Boşanıyoruz..Baba evden ne zaman nasıl gitmeli?

Maaalesef evlilikte cinselligin bölümü %80 bir fok sorunu olup sadece cinsellikleri iyi diye ayrılmayan cok çift var

Eşinizi kaybetme noktasına gelince mi seviyorum onu diyorsunuz??? Yani tamam acınız büyüktü ama sevseydiniz onun yanınızda olması hoşunuza giderdi,yani destek amaçlı...onun omzunda ağlar ona daha sıkı sarılırdınız...iki yıl yastayım diye de sevdiğin adamdan uzak durmazdın...bence sevmiyorsun,sadece kaybetme korkusu sarmış sizi...bazen bazı ayrılıklar gereklidir...rolleri terse çevirip okusaydı adamı taşa tutardık burda...

allah sabir versin öncelikle. Söz yine o gömlekle uyuyun eşinizin size sarılmasına neden izin vermiyorsunuz. Nasıl ki iyi şeyleri paylaşıyorsak Bun da da yasınızı beraber tutsanız. İçinize atmak yetine hislerinizi onunla paylassaniz ve eğer gerekiyorsa onun omuzlarında avaz avaz ağlasanız size daha iyi gelmez mi ?

Babaniz icin uzuldum Allah rahmet eylesin. Ama gereksiz bir surec icine girmissiniz. Keske o iki sene boyunca esinizi sevdiginizi farketseydiniz. Keske suan pedagoga gitmeyi dusunmek yerine kendiniz icin bir psikologa gitseydiniz. Adam da hakli yani koskoca iki sene boyunca neler yasadi neler hissetti kendi icinde ne acilar cekti kimbilir. Ki ben ilgisizligin sadece cinsellikle sinirli kaldigini sanmiyorum. Genel olarak yalniz kaldigini hissetmis gibi. Bence sorunlu olan taraf olarak gurur yapip bosanmayi hemen kabullenmek yerine esinizi kazanmaya calisin. Hem bosanmayi hemen kabul ederseniz emin olun esiniz de cok uzulur. Belki sizden adim bekliyor, belki onore olmak istiyor belki iki senenin yalnizligini telafi etmenizi bekliyor?

Adama ben de kızamadim ama size de kiyamadim valla

Çocuğunuzu aileye bırakıp baş başa küçük bir tatil yapsanız nasıl olur?

Biterse yazık olur bu evliliğe gerçekten.
Umarım her şey düzelir.

Biterse cidden yazık olur eşiniz de haklı ama bence biraz süre kazanmaya çalışın baş başa kalın ama adım adım bir anda olursa istemez eşiniz

Iki sene çok uzun bir sure.sebebi sadece babanizin vefati mi?baska nedenleri var miydi

Sende baydin valla. Diyecek bisey bulamayip evlencemle zirlamaya taktin ya iki yorumda bir. Oyle yazmasam ne yapacaktin acaba.
Senin heryerin kibarlik olsa nolur bu kafayla.

2 sene çok uzun değil mi ya ?
1. Sizin evlilikte başka problemleriniz vardı da eşinize uzak durmak için bahane mi oldu?
2.esiniz boşanmak istiyor da bu 2 seneyi bahane mi ediyor.
Yani tuhaf geliyor kulağa ortada bi sorun yokken basamak hele çocuklu bir aile. Bence hemen boşanmayın bence birlikte tatil yapmak yerine bir süre ayrı kalın. Her ikinizde ayrı kalmayı yaşayın çünkü bu onunuz de yasayacak olduğunuz hayatin bi fragmanı gibi. Adam karısından çocuğundan ayrı kalınca zor birşey olduğunu anlar belki. Ve bosanmazsaniZ neolur bu kadar eşinizi boşlamayın. Bu zamanda iyi bir es zor bulunuyor burda hep okuyoruz. Hayatlarınızın kıymetini bilin

Sende baydin valla. Diyecek bisey bulamayip evlencemle zirlamaya taktin ya iki yorumda bir. Oyle yazmasam ne yapacaktin acaba.
Senin heryerin kibarlik olsa nolur bu kafayla.

Senin her tarafın üslup olsa ne olursa o olur. Sana bol bol papatya çayı öneriyorum şekerim, rahatlatır. Sabah sabah sıçrayacak kişi arayışına girmezsin :*

Babanız öldü diye eşinizi nasıl yalnız bıraktınız? Şaka gibi. İnsan öyle bir durumda sevdiğine daha çok yaklaşır çünkü güç alıyorsunuz.
Hayat devam ediyor, ölüm diye bir gerçek var. Gidenin arkasından kendinizi kahretmeyin zira bu normal değil. Ben de kaybettim sevdiklerimi ama hayata daha çok tutundum çünkü yanımda kalanların kıymetini bilmeliyim, onları da kaybedersem bari dolu dolu yaşayayım.
Bu sebeple çok büyük hata yapmışsınız ama size tavsiyem hemen boşanmayın. Ayrı evlerde yaşayın bir süre belki iyi gelir.

öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun babanızın. ama yaptığınızı kendinizde hak olarak görmeniz hiç doğru değil. benim babam da aniden vefat etti. üstelik çok gençti. 54 yaşında. ben de çok kötü oldum. 3 yıl oldu hala koca yara. amaaaaa hayat devam ediyor. bir yerden başlamak gerek. siz ölseniz arkanızdakiler böyle yaşasın ister misiniz?? bence istemezsiniz. hayat devam ediyorsa siz de o hayata uymalısınız. yani ölene ihanet falan değil. etrafınızdaki insanlardan acınızı çıkaramazsınız. bakın konu sahibi çok pişman ileride siz de pişman olmayın.

Baba ölüyor
2 yıl sevisilmiyor
3 yil da sevisilip bosaniliyor.

Yok ben kabul edemedim. Her zaman mutsuz kisilere illa siddet veya aldatma gerekmez mutsuzsan daha mutlu olacaksan bosan diyen ben bunu olduramadim.

Bu adam sana bu 2 yilda hic demedi mi "kalk bir psikologa gidelim ölüm zor ama hayatini bu kadar altust edemez 2 yil" "ölümle seks arasinda ne bag var istemezsen zorlayamam ama bu normal degil kalk bir cozumuna bakalim"
Cunku kesinlikle ertelediginiz tek sey cinsellik degildir kim bilir kendinize ne zarar verdiniz.

Bence baska bir sebep var. Bu olsa olsa bir bahane. Madem sogumus o iki yildan sonra da sevismeseydi sizinle.

Siz kalkin bi psikologa gidin. Sonra esinizi de cagracaktir zaten. Evliligimiz icin degil ama benim sagligim icin gel doktorum seni cagirdi diyin. Hayir deme sansi yok. Derse ona onun kizinin annesi oldugunuzu hatirlatin. Kimse kizinin psikolojisi bozuk bir anneyle yasamasini istemez. Yanlis anlamayin psikolojiniz cok bozuk falan demiyorum. Ama esiniz boyle dusunup gelmeye ikna olur.

Teşekkür ederim yorumlariniz için..
Birincisi aile apartmanı ama benim ailemin yani annemler alt katta biz üst böyle olunca kaçma gibi bi şansımda yoktu annemleri yalnız bırakmayım diye eşimden feragat ettim hatanın büyüttü bende farkındayım ama o an doğru olan o gibi geliyordu..
Onun içinde sanki hep babam bizimleymis gibi hissediyordum belkide dediginiz gibi ozaman farketseydim bişeyleri toplardım çok saldım kendimi saçımı bile taramadım makyaj yapmadım aman millet ne der diye sanki milletin çok umurundayım simdi
Bunlar tabiki sadece etken ama anlamadığım yada anlamak istemediğim 3 senenin birikimi diyor ben nasıl anlamam hırsmi yapıyorum kabullenmek neden bu kadar zor
Ayrıca ailelerde biliyor aman huzursuzluk çıkmasın millet boşanınca birbirine zarar veriyo diye bir kişi bile napiyonuz demiyo herkes hakkımızda hayırlısını istediğini söylüyor.
Halkınızı helal edin hepiniz çok teşekkür ederim..

babanin olumu sizi derinden uzmustur.baba bir evin diregi.ama evladinizin da babasi sizin evin diregi degil mi..esimizin bi gun yuzu gulmese surati asik olsa neyin var diye sorariz biz de mutsuz oluruz.nasil esinizi anlayamadiniz.mutlu evlilikte esler birbirini merak eder hassasiyetlerini anlar.bazen gercekten kirildimi bazi seyler cok zor oluyor toparlamasi.toparlansa da kirik dokuk.

bu konuda en cok bu yorumu begendim. Baba evin diregi ama esiniz de sizin evinizin diregi idi, bu bakis açisini cok sevdim.

Amin teşekkür ederim .anne ve babanızın mekanı cennet olsun ..

Eşimin soğuması umrumda bile değil ..zaten o karakterde bir adam da değil .. ben kovdukca kedi gibi dibimde bitiyor .elimi çekersem ayağımı tutuyor .o bugünlerin geçeceği inancında ve çok çabalıyor. Ben de saf-i odun değilim illa ki bir karşılığı olacak ama acım çok taze ve derin ..boşanmak isterse bu isteğine asla engel olmam ..

Bu arada uzman yardımı alıyorum ..

Allah yardimciniz olsun.

İşte benim kızım ,benden hiç vazgeçmemis ,nickinin hakkını veriyor derdi :)

Bu bir süreç ,en azından bunu kabullendim .babam çok güçlü ve karakterli bir adamdı ..yaşadığı şehir ağladı sadece ben değil ..mükemmel baba sorusunun canlı karsiligiydi ..kaybı ağır yaraladı ve toparlanmam biraz uzun sürecek gibi ..cabalamiyor muyum ,çabalıyorum, tüm gayretimle, çünkü eşimden önce düşünmem gereken 2 tane çocuğum var .başka sorumluluklarım var ..onun kızı olmaktan vazgeçmeyeceğim. Nelere göğüs gerdi bu daughter ..yalniz biraz fazla sancılı olacak ..Şuan ayağa kalkmak için her ugrastigimda tepe üstü yere cakiliyorum. Zihnimdekiler ağır geliyor ..ama işinin ehli uzmanlar sayesinde bunu da asicam, tabi büyük de bir gayretle ..onun kızı olarak yaptığı herseyin devam etmesini sağlayacağım ..

Kafam çok karışık ..ben daughter of your father im ..bugün düşerim yarın muhakkak kalkarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…