- 3 Nisan 2014
- 36.490
- 149.240
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Siz söyleyin hanımlar niye eşim kuzenin eşini bu kadar koruyo bana inat mı ben anlamıyorum
Siz söyleyin hanımlar niye eşim kuzenin eşini bu kadar koruyo bana inat mı ben anlamıyorum
Yazdıklarının altına imzamı atarım
Sen başkalarnın eşi için kendi eşini gözden çıkaran birinden ne beklersin ben hatta bi ara kuzeninin eşine ilgisimi var diye bile düşündm yani yoktur tabi ama o kadar koruyo ki onu ne düşüneceğimi şaşırdım ben
Üzgünüm ama demin bende düşündüm okurken acaba kuzeninin karısına ilgisi mi var diye sen demesen demezdim ama... İnşallah değildir öyle birşey olmadıktan sonra konuları aşmak daha kolay. Bide erkeklere laf anlatamıyorsun çoğu erkek dik kafalı diyorsun ya imza atarım yazdıklarına diye... İşte gelde bunu adama anlat aaa haklısıın der ama yine aynı.....
Ne kadar koruyo anlamadım ?Siz söyleyin hanımlar niye eşim kuzenin eşini bu kadar koruyo bana inat mı ben anlamıyorum
Bu kadın bi gezi için plan yapmış herkesinde haberi tok eşime demiş banada demişti ama düşünelim ama gelemeyiz heralde dedimörnek vermen lazım ama..
mesela ne oluyorda koruyor
Sadece onu değil kardeşlerinin eşlerinide koruyoNe kadar koruyo anlamadım ?
Demek ki tek kuzen eşine özel değilSadece onu değil kardeşlerinin eşlerinide koruyo
Ne bileyim mesaela onlar e derse o olacak gibisinden
Bu kadın bi gezi için plan yapmış herkesinde haberi tok eşime demiş banada demişti ama düşünelim ama gelemeyiz heralde dedim
İşte eşimde gidicez dedi bende dedim ki istermisiniz diye sormuyo bile nefret ediyorum onun bu emrivakilerinden
Tartştık işte gidicez plan yapıldıysa dedi
En son da dediki ondan nefret etmen beni ona yaklaştırır yapma böyle. Ordan koptu kıyamet
bu konuda haklı olsan bile kimse sana hak veremiyor artık. otur bi düşün. adamı kendinden sen uzaklaştırdın belki de.
Ne yapıyor ki kaçırdığım bir şey mi var ? Eğer sen saçma yere alınganlık yapıyorsan korur eşim de doğrucu Davurt' dur haksızsam kaşımda olur. Seninki de öyle bir durum mu ?
kuzenin eşi olayını tam olarak anlatır mısın elif
Yok yok kuzeninin eşinindaha fazla koruyo yani o eşimn gözünde çok önemli çok büyük biri bide bana çekemiyomusun dedi onu yoksa ben şokmoldum dedim ki hiçbir konuda onu kıskanmam kıskanıcağım en son insan bile değil dedim ama gerçekten öyle.Demek ki tek kuzen eşine özel değil
Sen hariç herkese hak veriyo
Senle zıtlaşıyo
Yoksa eltilerini de koruyomuş, hepsine özel ilgisi olamaz herhalde
Ya işte böyle ına yaklaşıuomuş ben onu sevmediğim içino ne demek ondan nefret etmen beni ona yaklaştırır..
bu adamın sorun çözme yetisi yok..
neyse sen haklısın ki kadına gelemeyiz herhalde bile demişsin ama kadın seni dikkate almamış plan yapmış ..
ben olsam bende gitmek istemezdim..
Evet işte empati yapmadı yapamadı kavfadan sonra sen delirttin beni dedi amaErkekler öyle durumlarda hep karşı tarafı tutma eğiliminde olurlar.bırak kuzeninin eşini,1 hafta önce tanıştığı insanlar için bile seninle aylarca kavga edebilecek potansiyeldeler.Suçlayıcı bir dil kullandigimiz zaman tamamen deliriyorlar,çünkü onlara guvenmesigimiz algisi oluşuyor.Bence biraz sakinleşip suclamadan karşı tarafı yaptığı yanlış lari soyle..aynı şekilde sen davransan onun kuzebine ne düşünürsün diye sor..empati yapabilirsen anlar hatasını, hatalı davranışlarını..bence hemen kestirip atma ortada birşey yokken.
Evet işte empati yapmadı yapamadı kavfadan sonra sen delirttin beni dedi ama
Başkasınınyaptığı plana uymamak benim hakkım değil mi mecburmuyum istemediğim yere gitmeye
Mecbur değilsin ama farklı şekilde dile getir isteklerini.ben onu sevmiyorum ,onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum şeklinde değil.bende şuraya gitmek isterdim ,sana uyarsa hayatım de..başbaşa güzel vakit geçiririz diye düşünmüstum,bu konuda sen ne düşünürsün de mesala... Ya da tamam oraya onlarla gidelim çok istersen ama bende şuraya gitmek istiyorum de.Evet işte empati yapmadı yapamadı kavfadan sonra sen delirttin beni dedi ama
Başkasınınyaptığı plana uymamak benim hakkım değil mi mecburmuyum istemediğim yere gitmeye
Bu kadın bi gezi için plan yapmış herkesinde haberi tok eşime demiş banada demişti ama düşünelim ama gelemeyiz heralde dedim
İşte eşimde gidicez dedi bende dedim ki istermisiniz diye sormuyo bile nefret ediyorum onun bu emrivakilerinden
Tartştık işte gidicez plan yapıldıysa dedi
En son da dediki ondan nefret etmen beni ona yaklaştırır yapma böyle. Ordan koptu kıyamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?