Boşanıyoruz galiba

Anladım
Bana konuşmanın pek faydası olmadı açıkcası yani zaten toplasan 5-6 kez gitmişimdir zaten ama bi gelişme olmadı sadece konuştuğumuzda anlık rahatlama oldu

Psikyatrste gittiğim dönmden kalma bi ilaç var ondan alıp yatmyı düşünüyorum ama önce burda size ihtiyacım var okycam yazdklarınızı
Eski haplarini kullanma canim daha cok zarari olabilir bi bitki cayi ic tekrar gidersin doktora ona göre hap verir sana bosanma konusuna gelirsen bence bosanin cunku bunun sonu yok daha büyük tartışmalar cikacak uzulmede hakkinda hayirlisi olsun

Saol cnm
Dün alcaktım bi tane vazgeçtim sonra çünkü içince insanda istesemsiz kasılma filan oluyo çok kötü
Yeniden gidicem ama aynı ilaçları vermez umarım dediin gibi çaylardan içmeliyim bu dönemde

Ayni vermez farkli verir fayda etsin diye belki dozunu yukseltebilir

anlıyorum. peki eşin seni görüştürmüş ya biriyle, o kimdi.bookingden bir yetkiliyle mi görüstün bu konuyu? başka bir yetkiliyi arayıp tekrar check edebilirsin konuyu bunu denedin mi? yani umarım ben kötü düşünceliyimdir fesatımdır ama istanbuldaki rezervasyon nasıl oluyor da sorulmadan edilmeden batuma dönüştürülüyor? bana masum gelmedi üzgünüm.senin booking hesabından rezervasyon yapılmış bi de doğru mu anladım? pişkinliğin bu kadarına da pes diyorum.

dediğim gibi sizin mevzunuz eşinin batum sevdası. aslında batum da değil. senin pek de haksız olmadığın eşine güvensizliğin. ama tabi bu güvensizlik işi de kendine zarar verecek kadar çıkmış çığrından.sonuç şu eşin tamamen masum olsa bile batum olayında, sen ona güvenmiyorsun. hem de uzun süredir güvenmiyorsun sende hasar bırakmış bu durum.bunu kabul etmen ve bi uzmandan pskolojik destek alman lazım.(iyi bi pskoloğa gitmeni öneririm herhangi bi pskoloğa değil) çünkü sen de çok anormal tepkiler veriyorsun.kulakların hep havada.durmadan tetikte bekliyosun.şimdi mi aldatılcam birkç gün sonra mı diye. teşhis koymak gibi olmasın ama anksiyete bozukluğun var gibi. kaygı seviyen çok üstte gibi geldi bana. son zamanlarda zayıfladığını filan hissediyor musun yada yemek yemen filan azaldı mı? herkes evliliği özeldir bu boşanma mevzusuna yorum yapmak istemem ama haklı olduğun noktalar olsa da doğru karar verebilmek için sağlam bi pskolojide olduğunu söyleyemem.

Elif nasılsın son durum ne?
Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim bi gelişme yok

Ayni vermez farkli verir fayda etsin diye belki dozunu yukseltebilir
Belkide bilmiyorum ki

Evet arayıp yanımda konuştu hoperlörü açtı sonra ben hiç aramadım ne bileyim ben onun gitmek istediğine inanıyorum açıkcası o yaptı rezervasyonu.
Benim telefonumdaki uygulama onun hesabıydı zaten o yüzden mesaj geldi
Evet öyle aşırı zayıf değilim ama normal zatıfım zaten iki gündür yemek yemiyorum
Ve psikolojim hiç ama hiç iyi değil

bence zaten şu aşamada batuma gidip gitmediği de önemli değil. gün gelecek ve kendine boşuna zarar verdiğini anlayacaksın. KRALI OLSA değmez. inan. açıkçası ben olsam o safsatalara inanmazdım. ama böyle haklıyken haksız duruma da düşmezdim. kendine bu zamana kadar yapmadığın bir iyilik yap ve sadece kendini düşün.kpcanla olan ilişkni değil.

bu saplantının nedeni bence biraz da eşinin ilk birlikteliğin olması. sanki hayat onla varoluyor gibi hissediyorsun ama öyle bişey yok. hayatta gerçek olan tek şey yaşadığın anın tek olduğu malesef bidaha geri gelmiyor elif.

Öyle yapıcam o bi ilişkiyi gözünden çıkarmış ki oraya rezervasyon yaptır ış bende şimdi onun için üzülmek istemiyorum kendimi düşünmek istiyorum sadece dediğim gibi ondan iğreniyorum bir yandan da mutlu olduğumz günler geliyo gözümün önüne ayrılık fikri canımı acıtıyo bilmiyorum ne olacak

bence düşünme. bu noktada düşünmesi gereken biri varsa o da zavallı kocan. spor yap ve sosyalleşmeye çalış. çünkü gördüğüm kadarıyla mesafe mesafe diye diye kendini insanlardan çok uzaklaştırmışsın. açıkçası asosyal olmaktansa fazla samimi olmak daha iyidir. rahat olmaya çalış yorum yapmayı bırak içinden geldiği gibi davran bak rahatlıayacaksın. uzaktan nasıl görünüyorsun biliyor musun yani seni gerçekten kırmak istemem ama açtığın konular insanın sinirini bozuyor. ki burda sadece yazdıklarını okuyoruz. bir de seninle bi hayatı paylaşan insanları düşünüyorum da bu tavırların herkesi itiyordur tek ben değilim bi sürü kişi aynı şeyleri söylüyor.uzaktan uzağa bile sinir bozuyor konuşmaların. o yüzden kendine bi iyilik yap ve yaptıklarının farkına var. haksızsın demiyorum haklısın ama pskolojin ve davranışların sapmış olduğu için sana normal geliyor ama değiştirmen gerekn şeyler olduğunu düşünüyorum.

Oraya yalnızca kendi adına rezervasyon yaptırsa direkt suçlu diyeceğim de senin adına da yaptırmış olması bir karışıklık olduğunu düşündürüyor bana.

Evet var zaten
Asosyal biri değilim yani olması gerektiği gibiyim çok samimi de değilim soğukta değilim
Rahatlamaya çalışıyorum şuban bakalım

Oraya yalnızca kendi adına rezervasyon yaptırsa direkt suçlu diyeceğim de senin adına da yaptırmış olması bir karışıklık olduğunu düşündürüyor bana.
Bilmiyorum ki belkide bir arkadaşıyla gidecekti yanlışlık oldu benim adım yazıldı oda mümkün ne niyetle gitmek istedi bilmiyorum ama ben eminim ki o rezervasyonu o yaptırdı
Of başıma ağrılar giriyo düşündükçe

Elif artık düşünme bırak artık ... Düşündükçe daha kötü olacaksın .. Bak dün akşam ki yorumlarda bir arkadaş sana çok güzel taktik vermiş ..
Varsa bir avukat tanıdğın arattır eşini bi tırssın .. Senden boşanmayı düşünen adam seni hiçbir sebeple arayıp hala tartışmaya çalışmazdı .. Seni çok iyi tanıyor bilerek yapıyor bunu ..
Elde bir olmadığını, olmazsa kestirip atabileceğini kanıtla eşine ..
Evet senin de hataların çok ama bu adam seni hassiyetlerini kullanıp eziyor resmen ..

bence biraz kafanı dinle ayrı kalın düşünün gercekten aranızda bir şey kalmaışsa sizde gerekeni yapın allah yardımcınz olsun hemen karar vermeyin sonu acı oluyor mantklı düşünün lütfen ve siz ayaklarınızn üstünde duran birisiniz

Eğer bu kadar eminsen boşanma aşamasına gelmenize üzülme. Bugün teşebbüs edip eline yüzüne bulaştıran yarın yapar. Kurtulduğuna sevin.

Yok öyle bişey yapmak istemiyorum çünkü hazır değilim önce bi kendime geleyim
Bsşka yolu yokmu bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…