- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Defolsun gitsinBen hiç iyi değilim neler düşünüyorum, acababu gece arkadaşlarıyla biyerlere mi gider acaba bara mı gider acaba yada daha kötü bşy öi yapar diye düşünüyorum ve mideme kramplar giriyo
Defolsun gitsin
Keske gitse de sen de bosasan artik sunu
Anasinin etegi altinda oturuyodur o sunepe yav nereye gidecek?
Arkadaşlarıyla bir yere gidip kafa dağıtması kadar normal bir sey olamaz şu durumda. Lütfen böyle yapmayın.
Oturun konuşun sakince, hatalı davranıyorsunuz ikiniz de. Çok fevrisiniz.
aynen yav nereye gitcek. anasıyla dedikodunu yapıyodur
Ya kızlar da sırada beklemiyordur zaten. Üzülmeyin bunun için boş yere.Giderde yani böyle kadın kız durumlsrı olacak diye mideme kramplar giriyo oysa bu saatten sonra umurumda olmamalıydı kendisi
Normal kızlar beklemez zaten ana ... Lar beklerYa kızlar da sırada beklemiyordur zaten. Üzülmeyin bunun için boş yere.
Boşanmaya mi karar verdiniz?
Az önce aradı ama neiçin
Kuzeninin eşinhakkında konuştu kız sana ne yapmış ki ondan nefret ediyosun arkasından konuşuyosun fln dedi bana onubsavunmak için aramış
Sonrada dediki bi sakinleşelim yarın görüşürz fln bende konuşamycam ben konuşmak istemiyorm açmış onu savunuyosun dedim yeter artık dedim ağladm zatenn kapattım
Onlara gidecek kadar hatsiyetsiz bir adamsa kurtulduğunuz için sevinin.Normal kızlar beklemez zaten ana ... Lar bekler
Bilmiyorum şimdilik öyle görünüyo annem boşan diyo haklıda ama canım yanıyo boşandğımızı düşününce
Doğru diyosun işte bak şüpheediyorum güven verse edermiydimOnlara gidecek kadar hatsiyetsiz bir adamsa kurtulduğunuz için sevinin.
layığını bulur işte ..bi bırak arkadaşım ya...o tür kadınlar da paralı iş adamların bekler anasıyla dedikodu yapan 2000-3000 maaş alan devlet memurunu napsınlar makyaj paralarına yetmez maaşı çok abartıyon yaNormal kızlar beklemez zaten ana ... Lar bekler
Bilmiyorum şimdilik öyle görünüyo annem boşan diyo haklıda ama canım yanıyo boşandğımızı düşününce
Yok yok yapacak olan yapar parasıda yeter amabtantamis doğru demiş yapacaksa zaten şükret kurtulduğuna diyelayığını bulur işte ..bi bırak arkadaşım ya...o tür kadınlar da paralı iş adamların bekler anasıyla dedikodu yapan 2000-3000 maaş alan devlet memurunu napsınlar makyaj paralarına yetmez maaşı çok abartıyon ya
Bende bu imajı vermek istiyorum artıkBak Elifcim sana ne yazdım sen ne yaptın , yanlış yoldasın.
Aradığı zaman aç televizyondan müzik kanalının sesini, ben dışardayım gezmedeyim eve gidince arayayım seni de.
Konuştuğun zaman da lafı ağzına tıka: abicim ben usandım artık senin zırvalarından, ben çoluk çocukla uğraşamam yanımda erkek istiyorum. Kuzenine de karısına da sana da s.kayım, beni artık bunlarla rahatsız etme. Zırvayı keseceksen konuş yoksa kafamı şişirme. Olmazsa da inceldiği yerden kopar, boşanmak dünyanın sonu değil.
Sen bunu inanmasan da bir söyle böylece.
Hala kendir olmuş bir şekilde kavga ediyorsun...yanlış yoldasın. Seni gözden çıkardım keyfime bakarım imajını ver artık içimi şişirdin
Bende bu imajı vermek istiyorum artık
Bugün yapamadım çünkü beklemiyodum aramadını amabir dahakine yapmk istiyorum bunu
yahu bulursa sende bulursun ...yanlış anlama sende bizim komşular aile abartmanı hepsinde var iki uclu bibolar bozukluk var kanımca bir iyi oluyorlar bir kötü ama eşi iyi olan yılda bir iki nöbetle geçiştiriyor evde huzursuz olan sürekli hasta sende anlaşacağın birini bulursun aynı yolda yürüyeceğin sana abuk sabuk şeyler yaptırmayacak hastalığını kabartmayacak sürekli aklında sorular ağlak ağlak konular açtırmayacak mutlu edecek biri...kıskançlık krizine sokmayacak seni sen olduğun için sevecek bu durumunu bilip hassas davranacak seni normalleştşrecek hastalığını kanırtmayacak burda bile küçük duruma düşmeyi göze alıp saçma konular açmanı bir sürü nick almanı sağlamayacak seni yanlız bırakmayacak birini bulursun arkadaşımYok yok yapacak olan yapar parasıda yeter amabtantamis doğru demiş yapacaksa zaten şükret kurtulduğuna diye
Al eline kalem kağıt söyleyeceklerini yaz güzelce, kağıt yanında olsun. Aradığı zaman çıkar bak kağıdainsan sinirliyken kafasını toplayıp konuşamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?