Boşanıyorum......

Çok üzüldüm , hakkınızda hayırlısı olsun boşanmakla en iyisini yapıyorsunuz böyle pislik adamlardan uzak durmak gerekiyor

Çok üzüldüm şu an . Öyle dengesiz kötü örnek olacak bir babası olacağına hem anne hem baba olun evladınıza daha iyi. İğrenç bir yola girmiş çünkü evliliğiniz onu her gördüğünüzde mideniz bulanıcak sağlıklı bir evliliğinizin olması çok zor şu saatten sonra. Kocanızıda Allah selamete erdirsin ne diim.

Adamin sevgilisi yok ki mesqj telefon sifre saklasin adam para karşılığı birlikte oluyor

F fdmgdk merhaba önceki konunuzdan beri biliyorum yaşadıklarınızı yazışmıştık sizinle.eşinizin karakteri zor biliyorum yerden göğe haklısınız ama aklıma takılan bişi var.hangi erkeğe hangi erkek arkadaşı telefon açsa sana hatun ayarlicam dese yapsın yapmasın bence böle bi muhabbet geçer.yani hoş değil asla savunmuyorum ama erkek milleti kendi aralarında bu tarz muhabbetleri yapıyorlar maalesef.eyleme geçse de geçmese de konuşuyorlar.siz eşinizin muhabbet olsun diye değil de ciddi ciddi böle bişi yaptığından eminmisiniz?o kısımı yazdıysanız konuyu okudum baştan ama görmedim şimdiden kusura bakmayın.

Sihdirememen normal .normal bi ayrılık olsun da çocuk babasız büyümesn..

Nedense benim içimde boşanmayacağınıza dair bi his var.Hakkınızda hayırlısı olsun.

bosanma dilekcenizi vermissiniz,en dogru karar bu lutfen fikrinizden caymayin.
o pis herif size hastalik tasir sokaktaki beden iscilerinden ve bi kere bu halti yediyse devami gelir,gonlunuzu almaya calisacaktir dinlemeyin ama ofkeyle de ustune saldirmayin..birakin sessizliginizde bogulsun hayvan herif.
kizinizla guzel bi hayat kurun,maddi ozgurlugunuzde varmis cok sukur..
lutfen kizim var bi sans daha vereyim yuvam dagilmasin diye dusunmeyin.o hoyrat sizi lohusa halinizle ne durumlara dusuruyor,Allah onun tepesinden baksin rezil rusva..

eşinizin arkadaşı sizin yanınızda aradı eşinizi, böyle bir konuşma geçti,bu adam ne cesaretle sizin yanınızda eşinize kumpas kuruyor,eşiniz sonra bu adama kavgaya gitmez mi,hiç bir erkek arkadaşını bu tuzağa düşürmez.çok acayip bir durum,bu adam eşinizin düşmanımı dostumu? eşiniz bilerek mi arattırdı boşanmak için sizden diyeceğim ama oda saçma kendini niye suçlu duruma soksun.

Şuan ne alemdesin merak ettim canim Allah yardimcin olsun bebeginle sana saglikli mutlu huzurlu omurler versin insallah

ben yüzde yüz eminim diyemem ama o arkadaşı aradığında oltaya düştü hemen..sana karı ayarladı bizimkiler dediğinde hadi yaa dedi hemen.şunu da diyebilirdi oğlum benim o tür şeylerle işim olmaz ben karımı seviyorum da diyebilirdi

Şuan ne alemdesin merak ettim canim Allah yardimcin olsun bebeginle sana saglikli mutlu huzurlu omurler versin insallah
bi haber yok..ben ne durumdayım?avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum,yüzüne tükürmek istiyorum,üstünü başını parçalamak istiyorum sonra da 3 kuruş pislik için değemz diyorum.sonra içimi bi ateş kaplıyo niye yaptın diyorum niye niye niye...sonra gene diorum kendi kendime evinde ağla zırla duvarları yumrukla ama bir an önce ayağa kalk..elbet karşı karşıya gelicez karşısında dimdik durmalıyım.rahat,güçlü ve dik....

evladının rızkını gidip hayat kadınlarına vericek kadar adi birini sevip evlenmişim ben....

evet yaşadıklarınız çok ama çok acı...ama kızınız sizin gibi kararlı bir anney sahip olduğu için çok şanslı..
sineye çekmediğiniz için,kendinize güveniniz için,dediğini yaptığınız için kutlarım sizi..
ilerde çok mutlu olacağınıza eminim,kızınızşa berbaer güzel bir hayat kuracaksınız,1 seneye kalmadan da o pislik adamın kağınızda yatacağını söyeleyebilrim :)

Böyle durumlarda insan en çok geçmişte verdiği emekler için üzülüyor hazmedemiyor, sizin de bunları hissetmeniz çok normal ama zaman herşeyin ilacıdır.Zaten kesin kararınızı vermişsiniz, adımlarınızı kararlı şekilde atmanız daha kolay toparlanmanızı sağlar.Güçlü duruşunuz için tebrik ederim.Artık geçmişe değil geleceğe bakın derim, kızınız sizi daha çok hayata bağlayacaktır zaten.Hayatta kimsenin sizi üzüp yıpratmasına izin vermeyin, uzun vadede sizin kızınızla çok mutlu olacağınıza inanıyorum.O adam da çok pişman olacak zaten sizin gibi bir eşi kaybetmesi onun için en büyük ceza olacaktır.Bırakın rezil hayatına tek başına devam etsin.

sanırım iyiyim diyebilirim.nöbet gibi ara ara vuruyo sinirlerim bozuluyo..hemen sıyrılmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve iğrençliğini gözümün önüne getiriyorum.kızımı izliyorum.öyle masum öyle bana muhtaç ki.daha 1,5 aylık ben konuşuyorum o da bana sesler çıkartıyo karşılık olarak..akıllı bıdığım benim...bundan sonra hayatımda mutsuzluğa yer yok benim..beni mutlu eden şeyleri yapıcam.ben ne kadar mutlu bi anne olursam o kadar sağlıklı ve mutlu bi kız yetiştiririm..o da gitsin çamurun dibinde boğulsun...

ne kadar güçlüsün. tebrik ederim. boşanmak kolay dğeildir, heleki çocukla boşanmak... umarım hayat sana ve kızına güzel şeyler getirir.

Lohusa halinle nekadar cok sey yasamissin. Ilgiyiye ,sefkate en cok ihtiyac duydugun donemde cok agir olmus.
Allah yardimcin olsun,bebegini gulegule huzurla buyut isallah. Evlat cok farkli , simdi ufak biraz buyusun bak nasil yoldas olcak sana

Merhaba canim önceki konunu da takip ediyordum zaten bosancaktiniz yanlış hatirlamiyorsam öyle konusmusTunuz ....son yaşananlar çok çirkin olmuş ama önceki problemleri halledip bu sorunlar mi çıktı gün yüzüne? .size demiştim hatırlıyor musunuz bu bir hatlar karistiriyor diye bu kadar alcalmasaymis keşke. ..Birde çalışmıyordu sizin paranızı mi yedirdi millete ?BİRDE anlamadigim bu arkadaşı nasıl onu ele verir eşiniz bu durumu öğrense başı belaya girmez mi ?orayı tam anlayamadım bak kocan ne halt karistiriyor gör mu dedi? Belkide seninkiyle plan yaptılar aklıma herşey geliyor .İnş bu dönemi en hasarsız atlatirsin

bilmiyorum canım düşünmek de bilmek de istemiyorum artık..sonucu değiştirmiyor çünkü..bi şeyleri halletmiştik düzene girmişti..gecici halletmeymiş..bi yalana inanmışım ben..kendimce saçma sapan bi dünya kurmuşum gibi geliyor..hepsini atlatıcam hepsi geçicek...herkes yaptıklarıyla anılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…