Boşanıyoruz galiba

Umarım bu kararlarınızın arkasında durabilirsiniz.

Ayrıca bundan sonra sizi kıracak bir tavra girdiğinde, lütfen başka kadın üzerinden yorum yapmamaya çalışın. "Hoşlanmıyorum" lafından öteye gitmeyin lütfen. Sonra hiç bir uyarınızın kıymeti kalmaz.

Benim dışardan görebildiklerim bunlar. Umarım terapi konusuna gerçekten yeniden eğilir ve kendi ruh sağlığınız için çaba gösterirsiniz..

Terapi ne için aldın? Teşhis kondumu bu sıkıntıların ıcın?

Evet işte aklıma geleni söylüyorum saf gibi öyle dememeliydim çünkü oda o kelimeye takmış
Ben sorun etmez sandım kendim gibi sandım onu..

İdare etmek için biraz akıllı mantıklı olmak lazım oda onda yok, onda düşünce yok ki aklı başka şeylere çalışıyo onun

Terapi ne için aldın? Teşhis kondumu bu sıkıntıların ıcın?
Konmadı galiba bana bşy demedi dr. İlaç verdi onu kullanıyodum

Sana yer yer haksızlık ettiğimi düşünüyorum bu konun ve bir önceki konunu göz önüne aldığımda, hakkını helal et öncelikle. Eşinle ilgili konular açtıkça sen,güvensizligine hak verebiliyorum. Özellikle otel konusu cidden tuhaftı.
Konuna gelince dik dur,ağlaman gerekiyorsa ağla,acını yaşa ama sen elinde mesleği olan,kendi ayaklari üzerinde durabilen bir kadin olarak kimseye muhtaç değilsin. Sen eşine güvenmiyorsun bu sebeple baskı yapıyorsun,oda üste çıkma çabası içinde belliki,alttan almıyor. Sonuç ve gelinen nokta bu. Bu saatten sonra barışsan geçmişi bir kalemde silip atıp,yepyeni bir sen olarak devam edebilecekmisin?bence kilit soru bu. Şayet içindeki şüphelerle devam ettirirsen,başka bir konudan yine patlak verecek,yine günyüzüne çıkacak emin ol. Bu anlamda kendine biraz zaman tanı,otur düşün taşın,sonra ne yapacağına karar ver.
Hakkında hayırlısı olsun

Gidilmeyince noluyormus? Bu kadar olay yarattığına göre benimle baş başa kalmaktan sıkılıyor heralde diye düşünürüm.

Çok saol
Helal olsun tabi ki ne demek
Dün bütün gün ağladım ama bugün daha iyiyim
Evet güven vermediği için bu kadar kontrolcü davrandım şayet ben erkek olsam ve eşim huzursuz olacak bişey görse derim ki ben ne gerekiyorsa yapmaya razıyım yeter ki güvenini kaxanayım. Tabi değer vermek lazım bunun için
Dediğin gibi zaman lazım bana sağlıklı düşünemiyorum şu an
Gidilmeyince noluyormus? Bu kadar olay yarattığına göre benimle baş başa kalmaktan sıkılıyor heralde diye düşünürüm.
Evet bende öyle düşünüyorum

Ne ilacı? Aslında senin durumun ılac degıl psikoterapilik dıye dusunuyorum. Yanı beynının kodladıgı gecmısten gelen kaygılRın sana hayatı zehır ettırıyor Cok zor bı durum fakat neyı neden yaptıgınınfarketsen bişeyler 100 de 100 iyileşmese de yoluna gırer dıye dusunuyorun

Elif ilaç kullanmayın. İlaç sorunu kökten çözmez sadece baskılar. Ne kadar süre ilaçlarla yaşayacaksınız ki ?

Biri lustral biride başka bişeydi adını hatırlamıyorum yarsını kırıp içmemi söylemişti
Psikoterapi yani sadece konuşarak mı oluyo

Aslında benim düşüncem o ilaçları doktor şey için vermişti, ben demiştim ki yok olmak istiyorum filan o galiba intihar meyilli diye düşünmüş olabilir allah düşündürmesin

Biri lustral biride başka bişeydi adını hatırlamıyorum yarsını kırıp içmemi söylemişti

Oooo Lusttal hem de. Direkt zombiye çevirecek! Ağır bir ilaçır Lusttal.

Psikoterapi psikolog ile konuşarak oluyor. Sanırım siz psikiyatra gidiyorsunuz çünkü psikolog ilaç yazamaz. Ben her zaman psikolog taraftarıyım, direkt ilaç ver yolla durumu bana göre değil.

Aslında benim düşüncem o ilaçları doktor şey için vermişti, ben demiştim ki yok olmak istiyorum filan o galiba intihar meyilli diye düşünmüş olabilir allah düşündürmesin

Anti depresanların da insanı hissizleştirerek intihara meylettirdiği bilinen bir gerçek. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Prozac' da prospektüsde yan etkilerde geçiyordu bu.

O yüzden demek ki yarısını al dedi.
Şimdi şöyle özel bi hastanede gittim bir saat konuştu zaten benimle gittiğimde ama ilaç da yazdı

şu batum meselesini okudum da aklıma takılan bişey var
(eşin sana ne yaşattı bilmiyorum ama oldukça şüpheci bi insansın) bu batum olayını çözmeden nasıl rahat edebiliyorsun? yani olay resmen askıda kalmış. ve bence bahsettiğin şeylerin çoğu tırı vırı ama bu batum olayını tam olarak çözmeden evliliğini sürdürmen zaten hataydı. eşin senin zaafını biliyor, onun yaptıklarını ne kadar kurcalasan da onu bırakamayacağını düşünüyor. sen de zaten fırsat yaratıyorsun haksız duruma düşüyorsun durmadan. o da alttan altan çaktırmadan seni aldatmaya çalışmış. biraz okudum da tur şirketi rezervasyonu otomatik olarak batuma almış gibi bi durum çıkıyor ortaya. ama istanbula gidecek çiftin rez.u neden batuma alınsın hem de iki evli çift? sen bunu yedin mi gerçekten. batuma üzgünüm ama %99 fuhuş için gidiyor erkekler. özellikle eşinle cinsel sorunlarınız filan da varsa asıl bu konuyu kurcalaman gerekirdi. bi sakin olup eşini çaktırmadan izleyememişsin. senin yaptıkların da çok çirkin. kendini durmadan küçük düşürmüşsün. bi kadına yakışmıyor. kocan dersen mutlu bir evliliği hakettiğini hiç düşünmüyorum. şöyle söyleyim, ben de evliyim eşimin booking hesabını kurcalamayı aklımın ucundan geçirmem, maillerini telefonunu da keza öyle. o da kuzeniyle veya herhangi biriyle saatlerce konuşmaz ille de istemediğim bi zaman istemediğim bi çiftle tatile gitmem için beni zorlamaz. veya ben çevremde böyle saçmalıklar da hiç duymadım yani.çok çok anormal bi ilişkiniz var. senin kocana saplantılı şekilde takılmayı bırakıp sessizliğe ve saçmaladığının farkına varmaya ihtiyacın var. çünkü kayışı koparmana az kalmış bence.

Evet canım. Benim de kucuklukten anne baba ilişkisinden gelem kopukluk ve tranvalarım olmuş. Tani bunu psıkoterapıde cıkardık ortaya. Suan gala bazen hıssettıgım guvensızlık ve boşluk hıslerının ondan kaynaklandıgını bıldıgım ıcın krızlerım bi saat sürüyor ve ben atlatabiliyorum. Krız derken, duygusal krız. Bı dene ıstersen . Bir de doktoruna sorup cıpralex adlı ılacı kullanmayı deneyebilirsin. Lıstral agır bi ilaç

Biraz ağır bi yorum olsada baştan sona haklısın
O konu zaten kapanmadı ve kapanmadığı için bu tartışmalar çıktı çünkü ben bi gün açmasam bu konuyu ikinci gün mutlaka açıyodum ve inkar ediyodu kısır döngü bu şekilde devam etti
Ben booking hesabını karıştırmadım direk bana mesaj geldi benim adıma rezervasyon yapıldığı için
Bi dorunumuz yoktuno konuda ama olsa bile aldatmaya bahane olamaz
O niyetle gitmek istediyse Allah onu kahretsin iğreniyorum ondan aklıma bu olay geldikçe bu evlilikten kimseye hayır gelmez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…