Boşanıyoruz..Baba evden ne zaman nasıl gitmeli?

Bu evlilik hala kurtarilabilir gibi geldi bana.

Bu kadar yas tutmak fazla değil mi?
Psikolojik olarak hiç normal değilsiniz. Baslikta bi de babasının kızı var. O da aynen.
Acilen psikologa gidin. Millet evlat acısı yaşıyor alışıyor. (Unutun demiyorum,alışın )
"Ana baba ölümü adetten, Allah evlat acısı göstermesin." Der annem.
Hayırlı bi omur yasadigini düşündüğüm kimsenin ölümüne bu kadar yas tutmam heralde. Hayırlı olmadığını dusunuyosam da allah affetsin der hayatıma devam ederim. Dünyaya kazık çakacak değilizya biz de ölecez.
Başınız sağolsun.
Eşiniz de blöf yapıyor iş hadi bosanilama gelince bi sans daha mı versek diyip size bisuru şart sunacak

2 yil beraber olmadınız mı Arkadaslar baskasi vardir demisler de bence 2 yil sevismemek soğumak icin yeterli bir sebep. Topragi bol olsun babanizin tabii eminim cok zordur ama 2 sene de biraz uzun degil mi sizce? Keske destek alip daha cabuk atlatsaydiniz. Ama olan olmus ve eger hayatimda baskasi yok diyorsa, baska sorunlariniz da yoksa bence bu çözülebilir bir konu.
Asil sorunuzla ilgili de bir bilgim yok acikcasi o yuzden yanlis yonlendirmek istemem.

2 yil boyunca esim benle birlikte olmayi reddetse ben de bosanirdim. Kurtarma yoluna da asla yanasmazdim. Adam 2 sene boyunca kurtarmayi beklemis siz reddetmissiniz, simdi de o reddediyor hakli olarak.
Suanki kaybetme korkunuzdan oturu cabalamak istiyorsunuz bence. Kocaniz tamam bosanmayalim dese en gec bir kac aya normale donersiniz diye dusunuyorum. Cunku hicbir travma 2 sene surmez. Normal hayatiniza donduyseniz, cocugunuza annelik yapiyorsaniz yiyor iciyor uyuyorsaniz tek istemediginiz cinsellikse adamin yasadigi travmayi bir dusunun. Kabus gibi.

Ve hala 2 yil sevismemis olmanizi sebep olarak gormuyor, adami suclayacak sebep ariyorsunuz. Baska biri mi var gibi.
2 yil boyunca reddedilmek kendi basina cok buyuk bir bosanma sebebi, altinda baska seyler aramaniza gerek yok

saolun. inş çabucak normal hayata dönersiniz.

Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.
Olabilir tabiki 2 yil adami reddedip herseyin mukemmel olmasini bekleyemezdin sanirim degil mi?Yasadigin buyuk bir aci tabiki ama 2 yil cok uzun bir sure evliligini bitirmissin resmen.Hayatinda biri olsa bile bunu yadirgayamazsin.Duzelecegini sanmiyorum.

Babanin ölümüyle esinin alakasi ne ? Esini neden cezalandiriyorsun ? Bu sorunlari esinle omuz omuza haledicegine ne diye adami baska yerde yatiriyorsun ? Allahim sen sabir ver

Uzman yardımı alıyorum .

Anne baba acısı adetten midir

Evlat acısı da yaşadım ..

Bugün de arkadaşımı kaybettim ..

Ne kadar boş beleş hayatlar ..dümdüz yasa git ..nasıl olsa nefes aliyoruz değil mi ? İnsanoğlu zayıftır , gaddar olan 2 güne unutur .ben anıları silemiyorum ..

Babanin ölümüyle esinin alakasi ne ? Esini neden cezalandiriyorsun ? Bu sorunlari esinle omuz omuza haledicegine ne diye adami baska yerde yatiriyorsun ? Allahim sen sabir ver
Yaaa allah allah ...eşim bu kadar dert etmedi ..eşimi cezalandirdigim falan yok ..süreci ağır yaşıyorum o kadar ..kendisi de sarılıp öpüyor beni , çocuklarım da senin babanı sevdiğin gibi sever beni insallah ,diyip destek oluyor ..

Hayırdır sen ? Allah bana sabır versin senin neyin var ?

##

bak canim kizmani gerektirecek bisey yok, babani sevmiyorsun falanda demedim. Demek istedigim hayata devam etmelisin... Eger devam etmezsen esin günün biri gelip bosanalim diyebilir diye söyledim... Ne nazli millet olmusuz biz ja ben farkinda degilmisim. Sen bilirsin valla kötülük olarak söylemedim sonucda senin ve esinin arasinda olan bir olay...

Aynen öyle ,eşim ve benim aramda ,kimseyi ilgilendirmez. .yarın birgün boşanalım derse de yine bizi ilgilendirir ve ben hala bu durumdaysam ,onun hayatına engel oluyorsam zorluk çıkarmam .gitsin yaşasın hayatını ..herşey koca mi be ? Ne bu gökten zembille inmiş kocis sevdası ?

Iyide sen eger birtek seni ve kocani ilgilendiriyorsa neden gelip buraya yaziyorsun be gülüm ? O zaman yazmicaksin! yaziyorsan milletde sana gelip yardim niyetli yazinca onada kiziyorsun. Hadi selametle

Iyide sen eger birtek seni ve kocani ilgilendiriyorsa neden gelip buraya yaziyorsun be gülüm ? O zaman yazmicaksin! yaziyorsan milletde sana gelip yardim niyetli yazinca onada kiziyorsun. Hadi selametle
Pardon !

Yazdıklarının hangi cümlesi yardım içeriyor ? Öyle bir talebim de olmadı senden ..ayrıca sana birşey yazmadım .konu sahibiyle konuşuyordum, hangi hazımsızlık dahil olman gerektiği hissini uyandırdı ?

Oldu canim hakimsizligimi mazur görürsün artik. Mucuxlandin uzatmazsan iyi olur

Burada yazılan yorumlara üzüldüm. Evli bir kadın olsaydım eşimin böyle bir durumu olsaydı yani yas tutsaydı bir şekilde ikna edip psikologa gitmesini sağlardım. O benden uzak duruyor diye bende ondan uzak durmazdım. Ha bu arada seksin canı cehenmeme sevdigim insan yaşamdan el çekmişken derdim bu olamaz. Yeniden yaşama dönsün ve yas süreci bitsin diye ikna etmeye çalışırdım.Benim babam hayatta ama bir süre ayrı kalmak zorunda kaldım. Artık beraberiz. Ama o günleri unutmakta zorlanıyorum. Ölüm çok gerçek bir acı... Başınız sağolsun...

Evliliği sadece on dakikalık zevke indirgemek ve evliliğin temelinin bu olduğunu iddia etmek birde yüzde seksenlik önem atfetmek çok saçma geldi bana. Merak ediyorum. Belli bir yaştan sonra cinsellik azalınca ya da sağlık sorunlari olup erken yaşta bitmek zorunda kalınca ne yapıcak bu çiftler? İki tane vaka örneği biliyorum. Birincisinde kadının eşi genç fakat cinsel ilişkiye mani bir rahatsızlığı çıkıyor. Kocası istersen boşanabiliriz dediğinde kadın boşanmayı reddediyor. Ve eşini sevdiğini söylüyor. İkincisi ise vajinismus rahatsızlığını evlendikten 24 yıl sonra aşmış bir kadın var. Ve kocası karısını sevdiği gerekçesiyle boşanmıyor. Sonunda kurtuluyor kadın bu probleminden. Ve evlilikleri devam ediyor. Ölüm kadar gerçek bir acı yok. Burada iki tarafta iletişim eksik. Mesele de bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…