Boşanıyoruz..Baba evden ne zaman nasıl gitmeli?

2 yil boyunca sizin onu istemediginize kendisini inandirmis. Size pay dusmuyor mu biraz? Yani ikna etmek durumunda olan sizsiniz..

kusura bakmayın ama sizi biraz pasif buldum. hiç mücadele ediyor gibi görünmüyorsunuz. kocanıza da hak veriyorum. onun da psikolojisi bozulmuş tabi o kadar zaman istenmeyince. onun isteğini geri getirebilirdiniz bence. adamın üstüne atlayın demiyorum ama madem seviyorsunuz kendinizde birtakım değişiklikler yapın mesela. hem enerjiniz yükselir. geldiğinde onu farklı karşılayın ve isteğinizi belli edin. yani bir adamı o anlamda kandırmanın çok zor olduğunu düşünmüyorum. beni istemiyor napabilirim demek gereğinden fazla gurur içeren bir söylem. kaldı ki burada eşinize uzak kalan siz olmuşsunuz. biraz çaba gösterin konuşmanın haricinde. sizi kırmak için söylemiyorum bunları yanlış anlamayın ama kurtarılabilir bir evlilik gibi görünüyor doğru adımlar atarsanız.

2 yil boyunca sizin onu istemediginize kendisini inandirmis. Size pay dusmuyor mu biraz? Yani ikna etmek durumunda olan sizsiniz..
Evet haklısınız ama istemiyorum devam etsekte bu gene böyle surecek aramızda bişey yasanmicak diyo..
Buda elimi kolumu bagliyo..onun hayatınıda engelleyememki..

Bende kurtarmak istiyorum zaten, ben kocamı seviyorum onunda sevgisinin bitmediginin farkındayım,bana açık kapı bırakmadı istediği buysa içim yansada engel olmiyim diyorum..yanlismiyim..saglikli düşünemiyorum şu anda farkındayım.

isteği sizin ona ilgisizliğiniz yüzünden böyle şekillenmiş. onu tekrar kendinize çekmeye çalışmanız gerektiğini düşünüyorum. böyle istiyor böyle olsun demek sandığınız gibi olması gereken tavır değil bence. ilişki eğer iki taraf birbirini seviyorsa mücadele gerektirir. mücadele etmekten vazgeçmişsiniz. kendinizi toparlayıp adamı tekrar bağlamaya çalışın. insanın karşısına her gün sevebileceği biri çıkmıyor. döndüğünde ona onu ne kadar istediğinizi gösterin bence. ama konuşarak değil tabi:)

Istesen ikna edersin ama çaba yok sende.Dolayisiyla pasifiğin yüzünden yıkılacak yuvan.Pisman olacaksın boşandıktan sonra ama iş işten geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…