- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben takmam canm eşm onları seçti sadeceAbla üçüncü şahısları hiç takma. Hani diyorlar ya ilk adımı o atsın sen atma diye. Sen acı çekeceğine o adımı sen at. En azından sinirli olduğunu ve gerçek hislerini belirt ona. Bir yuva kolay kurulmuyor ki bir anlık sinirle yerle bir etmemelisin. Burda ya bitir bilmem ne diyenler var. Sevdiğinden vazgeçmek bu kadar kolay mı?
Bende 28 ama yaşını hiç göstermez kendisi tabi zaten akıl yaşta değil diye boşuna dememişler
O bana bunları şöyleyince zaten aklım başımdan gitti diyemedim senin oğlun bunları bunları yaptı diye ama söylerim elbet
Evet çok çirkinleşti canımı çok yaktı
Tabi öyle üniversitede ilişkiler nasıl biliyorum ben ona sadece mesafeyi kou dedim
Bizim bölümdede asistanlar var genç hocalar var öğrencilerine karşı diğer bayanlara karşı o kadar mesafeliler ki anlatamam onlara çok özendim ben ama doğrusu da bu değil mi zaten?
Yoksa diğer türlü dedikoduların döndüğü bir ortam üni.
O zaman tek bi yol kaldı
O ayarladı bu tatili ve pzatesi annesine biz başbaşa gidicez dedi diyebildi bunu şimdi herşy tepetaklk oldu istemiyomuş demk kiKocan zaten senle tatile gitmemek için 40 takla atıyodu
Kayınvalide gelsin elti gelsin gibi kuyruk takıyodu
Tartışınca tümden kurtuldunuz
Herkes annesinin evine mi döndü
Hayırlısı olsun artık
İşte bu çok yanlış geliyo bana yani bir sınır olmalıOda karakter meselesi ama genelde benim gozlemledigim bu sekilde Eliff herkes gayet cool ve rahat iliskiler icerisindeler.
Barışırsınız sizO ayarladı bu tatili ve pzatesi annesine biz başbaşa gidicez dedi diyebildi bunu şimdi herşy tepetaklk oldu istemiyomuş demk ki
Değilim mutlu filan ama ayrılıncada daha beyer acı çekicem.Bundan korkuyorum işte dağılıcamelif adam seninle annesi aracılığıyla konuşuyor ve 36 yaşında..
ültimatom veriyor kv den böyle böyle olacak diye..
hayatını bu şekilde devam ettirmek senin tercihin bundan sonra..
mutlumusun bu şekilde yaşamaya devam ederek mutlu olabilecekmisin ?
yeniden başlamak için zamanın varken bunları iyice tart kafanda ..
şimdi acı çekiyor olabilirsin belki ayrılırsan daha da acı çekeceksin sıcağı sıcağına..
ancak karar vermen gereken bütün ömrünü feda edip etmemeye hazır olup olmadığın..
Barışırsınız siz
Buraya yazıyorum, silinmez nasılsa
Bittim artk tükendim ben fdışarıda hava ne güzel herkes ne mutlu ben acı çekiyorum karanlığın içindeym sanki cehennmin dibindeyim
Adamin anasi da normal degilElif sende kucuk degilsin ama kocan neredeyse 40 a merdiven dayamis yani cidden 20 yasindaki cocuklarin hareketleri au anlattiklarin. Tamam sen kiskancsin belki mantik disi kiskancsin ama cidden adamda hic normal degil ben sana diyim.
Sana ne dedim? Hsonu bas git tatile dedim bak adam gidecek laylaylom takilacak. Sen saf misin oturuyorsun odalara kapamissin kendini. Valla bursada falan olsan acik adres isterdim senden gelir seni zorla cikarirdim ordan gotururdum bir yerlere bu ne yaaa iyice arabeske bagladin aci biraz kendine aci.Bittim artk tükendim ben fdışarıda hava ne güzel herkes ne mutlu ben acı çekiyorum karanlığın içindeym sanki cehennmin dibindeyim
Adamin anasi da normal degil
Benim annemi kessen gidip de boyle sartlar sunamaz kocama, gulmekten yerlere yatar yani
Değilim mutlu filan ama ayrılıncada daha beyer acı çekicem.Bundan korkuyorum işte dağılıcam
Keske gelip çıkarsaydnSana ne dedim? Hsonu bas git tatile dedim bak adam gidecek laylaylom takilacak. Sen saf misin oturuyorsun odalara kapamissin kendini. Valla bursada falan olsan acik adres isterdim senden gelir seni zorla cikarirdim ordan gotururdum bir yerlere bu ne yaaa iyice arabeske bagladin aci biraz kendine aci.
Çünkü sen herşeyi bir kula bağlamışsınBittim artk tükendim ben fdışarıda hava ne güzel herkes ne mutlu ben acı çekiyorum karanlığın içindeym sanki cehennmin dibindeyim
İşte bilmiyorum nasıl kaldırıcam en ufak şeyden etkilenen biriyim belkide hastalanırım üzüntüdenaşk acısı elbette dağılacaksın..
ayrıldığı zaman herkes dağılıyor gerek sevgili gerek eş ..
ama inan sonsuza dek sürmüyor..
acını da layığıyla yaşayıp önüne bakacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?