- 13 Aralık 2018
- 54
- 40
- 38
- 40
- Konu Sahibi deepsimply
-
Niye çocuk istemiyor muyduBenim eşim de çocuk doğduktan sonra değişikti, çok aktif bir sosyal yaşantımız varken bir anda anne olarak herseyimin küçük bebeğim olmasını kabullenememişti ve daha lohusaykeb ayrılalım muhabbeti yapmaya başlamıştı. ( doğuma kadar beni çok severdi güya tabi çok aşıktı)
Bu nedenle ben sizi ve yaşadıklarınızı anlayabiliyorum. Bazı erkekler böyle maalesef.
3 sene sabrettim neredeyse düzelsin diye düzelmedi, en sonunda ayrıldık. Böyle daha mutluyum en azından sürekli çocuğuma olan düşkünlüğümü kafama kakan biri yok sanki suçmuş gibi. Umrumda da değil açıkçası, boşverin bunlardan adam olmaz heba olan 3 senem oldu, 3 senede yaşandım resmen, zararın neresinden dönerseniz kar olur
Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu
EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Bilmediginiz bir konuda yorum yapmaniz ,cok ilginc ,Att lerin maaşını bilmiyorum ama her ay o kadar gelir alamaz bence. Tabii ki full+full çalışırsa şu dönemde belki alabilir ama çok ütopik geldi bana
Esim evde kalamiyor,kendisi corona gecirdi ,bebeklerim premature dogdu 2 ay kuvezde kaldilar ,esten once evlat geliyor ,napiyim ilgi istiyor diye gonlu olsun diye mi davraniyim,ben niye simariklik yapmiyorum ,Boşanacak olmak değil de insanların sevinmesi sizi daha çok yaralamış, çok garip.
Söylediğiniz sebebi kimse inandırıcı bulmadı, inandırıcı yanlış kelime, boşanmak için sebep değil.
Ülkedeki tek sağlıkçı eşiniz değil, ülkedeki çocuğu olan tek sağlıkçı eşiniz değil.
Benim sizden aldığım elektrik şu: Çocuğum oldu, onlar zaten en kıymetli, geri kalan olsa da olur olmasa da olur.
Büyük ihtimalle bu şekilde de yaşadığınız için eşe ne ilgi gösterdiniz ne paylaşım yaptınız.
Bilmediginiz bir konuda yorum yapmaniz ,cok ilginc ,
Bilgin yok ama fikrin var
İstiyordu sözde, oyuncak gibi bir kenarda duracak sandı herhaldeNiye çocuk istemiyor muydu
Sanki tek başına yaptın çocuğu
Rezil adammış.İstiyordu sözde, oyuncak gibi bir kenarda duracak sandı herhalde
Size katiliyorum yas farki kadinla olunca gayet iyi karsilanmis konu sahibi kusura bakma ama yas farki cok fazla erkekler gec olgunlasir uzgunum ama esinin fikri degismis gibi hissettimYaşlarını yazdı mı konu sahibi?
Kırıcı olmak istemiyorum ama 23-24 yaşında bir kız gelip de kendimden 14 yaş büyük biriyle evleniyorum dediğinde toplu linç başlıyor . Burda kadın öne geçmiş. Çok merak ettim konu sahibinin yaşını. Çocuk sahibi olmak için yapılmış bir evlilik gibi, sanki biteceği zaten belliymiş, şimdi covid movid bahane edilmiş. Konu sahibi de o yüzden bu kadar rahat gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?