Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Benim eşim de çocuk doğduktan sonra değişikti, çok aktif bir sosyal yaşantımız varken bir anda anne olarak herseyimin küçük bebeğim olmasını kabullenememişti ve daha lohusaykeb ayrılalım muhabbeti yapmaya başlamıştı. ( doğuma kadar beni çok severdi güya tabi çok aşıktı)
Bu nedenle ben sizi ve yaşadıklarınızı anlayabiliyorum. Bazı erkekler böyle maalesef.
3 sene sabrettim neredeyse düzelsin diye düzelmedi, en sonunda ayrıldık. Böyle daha mutluyum en azından sürekli çocuğuma olan düşkünlüğümü kafama kakan biri yok sanki suçmuş gibi. Umrumda da değil açıkçası, boşverin bunlardan adam olmaz heba olan 3 senem oldu, 3 senede yaşandım resmen, zararın neresinden dönerseniz kar olur

Niye çocuk istemiyor muydu
Sanki tek başına yaptın çocuğu

Benim eşim de acil tıp uzmanı, sizin durumunuz tabii daha hassas bebekler var ancak yine de düzeniniz ve yaklaşımınız biraz dramatik göründü. Salgının ilk zamanları kabul edilebilirdi ancak artık kimse böyle yaşamıyor. Zaten önceden korona geçirdi ise risk bildiğiniz gibi azalıyor. Asi da olmuştur. Bunlar olmasa dahi gelir gelmez kendini dezenfekte ederek bebeklere dikkat ederek aile birliğini korumaya en azından bir çaba sarf edilebilir. Bebek tutulumu da bildiğiniz gibi daha az. Bir evliliği bitirmeye değecek sebepler mi, öyle ise de bunun kabahatlisu salgin değil gibi...

burdan seni bir tek ben anlarım heralde, evliliğin bitmemesi için çaba harcamamanı da, evlilikten çok elalemin sevinmesini takmanı da anlayabiliyorum, çok benzeriz.

gitme ışığı görduğun adama tabi ki yol vereceksin naapcaksın, kaç yıllık hayatlar yaşıyoruz sanki kendini mi heba edeceksin aman dur çabalayalım diye..
en nefret ettiğim şey de insanların e biz sana demiştik demesi olduğu için, bir de aciz durumda görulmekten nefret ettiğim için içim kan ağlasa da asla dışarıya yansıtmamayı seçerim, duşmanımı kendime guldurmenin alemi yok, hele ki akraba çevresini. Boşanacak olmayı bir tek onlar sevinecek diye takarım sanırım.

ben seni iyi anlıyorum, umarım eşin saçmaladığının farkına varır ve yanına bin pişman gelir sensiz olamayacağını anlayıp.
on tane çocuğum olsaydı da kocam sence biraz ara versek mi derse, kapı şurda derim.

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,

evlilik denen şey pamuk ipliğne mi bağlıdır bu kadar. Benim eşim yıllarca yurtdışında iğrenç ülkelerde görevdeydi. Görüşemedik. Ve ülkeye döneceği günü iple çektik.
Kendinizi kandırıyorsunuz. Uzak yaşayan bir sürü çift var. Sizin sorunlarınız başka. Görüşememek süreci hızlandırmış.

İyide şuan bebeklerinize odaklanmanız normal ve yaşadıklarınızda normal..normal olmayan şey boşanmanız.bu bir dönem konu sahibi ve geçecek.cocuklarinizi babasız büyütmeyin.birbirinize sarılın.

Boşanacak olmak değil de insanların sevinmesi sizi daha çok yaralamış, çok garip.
Söylediğiniz sebebi kimse inandırıcı bulmadı, inandırıcı yanlış kelime, boşanmak için sebep değil.
Ülkedeki tek sağlıkçı eşiniz değil, ülkedeki çocuğu olan tek sağlıkçı eşiniz değil.

Benim sizden aldığım elektrik şu: Çocuğum oldu, onlar zaten en kıymetli, geri kalan olsa da olur olmasa da olur.
Büyük ihtimalle bu şekilde de yaşadığınız için eşe ne ilgi gösterdiniz ne paylaşım yaptınız.

Att lerin maaşını bilmiyorum ama her ay o kadar gelir alamaz bence. Tabii ki full+full çalışırsa şu dönemde belki alabilir ama çok ütopik geldi bana
Bilmediginiz bir konuda yorum yapmaniz ,cok ilginc ,
Bilgin yok ama fikrin var

Esim evde kalamiyor,kendisi corona gecirdi ,bebeklerim premature dogdu 2 ay kuvezde kaldilar ,esten once evlat geliyor ,napiyim ilgi istiyor diye gonlu olsun diye mi davraniyim,ben niye simariklik yapmiyorum ,

İnsanlar neden uzulsun ki bosaniyorsunuz diye? Olayi dramatiklestirmeyin.
Benim de kız kardesim bosaniyor, onun adına gayet mutluyum, demek ki yurumuyordu boyle bir karar aldilar diye düşünüyorum.
İnsanlar ölüyor, her gun korkunc haberlerle uyaniyoruz, açlık, hastalik, ekonomi krizler, kuresel isinma, kirlilik... dunyada o kadar cok ve o kadar gercek dram var, birileri ayrılıyor diye üzülmek, ne bileyim, cok dertsiz insan işi.

Ben coronayı veya ayrı kalmanızı sebep olarak göremedim. Sebep sizin henüz oturmamış bir evlilikte birden bire iki bebek sahibi olmanız ve bu sorumluluğun telaşın eşinize fazla gelmesi. Eşiniz baba olduğunu bile anlamamış, dahil olmaya çabalamamış sanki.
Evet covid ilk başlarda daha çok korkutuyordu hepimizi nasıl bulaştığı vs bilinmiyordu. Sağlıkçı olarak kendince korkularında haklı olsada 1 yıl bu şekilde yaşamak için çok uzun. Kopmalar olması çok normal ama bunlarda ayrılırık sebebi değil ki nice çiftler var yıllarca ayrı şehirde yaşayan zor olsada buna katlanan. Ben aranızda evlilik bağınının oluşmadığını düşündüm açıkçası. Yoksa bu kadar basit olmamalı ortada iki bebek var. Yarın büyüyünce nasıl izah edeceksiniz bunu.

öyle yazmışsınız ki çok mutluydunuz da öyle boşanıyorsunuz millet de mutluluğunuz bitecek diye sevinmiş. bırakın allasen. mutsuzken sizin derdinizle dertlenen insanlara düşman kesilen kocacı nankör arkadaşlardansınız siz de belli ki

Size katiliyorum yas farki kadinla olunca gayet iyi karsilanmis konu sahibi kusura bakma ama yas farki cok fazla erkekler gec olgunlasir uzgunum ama esinin fikri degismis gibi hissettim

İcden kendınızı kandırma seklınızım farkıma varmalısınız.herkese korona var. Ben de yenı doğum yaptim.. ne bıleyım.cinsellıgım baska yolları da var.konu cinsellıkse eger. Esınız de koronayı bahane edip olabıldıgınce uzak kalmıs siDen.emınım baskası vardir

Eşiniz başka att bulmuş anlaşılan, korona hastanesinde, size olan soğukluğunu da hissetmişsiniz, ama başınıza geleni uzakta olduğunuz için anlayamamışınız. Malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…