra erkekler 360 derece donuyor bekar hanimlar cok dikkat edin bence bunlar yasanan şeyler yalan degil

Harikasın tek kelimeyle.
İnşallah pismanliktan sürünür peşinde. Alabilecegin herseyi al. Şahidin de var. Tazminat davası da acabilirsin.

zaten o karakterli bi adam olsa ona ihtiyacım olduğu dönemde böyle bi şey yapmazdı..demek ki hasta filan olsaydık kötü günlerimiz olsaydı neler olurdu allah kerim..eskiler boşuna demiyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye..aklıma bi de şey geliyor..bi keresinde ben int de okey oynamıştım ve bi erkekle eşli oynadık o ara aynı odada oynayabilmek için okey arkadaşı olmuştuk ama hiç sohbet filan yok..sonra ben silmeyi unutmuşum.eşim gördü sordu benim de içimde art niyet olmadığı için söyledim..bundan kıyameti kopartmış dünya kadar laf etmişti...dinime küfreden müslüman olsa hesabı....

Ben sizin yorumlarinizdan sadece ofke kiskanclik sezdim ayrilacaginiza inanmiyorum pek.Esiniz de ayni kanida sanirim biraz blof var gibi .

Ondan msjiniza ne gibi bi cvp bekliyorsunuz?
böyle düşünmeniz çok normal..seven her kadın gibi elbette kıskanmış ve öfke duydum ama bi o kadar da tiksiniyorum..inan msjıma ne cevap vereceği umurumda bile değil..umurumda olsa telin başında beklerdim..ben şu an kıımın karnını doyurdum,uyuttum şimdi de akşam yemeği yapıyorum..onsuz hayata başladım bile ben..sürünmesini bana muhtaç olmasını benim yerimde hangi kadın olsa isterdi..bi kaç gün sonra belki bu egodan da sıyrılıcam sonuçta çok yeni

Öncelikle evini sen terk etme. Her zaman derim evin kaptanı kadındır ve gemiyi en son kaptan terk eder. Üzülme canını sıkma. Kuvvetli olmaya çalış. Evin kilidini değiştir. Adamın eşyalarını topla ailesine haber ver gelip alıyorlarsa alsınlar yoksa çöpe atıcam de. Yanına bi akrabanı çağır yaşadıklarına şahitlik etsinler. Allah kolaylık versin uzun ve zor bir süreç. Kuvvetli olman lazım.

Ağır kelimeler ve hakaretler yazıyorsunuz . Sanki bir bayan değilde erkek yazıyormuş gibi hissettim . Yaşadığınız çok zor bir şey Allah yardım etsin . Hayırlısı olsun sizin için .

bravo sana ş.. adam inşallah coook mutlu olursun bebeginle gelişmeleri bekliyorum

Ağır kelimeler ve hakaretler yazıyorsunuz . Sanki bir bayan değilde erkek yazıyormuş gibi hissettim . Yaşadığınız çok zor bir şey Allah yardım etsin . Hayırlısı olsun sizin için .
ağır olarak ne yazdım ben?sizce yaşadıklarım normal şeyler mi

allah kolaylık versin canım ama herkezinde dedigi gibi ya annenleri arayıp yanına gelmelerini iste yada yanına yakında olan birini çagır gece gündüz eve gelir nolur nolmaz neler okuyoruz o adamı yanlız bekleme evde gerçekten kararlıysan bosanmaya zaten hamlenide yapmışsın evin kilidini zaten hemen degiştir yada eve girememesi için kilidi arkada tut msjı görmemişte olabilir ciddiye almamışta olabilir konuyu takip edicem inşallah geleceginiz geçmişinizi çabucak unutturucak kadar güzel olur .....

amin tşk ederim.onun anne babası yok benim de bi tek annem var o da memlekette..şu an kendisi de istanbulda.giderken evin anahtarını almamış zaten o konuda sıkıntı yok.muhtemelen ciddiye almadı ya da belki de istediği buydu..umrumda da değil inan...

elinde bi meslegin ve güzeller güzeli minik bi yavrun var sıkma canını güzel rabbim darda kalanın yardımcısıdır herzaman evet bosanma güzel bişey degil ama inan huzursuz bi yuva çocuk için en kötüsü ilerde tamir edemiyecegin yaralar açar evladında zaten bunu yapan bi adam bilemiyorum nasıl bir baba olur

Bekledigin sekilde pisman olmayacak bu adam bence umursamayacak öğrenince bile. O yuzden hazirlikli ol. Gurur basta geçici tatmin saglar üzülmene engel olur. Ama karsindaki daha umursamazsa yikilmaya baslarsin. Saglam dur diye soyluyorum. Geri adim atmamak zor.

arkadasinin durup dururken itirafi inandirici gelmedi.zira erkekler bu konuda birbirlerinin arkalarini kollarlar.ne diye desinki bunu hic bir kanitiniz yokken.ancak dusman olurlarsa intikam amacli oda belki soyleyebilir.

arkadasinin durup dururken itirafi inandirici gelmedi.zira erkekler bu konuda birbirlerinin arkalarini kollarlar.ne diye desinki bunu hic bir kanitiniz yokken.ancak dusman olurlarsa intikam amacli oda belki soyleyebilir.
bilemicem.adama arattırdım tekrar hoparlörü açtırdım sana karı ayarlatıyorum dedi benimki gülüyor ya artık seni daha çok seviyorum alpaslan dedi..bunu duymam bile yeter bu evliliği bitirmeme

Off valla bacim ne dicemi bilemedim yaa. Hani okuyoruz goruyoruz bu konuları tamamda demissin ya herkes yapar o yapmaz diyodum diye. Inan insan esinden suphelenmeye basliyo ya ee simdi ben paranoya baglamassam iyidir. Bu ne nankörlük tür. Allah bildigi gibi yapsin bu ve bunun gibi kadin kiymeti bilmeyen erkek musvettelerini

insan konduramıyo canım..ben bile telimi orta yere koymam onun ki hep ortadadır.çoğu zaman dışarı çıkarken teli yanına almaz kalsın evde der.bütün şifrelerini paylaşımlarını bilirim.bi msj gelirdi ondan önce ben okurdum..kısaca şüphelenmem için hiçbi neden yoktu ama yapan her türlü yapıyo işte

F fdmgdk Allah yar ve yardimcin olsun canim. Bak ekonomik gücün varmis ne güzel bu senin icin cok cok buyuk bi avantaj en azindan ona minnet etmiceksin bu yuzden affetmek zorunda kalip hergün icin icini yemicek. Kararli ve dik dur once kendin icin sonrada kizin. Insallah hersey gönlünce olur.

O zaman baska telefonu vardı Ayy şu erkekleri varya kökü kazinsin kökü gül gibi eşleri çocukları var ne ariyonuz acaba aralıkli a... tadı başka oluyo demekki töbe töbe konusuturuyolar insanı ya !! Boşan geri adım atma valla billa içinde şüphe seni kemirir arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…