- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi mutsuzprenses72
Ailen sahip çıkmış ne güzel gidecek bir yerin var çocuğun için ayakta kalmalısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan görüşüyoruz, bir sorun yok gibi gözüküyor ama ben eskisi gibi olamıyorum. Barıştıran sonra 1 ay yanlarında kaldım, sonra tekrar evime döndüm. Döndükten sonra eski eşi nüfustan ikametten çıkardım, esyalarını da çöpe attım. Açıkça söylüyorum ki üst katımda oturan, beni aldattığı -başkasıyla evli çocuklu- metresini kabul eden kayınvalide yi evinden kaçıp gidene kadar çabaladım (şükür evini satıp gitti:)).Ne kadar kırıldıgını cok ıyı anlayabiliyorum. Bir ailenin şüpheyle bakması cok acıtır. Barştın mı peki görüşüyor musun şu an ailenle?
Barışmana sevindim. Benim annem de farklı kanallarla bana ulaşmaya barışmaya çalışıyor ama ben istemiyorum cunku ben de eskisi gibi olamayacagımı biliyorum. Hem barışsam da hep kızgınlıgımı kinimi kusucam bunu da biliyorum o yuzden grek yok onlar bana acı cektırdı sımdı onlar acı ceksın diye dusunuyorum. Bu arada metres ilginçmiş yani Allah ona yaşatır ne yaşattıysa merak etme..Şuan görüşüyoruz, bir sorun yok gibi gözüküyor ama ben eskisi gibi olamıyorum. Barıştıran sonra 1 ay yanlarında kaldım, sonra tekrar evime döndüm. Döndükten sonra eski eşi nüfustan ikametten çıkardım, esyalarını da çöpe attım. Açıkça söylüyorum ki üst katımda oturan, beni aldattığı -başkasıyla evli çocuklu- metresini kabul eden kayınvalide yi evinden kaçıp gidene kadar çabaladım (şükür evini satıp gitti:)).
Ha aklımdayken ben ilk bu olayları yaşadığımda kk da eski eşimin metresi akıl almak için bir sürü konu açmış (buldum onu:)). Kk kadınları sağolsun bir güzel haklamışlar onu:)). Hem başkasıyla evli, hem ben evimde işgalciymişim, hemde beni bu evden Nasıl çıkaracağı konusunda yığınla şey yazmış. Sonuç olarak kkya yaşamayan bilemez yazmış.
Evimizin tapusu yok aile konutu serhi nasil koydurabirim
Evimizin tapusu yok aile konutu serhi nasil koydurabirim
Binadaki hicbir dairenin tapusu henuz cikmamistapusu yok derken?
Binadaki hicbir dairenin tapusu henuz cikmamis