Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Belki de kotu niyetli degildir sevinen kisi. Kocam rahattir, okuzdur, bekar gibi takilmak istiyor, 1 yildir yanimda yok demissiniz. Boyle bir ergen ve vurdumduymaz benim bir sevdigimin hayatindan ciksa ben de mutlu olurum.

Ikizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdi
Iyi de corona gecirmis zaten esiniz..
Asilanmada basladi pamuk ipligine mi bagliymis yani evlililiginiz?
O zaman bir.suru insanin bosanmasi lazim bana biraz bahane gibi geldi her zaman sen sakrak olmuyor hersey onemli olan bu zor gunlere katlanabilmek degil mi iki tane cocugunuz var guzelce konusun duzeltmeye calissaniz.

Aslinda bosanalim diyene bende dur demem inan bu konuda haklisin.
Ama o zaman cevreyi de takmayacaksin aman kim ne derde desin deyip gececeksin.
Anladigim kadariyla.cocuklarina tek basina bakacak maddi manevi guce de fazlasiyla.sahipsin.
Sevinenlere de tepeden bak gec..
Ilk basta demistim guzelce konusun filan ama bosanalim diye o soylemis bende esim bosanalim dese gurur yaparim tamam derim..

Eşiniz çok düşünceli geldi bana bilmiyorum ne güzel dikkat etmiş bebeklere hastalık gelmesin diye

Mecburi görusemiyorsam boşanmak aklıma gelecek en son sey olurdu. Onun yerine kavuşacagımız günün hayali ile sevgim perçinlenirdi. Ülkedeki tek sağlıkçı sizin eşiniz degil ki, o zaman herkes boşanırdı, ben hicbir sey anlamadım acıkcası. Ayrıca böyle sacma bir sebepten boşanıyorsam da milletin sevinmesi dert edeceğim en son şey olurdu.

Bence sizin ayrılma nedeniniz, korona falan değil, konuşmalarınızdan anladığım kadarı ile rahat, cool bir karakteriniz ve gelirinizi baz alırsak güzel bir kariyeriniz var, eşiniz flört döneminde kendine yeten , sıkmayan, güçlü olan sizle beraber olmak fikrini sevmiş, anladığım kadarı ile çocuk öncesi aktif bir ortak yaşamınız varmış, ama hamilelikte ve çocuklar doğunca ister istemez, normal ve ikiz çocuk sahibi, hayatın merkezi çocuklar olan bir hayata geçmişsiniz,üstelik pandemi dolayısı ile eşiniz çocuklarla bağ bile kurmamış, şimdi de bence bu hayat onun gözünü korkutmuş, tekrar eski istediğiniz yapabilme ve sorumluluk olmadan yaşama haline geri dönmek istiyor. Yoksa pandemi işin bahanesi olmuş.

Ben daha boşanmadım ama eşimle ayrıyız, ben ailemin yanına memleketime yurtdışına dönecektim. Haliyle buraya eşya getiremiycektim ama çok canımı yakan şeyler yaşadım.
Eşimle aramızda sorun olduğunu öğrenen eşimin akrabaları akbaba gibi beni aradılar. Ailenin yanına dönceekmişsin burdan oraya eşya da götüremezsin, eşyaları napacaksın kaç kişi böyle aradı. Bu düşene bir tekme atmanın ta kendisidir. Hatta bir tanesi kayınbabamın iş yerine gitmiş zaten boşanacaklar eşyalarını bize versinler demiş, kayınbabam kovmuştu adamı
Sizin de Allah yardımcınız olsun, şöyle düşünün böyle karaktere sahip insanlarla aynı ortamda büyümeyecek çocuklarınız şükür edin, yolunuza bakın.

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Bence görüşememek bahane olmuş gibi.Biz evlendik bir hafta sonra farklı ülkelerde yaşadık 1,5 sene sürdü.

bırakın sevinen sevinsin önemli olan sizin ne düşündüğünüz sizin bundan sonraki hayatınız. o kötü insanlarda gün gelir, kendi mutlu günlerinde sevinemeyecek halde bulurlar kendilerini

Bebekleriniz kaç aylık? İlk aylar bocalamanız çok normal. Bütün önceliğiniz bebekleriniz oluyor. Özgürlüğünüz birden kayboluyor çünkü gece gündüz uykusuz, bebek bakımıyla ilgileniyorsunuz ve karı koca bebeğe hazır değilseniz alışması zor olr. Bu eşler için daha zordur çünkü annenin annelik duygusu, hormonları, yeni duruma alışmasını kolaylaştırır. Zamanla ikiniz de bebekli hayata alışır ve yeni düzeninizi kurarsınız. Hem bebek de büyümüş ve sizi biraz daha rahatlarmış olur. Tek bebek zorken bir de ikizinizin peşinde koşturuyorsunuz. Üstelik bebek fikrine henüz hazır değilken ikiz bebek dünyaya gelmiş.

Bu yeni düzene alışana kadar biraz sakin olun ve aranızda sevgi bitmesi ya da başka sorun yoksa bence oturup konuşup bu fikri rafa kaldırın. Panikle hareket etmeyin, gerekirse psikolojik destek alın. Zamanla bebekler büyüyünce her şey yoluna girer. Acele etmeyin boşanmak için.

İnstagramda yatan ek ödeme görüntüleri 0.70 kuruş falan ama nasıl oluyor o zaman?.
Benim bahsettiklerim ek ödeme dışında. Şöyle söyleyebilirim maasiniz ne kadarsa bir maaş kadar da nöbet, mesai, performans ve sabit döner adı altında ücret yatıyor. Bazı hastanelerde bu ücretler çok düşük. Ama yoğun bir hastane ise o zaman çok yüksek oluyor.

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,

Bu detayı konunun içinde verseydin keşke.
Psikolojisi altüst olmuş belli ki.
Bence zamana ihtiyacınız var.
Boşanma davası açmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…