Boşanıyoruz galiba

İşte eşim söylemiş ona demek ki
Mesela burda konuşar açılıyordı eşim sosyal medya hesabının birinde bi kadınla mesajlaşmış, yada telefonda konuşmuşlar çoğu kez vs vs bunlar normsl değil ki böyle şart olur mu
Onun dışında zaten bişey istememiştim ben ama o bunları bile yapamadı

Sen ona mecbur degilsin oda sana degil sartina karsi sart say, bildigin blof yapiyor bakalim kim kaybedecek, kesinlikle istemedigin seyleri kabul etme hele su annesini araci koyma isinden sonra asla, o ne bicim karaktersizliktir yaa.
Ya bi düşünsene sosyal medya hesabı açıp lızları ekliycekmiş okuldan vs konuşcak telefonunda yine aynı şekilde akraba olan yada olmayan kızlarla sohbet edicek, zaten o kuzeninin eşine karşı ayrı bir ilgisimi var bilmiyorum onunhep korudu bana karşı yanına gidecekmiş sohbet edecekmiş arayacakmış bunun normal tarafı nedir?
Bunun dışında ben zaten ona demiyorum ki onunla bununla konuşma slm verme işbyerinde rani konuşcak öğrencileriyle tabi konuşcak normal olan hiçbirşey için yapma demedim ona ben sadece hassas olduğum konuşarda dikkat et dedim

Haftasonu gidecekmiş 1gnlüğüne kendi biletnimiptal etmemiş artık istediği haltı yer bende nasıl sevinmiştim gidicez ortam değişcel bişeyleri çözcez diye

Çok sıktınız adamı böyle olacağı belliydi. Boşanacağınızı sanmıyorum. Bir süre ayrı kalıp hatalarınızı düzeltmek için çabalayın bari. Çift taraflı hatalarla dolu bir ilişkiniz var.

Ya birak acsin eklesin sirf sana inadina yapiyor tut kendini umursama.. Kac yasinda senin bu kucuk fino ?

Nasıl dayanırım bilmiyorum
36 yaşnda

Ohaa ELif sen kac yasindasin ?? Esek kadar adammis bu ya bu zamana kadar boyle giden adami degistiremezsin, birak acsin yapsin adam sana hirsindan yapiyor bunlari sen seslenmediginde inan bana oda birakacak o isleri sen asiri tepki verdigin icin bu seylere takmis durumda, yanliz demeden edemiycem su Batum otel isi ne oldu, onun annesi sana saydirmayi biliyor ya facebook twitter diye (sanki hayati seylermis gibi tovbe tovbe kv de bir tuhaf) sende Batum isini sorsaydin.
Bu yasta bu zeka akillara zararmis cidden kocan...

yani eşi üniversitede çalışan biri otomatikman ilişkiye iki cinsle de iletişim kuracağını bilerek başlar
eğer kadın istemiyorsanız eşinizi başka sektörde çalışan biri seçseydiniz (asker, gemi adamı vs.)
siz ne kadar eşinizi yanlış bir şekilde bunaltıp aranızı bozduysanız
kv nizin o başka kadınlarla konuşacak diye saçma sapan konuşmaları da eşinizin yanlış davranması

yani durum 1-1 artık
eğer şu öleceğim tavrından çıkıp kıskançlıkğınızı da bastırıp kv nizin bu denli hayatınızaz karışmasının söylediği sözlerin ne kadar yanlış olduğundan eşinizin ne kadar yanlış davrandığından bastırarak haklı konuma geçebilirsiniz

hı bunu niye söylüyorum eşinizle ayrılmak isttemediğinizi varsaydığımdan

yoksa siz ne kadar hatalı iseniz eşinizde son hamlesinde o kadar hatalı hatta çirkin davranışlı

Haftasonu gidecekmiş 1gnlüğüne kendi biletnimiptal etmemiş artık istediği haltı yer bende nasıl sevinmiştim gidicez ortam değişcel bişeyleri çözcez diye

Elif yani ilk kez şu mesajlarından bu adamın normal olmadığını anladım. Hep adamı normal seni anormal varsayarak yorum yaptım.

Annesini araya koyup böyle şeyler yapacak falan demesi ne kadar saçma sapan birşeydir ya. Yani cidden bunları dediyse yuh yani, cidden saçma ötesi biriymiş. Annesini araya katması, aratması bir de abuk subuk talepleri cidden çoluk çocuk muhabbetine döndürmüş.

Ayrıca bu adam için bu kavga bahane olmuş bariz, gidip sen yokken haltlar yiyecek sonra gelip karıcım bilmem ne diyecek. Bu adamın niyeti niyet gibi gelmedi ve ilk kez sana hak verdim.... Bu adam bişeyler karıştırmak için yol yapıyor. Senin ona karşı olan zaafını kullanıyor.

Bak aklıma yine office geldi bi de Bibibella geldi. Onlar yıllar evvel sen böyle ince detaylarda kıskançlıkla boğulurken, adamın arkadan iş çevireceğini yazmışlar. Çok öngörülü insanlarmış

Son düzenleme:
inadından bunları yapacak adam, üstelik bunları annesine söylüyorsa zeka yaşı 16dır ve boşamayı hak ediyordur

Nasıl dayanırım bilmiyorum
36 yaşnda
36 yasinda essek kadar adamin tavirlara bak anasini ortaya surup kizlarla konuscan face kullancam diye haber yolluyor
Ve daha kotusu bu adam akademisyen ve ogrencilere ders anlatiyor! Allahim ulkenin hali diye dizlerime vurasim var gercekten

Abla üçüncü şahısları hiç takma. Hani diyorlar ya ilk adımı o atsın sen atma diye. Sen acı çekeceğine o adımı sen at. En azından sinirli olduğunu ve gerçek hislerini belirt ona. Bir yuva kolay kurulmuyor ki bir anlık sinirle yerle bir etmemelisin. Burda ya bitir bilmem ne diyenler var. Sevdiğinden vazgeçmek bu kadar kolay mı?

Adam 36 yasindaymis en az 6-7 sendir o bolumde calisiyordur, kadinda erkekte herkesle kanka olmustur, azicik cana yakinsa ogrenciler hocam hocam diye ders arasindan kantine caya cagiriyordur yani universite ortami boyle birsey. Ast ust iliskisi hiyerarsi diger mesleklere gore pek fazla yok, hocanla konferansa gidersin gunduz oturumlar bitince aksam restaurnt da yemege gidersin hayattan isten gucten evlilikten yaz tatilinden konusursun, is arkadaslarina hatta gece gezmeye bile cikarsin yani. Demek istedigim diger mesleki ortamlara gore samimi iliskiler kurmaya cok musait, hele deneysel isler yapiyorsan hocanla, is arkadasinla 1 haftaligina 1 ayligina birlikte baska sehre is icin gidersin, isten arta kalan zamanlarda gormedigin bir yer ise birlikte gezersin...

Elif cahil , ilk sevgilisi ve onun yabanci oldugu bir ortam ve kocasinin ve universitedeki bu ortamin baya yabancisi bence ona hersey tuhaf ve gereksiz geliyor, yanliz benim anlamadigim 36 yasindaki kocasi nasil bunlari idare edecek olgunlukta degil ?

Bende 28 ama yaşını hiç göstermez kendisi tabi zaten akıl yaşta değil diye boşuna dememişler
O bana bunları şöyleyince zaten aklım başımdan gitti diyemedim senin oğlun bunları bunları yaptı diye ama söylerim elbet

Eşin yeni evli karısını kuzeninin yaptığı tatile gitmeye zorluyor. Senin fikrini bile almıyo bu nası saygısızlık ya? Geri adım atıp gitme o tatile, bu nası inatçı adam?
Kv evine karışır adam seni haklı görmez falan. Anlamadım.

Açtığın konulara bak. İşte o konuların patlaması ne yazıkki küçük bir olayda olmuş.

ilk paragrafa kesinlikle katılıyorum
ben çok seminere gittim hocalarımla hepsi çok normal kimse de birbirini yicek gibi davranmıyordu

konu sahibi cidden çok aşırı yanlış düşünüyor bu konuda
eşi ve annesi de artık o derece yanlış davranıyor benim nazarımda

ben eşi içinde şunu düünüyorum bazı erkeklerin gençlik zamanları çok içine kapanık ve diğer hemcinslerinin tabiri ile çok ezik geçiyor
ama mevki ve para sahibi oldukça birden açılıyorlar böyle biri olabilir

Evet çok çirkinleşti canımı çok yaktı
Tabi öyle üniversitede ilişkiler nasıl biliyorum ben ona sadece mesafeyi kou dedim

Bizim bölümdede asistanlar var genç hocalar var öğrencilerine karşı diğer bayanlara karşı o kadar mesafeliler ki anlatamam onlara çok özendim ben ama doğrusu da bu değil mi zaten?
Yoksa diğer türlü dedikoduların döndüğü bir ortam üni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…