- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet işte annesi böyle demeliydi ona ama yok annesi dolduruyo sakinleştirmiyo onuSuc oglunun ama kendisi de arzuhalcilik yapmasin
40ina merdiven dayamis ogluna desin ki oglum git kendi isini kendin hallet karini al otur konus o da anlatsin sen de anlat desin madem oglunun beyni basmiyor
Ben 28 yaşndayım 6yıldır beraberz evleneli de 7 ay olduSen kaç yaşındasın Elif
Son kaç yılında bu adam var
Yani onsuz yaşadığın günleri hiç mi hatırlamıyosun, ilginç
Keske başka basit konular yüzünden dönseydi bi muhabbet o zaman düzelir derdiöm ama mide bulandırıcı konuşar kişiler yüzünden boşanma konusu açıldıÜst üste her gün konu açtın en sonunda boşanmaktan bahsediyorsun.... Benim annemlerde boşanıyordu bi ara hatta kim annemde kim babamda kalcak tartışması vardı hatırlıyorum dedemlerde hep beraber oturmuştuk ablam direk annem diyince bende annem dedim sanırım artık bitiyordu yani... Ama şimdi 3 . kız kardeşimiz bile var babamın annemi sevdiğinede inanıyorum anneminde babamı ama bazen hele evliliğin ilk yıllarında bu boşanma bilmem ne çok dönüyor eğer nasipte kısmette ikinizin evli kalmanız varsa öyle olur Allah en hayırlısını bilir. Üzülme.
Bence sevgililiği geçBen 28 yaşndayım 6yıldır beraberz evleneli de 7 ay oldu
O kadar haklısın ki onun için asla ve asla değmez beni ailesi olarak görmedi hiç varsa yoksa kuzeninin kardeşinn eşi...
Ben güçlü değilim işte keske güçlünolabilsem biraz
3. Şahısların yüzünden oldumu bir kavga o an bende eşimden acayip soğuyorum sen benle evlisin demi her gece benle aynı yastığa baş koyacak çocuklarının annesi olucak ve Allah nasip ederse ömrünün sonuna dek beraber olacak kişiyim... 3.şahıslar bundan sonra bizi nasıl kavgaya sürükleyebilir. Anlamsız. En nefret ettiğim şeydir sevdiğim bi insan yüzünden tartışma çıksa 3.şahıs en değerlim olsa kocamla aramı bozduğu için o kişiden soğurum....Keske başka basit konular yüzünden dönseydi bi muhabbet o zaman düzelir derdiöm ama mide bulandırıcı konuşar kişiler yüzünden boşanma konusu açıldı
Cumartesi zaten tekrar başlıyorum psikiyatr a gitmeye karar verdim nasıl olacaklmiyorumBence sevgililiği geç
7 aydır aynı çatının altındasınız
7 ay önce nasılsan öyle yaşamak çok zor değil
Ciddiyim
Ama senin nasıl desem olaylara bakış açın çok tuhaf
Ha deyince olmaz
Uzman yardımı al istersen
Hayat kısa değmez bi öküze diyesim var da demeyeyim hadi : )
28 yaşında çıtırsın
36 yaşında ama henüz o olgunluğa erişememiş anne kuzusunu napacaksın
Batum da cabası
Bende yaşayıp görcem galiba tabişu an hala aşık olduğun için böyle düşünüyorsun..
bu evliliğe devam ettiğin müddetçe yaşadıkların gördüklerin neticesinde artık eskisi gibi hissetmediğini göreceksin.. o zaman silip atmak çok kolay olacak emin ol..
ama mesele bunu öngörüp şimdiden yolunu çizebilmen..
insanoğlu yaşayıp görmek konusunda ısrarcıdır her zaman ..
umarım sen bu hatayı yapmazsın zira geçen yıllarına yazık olacak.. hayata geç kalmış olacaksın..
Israrla inkar etti hep ne zaman konu açılsa günahımı alıyosun diyip küsmüşlüğü bile var ben artık Allah a havale ettim20 sayfayı okuyamadım gözlerim kanadı. Eşin Batum olayına ne diyor Elif ? Bununla ilgili bir açıklama yaptı mı seni tatmin edecek ?
Çirkefleşemiyorum işte yapamıyorum
Bbide zaten suç onun değil ki oğlunun
Sen hep mi kıskançtın bu kadarCumartesi zaten tekrar başlıyorum psikiyatr a gitmeye karar verdim nasıl olacaklmiyorum
Değmeyecek insan yüzünden hayata küstüm
Yazdıklarının altına imzamı atarım3. Şahısların yüzünden oldumu bir kavga o an bende eşimden acayip soğuyorum sen benle evlisin demi her gece benle aynı yastığa baş koyacak çocuklarının annesi olucak ve Allah nasip ederse ömrünün sonuna dek beraber olacak kişiyim... 3.şahıslar bundan sonra bizi nasıl kavgaya sürükleyebilir. Anlamsız. En nefret ettiğim şeydir sevdiğim bi insan yüzünden tartışma çıksa 3.şahıs en değerlim olsa kocamla aramı bozduğu için o kişiden soğurum....
Yok oda çok kıskançtır ama onun kıskanıcağı olay pek olmuyo bi keresinde sınav vardı farklı bi yerde beni akşam sorguya çekti bölmdeki erkek asistanlamı gittin tek mi gittin diyeSen hep mi kıskançtın bu kadar
Üzgünüm ama demin bende düşündüm okurken acaba kuzeninin karısına ilgisi mi var diye sen demesen demezdim ama... İnşallah değildir öyle birşey olmadıktan sonra konuları aşmak daha kolay. Bide erkeklere laf anlatamıyorsun çoğu erkek dik kafalı diyorsun ya imza atarım yazdıklarına diye... İşte gelde bunu adama anlat aaa haklısıın der ama yine aynı.....Yazdıklarının altına imzamı atarım
Sen başkalarnın eşi için kendi eşini gözden çıkaran birinden ne beklersin ben hatta bi ara kuzeninin eşine ilgisimi var diye bile düşündm yani yoktur tabi ama o kadar koruyo ki onu ne düşüneceğimi şaşırdım ben
Öyle gerçekten ve bu ilk değil kv daha öncede böyle davrandı ve buna eşim izin verdiSuc onun tabiki, akli basinda 36 yasindaki evli erkek annesi oglunu adam olmaya akilli olmaya evini yuvasini karisini sahip cikmaya davet eder boyle mahalle karisi gidi elini beline koyup telefonda geline laf saydirmaz akli basinda anne, su hareketiyle senin kv bitirmis kendini mayasini ortaya dokmus. Zaten derler bu durumlarda tanisrsin insanlari diye rezilligini ortaya dokmus yani ondanda cekin temkinli dur bence bundan sonra
Israrla inkar etti hep ne zaman konu açılsa günahımı alıyosun diyip küsmüşlüğü bile var ben artık Allah a havale ettim
Evet işte kimsenn günahını almam ama durum bu hayır yani sen o kadınla mı yaşıyosun benime mi? BilmiyorumÜzgünüm ama demin bende düşündüm okurken acaba kuzeninin karısına ilgisi mi var diye sen demesen demezdim ama... İnşallah değildir öyle birşey olmadıktan sonra konuları aşmak daha kolay. Bide erkeklere laf anlatamıyorsun çoğu erkek dik kafalı diyorsun ya imza atarım yazdıklarına diye... İşte gelde bunu adama anlat aaa haklısıın der ama yine aynı.....
Yok oda çok kıskançtır ama onun kıskanıcağı olay pek olmuyo bi keresinde sınav vardı farklı bi yerde beni akşam sorguya çekti bölmdeki erkek asistanlamı gittin tek mi gittin diye
Bak onunla gitme ben hiç bi bayan asstanla gitmedim dedi bide
Ben zaten karar verdim cumatresi başlıyorum psikiyatr a gitmeyeO konuda pek günah alınacak durum yok sen de farkındasın sanırım. Konularında hep eşinin de kıskanç olduğu ve seni kısıtladığından bahsediyordun bence bu onun sana güven vermek için uyguladığı bir taktikti, böylelikle sen karşılıklı bir güven ve kısıtlama çerçevesinde olduğunuza inanıp kurcalamayacaktın.
Senin bu silgi verdi yok kalem aldı kıskançlıkların da aslında içten içe adama güvenmemektendi bence. Yani içine doğuyordu belki de.
Ama onsuz yaşayamam biterim ölürüm diye düşünme. Eğer eşin de ayrılmayı kafasına koyduysa sen de yolunu çiz hatta bir tedavi sürecinden geç kendine olan güvenin ve bağımlılık dürtün için. Belki de en iyisi bu olur senin için ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?