Boşanıyoruz galiba

Ben takmam canm eşm onları seçti sadece

Elif sende kucuk degilsin ama kocan neredeyse 40 a merdiven dayamis yani cidden 20 yasindaki cocuklarin hareketleri au anlattiklarin. Tamam sen kiskancsin belki mantik disi kiskancsin ama cidden adamda hic normal degil ben sana diyim.

eşinde çok normal biri değil bence aramayı sormayı kes
bişi diyen olursa kv ile mi senle mi kimle evliliğimi konuşacağımı şaşırdım dersin

Oda karakter meselesi ama genelde benim gozlemledigim bu sekilde Eliff herkes gayet cool ve rahat iliskiler icerisindeler.

O zaman tek bi yol kaldı

elif adam seninle annesi aracılığıyla konuşuyor ve 36 yaşında..
ültimatom veriyor kv den böyle böyle olacak diye..

hayatını bu şekilde devam ettirmek senin tercihin bundan sonra..
mutlumusun bu şekilde yaşamaya devam ederek mutlu olabilecekmisin ?
yeniden başlamak için zamanın varken bunları iyice tart kafanda ..
şimdi acı çekiyor olabilirsin belki ayrılırsan daha da acı çekeceksin sıcağı sıcağına..
ancak karar vermen gereken bütün ömrünü feda edip etmemeye hazır olup olmadığın..

Kocan zaten senle tatile gitmemek için 40 takla atıyodu
Kayınvalide gelsin elti gelsin gibi kuyruk takıyodu
Tartışınca tümden kurtuldunuz
Herkes annesinin evine mi döndü
Hayırlısı olsun artık
O ayarladı bu tatili ve pzatesi annesine biz başbaşa gidicez dedi diyebildi bunu şimdi herşy tepetaklk oldu istemiyomuş demk ki

Değilim mutlu filan ama ayrılıncada daha beyer acı çekicem.Bundan korkuyorum işte dağılıcam

Barışırsınız siz
Buraya yazıyorum, silinmez nasılsa

Ya adam 36 yasinda bu yastan sonra bosanipta kimle evlenecek ?, sirf blof yapiyor Elifin kiskancliklarindan vede son yaptigi Batum olayinin ortaya ciktigindan bunaldi kriz cikarip olaylari baska yone surukleyip istedigi sartlarda bir barisma elde edip kalan tum herseyin ustunu ortecek yada ortmeyi planliyor. Tma sark kurnazi yani, kizin psikolojik hassasiyetlerini one surerek kendi yedigi haltlarin ustunu kapatmaya calisiyor, adi cikmis bir kere ne dese inandiramaz bundan sonra, kocasi abartiyor yok oyle birsey der gecer yani.
Barismasina barisirlar ama bir sonraki krize kadar yani....

Bittim artk tükendim ben fdışarıda hava ne güzel herkes ne mutlu ben acı çekiyorum karanlığın içindeym sanki cehennmin dibindeyim

Elif sende kucuk degilsin ama kocan neredeyse 40 a merdiven dayamis yani cidden 20 yasindaki cocuklarin hareketleri au anlattiklarin. Tamam sen kiskancsin belki mantik disi kiskancsin ama cidden adamda hic normal degil ben sana diyim.
Adamin anasi da normal degil
Benim annemi kessen gidip de boyle sartlar sunamaz kocama, gulmekten yerlere yatar yani

Bittim artk tükendim ben fdışarıda hava ne güzel herkes ne mutlu ben acı çekiyorum karanlığın içindeym sanki cehennmin dibindeyim
Sana ne dedim? Hsonu bas git tatile dedim bak adam gidecek laylaylom takilacak. Sen saf misin oturuyorsun odalara kapamissin kendini. Valla bursada falan olsan acik adres isterdim senden gelir seni zorla cikarirdim ordan gotururdum bir yerlere bu ne yaaa iyice arabeske bagladin aci biraz kendine aci.

Değilim mutlu filan ama ayrılıncada daha beyer acı çekicem.Bundan korkuyorum işte dağılıcam

aşk acısı elbette dağılacaksın..
ayrıldığı zaman herkes dağılıyor gerek sevgili gerek eş ..
ama inan sonsuza dek sürmüyor..
acını da layığıyla yaşayıp önüne bakacaksın..

Keske gelip çıkarsaydn
Gerçekten şu söylediklerini yapmak işkence gibi geliyo bana hiçbirşey istemiyo canım

Çünkü sen herşeyi bir kula bağlamışsın
Kula kul olunmaz
Hava güzel, çiçekler açıyor, kuşlar ötüyor
Sen ne yapıyosun hala kocam da kocam
Kocanın Batum olayını daha ben unutmadım sen nasıl unutuyosun

aşk acısı elbette dağılacaksın..
ayrıldığı zaman herkes dağılıyor gerek sevgili gerek eş ..
ama inan sonsuza dek sürmüyor..
acını da layığıyla yaşayıp önüne bakacaksın..
İşte bilmiyorum nasıl kaldırıcam en ufak şeyden etkilenen biriyim belkide hastalanırım üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…