- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Şimdi bu hastaneye kesin gidecek ama kafadı rahat bir şekilde gezdiğini yada kafası rahat olmadığı için gezip tozmadığını bi halt yemediğini ben bereden bilicem ki beni sevip sevmediğine karar verebileyimbak bu adam seni seviyorsa zaten gittiğinde kafası rahat olmaz..
ha dediğin gibi gezer tozarsa bil ki seni sevmiyordur..
bence bu bir fırsat gitsin bakalım neler yapacak..
bazen sonuçlarını görmek için serbest bırakmak gerekir ..
Arkadaş link vermiş saolsunElifcim konularina denk geldikçe bakıyorum ama batum olayını hatirlamadim. Amacım yarani desmek değil yanlış anlama lutfen ama herkes bahsetince önemli bir durum diye düşündüm. Paylasir misin bir daha?
Bende gezcem inş başarabilirim kafamı dağıtmayıelif sen bak burda takılıyon. adam senin ayarladığın yere gidip eğlenme derdinde. adam seni umursamıyo farkına var bunun lütfen. sen de umursamaz takılıp istediğini yapar mısın lütfen. git biyerlere
Bilmiyorum belkide aklına bile gelmem ama bence asıl burnunun sürtmesi geteken o kusursuz olduğunu sanıyo bu karakterde bi insan iştegitsin gezsin tozsun aklında sen olacaksın. kolaymı evliliğin bu hale gelmesi tatlım herkes için zor. ama sen onun üstüne düştüğün için geri döndüğünde seni bulacağını bildiği için kafası seninkine göre braz dha rahat. o suan senin burnunu sürtmek istyor sakın sakın arama. gitse gezse neolucak sende gez barışınca yine gidersiniz hiç üzülme oda perişan ama belli etmiyor. aklınca senin burnunu surtmek istyor
Saol cnm anlatınca yine başıma ağrılar gircekti
Şimdi bu hastaneye kesin gidecek ama kafadı rahat bir şekilde gezdiğini yada kafası rahat olmadığı için gezip tozmadığını bi halt yemediğini ben bereden bilicem ki beni sevip sevmediğine karar verebileyim
Nasıl işlemiyo ki ben hiç beceremem bunları hep aklıma geleninsöylerim zaten bu yüzden kaybediyorum galiba, ama becerebilsem yapardım bu işleme olayınıNe olursa olsun kadın kısmı kocasıyla inatlaşmamamalı.
İnadın sonu nereye vardığı belli.
Bu kardeşimizin yaşadıkları herkese ders olsun
Elif kardeşimde şayey eşini seviyorsa eşinin de kendisini sevdiğine eminse inadı gururu kenara bırakıp daha sakin daha mülayim yaklaşmalı.
İstemediğiniz bir şeyi eşinize kabul ettirmek istiyorsanız en başta kabul etmiş görünüp hiç ses çıkarmamak sonrasında ise eşi yavaş yavaş işlemek gerek.Yani siz istiyorsunuz ama eşinizin istememesini sağlamak gerek. Bir kadın kocasını idare etmekten aciz olmamalı.
Bizler Allah teâlânın yarattığı en güçlü en duygusal varlıklarız.
Haklısınİlahi Elif, Batum olayında adam resmen çapkınlıktan döndü yakalandı yapamadı, siz hala sevip sevmediğini mi ölçeceksiniz bu şekilde ?
dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
Evt öyle yapıyorum şu an zor olsadaSessizliğe gömülün, şu an için yaptığınız her şey yanlış olur. Şu an en doğrusu tamamen sessiz kalmak.
Hiçbir şey söylemeyin, ve ortamı germeyin, zamana ve oluruna bırakın bakalım ne yapacak.
Ne biçim tavsiye Allah aşkına bu? Erkekler her türlü terbiyesizliği, aile bağımlılığını, ağız bozmayı yapsın, ama kadın kısmı mülayim mi olsun? Kusura bakmayın biz Hürrem ya da Kösem vari entrika ya da erkeği parmağında oynatma tekniği bilmiyoruz. Siz biliyorsanız paylaşın. Kocasını idare etmekten aciz olmamalı demişsiniz ama bence koca idare edilebilecek bir kişi olmamalı. Neden muassır medeniyet seviyesine çıkamıyoruz biliyor musunuz? KAdınlarımız erkek gibi düşünmeyi bırakmadığı için. Biz eşitliği önce bir içimize sindirelim sonra bir tarafın hep alttan almasına gerek kalmadan ilişki kurup yönetebilecek seviyeye geliriz. Çıkın şu Arap kabile kafasından Allah aşkına.Ne olursa olsun kadın kısmı kocasıyla inatlaşmamamalı.
İnadın sonu nereye vardığı belli.
Bu kardeşimizin yaşadıkları herkese ders olsun
Elif kardeşimde şayey eşini seviyorsa eşinin de kendisini sevdiğine eminse inadı gururu kenara bırakıp daha sakin daha mülayim yaklaşmalı.
İstemediğiniz bir şeyi eşinize kabul ettirmek istiyorsanız en başta kabul etmiş görünüp hiç ses çıkarmamak sonrasında ise eşi yavaş yavaş işlemek gerek.Yani siz istiyorsunuz ama eşinizin istememesini sağlamak gerek. Bir kadın kocasını idare etmekten aciz olmamalı.
Bizler Allah teâlânın yarattığı en güçlü en duygusal varlıklarız.
Kayış derken? Allah mutluluşu batum meselesini okudum da aklıma takılan bişey var
(eşin sana ne yaşattı bilmiyorum ama oldukça şüpheci bi insansın) bu batum olayını çözmeden nasıl rahat edebiliyorsun? yani olay resmen askıda kalmış. ve bence bahsettiğin şeylerin çoğu tırı vırı ama bu batum olayını tam olarak çözmeden evliliğini sürdürmen zaten hataydı. eşin senin zaafını biliyor, onun yaptıklarını ne kadar kurcalasan da onu bırakamayacağını düşünüyor. sen de zaten fırsat yaratıyorsun haksız duruma düşüyorsun durmadan. o da alttan altan çaktırmadan seni aldatmaya çalışmış. biraz okudum da tur şirketi rezervasyonu otomatik olarak batuma almış gibi bi durum çıkıyor ortaya. ama istanbula gidecek çiftin rez.u neden batuma alınsın hem de iki evli çift? sen bunu yedin mi gerçekten. batuma üzgünüm ama %99 fuhuş için gidiyor erkekler. özellikle eşinle cinsel sorunlarınız filan da varsa asıl bu konuyu kurcalaman gerekirdi. bi sakin olup eşini çaktırmadan izleyememişsin. senin yaptıkların da çok çirkin. kendini durmadan küçük düşürmüşsün. bi kadına yakışmıyor. kocan dersen mutlu bir evliliği hakettiğini hiç düşünmüyorum. şöyle söyleyim, ben de evliyim eşimin booking hesabını kurcalamayı aklımın ucundan geçirmem, maillerini telefonunu da keza öyle. o da kuzeniyle veya herhangi biriyle saatlerce konuşmaz ille de istemediğim bi zaman istemediğim bi çiftle tatile gitmem için beni zorlamaz. veya ben çevremde böyle saçmalıklar da hiç duymadım yani.çok çok anormal bi ilişkiniz var. senin kocana saplantılı şekilde takılmayı bırakıp sessizliğe ve saçmaladığının farkına varmaya ihtiyacın var. çünkü kayışı koparmana az kalmış bence.
o ilaclar bi kullanmlıl ya da arada alınacak ilaclar degıl ki. Dedıgım gıbı cıpralex ya da cymbalta için drunla konuş. Bu ıkı ılacın tan etkısı yok ve cıdden ınsanı rahatlatır. Bence druna soyke ve duzenlı basla. Verecegın kararı da ılacı kullandıktan bı ıkı ay sonra ver. Daha saglıklı bi karar olur dıye duşunuyorumSaol cnm
Dün alcaktım bi tane vazgeçtim sonra çünkü içince insanda istesemsiz kasılma filan oluyo çok kötü
Yeniden gidicem ama aynı ilaçları vermez umarım dediin gibi çaylardan içmeliyim bu dönemde
İki birbirini severek evlenen insanın bu halleri yasması çok üzücü gerçekten. İnsan hep peri masalı hayal ediyor evlenirken. Kavgalar ve barışmalar sanki hep sevgili olunduğu dönemdeki gibi ilişkiye heyecan katacak cinsten olacak sanıyor ama olmuyor malesef.dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
Elifcim ben 40 yaşındayım bu dünyada 2 tane erkekten çok çektim biri babam biri de eşim.Nerden buldum nasıl oldu bilmiyorum ama babamın kopyası bir adamla evlendim ve kocamı inan çok seviyorum. Kocam dünyanın en inatçı en dengesiz en agresif lafını sözünü bilmeyen bir adamı ama kalbi çok güzel.Nasıl işlemiyo ki ben hiç beceremem bunları hep aklıma geleninsöylerim zaten bu yüzden kaybediyorum galiba, ama becerebilsem yapardım bu işleme olayını
Ayrıca arayıp beni de götür diyemem ki yani beklemekten başka yapıcak bişey yok
Kız ne hürremi ne arabı:) valla araplarda bizde oldugu jadar kadını ıtıp kakma onemsememe yok. Ne kadar arap aıle tanıyırsam heosı kocası tarafından el ustunde tutuluyor. Bi de hurrem entrıkacı degıldı. Bu bıze dayatma ogretıler.Ne biçim tavsiye Allah aşkına bu? Erkekler her türlü terbiyesizliği, aile bağımlılığını, ağız bozmayı yapsın, ama kadın kısmı mülayim mi olsun? Kusura bakmayın biz Hürrem ya da Kösem vari entrika ya da erkeği parmağında oynatma tekniği bilmiyoruz. Siz biliyorsanız paylaşın. Kocasını idare etmekten aciz olmamalı demişsiniz ama bence koca idare edilebilecek bir kişi olmamalı. Neden muassır medeniyet seviyesine çıkamıyoruz biliyor musunuz? KAdınlarımız erkek gibi düşünmeyi bırakmadığı için. Biz eşitliği önce bir içimize sindirelim sonra bir tarafın hep alttan almasına gerek kalmadan ilişki kurup yönetebilecek seviyeye geliriz. Çıkın şu Arap kabile kafasından Allah aşkına.
Arkadaş her nekadar başta mülayim alttan alan olun desede sonunda söylediği olayın özü. Tamam demiş gibi görün ama gizli gizli işle. Yani tabiki sağlıklı ilişki böyle olmamalı. Erkek kadının hayır demesine de saygı duymalı mantıklı bir şey ise. Ama anneler erkek çocuklarını okadar egoist yetiştiriyor ki. Bir erkeğe hayır demek imkansız hale gelebiliyor. Sonuç ya dişe diş kavga olacak yada hı hı diyip yine senin isteğin olması için plan yapacaksın.Ne biçim tavsiye Allah aşkına bu? Erkekler her türlü terbiyesizliği, aile bağımlılığını, ağız bozmayı yapsın, ama kadın kısmı mülayim mi olsun? Kusura bakmayın biz Hürrem ya da Kösem vari entrika ya da erkeği parmağında oynatma tekniği bilmiyoruz. Siz biliyorsanız paylaşın. Kocasını idare etmekten aciz olmamalı demişsiniz ama bence koca idare edilebilecek bir kişi olmamalı. Neden muassır medeniyet seviyesine çıkamıyoruz biliyor musunuz? KAdınlarımız erkek gibi düşünmeyi bırakmadığı için. Biz eşitliği önce bir içimize sindirelim sonra bir tarafın hep alttan almasına gerek kalmadan ilişki kurup yönetebilecek seviyeye geliriz. Çıkın şu Arap kabile kafasından Allah aşkına.
Ayyy negüzel. Dünyaya bir hayvansever kazandırdığınız için tebrik ederim sizi. Ama bence esinizde hayvan sevgisi zaten varmış ama bazı insanların çocukluktan oluşan tabuları var. Siz bunları yıkmışsınız. Tabi sizin ağlamanıza içerleyen vicdan sahibi bir eşiniz olması da söz konusu. Allah mutlu etsin.Elifcim ben 40 yaşındayım bu dünyada 2 tane erkekten çok çektim biri babam biri de eşim.Nerden buldum nasıl oldu bilmiyorum ama babamın kopyası bir adamla evlendim ve kocamı inan çok seviyorum. Kocam dünyanın en inatçı en dengesiz en agresif lafını sözünü bilmeyen bir adamı ama kalbi çok güzel.
İşleme konusuna gelince kendimden örnek vereyim.
Ben aşırı derece de hayvan severim eşim tam aksine hatta evlenirken bana evde sağda solda hayvan istemem olursa babanın evine gidersin demişti.
Şu an ki geldiğimiz noktayı sana söyleyeyim eşim evimizin bahçesinde 12 tane kedi besliyorSokakta da 3 köpeğin bakımını üstlendi
Nasıl böyle oldu biliyormusun?
Eşime hiç HAYIR demedim ne dediyse TAMAM canım dedim ve sonra nerde bir kedi görsem ağladım üzüldüm önce sakat ve muhtaç kedileri beslememem izin verdi bu arada kendide sevdi ve kedileri tanıdıkça ne kadar değişik hayvanlarmış böyle olduklarını bilmezdin dedi.
Sonra eşime hayvanların Allah teâlânın emaneti olduğunu anlattın vs. Vs. hep huyuna gittim çok gıcık olsamda hep sustum ezik durdum gizli gizli (güya) ağladım ne oldu dediğinde canın bişey yok sadece biraz duygulandım falanca yerde hasta bir köpek varmış ona üzüldüm dedim.Gitti köpeği veterinere kendi götürdü
Hiç sevmediğim ama eşimin çok sevdiği bir arkadaşı var bize ne zaman gelseler hizmette saygıda kusur etmedim el üstünde tuttum hep ve sonra arkadaşını sevmediğimi mümkünse bir araya gelmek istemediğimi kendisinin dilerse istediği zaman görüşebileceğini söyledim öylede oldu.
Hatta eşim arkadaşının ailesiyle her yık tatile gider ama ben gitmem bir bahane bulur eşim bende annemlere giderim.
Yani hayat idare etmezsen yaşanmaz olur canım
Biz ataerkil bir toplumuz ve ananelerimiz örf ve adetlerimiz var.Toplum olarak evliliklerde kadının rolü çok daha fazladır.Ne biçim tavsiye Allah aşkına bu? Erkekler her türlü terbiyesizliği, aile bağımlılığını, ağız bozmayı yapsın, ama kadın kısmı mülayim mi olsun? Kusura bakmayın biz Hürrem ya da Kösem vari entrika ya da erkeği parmağında oynatma tekniği bilmiyoruz. Siz biliyorsanız paylaşın. Kocasını idare etmekten aciz olmamalı demişsiniz ama bence koca idare edilebilecek bir kişi olmamalı. Neden muassır medeniyet seviyesine çıkamıyoruz biliyor musunuz? KAdınlarımız erkek gibi düşünmeyi bırakmadığı için. Biz eşitliği önce bir içimize sindirelim sonra bir tarafın hep alttan almasına gerek kalmadan ilişki kurup yönetebilecek seviyeye geliriz. Çıkın şu Arap kabile kafasından Allah aşkına.
Arkadaşlar siz 36 yaşındaki adama ergen diyorsunuz anasıyla şartları dizmiş diye, ama bu fırsatı ona kim verdi bir düşünün yok silgi verdin yok iki tabak pasta yedin öyle saçma şeyleri sorun yaptı ki elif adam biriktirdişimdi buldu zamanını bütün rahatsız olduğu şeyleri söylemiş işine gelirse demiş elife
Yorumunuzda ki uslubunuz ve asaletiniz kurduğunuz cümlelerde ki nezaretiniz için teşekkür ederim.Ayyy negüzel. Dünyaya bir hayvansever kazandırdığınız için tebrik ederim sizi. Ama bence esinizde hayvan sevgisi zaten varmış ama bazı insanların çocukluktan oluşan tabuları var. Siz bunları yıkmışsınız. Tabi sizin ağlamanıza içerleyen vicdan sahibi bir eşiniz olması da söz konusu. Allah mutlu etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?