Teşekkür ederim ,sizin de başınız sağolsun ..
Ben güçlü kadınım ,böyle devam etmeyecek insallah ,yani öyle sanıyorum .hayata bir yerinden dahil olacağım ama şuan bunun için çok erken ..duygularım inişli çıkışlı ..uzman yardımı da alıyorum .sanırım zaman gerekiyor ..
Olabilir tabiki 2 yil adami reddedip herseyin mukemmel olmasini bekleyemezdin sanirim degil mi?Yasadigin buyuk bir aci tabiki ama 2 yil cok uzun bir sure evliligini bitirmissin resmen.Hayatinda biri olsa bile bunu yadirgayamazsin.Duzelecegini sanmiyorum.Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.
Amin ..
Ben de babamı kaybettim kısa bir süre önce ..tüm dünyayla bağlantımı kestim ..sadece kk ya geliyorum bazen ..onun dışında ne telefon ne insan ..herkesten uzağım .eşimden de aynı şekilde ve 1 aydır ayrı yatıyoruz benim isteğimle ..yastığımın altına öpüp kokladigim babamın gömleğini koyuyorum ,bir elim yastığın altında uyuyorum ..eşim bana sarılmadan uyuyamaz. Ben şuan bunu reddediyorum. Yalnız kalmak istiyorum ..acaba ilerde aynı durumu mu yaşayacağım ? Aman yaşarsam yaşayayım be ..
İnşallah esin sana geri döner ve sil baştan mutlu olursunuz ..
Uzman yardımı alıyorum .Bu kadar yas tutmak fazla değil mi?
Psikolojik olarak hiç normal değilsiniz. Baslikta bi de babasının kızı var. O da aynen.
Acilen psikologa gidin. Millet evlat acısı yaşıyor alışıyor. (Unutun demiyorum,alışın )
"Ana baba ölümü adetten, Allah evlat acısı göstermesin." Der annem.
Hayırlı bi omur yasadigini düşündüğüm kimsenin ölümüne bu kadar yas tutmam heralde. Hayırlı olmadığını dusunuyosam da allah affetsin der hayatıma devam ederim. Dünyaya kazık çakacak değilizya biz de ölecez.
Başınız sağolsun.
Eşiniz de blöf yapıyor iş hadi bosanilama gelince bi sans daha mı versek diyip size bisuru şart sunacak
Yaaa allah allah ...eşim bu kadar dert etmedi ..eşimi cezalandirdigim falan yok ..süreci ağır yaşıyorum o kadar ..kendisi de sarılıp öpüyor beni , çocuklarım da senin babanı sevdiğin gibi sever beni insallah ,diyip destek oluyor ..Babanin ölümüyle esinin alakasi ne ? Esini neden cezalandiriyorsun ? Bu sorunlari esinle omuz omuza haledicegine ne diye adami baska yerde yatiriyorsun ? Allahim sen sabir ver
##Yaaa allah allah ...eşim bu kadar dert etmedi ..eşimi cezalandirdigim falan yok ..süreci ağır yaşıyorum o kadar ..kendisi de sarılıp öpüyor beni , çocuklarım da senin babanı sevdiğin gibi sever beni insallah ,diyip destek oluyor ..
Hayırdır sen ? Allah bana sabır versin senin neyin var ?
Aynen öyle ,eşim ve benim aramda ,kimseyi ilgilendirmez. .yarın birgün boşanalım derse de yine bizi ilgilendirir ve ben hala bu durumdaysam ,onun hayatına engel oluyorsam zorluk çıkarmam .gitsin yaşasın hayatını ..herşey koca mi be ? Ne bu gökten zembille inmiş kocis sevdası ?##
bak canim kizmani gerektirecek bisey yok, babani sevmiyorsun falanda demedim. Demek istedigim hayata devam etmelisin... Eger devam etmezsen esin günün biri gelip bosanalim diyebilir diye söyledim... Ne nazli millet olmusuz biz ja ben farkinda degilmisim. Sen bilirsin valla kötülük olarak söylemedim sonucda senin ve esinin arasinda olan bir olay...
Aynen öyle ,eşim ve benim aramda ,kimseyi ilgilendirmez. .yarın birgün boşanalım derse de yine bizi ilgilendirir ve ben hala bu durumdaysam ,onun hayatına engel oluyorsam zorluk çıkarmam .gitsin yaşasın hayatını ..herşey koca mi be ? Ne bu gökten zembille inmiş kocis sevdası ?
Pardon !Iyide sen eger birtek seni ve kocani ilgilendiriyorsa neden gelip buraya yaziyorsun be gülüm ? O zaman yazmicaksin! yaziyorsan milletde sana gelip yardim niyetli yazinca onada kiziyorsun. Hadi selametle
Pardon !
Yazdıklarının hangi cümlesi yardım içeriyor ? Öyle bir talebim de olmadı senden ..ayrıca sana birşey yazmadım .konu sahibiyle konuşuyordum, hangi hazımsızlık dahil olman gerektiği hissini uyandırdı ?
Sana daha fazla cümlem yok zaten ..Oldu canim hakimsizligimi mazur görürsün artik. Mucuxlandin uzatmazsan iyi olur
Sana daha fazla cümlem yok zaten ..
Burada yazılan yorumlara üzüldüm. Evli bir kadın olsaydım eşimin böyle bir durumu olsaydı yani yas tutsaydı bir şekilde ikna edip psikologa gitmesini sağlardım. O benden uzak duruyor diye bende ondan uzak durmazdım. Ha bu arada seksin canı cehenmeme sevdigim insan yaşamdan el çekmişken derdim bu olamaz. Yeniden yaşama dönsün ve yas süreci bitsin diye ikna etmeye çalışırdım.Benim babam hayatta ama bir süre ayrı kalmak zorunda kaldım. Artık beraberiz. Ama o günleri unutmakta zorlanıyorum. Ölüm çok gerçek bir acı... Başınız sağolsun...Teşekkür ederim yorumlariniz için..
Birincisi aile apartmanı ama benim ailemin yani annemler alt katta biz üst böyle olunca kaçma gibi bi şansımda yoktu annemleri yalnız bırakmayım diye eşimden feragat ettim hatanın büyüttü bende farkındayım ama o an doğru olan o gibi geliyordu..
Onun içinde sanki hep babam bizimleymis gibi hissediyordum belkide dediginiz gibi ozaman farketseydim bişeyleri toplardım çok saldım kendimi saçımı bile taramadım makyaj yapmadım aman millet ne der diye sanki milletin çok umurundayım simdi
Bunlar tabiki sadece etken ama anlamadığım yada anlamak istemediğim 3 senenin birikimi diyor ben nasıl anlamam hırsmi yapıyorum kabullenmek neden bu kadar zor
Ayrıca ailelerde biliyor aman huzursuzluk çıkmasın millet boşanınca birbirine zarar veriyo diye bir kişi bile napiyonuz demiyo herkes hakkımızda hayırlısını istediğini söylüyor.
Halkınızı helal edin hepiniz çok teşekkür ederim..
Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.[/QUOTEins yanılıyoruz.ama araştırmaya başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?