Boşanıyoruz..Baba evden ne zaman nasıl gitmeli?

Bence siz boşanmıcaksınız.
Eşiniz size ders vermek istiyo.
Ders aldığınızı gösterin.Ve Mutlu Mesut devam edin hayatınıza.
Atraksiyona gerek yok.

Başınız sağolsun.

Başınız sağolsun. Bence ayrılalım ama bir süre çocuk için aynı evde yaşamaya devam edelim deyin. Bu arada yavaş yavaş eski halinize dönün. İnşallah düzelir.

Bu durumda pedagog ve mahkemeden daha iyi bir süreç var.

Evlilik terapisiti.

Keşke bu karardan öncesinde kendinize gelmek için gitseymissinz psikologa...

Hala geç değil.

Aşacağıniza dair birbirinize söz verin ve aşın.

Hic adil degil ama
Esiniz sizi kirmamis uzmemis yaninizda olmus atti oni seviyosunuz ama babanizin vefatindan sonra tam koca 2 yil adami cezalandiriyosunuz evet tamda cezalandirma adama resmen travma yasatmissiniz
Tamam aciniz buyuk bu iki yil cocugunuza benim acim buyuk sana annelik yapamam deseniz veya yemek utu temizlik hic birsey yapmasaniz ne kadar abest olursa buda oyle..
Cinsellik hersey degildir tipki su gibi evet bi tek suyla yasam devam etmedigi gibi su olmadan hic devam etmez siz adamin temel ihtiyacino 2 sene elinden aliyosunuz nasil karsilarsan karsila ne halon varsa gor moduna geciyorsunuz sizcede sogumasi bu noktaya gelmesi normal degil mi
Bence esiniz sizi gercekten sevmis
Sevmis ki bunca yil sabirla beklemis
Demekki doldu artik
Ben kizamadim adama cocugunuz icin pedagog esliginde soylemek en uygunu fakat soyledikten sonrada pedagogla gorusmeye devam edin esinizede saygi duyun bunca zaman sonra patladiysa demekki son noktaya geldi cunku mucadeleci bi adam olmasa 2 yil sabirla beklemezdi

Yani yazik degil mi? Nede simdiye kadar bi destek almadiniz? Esimi cok seviyorum demisiniz bence esiniz de sizi cok seviyor ki bu surede hayatina baska birini almamis. Tamam yastasin amenna ama bu surecte kizina da bi git basimdan dedin mi? Evlat candir ama koca da candir elin oglu diye bu kadar ikinci plana atmak dogru degildir.
Olan olmus bence bundan sonrasi onemli olan. Hata ustune hata yapmayin ve evlilik terapistine ya da psikologa gidin hemen. Yani esiniz izin vermiyosa da gizli gidin. Bosanma davasini acmayin esinize bana biraz zaman ver deyin ve bu surecte kimseye duyurmayin. Bence kocani tekrar kendine baglamanin yollarini ara ama arkadaslarin dedigi gibi aglayarak zirlayarak degil. Gayet sogukkanli davran. Ve bence kesinlikle diger arkadaslarin dedigi gibi evlilik lafi etme. Ben olsam esinin yerinde 5 sene bana karilik yapmadin beni kendinden soguttun da simdi karsima gecmis ozel hayat evlilik diyorsun ben seni taniyamamisim hemen bosanalim derim

Kocam sıkıldığı noktada karısı ve çocuğunu bırakıp kafasına göre bekar hayatı yaşamak isteyecek, ben ise hayatın bir gerçeğini yani yalnız yaşamak istemediğimi ileride evlenebileceğim ve çocuğun sorumluluğunu tek başıma üstlenmeyeceğimi belirttiğimde karaktersiz olacağım. Oldu.

Siz çok karakterli bir şekilde "ben ve çocuk seni ölene kadar bekleyeceğiz aşkım" dersiniz

Gercekten cok uzuldum esinizin bu depresyon doneminde anlayis gostermesi lazimdi.Biz de hamilelikti lohusalikti derken 1 sene iliskiye giremedik dedgin gibi aramizda bir sogukluk oldu ama ben kendimi zorladim hatta o da simdi toparladik insallah vazgecersiniz ikinizde belki ayri yasayinca kiymetinizi anlarsiniz

Başınız sağolsun. Neden böyle yaptığınızı anlayamadım. Ben değil ama eşim babasını kaybetti. Bana böyle davransa aklım çıkardı. Önce çok üzülürdüm belli bir süre sonra da uzaklaşırdım ister istemez. Bu tavır çok kalp kırıcı. Bence kocanızı yanınıza geri çağırın derim. Babanızın gömleğini de katlayıp dolaba kaldırın. Yasin aşamaları vardır. Bunları yasamaniz lazım.

kusura bakmayın ama ben sizi çok hatalı gördüm , herkesın babası ölüyor ama kimse ölen babası için yuvasını yıkmıyor ,

madem bu kadar babanıza düşkündünüz nasıl evlenmeye kalktınız, ondan ayrılmayı nasıl kabul ettiniz bunuda ben merak ettim.

Konu sahibinin yaptığı hamilelik ve lohusalikla bir değil ama malesef. Hamilelik +lohusalik süresinde sizinki kadar olmasa da eşinizin de yaşamı değişir.

Ölene kadar bekleyin, hayat yasamayin diyen olmadı. Seviyorum, cocugumuz var diye zirildayip, adam kabul etmeyince hemen "evlencem, cocuk kimde kalcak" muhabbetine dönmek karaktersizce dedim.
Kaldı ki bununda bir yolu yordamı vardir. Evliyken cocuk canin cigerin, adami bosayinca benimde hayatim var al bu cocugu?
Çok cirkin.

Siz çok karakterli bir şekilde "ben ve çocuk seni ölene kadar bekleyeceğiz aşkım" dersiniz

Hayır. Ben olsam " Anne ve baba olarak eşit sorumluluğu paylaşacagiz." Derim ki olmasi gerekende bu zaten. Daha bosanmadan ben evlencem cocuk nolcak demezdim.

Konu sahibinin yaptığı hamilelik ve lohusalikla bir değil ama malesef. Hamilelik +lohusalik süresinde sizinki kadar olmasa da eşinizin de yaşamı değişir.
Ben anlayabiliyorum onu insan yas doneminde saglikli dusunemuyor kendini toparldiginda da bir cok seyi yikmis oluyor hayat bu yasanmasi gerek

Seviyorum, çocuk için deneyelim konuşmasını zırıldamak olarak ifade eden birinden üslup dersleri. Ben hemen evlencem mi demişim (ki ben genelde evlencem demem evleneceğim derim bu ayrı bir konu), uzun vadede hayatın bu gerçeğinden bahset, bekar hayatına geri döneceğini düşünmesin yazmışım, çocuğu ver demiyorum diye de belirtmişim. Bir daha okursanız, aaa boşanıyor musun o zaman sana bye bye bana da yeni aşka merhaba demediğimi anlayacaksınız ama anlamasanız da olabilir zira ben konu sahibine yazdım.

böyle boşanma olur mu ya. tmm cinsellik çok önemli de her evli sanki cinsellik mi yaşıyor bi süre sonra bitedebiliyo. evet hoş değil yaptığın ama boşanmak için tek neden bu değl. cinsellik dışında başka türlü de souk davranmış olabilir miisn? babanın ölümünü eşinden çıkarmış olabilir misin?

"Evlencem" daha uygun olur bence o cümleye.
Adam tekrar denemeyi kabul etmeyince "evlencem ben" muhabbetine dönülüyorsa önceki seviyorumlar zırıldamaktır.
Yazımı sonuna kadar okursanız görürsünüz. Sorumlulukların paylaşılacağını anlatmanın daha düzgün yolları var. Boşanılıyor diye illa çirkinleşmenin alemi yok.

Evlenirim demek en yanlış yaklaşım olur bence tamam diyin aslında belki oda blöf yapıyor olabilir ama bu sürede bakımlı olun yemekler hazırlayın yeni evliymiş gibi kendinizdede ufak ufak değişikler yapın

Üffff baydın valla. Bence senin ağzına uygun evlencem, zırıldamak falan, ki sana yakıştığı şekilde de kullanıyorsun, bir de üstüne millete üslup dersi vermeye çalışıyorsun. Sen yazış şeklindeki çirkefliği düzelt sonra millete ay çok çirkiiiiiin falan dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…