Boşanıyoruz galiba

Siz söyleyin hanımlar niye eşim kuzenin eşini bu kadar koruyo bana inat mı ben anlamıyorum

Ne yapıyor ki kaçırdığım bir şey mi var ? Eğer sen saçma yere alınganlık yapıyorsan korur eşim de doğrucu Davurt' dur haksızsam kaşımda olur. Seninki de öyle bir durum mu ?

Konu boyut değiştirdi

örnek vermen lazım ama..
mesela ne oluyorda koruyor
Bu kadın bi gezi için plan yapmış herkesinde haberi tok eşime demiş banada demişti ama düşünelim ama gelemeyiz heralde dedim
İşte eşimde gidicez dedi bende dedim ki istermisiniz diye sormuyo bile nefret ediyorum onun bu emrivakilerinden
Tartştık işte gidicez plan yapıldıysa dedi
En son da dediki ondan nefret etmen beni ona yaklaştırır yapma böyle. Ordan koptu kıyamet

o ne demek ondan nefret etmen beni ona yaklaştırır..
bu adamın sorun çözme yetisi yok..
neyse sen haklısın ki kadına gelemeyiz herhalde bile demişsin ama kadın seni dikkate almamış plan yapmış ..
ben olsam bende gitmek istemezdim..

bu konuda haklı olsan bile kimse sana hak veremiyor artık. otur bi düşün. adamı kendinden sen uzaklaştırdın belki de.

Belki de en kaba tabirle karpuz kabuğu düşürdü. Tek taraflı adamı gömmemek lazım tabii ki.

Erkekler öyle durumlarda hep karşı tarafı tutma eğiliminde olurlar.bırak kuzeninin eşini,1 hafta önce tanıştığı insanlar için bile seninle aylarca kavga edebilecek potansiyeldeler.Suçlayıcı bir dil kullandigimiz zaman tamamen deliriyorlar,çünkü onlara guvenmesigimiz algisi oluşuyor.Bence biraz sakinleşip suclamadan karşı tarafı yaptığı yanlış lari soyle..aynı şekilde sen davransan onun kuzebine ne düşünürsün diye sor..empati yapabilirse anlar hatasını, hatalı davranışlarını..bence hemen kestirip atma ortada birşey yokken.

Ne yapıyor ki kaçırdığım bir şey mi var ? Eğer sen saçma yere alınganlık yapıyorsan korur eşim de doğrucu Davurt' dur haksızsam kaşımda olur. Seninki de öyle bir durum mu ?

kuzenin eşi olayını tam olarak anlatır mısın elif

Anlattım işte kadın planlar yapıyo bende gitmek istemiyorum çünkü sormuyo istermisinz diye ben istemeyince eşimin gözünde kadın yüce bi zat oluyo
Demek ki tek kuzen eşine özel değil
Sen hariç herkese hak veriyo
Senle zıtlaşıyo
Yoksa eltilerini de koruyomuş, hepsine özel ilgisi olamaz herhalde
Yok yok kuzeninin eşinindaha fazla koruyo yani o eşimn gözünde çok önemli çok büyük biri bide bana çekemiyomusun dedi onu yoksa ben şokmoldum dedim ki hiçbir konuda onu kıskanmam kıskanıcağım en son insan bile değil dedim ama gerçekten öyle.
Olurda barışırsak bu sözünü geri alıcak ne demek onu kıskanmak ben onun neyininlıskanayım

Ya işte böyle ına yaklaşıuomuş ben onu sevmediğim için

Evet işte empati yapmadı yapamadı kavfadan sonra sen delirttin beni dedi ama
Başkasınınyaptığı plana uymamak benim hakkım değil mi mecburmuyum istemediğim yere gitmeye

Başkasınınyaptığı plana uymamak benim hakkım değil mi mecburmuyum istemediğim yere gitmeye

siz de çok inatlaşıyorsunuz ama eşinizle. kuzeninin eşine gıcıksınız diye plana direk hayır diyorsunuz, eşiniz zaten henüz ergenlikten çıkmamış öyle olunca da en ufak bir sorun bile büyüyor sizde.

Mecbur değilsin ama farklı şekilde dile getir isteklerini.ben onu sevmiyorum ,onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum şeklinde değil.bende şuraya gitmek isterdim ,sana uyarsa hayatım de..başbaşa güzel vakit geçiririz diye düşünmüstum,bu konuda sen ne düşünürsün de mesala... Ya da tamam oraya onlarla gidelim çok istersen ama bende şuraya gitmek istiyorum de.

OOOOOO

Beni ona yaklastiriyor ne demek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…