- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
- Konu Sahibi deepsimply
-
Belki de kotu niyetli degildir sevinen kisi. Kocam rahattir, okuzdur, bekar gibi takilmak istiyor, 1 yildir yanimda yok demissiniz. Boyle bir ergen ve vurdumduymaz benim bir sevdigimin hayatindan ciksa ben de mutlu olurum.Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,
Boyle pat diye olmadi bu ara ara laf dokundurdu esim ,konustuk iliskimizin yiprandigini ama bosanalim demesini beklemiyordum,onun bunu istemesi tuhaf gelmedi acikcasi ,belkide yokluguna alistim,ben doguma yardimcimiz ve kayinvalide ile gittim,
Kocam 1 gun sonra geldi ,geldi gitti,hep tek basinaydim ,1 senedir basimi omzuna bile koymadim,
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Iyi de corona gecirmis zaten esiniz..Ikizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdi
Aslinda bosanalim diyene bende dur demem inan bu konuda haklisin.Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,
Boyle pat diye olmadi bu ara ara laf dokundurdu esim ,konustuk iliskimizin yiprandigini ama bosanalim demesini beklemiyordum,onun bunu istemesi tuhaf gelmedi acikcasi ,belkide yokluguna alistim,ben doguma yardimcimiz ve kayinvalide ile gittim,
Kocam 1 gun sonra geldi ,geldi gitti,hep tek basinaydim ,1 senedir basimi omzuna bile koymadim,
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Bence görüşememek bahane olmuş gibi.Biz evlendik bir hafta sonra farklı ülkelerde yaşadık 1,5 sene sürdü.Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Bende atanamamış bi paramediğim. Atanan arkadaşım en fazla 6500 almış. İstanbul gibi bi yerde. İlginç geldi banadaAtt maaşı 8500 mü? Hm Allah Allah
Normal değil. Bu kadar yüksek alınmıyorSaglikcilarin gelirleri ek ödemelerle bu ücretleri bulabiliyor. Gayet normal bir tutar.
İstanbul'da da hastaneden hastaneye degisiyor. Benim eşim de sağlıkçı ve bu tutarı gördüğümüz aylar oluyor.Normal değil. Bu kadar yüksek alınmıyor
Att su an 8500 tl maas aliyor ,bizim ortak ayri bir isimiz var ,ben yurutuyorum isi ,oldukça yuklu bir gelirimiz var ,saglik bakanligi istifa engeli koydu saglik personeline ve o bu isi seviyor
İnstagramda yatan ek ödeme görüntüleri 0.70 kuruş falan ama nasıl oluyor o zaman?.İstanbul'da da hastaneden hastaneye degisiyor. Benim eşim de sağlıkçı ve bu tutarı gördüğümüz aylar oluyor.
O ek gelir bir bizim hastanede yokSaglikcilarin gelirleri ek ödemelerle bu ücretleri bulabiliyor. Gayet normal bir tutar.
Tamda bansettiğim bu idi. Ek ödeme öyle ahım şahım birşey değil ki. Full ek nöbetlere kalsa bile o kadar alır mı?O ek gelir bir bizim hastanede yokgeçen sene bana 7 TL döner yatırmışlardı ama tavuk döner daha pahalı bir işe yaramadı yani
Benim bahsettiklerim ek ödeme dışında. Şöyle söyleyebilirim maasiniz ne kadarsa bir maaş kadar da nöbet, mesai, performans ve sabit döner adı altında ücret yatıyor. Bazı hastanelerde bu ücretler çok düşük. Ama yoğun bir hastane ise o zaman çok yüksek oluyor.İnstagramda yatan ek ödeme görüntüleri 0.70 kuruş falan ama nasıl oluyor o zaman?.
Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?