Boşanıyoruz galiba

Konularınızı bilmiyorum ama Homeostas adlı üyenin konularında sizden bahsedildiği ve onunla paralellik görüldüğü için fikir sahibiyim.

Sizi eleştirmek de yersiz aslında çünkü kimse huzurunu bu denli bozacak garip davranışları bilinçli olarak sergilemez demek basiretiniz o kadar bağlı ki elinizde olmadan bu hayret verici düşünce yapısıyla hareket ediyorsunuz.

Yani sizin sorununuz eşinizle değil kendinizle ve bunu çözmeden kimseyle iletişim probleminizi halledemezsiniz, o tolere etse başkası patlar.

Abla bence arama bekle hafta sonu gidicek orda yanlış şeyler yapıcak diyosun bekle ve gör gidicekmi giderse zaten koy tekmeyi bence sizin bu kadar kıskanç olmanız eşinizin herkesle samimi olmasından mesafeyi koruyamamasindan kaynaklaniyo adam sizi cok yipratmis bi adam için 3.şahıslara daha fazla değer veren bi adam için bu kadar yıpranmaya degermi? Çıkın dışarı gezin tozun arkadaşlarınızla vakit geçirin alışveriş yapın eminim iyi gelicek bunlar bulunmaz Hint kumaşımı bu adam hiçte değil 36 yaşında bi ergen

10 numara 5 yıldız yorum.
Ben de böyle düşünüyorum

Katılıyorum.

eğer kesin ayrılmayı düşünmüyorsan birbirinizin kusurlarını yanlışlarını 3 maymun misali görmememezlikten geleceksiniz.Artık bir karar verin bur da konu açıp tanımadığınız insanlara her gün dertlenerek hayat geçmez siz artık birşeyler yapın evliliğiniz için

+1
Adam da bir b.ka benzese içim yanmayacak 36lık ergen

Aynen yaa ben biliyom ikisini de.
Elif kocasına 10 basar.
Adam da çirkin tipsiz bişi.
Elif bi kendine güvense, k.çına takmasa şu herifi, herşey düzelcek.
Ama böyle yaparak adamın g.tünü kafdağına oturttu.

Aynen yaa ben biliyom ikisini de.
Elif kocasına 10 basar.
Adam da çirkin tipsiz bişi.
Elif bi kendine güvense, k.çına takmasa şu herifi, herşey düzelcek.
Ama böyle yaparak adamın g.tünü kafdağına oturttu.
Bide çirkinmişşşş

Biraz uyudum ama kabuslarla uyandım
Hepiniz saolun desteğiniz için
Bu arada internetten baktm biletleri iptal ettirmemiş demekki yarın ettirecek

Ettirmeyecek belki de ..her şeyin en kötüsünü dusunmekten vazgeç.biraz kuruntulu birisin sanırım..onu dusunmemeye çalış.insan böyle durumda evden dışarı çıkıp,kimseyi gormek istemiyor.Sana şu iki filmi de mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum,kafan dağılır biraz.Bana dua edersin.
.**hidden face ** ya da *gone girl*** ikisi de harika bir film

Biraz uyudum ama kabuslarla uyandım
Hepiniz saolun desteğiniz için
Bu arada internetten baktm biletleri iptal ettirmemiş demekki yarın ettirecek

Kıyamam yaa.
Uyuz herif.
Bigün inşallah sana yaşattığı acıların aynısını yaşar, aklı başına gelir.
Anası ağızlı post ergen tipsiz şey.
Ailen ne diyo canım bu duruma?

Yok ettiricek tabi ki
Düünmemeye çalııyorum ama zorlanıyorum
Bu akşam olmasa mutlaka izlycem çok saol

Kıyamam yaa.
Uyuz herif.
Bigün inşallah sana yaşattığı acıların aynısını yaşar, aklı başına gelir.
Anası ağızlı post ergen tipsiz şey.
Ailen ne diyo canım bu duruma?
Ne desinler canım onlarda çok üzgün beni böyle gördükleri için biraz daha güçlü dursk isterdim ama şu an elimde değil

Olay bu kadar küçücük bir mevzu değil aslında, Birikti birikti birikti artık bir yerden taşması gerekiyordu ve taştı.
Bu zamana kadar yaşadıklarınızla bu noktadasınız. Bu olacaktı yani belliydi aslnda.Umarım düzelirsinz bir yuva kolay kurulmuyor ama çok kolay dağılıyor malesef.
İnşallah hersey düZelir.

Saolun evt bi patlama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…