Boşanıyoruz galiba

Elifcim böyle olmaz ki sürekli kavga dövüş, güvensizlik....sana da yazık sen de bir insan evladısın. Böyle hayat geçmez ki oturun kavga etmeden, suçlamadan, sakince bir yerde buluşun konuşun. Tamam sen kıskançsın ama senin bu kadar sağlıksız bir ilişki anlayışı geliştirmende kocanın da payı var. Kocan bir garip zaten, bunu taaa en başında da yazdım ben sana. Kocan evlilik sorumluluğu götüremiyor, ergen tadında.

Bence ara ya da msj at konuşmak istiyorum de,1 ,2 gün gecsin olay biraz sogusun bence..erkeklerin aklı başına geç gelir unutma..o da bu arada dusubur yaşananları.. Baktin iletişime gecmismyor ararsın ya da msj atarsin.son kez konuşmak istiyorum diye.

Halledilebilir bir olay,buyutme gözünde. Boş yere kendini de yıpratma..zaten iş olacağına varir.ona da dusunmesi için zaman ver biraz

Uzulme bak, gir dusa az kendini dinle
Guzelce giyin sonra
Kasin biyigin varsa al, tirnaklarini duzelt
Saclarina fon bise cek
Sonra disari cik aksam yemegine
Guzel bir restorana git otur ye ic
Sonra biraz magaza gez dolas
Yurumek cok iyi gelir
Sonra cik eve gel yat guzelce al eline bir kitap oku, okurken uyuyakal
Yahu ne yipratiyorsun kendini hadi cik

Ben istiyorum bunu ama o hemen tartşmaya başlıyo hoşuuna gitmeyen bişey duyunca, evt evli olduğunun bile farkında değil
Halledilebilir bir olay,buyutme gözünde. Boş yere kendini de yıpratma..zaten iş olacağına varir.ona da dusunmesi için zaman ver biraz
Ne kadar zaman ama haftasonu gidiyo ve düşündükçe aklıma iyi şeyler gelmiyo

Bende ayrılacağını sanmıyorum ama sizinde biraz toparlanmanız lazım... Çok üzerine gidiyorsunuz ne başkalarıyla muhabbetine nede annesine tahammülünüz var... Aşın artık bunları eşinize yuvanıza saygı duyun ki bir şeyler düzelsin inşAllah

Ben istiyorum bunu ama o hemen tartşmaya başlıyo hoşuuna gitmeyen bişey duyunca, evt evli olduğunun bile farkında değil

Ne kadar zaman ama haftasonu gidiyo ve düşündükçe aklıma iyi şeyler gelmiyo

Ama bu böyle nereye kadar gidecek ki? Sürekli kuruntulusun, mutsuzsun....bu şekilde hayat geçmez.

Valla dark şubanlattıklarını yaparken hayal ettim kendini içim parçalandı sanki yani işte böyle şeyler düşünemiyorum herşey bitmiş gibi boşlukta gibiyim

Keske ama nasıl düzelecek zaten başkalarıyla muhabbetinin sınıını bilde ben müdahale etmezdim ki

Valla dark şubanlattıklarını yaparken hayal ettim kendini içim parçalandı sanki yani işte böyle şeyler düşünemiyorum herşey bitmiş gibi boşlukta gibiyim
Koca dedigin sey iyi bise degil bak ciddiyim
İyi olsa adi goncagul falan olurdu zaten koca olmazdi
Hadi gulumse biraz
Yahu bari bir kere dediklerimi dinle uygula be kadin

Koca dedigin sey iyi bise degil bak ciddiyim
İyi olsa adi goncagul falan olurdu zaten koca olmazdi
Hadi gulumse biraz
Yahu bari bir kere dediklerimi dinle uygula be kadin
Olmıyo cnm olmuyo
Biraz uyumaya çalışayım başım fena. Bide bişey söyliyim mi çok garip geçen dün geçen gece rüya gördüm çok kötü tartıştık ve başkasını koruyodu bana kan ter içinde uyandım ve dün gece aynı şekilde kabga ettik malum oldu heralde

ben bebeğimi kaybettim senin kadar salmadım kendimi dünyada bi o var gibi davranıyorsun .tüm seslere kulağını tıkıyorsun ...adama bu kadar taparsan ve hayatının tüm taşlarını onun üzerine kurarsan anasına da sövdürür bunaldım da der

Bensiz giderse haftasonu ki gidecek bence her haltı yer.
Yok öyle bi davranışı yoktu ama herzaman onun arkadında oldu her konuda o haklı o bilir en iyisini gibi vs
Ben annemin evindeyim oda annesinn evinde

Aynı şehirdemisiniz bu kuzenle ve eşiyle? Sürekli görüşüyor musunuz?

Şuan okudukça acaba eşinle o kadın bi ara başbaşa kalmak için mi böyle pla yapıyorlar tek gidemezler ee sizide götürcekler onlar orda bi ara....

+1
Adam da bir b.ka benzese içim yanmayacak 36lık ergen

+1
Adam da bir b.ka benzese içim yanmayacak 36lık ergen
yok anasının babasının yerinde olucam bir güzel döverdim biz seni bu adama kul köle ol kendini üz bizide üz diye mi kahrını çektik okuttuk diye o kadar okut büyüt bir adam için kendini hepa etsin kızım ... gerci evladım yok ama olması için bir sürü caba veriyorum o böyle kendini bir adam içşn üzse bende kötü olurum hiç mi insan annesini babasını düşünmez

elif seni çözmekte çok zorlanıyorum kızma ama bence sen boşanmazsın nedenini bilmiyorum ama sen boşanmak istemiyorsun

Adam da Elifin boşanmayacağını bildiği için bu kadar rahat ya zaten.

Elif adamı şaşırt, ters köşe yap bence. Tut bir avukat boşanma anlaşması için arayıp tıklasın. Blöf olarak yap bunu , bence senin vurabildiğin kadar sert vurman gerekiyor ki adamın aklı başına gelsin.

Müvekkilem daha fazla kavga dövüş istemiyor, zaten kafasında da bitirmiş muhattap olmak istemiyor desin bir avukat....bak bakalım nasıl peşine düşer?

Adamı takmıyormuş havası ver artık, yapışma sürekli peşinde gezme. Sakın arayıp sorma, çık gez koy sosyal medyaya fotoğraf adam bir görsün artık takmadığını.

Ben sekiz sene evel yaşadım böyle bir şey. En ufak kavgada canım çekilmiş gibi oluyordum. Adamın huyu da pisti en küçük tartışmada üç gün küserdi ben de Elif gibi yataklara düşüyordum. Çünkü onsuz olamamaktan korkuyordum onsuz yaşayamam o son şansım gibi geliyordu. Ama gayet de yaşadım Elif de yaşayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…