verdiler tabi ki canımsenin eline başvuru yaptığına dair belge hizmet numarası falan vermediler mi...
çek fotosunu gönder bak neler oluyor..verdiler tabi ki canım
Maşallah allah daim etsin aranızdaki bağlılığı, mutluluğu, sevgiyi. Rabbim nazarlardan korusun sizi ve yuvanızı1000 katı sizin olsun,benimki böyle ne kadar güzel kocam var amaçlı yazmadım yanlış anlaşılmasın, sadece bahane değil birlikte olmamak demek.istedim
Maşallah allah daim etsin aranızdaki bağlılığı, mutluluğu, sevgiyi. Rabbim nazarlardan korusun sizi ve yuvanızı
kendi ne ki arkadaşı nolsun canım..yakında arkadaşı da bana sarkarsa şaşmamBir erkegin arkadaşının esine aldatildigini anlatmasi da bir erkeğin esini aldatmasi kadar iğrenç de neyse
Onunla da bir daha görüşme bence boyle pis insanlardan hersey beklenir sonra sanada b.k atarlarkendi ne ki arkadaşı nolsun canım..yakında arkadaşı da bana sarkarsa şaşmam
sağol canım..benim hamileliğimi de burnumdan getirdi hiçbi kontrolümde yanımda olmadı..Allah seninda yavrunu sağlıkla ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin..hamilelerin duaları kabul olur bana yer ver duanda...Konu sahibi şuan 5,5 aylık hamileyim ve inan çok üzüldüm. Rabbim sana dayanma gücü versin, Rabbim her daim seninle ve kızınla olsun. İçinde bulunduğun durum çok zor, ne denir hiç bilemiyorum. Ama böyle bir adam ki öylesine adam bile denilmez. Yazık sadece senin gibi bir kadının değerini bilemediği için yazık diyorum. Rabbim yolunu açık etsin en hayırlı şekilde.
Canim kac senelik evlisin bebek kontrolune bile gelmemis keske brbek icin acele etmeseydin hep mi boyleydi bu acizsağol canım..benim hamileliğimi de burnumdan getirdi hiçbi kontrolümde yanımda olmadı..Allah seninda yavrunu sağlıkla ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin..hamilelerin duaları kabul olur bana yer ver duanda...
tşk ederim..ona hep derdim bi kadına dokunursan yada sana bi kadın dokunursa biter..herşeyi affederim ama benim olana dokundurtma derdim o da gülerdi saçmalama seni ne kadar sevdiğimi bilmiyosun derdi..yalanına tüküreyim...Forumda gordugum en guclu kadinlardan birisin. Tebrik ediyorum kendine olan saygini, affetmek istiyorumla baslayan bi cumle kurmadigin icin. Gercekten saygiyla eğiliyorum önünde . Esinde gordugum en aciz adamlardan biri. İnşallah bundan sonra huzuru bulursun
1,5 yıllık evliyiz ama 5 sene beraberliğimiz vardı..ak die evlendim kara çıktı...evladım olduğu için pişman değilim..güç veriyo bana..çok şükür ekonomik özgürlüğüm ve ona verecek sevgim var..Canim kac senelik evlisin bebek kontrolune bile gelmemis keske brbek icin acele etmeseydin hep mi boyleydi bu aciz
İnan şuan kendi yakınımın başına gelmiş gibi çok üzüldüm. Amin canım amin Çok sağol Rabbim razı olsun. Edicem canım her daim sana ve yavruna dua edicem. Rabbim sizi korusun. Dostunuz koruyanınız yardımcınız Rabbim olsun. Bundan sonra Rabbim sana çok güzel hayırlı kapılar açsın. Yavrunu sana hayırlı evlat eylesin ve birbirinize destek olun inşallah. Çok kötü ya hamilelik döneminde bir sana kötü davranması, onun sonrasında yaptıkları mide bulandırıcı. Rabbim onu senden ve kızından uzak etsin. Rabbim seni de yavrunu da her zaman hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın, bundan sonra yüzünüz daima gülsün canım benimsağol canım..benim hamileliğimi de burnumdan getirdi hiçbi kontrolümde yanımda olmadı..Allah seninda yavrunu sağlıkla ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin..hamilelerin duaları kabul olur bana yer ver duanda...
çok amin hem de çoooookkkkkkkkkk..............İnan şuan kendi yakınımın başına gelmiş gibi çok üzüldüm. Amin canım amin Çok sağol Rabbim razı olsun. Edicem canım her daim sana ve yavruna dua edicem. Rabbim sizi korusun. Dostunuz koruyanınız yardımcınız Rabbim olsun. Bundan sonra Rabbim sana çok güzel hayırlı kapılar açsın. Yavrunu sana hayırlı evlat eylesin ve birbirinize destek olun inşallah. Çok kötü ya hamilelik döneminde bir sana kötü davranması, onun sonrasında yaptıkları mide bulandırıcı. Rabbim onu senden ve kızından uzak etsin. Rabbim seni de yavrunu da her zaman hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın, bundan sonra yüzünüz daima gülsün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?