Boşanıyoruz galiba

O zaman umursamıyor imajı ver arama .. Ararsa tartışmaya girme .. Eşin senle tartışmaya çabalarsa tattışmak istemiyorum de kapat .. Bak nasıl değişicek herşey o zaman ..
Dün öyle oldu biraz açıkcası konuşmak istemiyorum filan dedim yani
Arkadaşım diyoki istnbla beraber gidin haftasonu belki o zaman konuşursunuz.napiyim ben yani arayıp beni de götür diyememya

Arkadaşım diyoki istnbla beraber gidin haftasonu belki o zaman konuşursunuz.napiyim ben yani arayıp beni de götür diyememya

şu aşamada onunla bir yere gitme..
arayı düzeltmeye çalışmayı isteyen taraf olma..
seni cepte gördüğü sürece değişmeyecek.. kendini çek biraz.. ne oluyor desin afallasın bir..

şu aşamada onunla bir yere gitme..
arayı düzeltmeye çalışmayı isteyen taraf olma..
seni cepte gördüğü sürece değişmeyecek.. kendini çek biraz.. ne oluyor desin afallasın bir..
Öyle yapmak zorundayım zaten öyle yapmalıyım
Degolup gitsin keyfine baksın orada yanlız gitmek daha çok hoşuna gidecektir zaten

Size en çok kızanlardan biriydim ben..
Ama neden bilmiyorum zaman geçtikçe sizin eşinizi korudğunuzu aslında bütün o yaptıklarınızı eşiniznedeniyle yaptığınızı düşünmeye başladım..
Aslında sizin eşiniz sizi idare edemiyor..
Eşiniz hiç güven sağlayamadığı için her şeyde bahane aradınız gibi geliyor bana..
Eşinizin size saygı duymadığı son konularınızdan o kadar belli ki..
Sizin ruh sağlığınızı bozdu bence bu adam..
Sağlıklı düşünme, kritik yapma yetinizi kaybettiniz sanki..
Galiba boşanmak ya da en azından ayrı kalmak size iyi gelebilir..
Eğer eşiniz doğru davransaydı sanırım bunların hiçbiri olmayacaktı..

Hayır deme asla tabiki de .. Sen eşine vazgeçilmez gibi davranmışsın hep ..
Ama artık öyle olmadığını, olmazsa kesip atabileceğini hissettir .. Bunu da en iyi umursamıyor, halinden rahatsız değişmişsin gibi davranarak yaparsın ..
Erkeklerin çok üstüne düşmeye gelmiyor, kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar ..
Bana kalırsa eşin bir anlık patlamış ama, boşanmaya da hiç niyeti yok ..
Sadece sen bu kadar zaman üstüne düşmediğinden dolayı şaşkın ve dün seni nabız yoklamaya aradı ..
Bırak biraz eşin uğraşsın, düşünsün birşeyleri ..
Çık gez plan yap birileriyle .. Dünyanın eşin etrafında dönmediğini kanıtla ona ..

Ben zaten nasıl bu kadar sevdm onu bilmiyorum kendim gibi sandım onunsanırım oda gün geçtikçe belli etti kendini

Hafta sonu öyle yapıcam zaten ailemle çıkıp gezicem ama itiraf etmeliyim ki aklımda onda kalıcak acaba orsda ne yapıyo diye.. çok kızıyorum kendime çok ama elimde değil

Hafta sonu öyle yapıcam zaten ailemle çıkıp gezicem ama itiraf etmeliyim ki aklımda onda kalıcak acaba orsda ne yapıyo diye.. çok kızıyorum kendime çok ama elimde değil

hislerin yüzünden kendine kızma.. yine düşün aklın onda kalıyorsa bırak kalsın .. ama belli etme .. sakın arama sorma en ufak bir iletişime geçme kendi kendine ye ama bunu yapma..

Eşine çok bağımlısın ve bu bağımlı halini eşine çok belli ediyorsun .. Yapma böyle ..
Düşüncelerine engel olamıyorsan bile hareketlerine engel ol ve belli etme eşine ..
Senin bu bağımlılığını eşin beni asla bırakamaz şeklinde yorumluyor ve seni bu şekilde yola getirmeye çabalıyor ..Kullanıyor resmen hassas noktanı .

hislerin yüzünden kendine kızma.. yine düşün aklın onda kalıyorsa bırak kalsın .. ama belli etme .. sakın arama sorma en ufak bir iletişime geçme kendi kendine ye ama bunu yapma..
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum yani herşeye rağmen o aramadan aramıycam beraber gideceğmz biyere onun tek başına gidiyor olması o kadar canımı yakıyo ki anlatamam elimde olan bişey değil bu
Kabullenmek zorundayım kabullenirsem canım yanmaz diye telkin ediyorum kendimi ama çok zor dediğim gibi

Bencede.
Hareketlerime engel olabilirim ama aklım onda kalcak yani hafta sonu çıkıp gezicem diyorum ama galiba bedenim gezicek aklım başka yerde olucak üzerine mutsuz bir şekilde dolaşıcam işte biyere gidicem bşyler alıcam sonra birden aklıma gelicek onun tek gitmesi canım acıycak

şöyle düşün onun canını yakmıyor ama gayette sanki ortalık süt limanmış hiç bir sorunu yokmuş gibi kalkıp gidebiliyor.. eee peki sen neden değer görmediğin bir adamı bu kadar göklere çıkartıyorsun..

Doğru söylüyosun, cumrtesi hastaneye gidecekti yani beraber randevu almıştık onun için gidiyo bir gün kalıcakmış ama dediğin gibi olmasaydı zaten iptal ettrmezdi biletlerimi, oteli..
Gitsin gününü gün etsin umarım pişman olur gittiğine

Bak kendini çok fazla olumsuza odaklıyorsun .. Ne biliyorsun belki düşündüğün gibi olmayacak ..
Sen zaten bu düşüncelerle dışarı çıkarsan ne bekliyorsun ki .. Biraz akışına bırak bazı şeyleri ..
Kendini olumsuza adapte etme ..

bak bu adam seni seviyorsa zaten gittiğinde kafası rahat olmaz..
ha dediğin gibi gezer tozarsa bil ki seni sevmiyordur..
bence bu bir fırsat gitsin bakalım neler yapacak..
bazen sonuçlarını görmek için serbest bırakmak gerekir ..

Elifcim konularina denk geldikçe bakıyorum ama batum olayını hatirlamadim. Amacım yarani desmek değil yanlış anlama lutfen ama herkes bahsetince önemli bir durum diye düşündüm. Paylasir misin bir daha?

elif sen bak burda takılıyon. adam senin ayarladığın yere gidip eğlenme derdinde. adam seni umursamıyo farkına var bunun lütfen. sen de umursamaz takılıp istediğini yapar mısın lütfen. git biyerlere

gitsin gezsin tozsun aklında sen olacaksın. kolaymı evliliğin bu hale gelmesi tatlım herkes için zor. ama sen onun üstüne düştüğün için geri döndüğünde seni bulacağını bildiği için kafası seninkine göre braz dha rahat. o suan senin burnunu sürtmek istyor sakın sakın arama. gitse gezse neolucak sende gez barışınca yine gidersiniz hiç üzülme oda perişan ama belli etmiyor. aklınca senin burnunu surtmek istyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…