Boşanıyoruz..Baba evden ne zaman nasıl gitmeli?

canım bu kurtulamayacak türden bir evlilik değil, insanlar neler neler yaşıyor da boşanmıyor lütfen gururunu kır ve son kez bir şans iste ondan böylece elinden geleni de yapmış olursun..

Konu sahibi merak ettim seni cnm.ne durumdasiniz?

Konu sahibi merak ettim seni cnm.ne durumdasiniz?
Sanki hiçbişey yokmuş gibi yaşantımıza devam ediyoruz.. ailem yurt dışında onları bekliyorum demişti en son bizi yanlız bırakmak istemiyormuş apartmanda kimse yok diye..
Ama akşamları sahile gidiyor bizide götürüyor dün arkadaşlarıyla dışarıdaydı gece 4de geldi beni kaldırdı sen seviyorsun kokoreç getirdim diye
Bu arada hala ayrı yatıyoruz tabiki..Ne yapmam ne düşünmem gerekiyo bilmiyorum..
Kızımda bi haber olaylardan..

İnşallah güzel haberini yazacaksın canım bence buraya. Tamamen düzeldik diye hayirlisiyla tabii :)

Bi yerde okumuştum. Kızınca, kırılınca geçiyor da, soğuyunca çaresi yok yazmışlar. Doğru galiba. Zamanla soğutmuşsun kendinden ki adam öncesinde, kendine çeki düzen ver diye sinyalini vermiş bu günlerin. İşin bu aşamaya gelebileceğini düşünemedin galiba. Keşke toparlasanız ama zor..

(

İnsan soğuduğu karısını gece 4 de kaldırıp,sen seviyorsun kokoreç getirdim der mi?

Benim bildiğim aynı ortamda nefes almak, varlığını hissetmek bile zulum gelir..

Bu evlilik duzeliiir..

Ayrıca ne anam,ne babam..benim kendi çekirdek ailemden önemli değildir..onceliğim herzaman kendi cocugum ve eşimdir!

Git yanina yat bence :)

Peki benim ded
igim gibi aldatma olsa ayrilacakmisin?yoksa devammi edeceksin.eger ayrilmayacaksan kurcalama....yok egee ben asla kabullenemem safa yatsmam dersen bekle bir sure ve takibe al.hatta web whatsaptan takip et....ins yaniliriz.

Pek iyi haberlerle dönemedim...Annemler döndüler yurt dışından ve son kez konustuk eşimle,burdan dönüşün olmayacagini soyledi tekrar..cunku seni hala seviyorum ama ben seninle birlikte olmak istemiyorum dedi..boyle bir ilişki sadece çıkar ilişkisi olacak..bunu birbirimize yapamayız...il disina cikti pazar gelicek ve esyalarini alicak..Bende tabiki kabullenmek zorundayim..
sureci uzatmadan(ki ilk konuşma üzerinden 2 ay geçti hala aynı evdeyiz.) pedegog aracılığıyla kizimiza soylicez..karsisinda net olup boyle düşünmeme rağmen neden bu kadar zor oluşunu anlayamıyorum..
Uyumak istiyorum uyandığımda bir rüya olmasını istediğimden değil sadece uyanınca canımin acimadigini ve artik beni acitamayacagini bilmek istiyorum..
Galiba hissizlesmek istiyorum ona karşı içimde bu kadar sevgi beslerken nasıl atlatabilirimki..cok zor olucak ama rabbime sığınıyorum allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

Çok yoğun duygular yaşadığınız belli. Gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Akışına bırakın. Umarım çok güzel kapılar açılır bundan sonraki hayatınızda.

Bazen insan ne yaparsa yapsın kaderin önüne geçemez.
Üzülme.
Belki bir süre ayrı kalmak ikiniz içinde daha iyi olur.

Bazen insan ne yaparsa yapsın kaderin önüne geçemez.
Üzülme.
Belki bir süre ayrı kalmak ikiniz içinde daha iyi olur.
Umarım demek geçiyor içimden ama gercekcide olmak zorundayim..sanırım kendimi alıştırmalıyım beni istemeyen birini benimde istememem konusunda..

Üzüldüm gerçekten
Öncelikle basın sağolsun canim.
Esin hiç mi açık kapı birakmadi.Dile kolay 10 yıl var.Yani onu gerçekten çok sevdiğini,Bu ayrılığın hem kendin hem de çocuğunuz için ağır olacağını filan söylesen.telafi etme şansı istesen
Bunun gururu olmaz canim benim..Eger sana karşı ufacık bir kipirtisi varsa ki seviyorum demiş bir daha denenebilir bence.

Severken ayrilmak daha zordur galiba.. tipki sevmeyerek evlilik yurutmek gibi.. ayni sey..

Neyin inadıdır bu anlamadım ; " seviyorum ama ayrılmak zorundayız " ne gereksiz bir cümle. Madem seviyorsun , kavgalariniz ayukta değil, ee be adam neden gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…