- 9 Temmuz 2017
- 407
- 174
- 18
- 32
Maaalesef evlilikte cinselligin bölümü %80 bir fok sorunu olup sadece cinsellikleri iyi diye ayrılmayan cok çift varböyle boşanma olur mu ya. tmm cinsellik çok önemli de her evli sanki cinsellik mi yaşıyor bi süre sonra bitedebiliyo. evet hoş değil yaptığın ama boşanmak için tek neden bu değl. cinsellik dışında başka türlü de souk davranmış olabilir miisn? babanın ölümünü eşinden çıkarmış olabilir misin?
allah sabir versin öncelikle. Söz yine o gömlekle uyuyun eşinizin size sarılmasına neden izin vermiyorsunuz. Nasıl ki iyi şeyleri paylaşıyorsak Bun da da yasınızı beraber tutsanız. İçinize atmak yetine hislerinizi onunla paylassaniz ve eğer gerekiyorsa onun omuzlarında avaz avaz ağlasanız size daha iyi gelmez mi ?Amin ..
Ben de babamı kaybettim kısa bir süre önce ..tüm dünyayla bağlantımı kestim ..sadece kk ya geliyorum bazen ..onun dışında ne telefon ne insan ..herkesten uzağım .eşimden de aynı şekilde ve 1 aydır ayrı yatıyoruz benim isteğimle ..yastığımın altına öpüp kokladigim babamın gömleğini koyuyorum ,bir elim yastığın altında uyuyorum ..eşim bana sarılmadan uyuyamaz. Ben şuan bunu reddediyorum. Yalnız kalmak istiyorum ..acaba ilerde aynı durumu mu yaşayacağım ? Aman yaşarsam yaşayayım be ..
İnşallah esin sana geri döner ve sil baştan mutlu olursunuz ..
Üffff baydın valla. Bence senin ağzına uygun evlencem, zırıldamak falan, ki sana yakıştığı şekilde de kullanıyorsun, bir de üstüne millete üslup dersi vermeye çalışıyorsun. Sen yazış şeklindeki çirkefliği düzelt sonra millete ay çok çirkiiiiiin falan dersin.
Sende baydin valla. Diyecek bisey bulamayip evlencemle zirlamaya taktin yaiki yorumda bir. Oyle yazmasam ne yapacaktin acaba.
Senin heryerin kibarlik olsa nolur bu kafayla.
tesekkur ederim sag olunBaşınız sağolsun.
öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun babanızın. ama yaptığınızı kendinizde hak olarak görmeniz hiç doğru değil. benim babam da aniden vefat etti. üstelik çok gençti. 54 yaşında. ben de çok kötü oldum. 3 yıl oldu hala koca yara. amaaaaa hayat devam ediyor. bir yerden başlamak gerek. siz ölseniz arkanızdakiler böyle yaşasın ister misiniz?? bence istemezsiniz. hayat devam ediyorsa siz de o hayata uymalısınız. yani ölene ihanet falan değil. etrafınızdaki insanlardan acınızı çıkaramazsınız. bakın konu sahibi çok pişman ileride siz de pişman olmayın.Amin ,teşekkür ederim. Senin de basın sağolsun,cennette kavuşun insallah ...
Sen de isteyerek bu duruma gelmedin sonuçta ..insan böyle bir kayip yaşayınca herşeyi anılara ihanet gibi görüyor ..bazen içtiği suyu bile yarım bırakıyor artık o içemiyor diye ,boğazından aşağı inmiyor ..erkekler bu durumda biraz daha katı sanırım .normal düzene çabuk dönüyorlar ..yalnız biz kadınlar hassas ve detayciyiz. .her anı zulüm gibi ..unuttukların bile o an aklına gelip zihnini meşgul ediyor ..eşini yada kimin varsa itiveriyorsun bir kenara ..doğru değil tabi ama kasıtlı da değil ..yardım almak gerekirdi ..ben şuan yardım alıyorum .hastaneye yatarsam iyileşme süreci kisalirmis. .tabiki reddediyorum ..sonuma da razıyım çünkü artık nefes almıyorum ..
Keşke sen de hemen yardım alsaydın ..senin için dua edeceğim .insallah acılı yüreğimden ettiğim dualar kabul olur ..
bu konuda en cok bu yorumu begendim. Baba evin diregi ama esiniz de sizin evinizin diregi idi, bu bakis açisini cok sevdim.babanin olumu sizi derinden uzmustur.baba bir evin diregi.ama evladinizin da babasi sizin evin diregi degil mi..esimizin bi gun yuzu gulmese surati asik olsa neyin var diye sorariz biz de mutsuz oluruz.nasil esinizi anlayamadiniz.mutlu evlilikte esler birbirini merak eder hassasiyetlerini anlar.bazen gercekten kirildimi bazi seyler cok zor oluyor toparlamasi.toparlansa da kirik dokuk.
Amin teşekkür ederim .anne ve babanızın mekanı cennet olsun ..Allah rahmet eylesin.
Ben babami 16, annemi.21 yasinda kaybettim. Birinde liseye digerinde universiteye gidiyordum. Gittim.bitirdim okullarimi.
Kendinizi birakmamalisiniz.
Babanizin olmesi esinizin sucu degil
Bence acilen psikologa psikiyatra gitmelisiniz. Yardim alin hayatinizi duzene koyun. Yas yasamanin da normali var. Yasamis biri olarak veriyorum bu tavsiyeyi. Ben de esinizin yerinde olsam, bir noktadan sonra beni ayni evde yapayalniz yaşamaya mahkum eden bir eşten sogurum. Net.
Allah yardimciniz olsun.Dışardan herkesinki gibi kusursuz görünen bi evliligim vardı ki duyanların hepsi çok şaşıracaklar eminim.ancak babamı kaybettim 5 sene önce ve 2 sene eşimle birlikte olamadım içimden gelmedi.daha sonra oldu ama galiba ben geç kalmıştım bu seferde.benden soğumuş istemiyorum artık diyo bende hiç zorluk çıkartmadan kabul ettim ama çok zor günler yaşıyorum çünkü ben gerçekten çok seviyorum kocamı beni bu gün e kadar birkere kırmamıştı ama bu herşeyi yıktı..beni istemeyen birine yalvaramamkihayatında başka biride yok sordum çünkü kızının üstüne asla yemin etmez ama ediyor..ikimizde mutsuzuz böyle sürdürmenin bi anlamı yok belki ayriyken daha mutlu olucaz diyo ne düşünmem ne yapmam gerektiğini ne yaşadığımı bike bilmiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
İşte benim kızım ,benden hiç vazgeçmemis ,nickinin hakkını veriyor derdi :)baban hayatta olsa seni bu sekilde gorse mutlu olur muydu senle gurur duyar miydi????
Yoksa seni guclu ve mutlu gorse mi baban da mutlu olurdu?
Her anne baba cocugunun sagligini ve mutlulugunu ister.
Baban icin tedavi ol. Onun icin iyiles. Ne gerekiyorsa bu ugurda, iyi olmak icin, yapmalisin. Kendini kaybetme, birakma. Herkes olumu tadacak lutfen tedavi ol. Surada yazdigin iki satirdan bile anlasiliyor uç dusuncelerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?