Dışardan herkesinki gibi kusursuz görünen bi evliligim vardı ki duyanların hepsi çok şaşıracaklar eminim.ancak babamı kaybettim 5 sene önce ve 2 sene eşimle birlikte olamadım içimden gelmedi.daha sonra oldu ama galiba ben geç kalmıştım bu seferde.benden soğumuş istemiyorum artık diyo bende hiç zorluk çıkartmadan kabul ettim ama çok zor günler yaşıyorum çünkü ben gerçekten çok seviyorum kocamı beni bu gün e kadar birkere kırmamıştı ama bu herşeyi yıktı..beni istemeyen birine yalvaramamkiProblemleriniz nedir?
Eşinizin ne düşündüğünü sallayın siz ne düşünüyorsunuz? Siz de istiyor musunuz ayrılmak?
Zaten bu kadar net olamasi beni yıkan.Tekrar deneyelim bi şans verelim dedim yok evlilik terapistine gidelim dedim onuda istemiyor ben kendimi biliyorum birkere soğudum mu ısınamam birdaha diyince başka birinin varlığını sorguladım ama yemin etmese bile insan hissetmezmi?Blöf gibi geldi bana. Tabi ki seni istemeyen birine yalvarma fakat 2 yıl boyunca eşinin özgüven kaybı olmuş olamaz mı yine de kararında kesinse yapcak bişey yok.Eşya gibi süreçler hk işin bileniyle görüşmeden girişirsen sen suçlu olabilirsin.
Amin ..Dışardan herkesinki gibi kusursuz görünen bi evliligim vardı ki duyanların hepsi çok şaşıracaklar eminim.ancak babamı kaybettim 5 sene önce ve 2 sene eşimle birlikte olamadım içimden gelmedi.daha sonra oldu ama galiba ben geç kalmıştım bu seferde.benden soğumuş istemiyorum artık diyo bende hiç zorluk çıkartmadan kabul ettim ama çok zor günler yaşıyorum çünkü ben gerçekten çok seviyorum kocamı beni bu gün e kadar birkere kırmamıştı ama bu herşeyi yıktı..beni istemeyen birine yalvaramamkihayatında başka biride yok sordum çünkü kızının üstüne asla yemin etmez ama ediyor..ikimizde mutsuzuz böyle sürdürmenin bi anlamı yok belki ayriyken daha mutlu olucaz diyo ne düşünmem ne yapmam gerektiğini ne yaşadığımı bike bilmiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Evet konustuk 3 sene once bu gidişle 10. Seneyi görmeyiz kendini topla falan o zamanda ağlayarak dinlemistim ve her kelimesine hak vermiştim ama olmadı ben işlerin bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmedimKesinlikle evlilik terapistine gitmelisiniz!!
Duyduğum duyabileceğim en sacma boşanma sebebi..Eee bu adam 2 sene boyunca o anlamda ñe yapti? Size hic mi demedi psikolojiktir bu bi gidelim dr'a tedavisi nedir diye?
Başın sağ olsun canim rabbim sabir versin mekanı cennet olsun insallah babacigininAmin ..
Ben de babamı kaybettim kısa bir süre önce ..tüm dünyayla bağlantımı kestim ..sadece kk ya geliyorum bazen ..onun dışında ne telefon ne insan ..herkesten uzağım .eşimden de aynı şekilde ve 1 aydır ayrı yatıyoruz benim isteğimle ..yastığımın altına öpüp kokladigim babamın gömleğini koyuyorum ,bir elim yastığın altında uyuyorum ..eşim bana sarılmadan uyuyamaz. Ben şuan bunu reddediyorum. Yalnız kalmak istiyorum ..acaba ilerde aynı durumu mu yaşayacağım ? Aman yaşarsam yaşayayım be ..
İnşallah esin sana geri döner ve sil baştan mutlu olursunuz ..
Amin ,teşekkür ederim. Senin de basın sağolsun,cennette kavuşun insallah ...Başın sağ olsun canim rabbim sabir versin mekanı cennet olsun insallah babaciginin
Ancak şuan acın çok taze ve tabiki bunu yasicaksin ama benim yaptığım hatayı yapma lütfen sonra çok geç olabilir.
Allah rahmet eylesin.Amin ..
Ben de babamı kaybettim kısa bir süre önce ..tüm dünyayla bağlantımı kestim ..sadece kk ya geliyorum bazen ..onun dışında ne telefon ne insan ..herkesten uzağım .eşimden de aynı şekilde ve 1 aydır ayrı yatıyoruz benim isteğimle ..yastığımın altına öpüp kokladigim babamın gömleğini koyuyorum ,bir elim yastığın altında uyuyorum ..eşim bana sarılmadan uyuyamaz. Ben şuan bunu reddediyorum. Yalnız kalmak istiyorum ..acaba ilerde aynı durumu mu yaşayacağım ? Aman yaşarsam yaşayayım be ..
İnşallah esin sana geri döner ve sil baştan mutlu olursunuz ..
baban hayatta olsa seni bu sekilde gorse mutlu olur muydu senle gurur duyar miydi????Amin ,teşekkür ederim. Senin de basın sağolsun,cennette kavuşun insallah ...
Sen de isteyerek bu duruma gelmedin sonuçta ..insan böyle bir kayip yaşayınca herşeyi anılara ihanet gibi görüyor ..bazen içtiği suyu bile yarım bırakıyor artık o içemiyor diye ,boğazından aşağı inmiyor ..erkekler bu durumda biraz daha katı sanırım .normal düzene çabuk dönüyorlar ..yalnız biz kadınlar hassas ve detayciyiz. .her anı zulüm gibi ..unuttukların bile o an aklına gelip zihnini meşgul ediyor ..eşini yada kimin varsa itiveriyorsun bir kenara ..doğru değil tabi ama kasıtlı da değil ..yardım almak gerekirdi ..ben şuan yardım alıyorum .hastaneye yatarsam iyileşme süreci kisalirmis. .tabiki reddediyorum ..sonuma da razıyım çünkü artık nefes almıyorum ..
Keşke sen de hemen yardım alsaydın ..senin için dua edeceğim .insallah acılı yüreğimden ettiğim dualar kabul olur ..
Tatlim sen ona evlenme ihtimalinden bahset. Ben seni seviyorum, sen artik bana karsi ayni seyleri hissetmiyor olabilirsin ama bir cocugumuz var onun icin denemeye degmez mi? Ama illa ayrilalim diyorsan ayrilalim, fakat benim de ozel hayatim var ben de evlenebilirim. O zaman bu cocuk ne olacak? DE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?