- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
Peki tamam bişey demiyorum bunlar normalse artık gücüm kalmadı artık zaten
Evet özel mesajla yolluyor. Bazı insanlar duvar paylaşımlarını sevmiyor. Ve bu arkadaşın bana yazması gibi bir durum söz konusu değil. Whatsppta özel konuştuğum arkadaşlarım da var. Sohbetimiz de flörtöz değil. Yeni seyehatten dönmüştür, neptınız memnun kaldınız mı demişimdir misal. Raporluyumdur geçmiş olsun yazanlar var. Kadın da var erkek de var.Benim de sosyal medya hesaplarım var ama hiç birinden özel görüşme yapmam.
Size kedi videosu gönderen özel mesajla mı yoksa duvarınıza göndererek mi yapıyor bu işi?
Whatsapp grubundaki kişi gruptan değil de ayrıca sadece size mesaj gönderir mi?
Erkekleri kastediyorum.
Evet özel mesajla yolluyor. Bazı insanlar duvar paylaşımlarını sevmiyor. Ve bu arkadaşın bana yazması gibi bir durum söz konusu değil. Whatsppta özel konuştuğum arkadaşlarım da var. Sohbetimiz de flörtöz değil. Yeni seyehatten dönmüştür, neptınız memnun kaldınız mı demişimdir misal. Raporluyumdur geçmiş olsun yazanlar var. Kadın da var erkek de var.
Sevgilisi olan hatta evli erkek arkadaşlarımla özelden mesajlaşırız, konuşuruz, whatsapptan konuşuruz. Eşleri özelden konuştuğumuzu da bilir. Hatta karısıyla samimi olmadığım erkek arkadaşlarımla plan yaparken biz yaparız.
Bir kadınla bir erkek özelden mesajlaşınca müstehcen şeyler konuşuyorlar demek olmuyor.
Bende istemiyorum işte
mesela kızın biri gidicekmosasına hocam beni çalıştırın dycek (derste anlatmış ama kız özel istiyo bunu) eşimin kızı yanındaki sandalyeye oturup baibaşa çalıştırması, kuzeninin eşiyle mesajlaşması, sosyal medya hesabından farklı illerdeki asstan kzlarla sohbet etmesi kız öğrencilerle sohbet etmesi( ders hakkında değil), gidip kantinde kızlarla oturması, vb bunlar olmaması gereken samimiyetlerdir bana göre
tantiscigim ozel universite diye oelifff_____ bizim okulda profesörler bile derste anlamadığımız bir konuyu ofis saatinde yanına gittiğimizde birebir istersek anlatmak zorunda. Ne demek bu gereksiz samimiyettir? Hocanın görevi bu zaten. Gerçekten anlaşılmaz bir kadınsınız.
Olgun abla, bir çerkes kadını olarak işaretlediğim yerle ilgili bir açıklama yapmak isterim,Biz ataerkil bir toplumuz ve ananelerimiz örf ve adetlerimiz var.Toplum olarak evliliklerde kadının rolü çok daha fazladır.
Hayatta değişmeyen kurallar vardır örneğin çocuk doğurmak gibi.
Bir kadın kocasına birinci çocuğu ben doğurdum ikincisini de sen doğur nasıl diyemezse evliliklerde de değişmeyen kurallar vardır.
Bir kadın kocasına kendimi ezdirmem diyerek herşeyi yapmayı söylemeyi kendine hak görüyorsa o zaman kalkıp "çok canım yanıyor çok üzgünüm" dememeli.
Ben Çerkes kökenli bir kadınım bizde kocaya saygı ve hürmet vardır şayet karşılığı saygısızlık olursa hiç uzatmadan kavga etmeden sessizce ayrılırız.Bizler evimizde yaşanan hiçbirşeyi arkadaş aile vs kimseye anlatmaz kendimiz çözüm buluruz.
Unutmayın ki kocalarımız da bir kadın bir anne tarafından yetiştirilmiş varlıklardır.
Evliliklerde ki çatışmaların en büyük 2 sebebi vardır birincisi farklı aile yapıları ve kültürler ikincisi de kadının feminist yaklaşımı ile kocasına saygısızlık yapması.
Normalde öyle değil mi? Yine de tepkisi anormal değil mi adam iyilik yapmış ders anlatmış ne var bunda?tantiscigim ozel universite diye o
Asistandı ama ben o dönem hiç ders slmadım ondan çünkü dersi veren onun hocasıydıElif siz tanıştığınızda kocan senin hocan gibi bisey miydi, yahut ne biliyim asistan ya da yardımcı öğrenci stajyer falan? O yüzden mi rahatsz oluyorsun bu tarz muhabbetlerinden karşı cinsle olan? Hani benimle de konustu sevgili olduk onlarla da konusursa olur gibi bir endise mi?
Bundan 2-3 yıl önce böyle bi kız gelmiş eşimde (o zaman sevgilimdi) çalıştırmış kızı kız bizi biliyomuş garip garip sorular sormuş buda geçiştirmişHadi diğerleri neysede ben o ders isteyen kızın yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırır ve üniversitede sizi rezil ederdim. Net. Eğitimci olmayın o zaman bu kadar yobazsanız
kuzum takiliyorum.Normalde öyle değil mi? Yine de tepkisi anormal değil mi adam iyilik yapmış ders anlatmış ne var bunda?
Anladım. Yani hoca olmak Eşinizin yaptığı değil midir zaten? Kişisel bir problemim olsa düşünmeden yanına gidebileceğim bir sürü hocam var. Danışman hocam ara sıra çay içmeye gelin ki derslerinizi takip edebileyim sadece dönem başı gelip kaybolmayın diyen bir adam. Şimdi sevgilisi gelip okulu başımıza mı yıksın elif ne istiyor cidden anlamıyorum.kuzum takiliyorum.
benim esim profesor. yurt disinda. ogrencisi gelmis erasmus ile, gittik kiza kefil olduk ki ev tutabilsin.
elbette ki destek olunacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?