- Konu Sahibi elifff_____
-
Yanibide adamla kendini kiyaslasa içim yanmaz Herkes gider mersine bizimki tersine.Abartıyosa tabi kızarsın
Zor ama umarımAğlayacağınız kadar ağlamışsınız, tamam, sakinleşmeye çalışın biraz artık. Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Bir süre ayrı kalmak iyi gelebilir, sakinleşirsiniz. Birbirinizi yıpratmazsınız daha fazla, biraz kafanızı toplarsınız.
Siz sorunlarınız için hiç aile terapisi denediniz mi? Artık kendi başınıza aşamıyorsunuz belli. Bir süre ayrı kalıp düşünmek ikinize de iyi gelecek bence. Yeniden bir araya gelecekseniz de eskisi gibi olmayacağına, birbirinize saygı göstereceğinize söz vererek, bazı kurallar belirleyerek yapın bunu lütfen. Çok yıpratıyorsunuz siz de konularınızdan bildiğim kadarıyla, başka yerlerden çıkıyor böyle sanırım. Ayrılık ihtimali sizi kahrediyorsa uzaktayken en azından evliliğinize nasıl saygı getirebileceğiniz üzerine düşünün biraz. Umarım aşarsınız...
Elif hala aynı şeyleri yapıyorsun sen kimbilir o kişi hakkında neler çektirdin, otomatikman adam sana artık savunuyor kadını her kavgada.Ne iğrenç bişey bi adamın karısının değilde başka bir kadının tarafını tutması, annesinin dolduruşuna gelmesi eşini ailesi olarak görmemesi
Böylelerine herşey müstehak
Oradı öyle ama bbahane arıyomuş bulmuş işteben ne kadar acı çeksemde aramadım onu tuttum kendimi ayrılsada yakasına yapışamam, inadıma yapmak ne demek yanına kalmaz umarımArkadaşlar siz 36 yaşındaki adama ergen diyorsunuz anasıyla şartları dizmiş diye, ama bu fırsatı ona kim verdi bir düşünün yok silgi verdin yok iki tabak pasta yedin öyle saçma şeyleri sorun yaptı ki elif adam biriktirdişimdi buldu zamanını bütün rahatsız olduğu şeyleri söylemiş işine gelirse demiş elife
Bende diyorum ki bahaneleri senin sayende buldu ama ne yazsamda faydası yok dimi neyse hayırlısı artık ozamanOradı öyle ama bbahane arıyomuş bulmuş işteben ne kadar acı çeksemde aramadım onu tuttum kendimi ayrılsada yakasına yapışamam, inadıma yapmak ne demek yanına kalmaz umarım
Bu kuzen eşi konusunda hatalı değilim hiçbirşey çektirmedim inan sadece dedim ki bak onunla mesajlaşmandan (yani bişey sorsa bile arayıp cevabını verebilir)oturup uzun uzun sohbet etmenden rahatsız oluyorum oda bana hak verdintamam haklısın mesafe koycam kıskanabilirsin dedi.Elif hala aynı şeyleri yapıyorsun sen kimbilir o kişi hakkında neler çektirdin, otomatikman adam sana artık savunuyor kadını her kavgada.
Hep derim söyleyene değil söyletene bak diye biraz artık hatalı olduğunu kabul et hiç hatalıyım dediğini görmedim
Zor ama umarım
Yeni yeni sakinleştim ama içim çok huzursuz
Ben daha önce aldım terapi pek işe yaramadada ama o hiç düşünmefi almayı çünkü kendi hatalarını göremiyo sanki tek suçlu benim nefret ediyorum onun bu düüncesinden
Cherry yorma kendini canım gel deveye hendek atlatalim daha kolay:)Bak Elifcim sana ne yazdım sen ne yaptın , yanlış yoldasın.
Aradığı zaman aç televizyondan müzik kanalının sesini, ben dışardayım gezmedeyim eve gidince arayayım seni de.
Konuştuğun zaman da lafı ağzına tıka: abicim ben usandım artık senin zırvalarından, ben çoluk çocukla uğraşamam yanımda erkek istiyorum. Kuzenine de karısına da sana da s.kayım, beni artık bunlarla rahatsız etme. Zırvayı keseceksen konuş yoksa kafamı şişirme. Olmazsa da inceldiği yerden kopar, boşanmak dünyanın sonu değil.
Sen bunu inanmasan da bir söyle böylece.
Hala kendir olmuş bir şekilde kavga ediyorsun...yanlış yoldasın. Seni gözden çıkardım keyfime bakarım imajını ver artık içimi şişirdin
benim bir arkadaşıma da çocuk evlenmek için evini düzdürmüştü param yok diye kızları eve alıyormuş arkadaşım birgün basmış onları yine geldin arkadaşımla sevgilisi var içerde sen odaya geç göndereyim demiş arkadaşımda sürekli krizdeydi dediğin gibi bıraktı kurtuldu...Bildiğim kadarıyla geçmişte bir güven suistimali de söz konusu. Belki de hiç affedemediğiniz için bu duruma geldi ilişkiniz. Yaşanan kıskançlıklarınızın evliliğinizi çok yıprattığını düşündüğümden bu konuya giriyorum. Benim bir arkadaşım da sürekli kıskançlık krizi halindeydi, işte selam verdiği kadından bile olay çıkarırdı. Hiç sakinleştiremezdik. Doktoru sonunda güvenmediği bir adamla birlikte olduğundan düşüncelerinin saplantıya dönüştüğünü, bu güveni duyamıyorsa evliliğine devam etmesinin onda çok daha büyük sorunlar yaratacağını söyledi. Uzun süre kabul edemedi ama sonunda ayrılma kararı alabildi. O arkadaşım şimdi gerçekten daha mutlu.
Belki siz de her adımı şüpheli olan ya da sizin kişiliğinize hiç uymadyan bir adamla beraber olduğunuzdan çatışıyorsunuz. Sanırım ben evliliğimde bu kadar kıskançlık krizlerine girsem, durmadan maillerini karıştırsam, çıkarım adamın karşısına artık ben bu değilim, bu evlilik beni bu hale getirdi, böyle saplantılı olmak istemiyorum artık, bitirelim, derdim. Yani belki gerçekten çok uyumsuzsunuz, bilemiyorum. Sizin bu kadar kıskançlığınızı alttan alırken basit konulardan ayrılık noktasına geliyorsanız çok yıprandığınızdandır iki taraflı da.
Aşılmaz sorunlar değil ama barışacak olsanız dahi ayrılık fikrine alışın, naçizane tavsiyem . Ondan ayrılırsam daha iyi olabilirim, diye diye telkin edin kendinizi. O zaman en azından barışsanız bile bir yanlışı olduğunda saçınızı başınızı yolacak hale gelmektense, kendinizden emin olarak kapıyı gösterebilirsiniz. O da karşısında kendine güvenli bir kadın görünce ya onun beklentilerini karşılar, ya da çeker gider..
Siz terapi almışsınız ama ikinizin alması lazım. Sorunlar tek taraflı değil. Belki o sizi kaşıyor hareketleriyle, siz artık basit şeyleri saplantıya dönüştürüyorsunuz. Evlilik iki kişilik neticede, sorun tek tarafta bile olsa, sorunların bu noktaya gelmesinden iki kişi de sorumludur. Beraber terapiye gitmeniz lazım bence. Sakinleştikten sonra bunları düşünün ne olur. Belki barışma aşamasında, beraber terapiye gidelim yoksa ben yokum, deme gücünü gösterebilirsiniz. O zaman belki aşabilirsiniz beraber bir çaba içine girerek.
Adam işte kıl olduğunu biliyor kadına ki zaten hemen dırsıra başlamışsın ne güzel tatil planı yapmak varken ayrılmayı konuşuyorsunuz şimdi.Bu kuzen eşi konusunda hatalı değilim hiçbirşey çektirmedim inan sadece dedim ki bak onunla mesajlaşmandan (yani bişey sorsa bile arayıp cevabını verebilir)oturup uzun uzun sohbet etmenden rahatsız oluyorum oda bana hak verdintamam haklısın mesafe koycam kıskanabilirsin dedi.
Nolduysa dün gece oldublafından nefret ediyorum dedim diye kadın kıymete bindi
Tşknederim yorum içinBildiğim kadarıyla geçmişte bir güven suistimali de söz konusu. Belki de hiç affedemediğiniz için bu duruma geldi ilişkiniz. Yaşanan kıskançlıklarınızın evliliğinizi çok yıprattığını düşündüğümden bu konuya giriyorum. Benim bir arkadaşım da sürekli kıskançlık krizi halindeydi, işte selam verdiği kadından bile olay çıkarırdı. Hiç sakinleştiremezdik. Doktoru sonunda güvenmediği bir adamla birlikte olduğundan düşüncelerinin saplantıya dönüştüğünü, bu güveni duyamıyorsa evliliğine devam etmesinin onda çok daha büyük sorunlar yaratacağını söyledi. Uzun süre kabul edemedi ama sonunda ayrılma kararı alabildi. O arkadaşım şimdi gerçekten daha mutlu.
Belki siz de her adımı şüpheli olan ya da sizin kişiliğinize hiç uymadyan bir adamla beraber olduğunuzdan çatışıyorsunuz. Sanırım ben evliliğimde bu kadar kıskançlık krizlerine girsem, durmadan maillerini karıştırsam, çıkarım adamın karşısına artık ben bu değilim, bu evlilik beni bu hale getirdi, böyle saplantılı olmak istemiyorum artık, bitirelim, derdim. Yani belki gerçekten çok uyumsuzsunuz, bilemiyorum. Sizin bu kadar kıskançlığınızı alttan alırken basit konulardan ayrılık noktasına geliyorsanız çok yıprandığınızdandır iki taraflı da.
Aşılmaz sorunlar değil ama barışacak olsanız dahi ayrılık fikrine alışın, naçizane tavsiyem . Ondan ayrılırsam daha iyi olabilirim, diye diye telkin edin kendinizi. O zaman en azından barışsanız bile bir yanlışı olduğunda saçınızı başınızı yolacak hale gelmektense, kendinizden emin olarak kapıyı gösterebilirsiniz. O da karşısında kendine güvenli bir kadın görünce ya onun beklentilerini karşılar, ya da çeker gider..
Siz terapi almışsınız ama ikinizin alması lazım. Sorunlar tek taraflı değil. Belki o sizi kaşıyor hareketleriyle, siz artık basit şeyleri saplantıya dönüştürüyorsunuz. Evlilik iki kişilik neticede, sorun tek tarafta bile olsa, sorunların bu noktaya gelmesinden iki kişi de sorumludur. Beraber terapiye gitmeniz lazım bence. Sakinleştikten sonra bunları düşünün ne olur. Belki barışma aşamasında, beraber terapiye gidelim yoksa ben yokum, deme gücünü gösterebilirsiniz. O zaman belki aşabilirsiniz beraber bir çaba içine girerek.
Kuzen değil kuzen eşi bu kadınAdam işte kıl olduğunu biliyor kadına ki zaten hemen dırsıra başlamışsın ne güzel tatil planı yapmak varken ayrılmayı konuşuyorsunuz şimdi.
Yahu bizim kuzenler diye bir grubumuz var kızlı erkekli diye eklimde ordan biri yazar hop bu hafta mangal yapalım mı?
Hiç gezmek tozmak yemek içmek planı yaparken kavga edeni görmedim Tabi sana bunlar uçuk geliyor olabilir.
Senin isteklerinde bana çok uçuk geliyor çünkü kuzenle yazışma onla konuşma az huzur offf ben yazarken boğuldum
3 günlük dünya dün bitti yarın bilinmiyor bugünüde ağlıyarak sızlayarak geçirdin ne kaldı hiççTşknederim yorum için
Evet o güveni hiç veremedi bana en başından beri arada sevgi oluncavaşarız düzelir sandım olmadı.
Ben hiç uğraşmadı güvenimi kazanmak için demiyorum uğraştı istedikleriminyaptı ama her kavgada tam tersi davrandı bana inat şeyler söyledi sırf canımı acıtmak için belkide zaten içinde vardı bilmiyorum
Dediğin gibi kendimi alıştırcam ayrılık fikrine barışsak bile bu fikri kabullenicem ve terapiyi kendim için alıcam bu evlilik için değil eğer oda hatalarını görüp gelseydi benimle o zaman bu evlilik için olurdu
Alkah kimseye yaşatmasın ve allah kahretsin aldatan ve aldatmaya yeltenen tüm erkekleribenim bir arkadaşıma da çocuk evlenmek için evini düzdürmüştü param yok diye kızları eve alıyormuş arkadaşım birgün basmış onları yine geldin arkadaşımla sevgilisi var içerde sen odaya geç göndereyim demiş arkadaşımda sürekli krizdeydi dediğin gibi bıraktı kurtuldu...
Bizde hiç farketmiyor hem kuzenler hem eşler aynı gruptayı biz öyle görüyoruz birbirimizi normali bu zaten.Kuzen değil kuzen eşi bu kadın
Ah ah aksine çok hata yapıyorsunuz bence. Kadından nefret ediyorum denir mi hiç, neden diyorsunuzBu kuzen eşi konusunda hatalı değilim hiçbirşey çektirmedim inan sadece dedim ki bak onunla mesajlaşmandan (yani bişey sorsa bile arayıp cevabını verebilir)oturup uzun uzun sohbet etmenden rahatsız oluyorum oda bana hak verdintamam haklısın mesafe koycam kıskanabilirsin dedi.
Nolduysa dün gece oldu kadından nefret ediyorum dedim diye kadın kıymete bindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?