Boşanıyoruz galiba

Keske gelip çıkarsaydn
Gerçekten şu söylediklerini yapmak işkence gibi geliyo bana hiçbirşey istemiyo canım
Bir ciksan rahatlican
Adam hic birsey olmamis gibi takiliyor
Anasi ortalarda arzuhalci geziniyor
Sen de orda aci cekiyorsun
Anan seni bunun icin mi dogurdu be canim?

Unuttuğumdan değil
Ama elimde olan biley değil ben istermiydim şimdi acı çekmeyi gözysşım kurudu artık

İşte bilmiyorum nasıl kaldırıcam en ufak şeyden etkilenen biriyim belkide hastalanırım üzüntüden

guclu ol cocuk degilsin yasin olmus 28 yani, madem kocan kurnaza yatiyor sen ondan kurnaz ol, madem kv cirkef sende ver azginin payini birdaha seni arama cesareti gostermesin. Koca senin hayat senin istemedigin seyleri kabul etme

İşte bilmiyorum nasıl kaldırıcam en ufak şeyden etkilenen biriyim belkide hastalanırım üzüntüden

bilmiyorum elif bana çok arabesk geliyor bu yazdıkların..
üzüntüden hasta olmak falan.. bu kadar güçsüz bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum..
bir adam için hasta olmak benim aklımın alabileceği bir şey değil..

burda bir sürü kadın var .. aşk acısı çekmeyen bir tane bulamazsın belki de..
kimse üzüntüden hasta falan olmamıştır..
böğüre böğüre ağlayıp içini soğutup yoluna bakacaksın..

üstelik hasta olurum dediğin adam anasının kuklası .. evlilikten bihaber ..
bu adam için değer mi ? hastalığa yakalanılacak bir adam değil ki.. elinin tersiyle itilecek bir adam..

sen azıcık güçlü olsan bu adam kıvıracak zaten.. emin ol..

Yok akıyo yine
Bilmiyorum.
Kendine bi çanta hazırla
Git bi ağaç kökünde piknik yap
Ciddiyim
Biraz hava al, etrafa bak
Kocan olmadan da dünya dönüyo, kuşlar uçuyo, doğa mis
Sen hala nefes alabiliyosun ama tek yaşam belirtin maalesef bu
Neden böyleyim de kendini bi silkele
Herşeyi bu kadar kusursuz yaratan Allah, bana akıl vermiş göz vermiş de
Kocamdan başka şeylerde var hemde görmeye daha çok değerler de mesela

Çok komikler ana oğul
Oğlunun dili yok mu aklı yok mu
Niye sen gelip bana söylüyosun
Benim muhatabım o diyemiyo musun
Bu adam 36 yaşında mı 36 aylık mı belli değil

O kadar haklısın ki onun için asla ve asla değmez beni ailesi olarak görmedi hiç varsa yoksa kuzeninin kardeşinn eşi...
Ben güçlü değilim işte keske güçlünolabilsem biraz

Üst üste her gün konu açtın en sonunda boşanmaktan bahsediyorsun.... Benim annemlerde boşanıyordu bi ara hatta kim annemde kim babamda kalcak tartışması vardı hatırlıyorum dedemlerde hep beraber oturmuştuk ablam direk annem diyince bende annem dedim sanırım artık bitiyordu yani... Ama şimdi 3 . kız kardeşimiz bile var babamın annemi sevdiğinede inanıyorum anneminde babamı ama bazen hele evliliğin ilk yıllarında bu boşanma bilmem ne çok dönüyor eğer nasipte kısmette ikinizin evli kalmanız varsa öyle olur Allah en hayırlısını bilir. Üzülme.

Çirkefleşemiyorum işte yapamıyorum
Bbide zaten suç onun değil ki oğlunun
Suc oglunun ama kendisi de arzuhalcilik yapmasin
40ina merdiven dayamis ogluna desin ki oglum git kendi isini kendin hallet karini al otur konus o da anlatsin sen de anlat desin madem oglunun beyni basmiyor

Doğru ama bunları benim algılamam o kadar zor ki şu anda yapacağım herşey acı veriyo bana bi anlamı yok gözümde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…