- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
Çok üzüldüm şu an . Öyle dengesiz kötü örnek olacak bir babası olacağına hem anne hem baba olun evladınıza daha iyi. İğrenç bir yola girmiş çünkü evliliğiniz onu her gördüğünüzde mideniz bulanıcak sağlıklı bir evliliğinizin olması çok zor şu saatten sonra. Kocanızıda Allah selamete erdirsin ne diim.bu açtığım ikinci konu.daha önceki konumda eşimin en ufak şeyde küstüğünü,kapris yaptığını bu küslüğün yeri geldiğinde 1 ayı bulduğundan bahsetmiştim..kavgalarımızda eşimde saygıya dair bi şey kalmamıştı.küfür, jakaret ne ararsan ondaydı.çoçuğum için bi süre idare ettim..bu arada 45 günlük kızım var.pazar günü gene kavga ettik ve dün aklına esti ve istanbula gitti.tabi bana hiçbi açıklama yapmak yok.oturdum ağladım gene..akşam üzeri ben lohusayken 2 kez para karşılığı hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim..bu ne kadar alçakça..sabaha kadar uyumadım sinirimden üzüntümden..5 yıl birbirin için mücadele et, severek evlen,kızın için ailen için idare et..o seni hoppp ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde aldatsın..sabah kalkar kalmaz kızımı kanguruya koyup adliyeye gittim ve boşanma dilekçemi verdim..henüz beni aldattığını öğrendiğimi de dilekçe verdiğimi de bilmiyor.biraz sonra msj atıcam kısa ve net bi msj..sonra da engellicem...ya da daha acı verecek napabilirim bilmiyorum..ben 45 günlük bi kızımla nasıl bi süreç bekliyo bilmiyorum..ama hakkımda hayırlısı buymuş gibi geliyo...
Adamin sevgilisi yok ki mesqj telefon sifre saklasin adam para karşılığı birlikte oluyorinsan konduramıyo canım..ben bile telimi orta yere koymam onun ki hep ortadadır.çoğu zaman dışarı çıkarken teli yanına almaz kalsın evde der.bütün şifrelerini paylaşımlarını bilirim.bi msj gelirdi ondan önce ben okurdum..kısaca şüphelenmem için hiçbi neden yoktu ama yapan her türlü yapıyo işte
ben yüzde yüz eminim diyemem ama o arkadaşı aradığında oltaya düştü hemen..sana karı ayarladı bizimkiler dediğinde hadi yaa dedi hemen.şunu da diyebilirdi oğlum benim o tür şeylerle işim olmaz ben karımı seviyorum da diyebilirdiF fdmgdk merhaba önceki konunuzdan beri biliyorum yaşadıklarınızı yazışmıştık sizinle.eşinizin karakteri zor biliyorum yerden göğe haklısınız ama aklıma takılan bişi var.hangi erkeğe hangi erkek arkadaşı telefon açsa sana hatun ayarlicam dese yapsın yapmasın bence böle bi muhabbet geçer.yani hoş değil asla savunmuyorum ama erkek milleti kendi aralarında bu tarz muhabbetleri yapıyorlar maalesef.eyleme geçse de geçmese de konuşuyorlar.siz eşinizin muhabbet olsun diye değil de ciddi ciddi böle bişi yaptığından eminmisiniz?o kısımı yazdıysanız konuyu okudum baştan ama görmedim şimdiden kusura bakmayın.
bi haber yok..ben ne durumdayım?avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum,yüzüne tükürmek istiyorum,üstünü başını parçalamak istiyorum sonra da 3 kuruş pislik için değemz diyorum.sonra içimi bi ateş kaplıyo niye yaptın diyorum niye niye niye...sonra gene diorum kendi kendime evinde ağla zırla duvarları yumrukla ama bir an önce ayağa kalk..elbet karşı karşıya gelicez karşısında dimdik durmalıyım.rahat,güçlü ve dik....Şuan ne alemdesin merak ettim canim Allah yardimcin olsun bebeginle sana saglikli mutlu huzurlu omurler versin insallah
kendini suçlama nereden bilebilirdin ki? İnşallah bundan sonraki hayatında hakettiğin mutluluğu yaşarsın.evladının rızkını gidip hayat kadınlarına vericek kadar adi birini sevip evlenmişim ben....
bilmiyorum canım düşünmek de bilmek de istemiyorum artık..sonucu değiştirmiyor çünkü..bi şeyleri halletmiştik düzene girmişti..gecici halletmeymiş..bi yalana inanmışım ben..kendimce saçma sapan bi dünya kurmuşum gibi geliyor..hepsini atlatıcam hepsi geçicek...herkes yaptıklarıyla anılır..Merhaba canim önceki konunu da takip ediyordum zaten bosancaktiniz yanlış hatirlamiyorsam öyle konusmusTunuz ....son yaşananlar çok çirkin olmuş ama önceki problemleri halledip bu sorunlar mi çıktı gün yüzüne? .size demiştim hatırlıyor musunuz bu bir hatlar karistiriyor diye bu kadar alcalmasaymis keşke. ..Birde çalışmıyordu sizin paranızı mi yedirdi millete ?BİRDE anlamadigim bu arkadaşı nasıl onu ele verir eşiniz bu durumu öğrense başı belaya girmez mi ?orayı tam anlayamadım bak kocan ne halt karistiriyor gör mu dedi? Belkide seninkiyle plan yaptılar aklıma herşey geliyor .İnş bu dönemi en hasarsız atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?