Ne mutlu sana zaten ekonomik gücü olan calisan bir kadin kolay kolay kabullenmez bu tarz biseyi aksi halde olanlarda mecburen katlaniyor diye düşünuyorum 3 yil 5 yil sevgiliyken hersey cok guzel ama imzasan sonra erkekler 360 derece donuyor bekar hanimlar cok dikkat edin bence bunlar yasanan şeyler yalan degil1,5 yıllık evliyiz ama 5 sene beraberliğimiz vardı..ak die evlendim kara çıktı...evladım olduğu için pişman değilim..güç veriyo bana..çok şükür ekonomik özgürlüğüm ve ona verecek sevgim var..
b
bunun bi arkadaşı var 7/24 arayıp durduğu..dün onu aradım ağzıma geleni saydım senin yüzünden yuvamda huzur kalmadı die.bu da çorap söküğü gibi anlattı herşeyi..yanına gittim adamın arattım hoparlörü de açtırdım istanbulda karı ayarladım sana dedi benimkinin ağzının suyu aktı resmen..herkes yapar da benim eşim yapmaz derdim o kadar güvenirdim..her ne yaşarsak yaşayalım bi kadına dokunmaz derdim..ona tabi ki msj atıcam..adres bildir eşyalarını göndericem yada burda s..ktiğin orospuları gönder onlara vereyim dicem..o da dumur olup kalıcak..
amin canım..emin ol pişmanlıktan sürünmesini gebermesini çok istiyorum..ben ettim sen etme desin..desin ki ben de yüzüne bi kez daha tükürebileyimHarikasın tek kelimeyle.
İnşallah pismanliktan sürünür peşinde. Alabilecegin herseyi al. Şahidin de var. Tazminat davası da acabilirsin.
böyle düşünmeniz çok normal..seven her kadın gibi elbette kıskanmış ve öfke duydum ama bi o kadar da tiksiniyorum..inan msjıma ne cevap vereceği umurumda bile değil..umurumda olsa telin başında beklerdim..ben şu an kıımın karnını doyurdum,uyuttum şimdi de akşam yemeği yapıyorum..onsuz hayata başladım bile ben..sürünmesini bana muhtaç olmasını benim yerimde hangi kadın olsa isterdi..bi kaç gün sonra belki bu egodan da sıyrılıcam sonuçta çok yeniBen sizin yorumlarinizdan sadece ofke kiskanclik sezdim ayrilacaginiza inanmiyorum pek.Esiniz de ayni kanida sanirim biraz blof var gibi .
Ondan msjiniza ne gibi bi cvp bekliyorsunuz?
Öncelikle evini sen terk etme. Her zaman derim evin kaptanı kadındır ve gemiyi en son kaptan terk eder. Üzülme canını sıkma. Kuvvetli olmaya çalış. Evin kilidini değiştir. Adamın eşyalarını topla ailesine haber ver gelip alıyorlarsa alsınlar yoksa çöpe atıcam de. Yanına bi akrabanı çağır yaşadıklarına şahitlik etsinler. Allah kolaylık versin uzun ve zor bir süreç. Kuvvetli olman lazım.bu açtığım ikinci konu.daha önceki konumda eşimin en ufak şeyde küstüğünü,kapris yaptığını bu küslüğün yeri geldiğinde 1 ayı bulduğundan bahsetmiştim..kavgalarımızda eşimde saygıya dair bi şey kalmamıştı.küfür, jakaret ne ararsan ondaydı.çoçuğum için bi süre idare ettim..bu arada 45 günlük kızım var.pazar günü gene kavga ettik ve dün aklına esti ve istanbula gitti.tabi bana hiçbi açıklama yapmak yok.oturdum ağladım gene..akşam üzeri ben lohusayken 2 kez para karşılığı hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim..bu ne kadar alçakça..sabaha kadar uyumadım sinirimden üzüntümden..5 yıl birbirin için mücadele et, severek evlen,kızın için ailen için idare et..o seni hoppp ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde aldatsın..sabah kalkar kalmaz kızımı kanguruya koyup adliyeye gittim ve boşanma dilekçemi verdim..henüz beni aldattığını öğrendiğimi de dilekçe verdiğimi de bilmiyor.biraz sonra msj atıcam kısa ve net bi msj..sonra da engellicem...ya da daha acı verecek napabilirim bilmiyorum..ben 45 günlük bi kızımla nasıl bi süreç bekliyo bilmiyorum..ama hakkımda hayırlısı buymuş gibi geliyo...
ağır olarak ne yazdım ben?sizce yaşadıklarım normal şeyler miAğır kelimeler ve hakaretler yazıyorsunuz . Sanki bir bayan değilde erkek yazıyormuş gibi hissettim . Yaşadığınız çok zor bir şey Allah yardım etsin . Hayırlısı olsun sizin için .
amin tşk ederim.onun anne babası yok benim de bi tek annem var o da memlekette..şu an kendisi de istanbulda.giderken evin anahtarını almamış zaten o konuda sıkıntı yok.muhtemelen ciddiye almadı ya da belki de istediği buydu..umrumda da değil inan...allah kolaylık versin canım ama herkezinde dedigi gibi ya annenleri arayıp yanına gelmelerini iste yada yanına yakında olan birini çagır gece gündüz eve gelir nolur nolmaz neler okuyoruz o adamı yanlız bekleme evde gerçekten kararlıysan bosanmaya zaten hamlenide yapmışsın evin kilidini zaten hemen degiştir yada eve girememesi için kilidi arkada tut msjı görmemişte olabilir ciddiye almamışta olabilir konuyu takip edicem inşallah geleceginiz geçmişinizi çabucak unutturucak kadar güzel olur .....
amin tşk ederim.onun anne babası yok benim de bi tek annem var o da memlekette..şu an kendisi de istanbulda.giderken evin anahtarını almamış zaten o konuda sıkıntı yok.muhtemelen ciddiye almadı ya da belki de istediği buydu..umrumda da değil inan...
bilemicem.adama arattırdım tekrar hoparlörü açtırdım sana karı ayarlatıyorum dedi benimki gülüyor ya artık seni daha çok seviyorum alpaslan dedi..bunu duymam bile yeter bu evliliği bitirmemearkadasinin durup dururken itirafi inandirici gelmedi.zira erkekler bu konuda birbirlerinin arkalarini kollarlar.ne diye desinki bunu hic bir kanitiniz yokken.ancak dusman olurlarsa intikam amacli oda belki soyleyebilir.
insan konduramıyo canım..ben bile telimi orta yere koymam onun ki hep ortadadır.çoğu zaman dışarı çıkarken teli yanına almaz kalsın evde der.bütün şifrelerini paylaşımlarını bilirim.bi msj gelirdi ondan önce ben okurdum..kısaca şüphelenmem için hiçbi neden yoktu ama yapan her türlü yapıyo işteOff valla bacim ne dicemi bilemedim yaa. Hani okuyoruz goruyoruz bu konuları tamamda demissin ya herkes yapar o yapmaz diyodum diye. Inan insan esinden suphelenmeye basliyo ya ee simdi ben paranoya baglamassam iyidir. Bu ne nankörlük tür. Allah bildigi gibi yapsin bu ve bunun gibi kadin kiymeti bilmeyen erkek musvettelerini
insan konduramıyo canım..ben bile telimi orta yere koymam onun ki hep ortadadır.çoğu zaman dışarı çıkarken teli yanına almaz kalsın evde der.bütün şifrelerini paylaşımlarını bilirim.bi msj gelirdi ondan önce ben okurdum..kısaca şüphelenmem için hiçbi neden yoktu ama yapan her türlü yapıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?