- 15 Nisan 2016
- 66
- 65
- 3
- Konu Sahibi elifff_____
-
Haklılık payı elbette vardır eşinin de bir de o pencereden bakıncaBir kerelik olsa da erkek üyeye izin verilse ve Elif'in eşini dinlesek bir de..
Belki de en kaba tabirle karpuz kabuğu düşürdü. Tek taraflı adamı gömmemek lazım tabii ki.
Bir kerelik olsa da erkek üyeye izin verilse ve Elif'in eşini dinlesek bir de..
Haklılık payı elbette vardır eşinin de bir de o pencereden bakınca
Ama ne olursa olsun annesiyle faceye girecem diye haber yollaması çok saçma
Herşey bitti face eksik sanki
Yaş 36 , gram olgunluk yok
Bi de herkes küsmüş anne evine kaçmış çok tuhaf, kendi evleri boş
Adam akıllı konuşmak lazımdı
28 yaşında olan Elif, elbette çocuk değil
Ama bence kocası da hiç 36 gibi değil
Bende 29 um, 3.şahısları karıştırmam.
Haklısın böyle demedim ama benim başka biyere gitmk istediğimi biliyodu zaten ona burun kıvırdıMecbur değilsin ama farklı şekilde dile getir isteklerini.ben onu sevmiyorum ,onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum şeklinde değil.bende şuraya gitmek isterdim ,sana uyarsa hayatım de..başbaşa güzel vakit geçiririz diye düşünmüstum,bu konuda sen ne düşünürsün de mesala... Ya da tamam oraya onlarla gidelim çok istersen ama bende şuraya gitmek istiyorum de.
Onu bilmiyorum ama burda da dedim siz barışırsınız diyeCanım geçenlerde de bir konusu vardı Elif'in, yine annemin evindeyim demişti yanlış hatırlamıyorsam. Böyle evlilik olmaz, ben eşi için sütten çıkma ak kaşık demedim zaten. Her tartışmada boşanma lafı, her tartışmada evi terk etmek falan...Bu evlilik falan değil bence, çocuk oyuncağına dönmüş
Bencede zaten görüşmediğimiz bu süreçte belkidebi haltlar yiycek bu düşünceyle nasıl barışışırSürekli birbirinize laf söyleme iğneleme halinde iseniz eşinizin söylediği size batıyor sizin her söylediğiniz de eşinize batıyor gibi gördüğüm kadarıyla...Doğru birşey deseniz bile eşiniz size karşı olumsuz tutum sergiliyor her seferinde..İlişkiniz düzelsin istiyorsanız mecburen siz fedakarlık yapıcaksın gibi gözüküyor eskileri açmayıp ılımlı güzel bir şekilde sabrederek eşinizi düzelteceksiniz..Eşim düzelmez diyorsanız da bu hep böyle gider gibi gözüküyor..Güven kalmamış eşinize karşı sizde o da kendini size sevgisi sadakati merhameti varsa bunu gösterememiş ve haliyle siz de herşeyi dert eder olmuşsunuz..Sizin verdiğiniz değeri vermiyorsa eşiniz çocuk olmadan ayrılmak en iyisi..
Canını yakıcak hiçbirşey söylemedimKizginliktan öyle söylemiştir ,kim bilir siz de neler söylerdiniz ona? Bu kadar gözü döndüğüne gore. Siz de kendi hatalariniz var mı bir düşünün. İnsanların kızgınlık anlarında soylesldigi bir lafı cımbızla alıp surekli öne surmeyin...Ayrıca esinize kizacaginiza ,kuzenin eşine bir daha tatil planıni birlikte yapalım,ya da lütfen plan yaparken bize de bir haber diye söyle..
Vay kuzen eşi emri vaki yapıyor diye tepki verince
Beni ona yaklaştırırsın diye tehdit mi ediyor
Bu senin zayıf noktanı iyi bildiğinden bel altı vuruyor
Sende böyle yapınca kuzene yaklaşım geliyo deseydin töbe töbe
Aptalım işte bende bunu ona karşı kullanabilirdim tabi konusu açıldı zaten açılmadı değil ama doğru düzgün konuşulamadı kavga etmektenbence elifin eşi evliliği kavrayamamış. elifin duygularını umursamıyor. elifin kıskanç olduğunu biliyor ve bunu ona koz olarak kullanmaktan canını yakmaktan çekinmiyor. elif de eşini dizginleyemediğinde ne yapacağını şaşırıyor ve sinirle yanlış hareketler yapıyor. bak elif burda batum olayını unutmadığım nadir kişilerdensin. buradaki konular çok kalmaz aklımda. o zaman veremediğin tepkiyi birikmişliği şimdi kuzen olayında vermen yine yine yine hata. o sana beni kuzene yakınlaştırıyon dediğinde bu lafı büyütüp ordan vurman lazımdı. neyse bunu çok demem ama boşan bence. hiç anlaşamıyorsunuz. eşin resmen büyümemiş ergen hareketlerinde. sen de sinirle yanlış tepkiler verip yanlış hareketler yapıyorsun ve adamı haksızken haklı hale getiriyosun. tamam elif yanlış tepkiler verdi ama adam da masum değil arkadaşlar
Ypk hayır kuzen eşinin yaptığı plan bayram için bizim planladığımız gezi bu hafta sonunolacaktıboraya buraya gideriz diye plan yapıyodu şimdi iptal ettirdi işte...ya orasi oyleden bunlar biletleri falan almislar cift olarak gezmeyi falan planlamislar simdi inat icin bile olsa hani bu organizasyon bozulup yok kuzenle gidecegiz demesi bence cok abarti bir durum hic normal degil. Hani iki durumda plan konusma asamasinda olsa inatlastilar adam otekine gitmek istedi derim ama kocasida bariz arizanin teki, biletleri falan iptal etmeler bilmem ne ne bicim evlilik bu anlamadim ki.
Bensiz giderse haftasonu ki gidecek bence her haltı yer.Hiç bir halt yemez korkma,o kadın da evli ,kocasi var..kadının eşine karşı samimi bir tavrı ,sinirlerini bozacak bir davranışı var mıydı?Eve gelmiyor mu? Neerde kalıyorsunuz ikiniz de?tekrar iletişime nasıl geçebilir siniz?
Bilmiyorum onun için değersiz biriyim sanırımBirikmislik diye dusunuyorum. Her ne kadar inanmadigimi soylesem bile, gercek sevgi varsa her engeli asar. Asamiyorsa gercek sevgi degildir.
Sakinligini koru, sinirlerine hakim ol oncelikle. Olacak her ne ise o oluyor su an bosa kendini yipratiyorsun. Bosanmak istemiyor ve hatali oldugunu dusunuyorsan disarida konusmayi teklif edebilirsin. 2 samimi arkadas gibi birbirinizi anlatin digerine, dusunduklerinizi. Yargilamadan tabi. Onun seni gordugu gibi kendini gormeyi ogrenmen gerekli. Nasil bir insansin esin icin ?
Onu bilmiyorum ama burda da dedim siz barışırsınız diye
Bi muştalı kocası olan arkadaş
Bi de Elif
Bence ayrılamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?