Boşanıyoruz galiba

Evet özel mesajla yolluyor. Bazı insanlar duvar paylaşımlarını sevmiyor. Ve bu arkadaşın bana yazması gibi bir durum söz konusu değil. Whatsppta özel konuştuğum arkadaşlarım da var. Sohbetimiz de flörtöz değil. Yeni seyehatten dönmüştür, neptınız memnun kaldınız mı demişimdir misal. Raporluyumdur geçmiş olsun yazanlar var. Kadın da var erkek de var.

Peki tamam bişey demiyorum bunlar normalse artık gücüm kalmadı artık zaten

Elif su kocani bulunmaz hint kumasi sanmaktan ve bu kadar cok onemsemekten vazgec artik valla insan kendine olan saygisindan bu kadarini yapmaz yani. Belki kocan cidden anlattigin gibi kizlarla kadinlarla yakin temas kakara kikiri yapan su yayvan agizli gevsek konusmali sevmedigimn tip erkeklerden bile olabilir ama yavrucugum sen bu adami gorup begenip evlenmedin mi ?

Sana evlendikten sonra kocani (ozellikle 36 yasindaki kocani) degistirebilecegini kim soyledi ? Senin kocanla cok buyuk temel fikir ayriliklarin var, sana gore evlilik cagi gelmis bir kadinla erkek bas basa oturamaz ken, bu yanlis anlasilacak bir durumken, kocana gore ve bircok kisiye gore bu gayet olabilir birsey. Sen bu adamla nasil evlendin aklim almiyor adamla anlasman mumkun degil senin, adamin karaktersiz ve 36 yasinda bir süt oglan oldugu detayini tamamen es gecerek soyluyorum. Siz ikiniz bu kafa yapilarindayken anlasmaniz mumkun degil.

Elif siz tanıştığınızda kocan senin hocan gibi bisey miydi, yahut ne biliyim asistan ya da yardımcı öğrenci stajyer falan? O yüzden mi rahatsz oluyorsun bu tarz muhabbetlerinden karşı cinsle olan? Hani benimle de konustu sevgili olduk onlarla da konusursa olur gibi bir endise mi?

Benim sekiz dokuz senedir tanıdığım yüzyüze de görüştüğüm ama Elif gibi olan kız arkadaşı yüzünden koptuğum bir arkadaşım var. Kız bunu terk etmiş, perişan durumda yazdı bana. Arada da laf atar çünkü samimiydik epey ve eşimden önce o vardı. Eşim kıskanmaz ama ben yine de dikkat ederim uzatmam sohbeti. Çocuğa üf evlendim yazma .s yapamam eşimden evel tanıyorum çünkü. Yani şimdi ben eşimi aldatmış olmuyorum di mi ? Elif' in bazı konuları aşması lazım.

Aynı fikirdeyim shot. Bu kadar fesat ve art niyetli yaklaşım üzüyor beni. Mesela karı koca görüştüğümüz bir çiftin kadın olanı düşük yaptı ve depresyona girdi. Ben eşi ile uzunca konuştum yanında ol dedim akıl verdim. Şimdi onun karısı Elif olsa kıyamet kopmuştu heralde.

Hadi diğerleri neysede ben o ders isteyen kızın yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırır ve üniversitede sizi rezil ederdim. Net. Eğitimci olmayın o zaman bu kadar yobazsanız

elifff_____ bizim okulda profesörler bile derste anlamadığımız bir konuyu ofis saatinde yanına gittiğimizde birebir istersek anlatmak zorunda. Ne demek bu gereksiz samimiyettir? Hocanın görevi bu zaten. Gerçekten anlaşılmaz bir kadınsınız.

sevgili elifff_____

mesleki durumlarimizin ortakligindan mütevellit hep uyardim, anlattim.
simdi konunu gorunce yine yazmak istedim.
dun cok sevdigim bir kiz arkadasima cok buyuk meblagaya bir canta aldim gidip luks bir canta markasindan. ustelik esimin karti ile aldim. ustelik sormadan aldim. yanimda baskalari vardi aramak istemedim.
eve geldigimde adam sadece "tamam canim" dedi. demekle yetindi. oysa tepki duysa hakkiydi.
demem su, sen esine hic saygi duyamadin.
bir akademisyen olarak bu adam evde, cocukken tirnak kontrolunde sira bekleyen ogrenci gibi hissetmek zorunda kaldi.
hepimiz, cogu kez yapma dedik.
degdi mi?
gercekten biter yahut bitmez, bilemeyiz.
ama madem ki bitmesi seni nefessiz birakacak kadar agir, ne diye bu kadar siddetle surdun hep esinin uzerine duygularini?

evlilik karsilikli mubadele ister. evlilik karsilikli istisare ister. bunlarin hicbirine var olmadin sen.
simdi ne desek bos.
hakkinizda hayirlisi.

Olgun abla, bir çerkes kadını olarak işaretlediğim yerle ilgili bir açıklama yapmak isterim,

Çerkeslerin kızlarını değerli olduklarını hissettirerek, içinde yaşadığımız toplumun genelinin aksine ikinci sınıf olma hissini aşılamadan yetiştirdiklerini bilirsiniz. Evet çerkes kadınları eşlerine büyük saygı besler, aynı muameleyi karşıdan gördükleri müddetçe. Halbuki ben yazdıklarınızdan cefakar, her türlü eziyete boyun eğen ezik bir kadın tasviri anlıyorum, eminim okuyanlar da böyle anlamıştır. Amiyane tabirle aslan erkeğim döver de sever de anlayışı pek bize göre değil, naçizane not düşmek istedim.

Asistandı ama ben o dönem hiç ders slmadım ondan çünkü dersi veren onun hocasıydı

Hadi diğerleri neysede ben o ders isteyen kızın yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırır ve üniversitede sizi rezil ederdim. Net. Eğitimci olmayın o zaman bu kadar yobazsanız
Bundan 2-3 yıl önce böyle bi kız gelmiş eşimde (o zaman sevgilimdi) çalıştırmış kızı kız bizi biliyomuş garip garip sorular sormuş buda geçiştirmiş
Sonra kız bana gelip benimle tanıştı birden not istedi filan senn sevgilin beni yanına alıp çalıştırdı dedi, ve ortalıkta gidip demişki x hoca sevgilisi olduğu halde kızları arayıp hayatımlı canımlı konuşuyo ben duydum inanmadım güveniyodum çünkü eşimde duymuş kızı çağırtmış yanına bende gittim sonra kız ağlamaya başladı hocam ben yanlış anlamışım demeye filan başladı...
Ben o zaman eşime inandım güvendim ama orada kız benimle ilgili abuk sabuk şeyler sorduğunda odasından çıkarsa ve bana anlatsaydı hiç sorun olmayacaktı böyle böyle güvenimi kırdı işte ve bixim ünide böyle ... çok.bizim bölümden bi hocaya musallat olmuştu okuldan atıldı kız.
Ayrıca kimse kimseye özel ders anlatmak zorunda değil ama evet sorularına cevap cermek açıklamak zorunda

Neyse ben aramycam onu karar verdim ama depresyondayım galiba geldiğinden beri odadan çıkmadım bığazımda bişey tıkandı sanki yutkunamıyorum nereye baksam içim acıyo hem de çok

Normalde öyle değil mi? Yine de tepkisi anormal değil mi adam iyilik yapmış ders anlatmış ne var bunda?
kuzum takiliyorum.
benim esim profesor. yurt disinda. ogrencisi gelmis erasmus ile, gittik kiza kefil olduk ki ev tutabilsin.
elbette ki destek olunacak :)

kuzum takiliyorum.
benim esim profesor. yurt disinda. ogrencisi gelmis erasmus ile, gittik kiza kefil olduk ki ev tutabilsin.
elbette ki destek olunacak :)
Anladım. Yani hoca olmak Eşinizin yaptığı değil midir zaten? Kişisel bir problemim olsa düşünmeden yanına gidebileceğim bir sürü hocam var. Danışman hocam ara sıra çay içmeye gelin ki derslerinizi takip edebileyim sadece dönem başı gelip kaybolmayın diyen bir adam. Şimdi sevgilisi gelip okulu başımıza mı yıksın elif ne istiyor cidden anlamıyorum.

Ben bişry istemiyorum artık tükendim zaten hiçbişey yiyemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum uyuyup uyanmamak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…