- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet öyle yaparımAl eline kalem kağıt söyleyeceklerini yaz güzelce, kağıt yanında olsun. Aradığı zaman çıkar bak kağıdainsan sinirliyken kafasını toplayıp konuşamıyor.
Keske o öyle biri olsaydıyahu bulursa sende bulursun ...yanlış anlama sende bizim komşular aile abartmanı hepsinde var iki uclu bibolar bozukluk var kanımca bir iyi oluyorlar bir kötü ama eşi iyi olan yılda bir iki nöbetle geçiştiriyor evde huzursuz olan sürekli hasta sende anlaşacağın birini bulursun aynı yolda yürüyeceğin sana abuk sabuk şeyler yaptırmayacak hastalığını kabartmayacak sürekli aklında sorular ağlak ağlak konular açtırmayacak mutlu edecek biri...kıskançlık krizine sokmayacak seni sen olduğun için sevecek bu durumunu bilip hassas davranacak seni normalleştşrecek hastalığını kanırtmayacak burda bile küçük duruma düşmeyi göze alıp saçma konular açmanı bir sürü nick almanı sağlamayacak seni yanlız bırakmayacak birini bulursun arkadaşım
sen odaklanmışsın eşine ne yanlız kalmayı kabul ediyorsun ne cevrenden sevgi almayı varsın olmasın ki olmadı var sayalım kıskançlık krizlerin olmaz alırsın ilacını alenle arkadaşlarınla vakit geçirsin mutlu olursunEvet öyle yaparım
Keske o öyle biri olsaydı
Ben istemiyorum kimseyi en güzeli yalnzlık
Evet inadıma yapmasa konuşabilen biri olsa biraz empati yapabilse zaten iş buralara gelmezdi hiç.sen odaklanmışsın eşine ne yanlız kalmayı kabul ediyorsun ne cevrenden sevgi almayı varsın olmasın ki olmadı var sayalım kıskançlık krizlerin olmaz alırsın ilacını alenle arkadaşlarınla vakit geçirsin mutlu olursun
unutma her hastalığın ilacı sevgidir sen sevgisiz kalmışsın
kuşkularına saçmalama dese inadına yapmasa sen kıskandığında bunun gereksiz olduğunu anlatsa anlarsın seni dr a götürse iyileştirse annesine aratıp geçirdiğin nöbetleri alevlendiriyor
Evt hayırlısı inş daha fazla acı çekmemElif üzülme eminim boşanmak istemeyecek esin..inan oda biliyordur senden başka bir kadının onu cekmeyecegini..ha aynı şey senin içinde geçerli. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı siz birbirinize göresiniz..
Yinede sana daha önceki konularında çok çok sinirlensemde garip bir şekilde sevdim de seni. .kötü niyetli bir insan olmadığını hissediyorum..
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun canım.
tanımışsınız elif i tespitlerinize katılıyorumElif üzülme eminim boşanmak istemeyecek esin..inan oda biliyordur senden başka bir kadının onu cekmeyecegini..ha aynı şey senin içinde geçerli. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı siz birbirinize göresiniz..
Yinede sana daha önceki konularında çok çok sinirlensemde garip bir şekilde sevdim de seni. .kötü niyetli bir insan olmadığını hissediyorum..
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun canım.
Evet inadıma yapmasa konuşabilen biri olsa biraz empati yapabilse zaten iş buralara gelmezdi hiç.
Ben kuzenimin eşini böyle korusam acaba ne yapardı
Evt hayırlısı inş daha fazla acı çekmem
Çok saol cnm eksik olma güç verdiniz bana
baen insanların cevresinde örnekleri görmesi iyi oluyor bir arkadaşımın annesi vardı çok severdim çok güzeldi bizim yıldız tekniği eşi için bırakmış en son konuştum 2000 lerde eşi onu aldatmıştı çok kötü durumdaydı o kadını bır başına bırakmış kadın artık aklını yitirmiş o yüzden aklımla oynayan tüm adamlardan kaçtım ben ( gerci görümcemle kv aklımla oynuyor bazen ama kocam destekcim) akıl bir gitti allah korusun ne annen ne baban ne sevdiğin sana yardım edemez ...aklına mukayet ol vay o şunu yaptı vay bunu yaptı hastalığını körükleme ...akıl ince bir çizgi aştın mı o çizgiyi dönüşün olmazEvet inadıma yapmasa konuşabilen biri olsa biraz empati yapabilse zaten iş buralara gelmezdi hiç.
Ben kuzenimin eşini böyle korusam acaba ne yapardı
Evt hayırlısı inş daha fazla acı çekmem
Çok saol cnm eksik olma güç verdiniz bana
Sinir sırasında söylenmiş bi sözdür bence sıkma canını sakinleşince oturup konuşursunuz inşallah duzelirdün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
Keske düşünmesemValla Elifcim bu herif seni hasta ediyor resmen.
Birkaç günlüğüne bu herifi hiç düşünmesen olmuyor mu?
Bir kağıda alt alta yazabildiğin kadar
S.karım kuzenine de kendine de
S.karım kuzenine de kendine de
.
.
.
yaz sesli sesli de söyle. Kafana da bu cümleyi koy böylece. Bak kimse senden değerli değil. Koyarım gözüne gider mantığını benimse önce ama gerçekten benimse.
Doğru tespit etmişsin evt öncesi var yoksa zaten tartışmaxdık dün geceBurda herkes birbirine pek aşina belli ki. Ben konu sahibini ve geçmiş konularını bilmiyorum ama konu içeriği boşanmayı gerektirecek birşey değil, eften püften bir sebep. Demek ki öncesi çok yormuş, yoksa bu kadar kolay restleşemezlerdi. Elif arkadaşıma tavsiyem öncelikle bu panik duygusundan kurtulun. Gerekirse eşinizle planladığınız tatile tek başınıza çıkın, gidin bir kafanızı toparlayın. Evliliğinizin eksilerini- artılarını kendi akıl ve duygu terazinizde bir tartın. Burdaki yorumlara bakarak söyleyebilirim ki kangren olmuş bir ilişki varmış ortada. Eğer öyleyse sırf hayatınız ve alışkanlıklarınız değişecek diye körü körüne bu ilişkiye yapışmayın. Hem kendinize hem eşinize haksızlık olur, işkence olur, yapmayın
Bencede yalnzlık kadar güzel bişey yok bence işin olucak iyi arkadaşın ailen..kadınlar kulübünde ki bu evli kadınların yaşadıklarını dertlerini okuyup ta hala bekarlara evde kalmış diyen garip garip çözümler sunanların aklına tü....reyim
Yok o bana inat şeyler yapıcakmış daha..Sinir sırasında söylenmiş bi sözdür bence sıkma canını sakinleşince oturup konuşursunuz inşallah duzelir
kadınlar kulübünde ki bu evli kadınların yaşadıklarını dertlerini okuyup ta hala bekarlara evde kalmış diyen garip garip çözümler sunanların aklına tü....reyim
Keske düşünmesem
Gülümsettin beni bu halde saol
Lanet oldun o kuzeminin eşinefe kendinede
Doğru tespit etmişsin evt öncesi var yoksa zaten tartışmaxdık dün gece
Tek başıma kalmak istemiyorum şu döneöm boğulcak gibi oluyorum yani birileri yanımda olsun istiyorum
İnan aynısı olmasa da benzerleri her erkekte var. Şimdi bizde arkadaşlarımızın yanindaydik dönerken tartıştık neymiş efendim ark karısı geç geldiği için kizmiyormus ben kiziyormusumYok o bana inat şeyler yapıcakmış daha..
Ben gerçekten Allaha havale ettim artık dilerim o kadınlada araları bozulur da bende noldu koruyodun onu derim
Yok biliyorum ciddi söylediğini cümleye gülümsedim yani ama yarın deniycemBen ciddiydim.
İnsan aynı şeyi sesli söylerse sık sık, yazarsa, yazıp duvara asarsa bir noktadan sonra inanıyor. Dene bak.
Abartıyosa tabi kızarsınİnan aynısı olmasa da benzerleri her erkekte var. Şimdi bizde arkadaşlarımızın yanindaydik dönerken tartıştık neymiş efendim ark karısı geç geldiği için kizmiyormus ben kiziyormusum
Ağlayacağınız kadar ağlamışsınız, tamam, sakinleşmeye çalışın biraz artık. Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Bir süre ayrı kalmak iyi gelebilir, sakinleşirsiniz. Birbirinizi yıpratmazsınız daha fazla, biraz kafanızı toplarsınız.dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?