Boşanıyorum......

Bir erkegin arkadaşının esine aldatildigini anlatmasi da bir erkeğin esini aldatmasi kadar iğrenç de neyse

Esin su anda soyleyecegi yalanin planini yapiyordur.
Muhtemelen arkadasima hava atmak icin dedim gercekte asla yapmadim falan diyecek.
Mutlaka bi doktor kontrolunden gecin.
Esinize de bol nafakali tazminatli bi dava acin. Hayat kadinlarina yedirecek parasi kalmasin.

destekleriniz için tşk ederim ve buna gerçekten ihtiyacım var.hala ses soluk yok..muhtemelen inanmıyor o..çünkü son zamanlarımızdaki kavgalarımızda boşanma lafı geçiyodu..bu msjımı da bi öncekiler gibi algıladı..şimdi o en çok sevdiği yerde istanbulda keyfine bakıyor bi süre sonra da ben hafiflemiş rahatlamış keyfine bakıyor olucam...bi de belki ego diceksiniz ama sürüm sürüm sürünür inş...

arkadaşı sana karı ayarladım derken eşin ne dedi çok merak ettim ve arkadaşı sen gittikten sonra onu aramadığına eminmisin...

Valla canım sürüm sürüm sürünsün sende gör gerçekten. Dedim gene diyorum helal olsun sana. Güçlü dur dimdik dur. Böle bi adamın seni ayrılık sürecinde yıpratcağını, çocuğunun üstünden oynucağına eminim sakın gelme bu oyunlara

Konu sahibi şuan 5,5 aylık hamileyim ve inan çok üzüldüm. Rabbim sana dayanma gücü versin, Rabbim her daim seninle ve kızınla olsun. İçinde bulunduğun durum çok zor, ne denir hiç bilemiyorum. Ama böyle bir adam ki öylesine adam bile denilmez. Yazık sadece senin gibi bir kadının değerini bilemediği için yazık diyorum. Rabbim yolunu açık etsin en hayırlı şekilde.

Forumda gordugum en guclu kadinlardan birisin. Tebrik ediyorum kendine olan saygini, affetmek istiyorumla baslayan bi cumle kurmadigin icin. Gercekten saygiyla eğiliyorum önünde . Esinde gordugum en aciz adamlardan biri. İnşallah bundan sonra huzuru bulursun

sağol canım..benim hamileliğimi de burnumdan getirdi hiçbi kontrolümde yanımda olmadı..Allah seninda yavrunu sağlıkla ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin..hamilelerin duaları kabul olur bana yer ver duanda...

Canim kac senelik evlisin bebek kontrolune bile gelmemis keske brbek icin acele etmeseydin hep mi boyleydi bu aciz

tşk ederim..ona hep derdim bi kadına dokunursan yada sana bi kadın dokunursa biter..herşeyi affederim ama benim olana dokundurtma derdim o da gülerdi saçmalama seni ne kadar sevdiğimi bilmiyosun derdi..yalanına tüküreyim...

Canim kac senelik evlisin bebek kontrolune bile gelmemis keske brbek icin acele etmeseydin hep mi boyleydi bu aciz
1,5 yıllık evliyiz ama 5 sene beraberliğimiz vardı..ak die evlendim kara çıktı...evladım olduğu için pişman değilim..güç veriyo bana..çok şükür ekonomik özgürlüğüm ve ona verecek sevgim var..

İnan şuan kendi yakınımın başına gelmiş gibi çok üzüldüm. Amin canım amin Çok sağol Rabbim razı olsun. Edicem canım her daim sana ve yavruna dua edicem. Rabbim sizi korusun. Dostunuz koruyanınız yardımcınız Rabbim olsun. Bundan sonra Rabbim sana çok güzel hayırlı kapılar açsın. Yavrunu sana hayırlı evlat eylesin ve birbirinize destek olun inşallah. Çok kötü ya hamilelik döneminde bir sana kötü davranması, onun sonrasında yaptıkları mide bulandırıcı. Rabbim onu senden ve kızından uzak etsin. Rabbim seni de yavrunu da her zaman hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın, bundan sonra yüzünüz daima gülsün canım benim

çok amin hem de çoooookkkkkkkkkk..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…