- Konu Sahibi elifff_____
-
dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo[/QUQUOTE Elif bu kuzenin esi yeni yard doç olan kuzen mi
bence elifin eşi evliliği kavrayamamış. elifin duygularını umursamıyor. elifin kıskanç olduğunu biliyor ve bunu ona koz olarak kullanmaktan canını yakmaktan çekinmiyor. elif de eşini dizginleyemediğinde ne yapacağını şaşırıyor ve sinirle yanlış hareketler yapıyor. bak elif burda batum olayını unutmadığım nadir kişilerdensin. buradaki konular çok kalmaz aklımda. o zaman veremediğin tepkiyi birikmişliği şimdi kuzen olayında vermen yine yine yine hata. o sana beni kuzene yakınlaştırıyon dediğinde bu lafı büyütüp ordan vurman lazımdı. neyse bunu çok demem ama boşan bence. hiç anlaşamıyorsunuz. eşin resmen büyümemiş ergen hareketlerinde. sen de sinirle yanlış tepkiler verip yanlış hareketler yapıyorsun ve adamı haksızken haklı hale getiriyosun. tamam elif yanlış tepkiler verdi ama adam da masum değil arkadaşlar
Bu hafta sonu zaten gitcekmişiniz bi yerlere. Bırakın bayram planını da eşiniz yapsaydı. Bazen eşinizin hayatına uyum sağlamak, onun lafını dinlemek iyi gelebilir diye düşünüyorum. Niyetim canınızı acıtmak değil ama Onun istediği olmaz,çünkü ben başka bir yer istiyorum şımarıklığı yapmışsınız bana kalırsa. Bunun için de boşanılır mı bilmiyorum.
+1
Adam da bir b.ka benzese içim yanmayacak 36lık ergen
Bide çirkinmişşşşAynen yaa ben biliyom ikisini de.
Elif kocasına 10 basar.
Adam da çirkin tipsiz bişi.
Elif bi kendine güvense, k.çına takmasa şu herifi, herşey düzelcek.
Ama böyle yaparak adamın g.tünü kafdağına oturttu.
Evet aynı şehirdeyizAynı şehirdemisiniz bu kuzenle ve eşiyle? Sürekli görüşüyor musunuz?
Biraz uyudum ama kabuslarla uyandım
Hepiniz saolun desteğiniz için
Bu arada internetten baktm biletleri iptal ettirmemiş demekki yarın ettirecek
Yok ettiricek tabi kiEttirmeyecek belki de ..her şeyin en kötüsünü dusunmekten vazgeç.biraz kuruntulu birisin sanırım..onu dusunmemeye çalış.insan böyle durumda evden dışarı çıkıp,kimseyi gormek istemiyor.Sana şu iki filmi de mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum,kafan dağılır biraz.Bana dua edersin.
.**hidden face ** ya da *gone girl*** ikisi de harika bir film
Ne desinler canım onlarda çok üzgün beni böyle gördükleri için biraz daha güçlü dursk isterdim ama şu an elimde değilKıyamam yaa.
Uyuz herif.
Bigün inşallah sana yaşattığı acıların aynısını yaşar, aklı başına gelir.
Anası ağızlı post ergen tipsiz şey.
Ailen ne diyo canım bu duruma?
Ne desinler canım onlarda çok üzgün beni böyle gördükleri için biraz daha güçlü dursk isterdim ama şu an elimde değil
Yok detay bilmiyorlar ama annem bugün yeter üzüldüğün olmuyorsa zorlama kızım dediBoşanmanı istiyorlar mı?
Yani olayın detaylarını biliyorlar mı?
Saolun evt bi patlama olduOlay bu kadar küçücük bir mevzu değil aslında, Birikti birikti birikti artık bir yerden taşması gerekiyordu ve taştı.
Bu zamana kadar yaşadıklarınızla bu noktadasınız. Bu olacaktı yani belliydi aslnda.Umarım düzelirsinz bir yuva kolay kurulmuyor ama çok kolay dağılıyor malesef.
İnşallah hersey düZelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?