Boşanıyoruz galiba

Feminizmi anlamadığınız bariz belli. Eşitliği ve cinslere saygıyı savunuyoruz biz erkeklere ölüm demiyoruz. Kocaya saygı hürmet varsa kadına da var.
cinsiyet ayrımcılığı yapıyor alenen bi de feminizmi sanki kötü birşeymiş öcüymüş gibi anlatıyor.bunu yapan bir kadın olamaz.olmamaılı.

Tamam o halde söz veriyorum kendime açmycam bir daha ve arama fikrini silcem aklımdan
sen açmadıkça o çılgına dönüp daha çok arayacak seni, sen açmadıkça değerleneceksin. onu kafana takmadıkça, ona hesap sormadıkça, ona yapma gitme etme demedikçe değerleneceksin. madem boşanmayacaksın bari bu kadarını yap kendine.
benim istemediğim şeyleri yapacak nasıl dayanırım diyorsun da adam seni aldatacaksa zaten evli kalmayın, yok yapacaktan kastın gidip kuzeninin eşiyle, ya da abisinin eşiyle görüşmesi ise bir anlığına olsa mantıklı düşün, görüşseler ne olacak ki? ki eminim onlar görüşecekse yanlarında abisi ya da kuzeni de olacaktır, farz et ki görüştüler ne olacak. git sen de yanlarına, adam senin yahu gir koluna sana ne kuzen eşinden bilmem neden.
diğer konularını az çok biliyordum, dünden beri bu konunu tüm yorumları ile takip ediyorum, sağlıklı düşünemiyorsun ve en ufak şey senin için kocaman bir sorun oluyor. bak sana bişey diyeyim mi boşan ya da boşanma fark etmez o adam için sağlığından olursun, sonra yataklarda sürünürken şimdi kimle geziyor acaba diye diye ölür gidersin o da senden sonra yeni bi hayat kurar kendine, sen yok olduğunla kalırsın.
artık lütfen kendine gel, topla kendini. 28 yaşındasın ya sen benden küçüksün bile. ondan önceki hayatının aynısını hatta daha bile güzelini yaşaman mümkün. şimdi boşansam ölüyorum boşanmasam nefes alamıyorum denir mi hiç? lütfen doktora git, lütfen..

Yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım. Çünkü cidden harcadığım vakte değip değmeyeceğine karar veremedim. Ama olurda okursunuz belki bir yer eder diye yazmaya karar verdim. Ben sizi haksız buluyorum. Ve gerek lorena zamanlarından kalma gerek bu kullanıcı adınızla açmış olduğunuz hiç bir konuda size hak verilmezken nasıl oldu da bu sefer bu kadar destek çıkan var anlamış değilim. Eşinizin annesinin olaya müdahale etmesi yanlış Ve sadece o kısımda bir miktar haklısınız ama onun dışındaki her şeyde cidden haksızsınız. Hala söylediğiniz bazı şeyler:

1. Yapmasını istemediğim şeyleri yapacak. Yapmasını istemediğiniz şeyler o kadar eften püften ki. Siz değil misiniz bayılan kızı hastaneye götürdü, sınavda bir kıza silgi verdi ve daha sayamayacağım saçmalıkta mevzular için olay çıkartan. Sizin yapmasını istemediğiniz şeyler üzgünüm mantıklı istekler değil. Normal bir insan zaten onları yapar.

2. Facebook sahibi olacak kızlarla konuşacak. Konuşur. Hepimizin karşı cinsten arkadaşları var. Konuşuyoruz da. Geyikler de dönüyor, espriler şakalar da. Kimse de kötü yola düşmedi henüz.

3. Kuzenin eşi mevzusu. Hep onu bana savunuyor. Bu konuyla ilgili açılan konular ortada. Yok çikolata alınacakmış da neden sade çikolata değil süslü bir çikolata alınmış. Bu dert edip açtığınız konu. Daha problemli sizin haklı olabileceğiniz bir mevzu olduğunu düşünmüyorum. Olsa hiç durmadan konu açardınız zaten. O yüzden eşinizin kuzeninin eşine karşı bir duygu beslediğini ve yanlış bir hareketi olduğunu düşünmüyorum.

Tedavi olun. Bunda cidden yanlış bir şey yok. Ben de psikologa ve psikiatriste gittim. Bunda utanılacak ya da yapmak istenmeyecek bir şey yok. Hayat kaliteniz artacak. Psikolojiniz düzelecek. İnsan ilişkileriniz düzelecek. Tedavi olun ama önce tedavi olmak isteyerek başlayın olaya. Yanlışlıklarınızın farkına varın. Farkındalıkla giderseniz çok daha kısa sürer sonuca ulaşmanız. Ama bende sorun yok diye başlarsanız daha alacak çok yolunuz olur.

Not: Bütün bunları Batum olayını dışarda tutarak yazdım. Belki de en çok eğilmeniz gereken mevzuyu burda bile insanlara açtırmıyorsunuz. O konuyu sormayın diye kaç kere dediniz.

cinsiyet ayrımcılığı yapıyor alenen bi de feminizmi sanki kötü birşeymiş öcüymüş gibi anlatıyor.bunu yapan bir kadın olamaz.olmamaılı.
Sakin olunmalı, sakince halledilmeli gibi şeyler söyledi orası doğru, ama sakin olan sadece kadın olmalı mı orası yanlış, koca da sakin olsun beraberce kırmasınlar birbirlerini, hele 'Ezik durdum' dedi orada koptum yani ne diyelim daha. Erkeğin her türlü dengesizliği, saygısızlığı kabul edilebilir ama kadın mülayim olsun, e mantıklı mı bu?
İki taraf da birbirine saygı gösterecek.

Yok değil zaten açıkca yazayım benim istediğim şeyleri; okuldaki öğrencilere karşı mesafeli olucak sohbet etmycek diğer bayanlara karşıda tabi... Sadece işle ilgili yada dersle ilgili konuşsun havadan sudan muhabbet etmesin istiyorum skraba olan bayanlarlafa samimi olmasın istiorum sosyal medya hesabınkullanmasın istiyorum telefonunda gereksiz hiçbir bayan olmadın istiyorum
Ama annesinin dediğine göre bunkarın tam tersini yapıcakmış
Bende ya boşanıcam yada ayrılık fikrine alışama kadar formalite icabı bi evlilik sürdürücem ne acı.

Neden ikiniz de birbirinizi kontrol altinda tutmaya calisiyorsunuz? Neden ikiniz de birbirinizi oldugunuz gibi sevmiyorsunuz? Bu resmen iktidar savasina donusmus. O un degil benim dedigim olacak inadi var ikinizde de.
Ne kadar kolay sizin icin yuva yikmak. En ufak sorunda baba evine gitmek. Daha onceden de soylenmisti size, giderek sorunlar cozulmez. Konusarak cozulur. Baba evine gidilirse onda da bitirmek gerekir. Eger sizin gibi gidip gidip her seferinde donulurse bu artik yalama olur.
Evlilik evcilik degil. Oyun degil. Evlilik paylasimdir. Insanlar kendi eksikliklerini digeriyle tamamlamak icin evlenir, birbirlerini boyundurugu altina sokmak icin degil. Sizinki evlilik ya da paylasim degil, savas resmen.
Bu sefer yorumum biraz sert olabilir ama su bosanalim lafi o kadar havada ucusuyor ki sizde, bir gun bu gerceklesirse o zaman gorursunuz hayatin gerceklerini. Bir de sizin eviniz yok mu, neden evinize gitmiyorsunuz da herkes baba evine gidiyor? Siz evlendiginizin farkina varamamissiniz hala. Boyle evlilik olmaz. Iktidar savasi resmen.
Oraya gitmek uztemiyorsan bu gun onun dedigi olur yarin da senin istedigin yer. Bu jadar kuyrugu dik olmamali insan. Her ikinizde de problem var.

Sormayın değil zaten o olaydan sonra bi gün iyi iki gün kavgalıydık ve madem isteklerim anormal o zaman soralım
HANIMLAR
Kocanızın sosyal medya hesabı üzerinden kızlarla yazışmadı sizleri rahatsız etmez mi ?

Keşke eşinizi görme, uzaktan gözlemleme şansımız olsaydı.

Daha önce yazmıştım, siz ona güvenmiyorsunuz ama bence ona güvenmemenizin sebepleri var.

Gelip gözlemlesem sanki öğrencisine silgi verirken bile kur yapmaya çalışan, kendini Don Juan zanneden bir adam göreceğim.

ben bu tip kadınları biliyorum. o yüzden daha ilk cümleden anladım aşşağılık bi tavsiye geleceğini. benim kafama göre eşim dediğim adam herşeyimle ruhen bedenen herşeyimi açabildiğim insandır. ona numaradan ağlayarak dediğimi yaptırırsam kendime saygım kalmaz ki benim. insan önce kendisine saygı duyacak. eşine aç ağzını yum gözünü demiyoruz. yapma tabi ama "kocaya saygı ve hürmet vardır" lafı nedir ya? mantık şu.kocayı aynıı patronun gibi düşün. istemezse gönderir babanın evine yallaah! ne ev kalır ne koca.yazık, daha kendisine saygı duymuyor kocasına saygı duyuyormuş. numara yapıyor desek daha doğru olur. hep kendini ezikliyor kadınlar.bi de matah bişeymiş gibi iğrenç yaklaşımlarını ekol haline getirmeye çalışıyorlar. arap kadınlarını örnek veriyor bide bu nasıl bi cahillik. arap kadını kocasından daha çok değer görüyormuş. doğru arap erkekleri 4üne birden fazla fazla değer verir karılarının. hatta o kadar değer verir ki tek gecelik beraberlik yaşadığı kadına bile tek gecelik nikha kıyar al sana töbe töbee ağzımdan kötü şeyler çıkacak. kusura bakmayın hassas olduğum bi konuda böyle fütursuz laflar edilince çileden çıkıyorum ben. bu lafları eden kadını da şikayet ettim zaten.

hangi kızlarla yazışması mesela?
kuzeninin eşiyle yazışması rahatsız etmez.
öğrencileriyle ders icabı konuşması rahatsız etmez.
meslektaşlarıyla işle ilgili konuşması rahatsız etmez.
şuan sözlüyüm evli değilim, ancak şunu net bi şekilde söyleyebilirim. sözlüm de ben de facebook, twitter, instagram, swarm hepsini aktif olarak kullanıyoruz. şifrelerimizi bilmiyoruz, sormak aklımıza da gelmedi. bu süre içerisinde gerek arkadaşlarımla gerek meslektaşlarımla tüm bunların hepsi üzerinden yazıştığım olmuştur. telefonumu karıştırmadığı için görmedi, ama ben onun yanında çok yakın erkek arkadaşlarımla hep telefonla konuştum o da tüm bunlara hiçbişey demedi. hee eğer hiç tanımadığı kızlarla yazışacak ve onlarla flörtleşecek kadar adi bir insansa zaten yapsın da ben de göreyim, çatır çatır da terk edeyim mümkünse..

Yazışmanın içeriğine bağlı

Saol
Söylediklerini yapıcam
Evet kuzen eşiyle kardeşinin eşiyle samiminolacak bunu yediremiyorum kendime teline bakamayacak olmak daha nicesi...bide zaten kardeşinin eşinin yapmadığı saygısızlık kalmadı bana burdada konu açmıştım o yüzden benim hatrım için yüz vermemeliydi ona.
Bu yüzden istemiyorum

Yapma Allah aşkına sen maille yardım isteyen insanlara tepki gösteren bu kıza neden yardım etmiş diyen birisin. Sosyal medya üzerinden canımlı cicimli aşkımlı konuşmalardan bahsetmiyorum. Senin tepki gösterip onlarca konu açtığın işi ile ilgili mevzulara bile kızmandan bahsediyorum. Ve evet beklentilerin ANORMAL. Konularını ve seni hiç bilmeyen 3-5 insandan sadece 1 konuda aldığın destekle hareket edersen çok yanlış yapmış olursun.

Yok ders yada iş icabı değil yani havadan sudan sohbet

Şu samimiyet olayını bir açar mısın? Ama onu bana savunuyor şeklinde değil. Bir tane örnek istiyorum senden . Ki görsün arkadaşlar kıskançlıklarının boyutunu. Sadece 1 tane örnek.

Herkes aana hak vermiş ama
Eğer benim eşim beni senin gibi boğsaydı
İnadına o tatile giderdim bende sanırım

Annesine veryansın etmiş ne kadar boğduysan artık
Üzgünüm elif cidden umarım boşanmaZsınız ama
Düşüncelerim böyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…