Boşanıyoruz galiba

annem babam bana biriyle konuşma dese sözlerini dinlemem, kocam böyle bişey istese hem de mantıksız bir kıskançlık olsa vallahi ben de yapmam. sevmediğimden değil ama yapmam yani. mantıklı bi sebebin yokki senin elif. sadece cinsiyetlerinden dolayı istemiyorsun.
Yok ders yada iş icabı değil yani havadan sudan sohbet
konuşsunlar ne olacak? zevklerden konuşunca sonunda birbirlerine aşık olup seni terk etmeleri mi lazım?
ki bak sana bişey diyeyim mi? sen bu adamı evinde mutlu edebilseydin, ona her konuştuğu kadını dar etmek yerine huzur verebilseydin o da seni başkaları ile konuşacağım diye tehdit edemezdi.
veya senin samimi olabildiğin tek bir erkek arkadaşın olsaydı bu durumun herhangi bir tehlike içermediğini anlardın. dünyada iki cinsiyet var ve onlar birbirleri ile illa sevgili olmak zorunda değil, arkadaş da olabilirler..

Bana kedi videosu gönderen arkadaşlarım var facebooktan. Instagramdan takip eden takip ettiğim arkadaşlarım. Whatsapp gruplarımız var. Hayat sadece eşle geçmez. İnsanın arkadaşları da olmalı.

Benim de sosyal medya hesaplarım var ama hiç birinden özel görüşme yapmam.
Size kedi videosu gönderen özel mesajla mı yoksa duvarınıza göndererek mi yapıyor bu işi?
Whatsapp grubundaki kişi gruptan değil de ayrıca sadece size mesaj gönderir mi?

Erkekleri kastediyorum.

Ben istemezdim açıkçası
Bende istemiyorum işte
Şu samimiyet olayını bir açar mısın? Ama onu bana savunuyor şeklinde değil. Bir tane örnek istiyorum senden . Ki görsün arkadaşlar kıskançlıklarının boyutunu. Sadece 1 tane örnek.
mesela kızın biri gidicekmosasına hocam beni çalıştırın dycek (derste anlatmış ama kız özel istiyo bunu) eşimin kızı yanındaki sandalyeye oturup baibaşa çalıştırması, kuzeninin eşiyle mesajlaşması, sosyal medya hesabından farklı illerdeki asstan kzlarla sohbet etmesi kız öğrencilerle sohbet etmesi( ders hakkında değil), gidip kantinde kızlarla oturması, vb bunlar olmaması gereken samimiyetlerdir bana göre

Whatsp ınaktif olrak kullandığım söylenemez ya resim gönderilecekse yada onun gibi bişey
Erkeklerde mesaj atmaz zaten yani hep aradılar iş ark olsun öğrenciler olsun

Diğer kadınlardan niye bu kadar korkuyorsunuz?
Hiç bana "korkmuyorum" demeyin, basbayağı kocanızın etrafında sizden başka dişi sinek olacak korkuyorsunuz. Akrabası olan kadınlarla bile konuşmasını kısıtlamaya çalışıyorsunuz. Hala kızından kıskanan da siz miydiniz?

Kocanızı elinde tutmanızın, başkasına bakmamasının çaresi etrafında dişi bırakmamak değil.

Ya ben şimdi ayrılmak aklıma gelince boğuluyomuş gibi oluyorum ama o zaman formalite icabı gibi bi evliliğim olacak yani benim istemediğim herşeyi yapıcak ve ben karışamycam e böylede işkence peki ben napiyim
yaa cnm sırf seni sinir etmek için öyle diyor bişey yapacağı yok barışınca aranız düzelcek zaten ay Allah askına gdıp seni aldatcakmı kuzum yaaa seni kızdırmak için öyle dyor benim eşimde öyle yapar.. mesela kahveye sık sık gtmeye başlamıştı kavga ettik hergün gtcem gtcem dedi tamam deidm git dedim hiç umursamadım 3 gün gtti o gündür adam 5 aydır çok az gdyor... umursama sende sen kızdıkca inadına yapıyo

Sen eşine güvenmiyor musun kıskanıyorsun canım çünkü
Bak ben kendimden bir örnek vereyim sana bundan 5-6 sene önce eşimle flört ederken erkek arkadaşlarından bile kısıtlardım gezmesine izin vermezdim kadınları hiç anlatmayayım o derece kıskanç manyaklardandım.
Ama güvendikçe ve yanlış olduğunu düşünmeye başladıkça azaldı. Mesela şuan arada bayan müşterilere karşı kıskanırım o da geçer gider. çünkü eşime güveniyorum artık.
Mecburi konuşmayı eskiden nerelere çekerdim yoku var ederdim
Demem o ki kıskandığın yanlış bulduğun şeyler gerçek mi onu düşün bir.
Çok mu iç içeler cıvık cıvıklar mesela

Sevgilisi olan hatta evli erkek arkadaşlarımla özelden mesajlaşırız, konuşuruz, whatsapptan konuşuruz. Eşleri özelden konuştuğumuzu da bilir. Hatta karısıyla samimi olmadığım erkek arkadaşlarımla plan yaparken biz yaparız.

Bir kadınla bir erkek özelden mesajlaşınca müstehcen şeyler konuşuyorlar demek olmuyor.

Elif bir gelişme var mı ?
Bi gelişme yok aynı

Bu anlattıklarımdan bu sonuç çıkmıyo ki yine etrafında bayanlar olucak be iletişim halinde olacaklar tek fark samimi olmayacak

Saol canım sende olmasan iyice kafayı yetdim heralde:)

Bi gelişme yok aynı

Bu anlattıklarımdan bu sonuç çıkmıyo ki yine etrafında bayanlar olucak be iletişim halinde olacaklar tek fark samimi olmayacak

Anlattıklarınızdan bal gibi o sonuç çıkıyor. Çünkü "izin verdiğiniz" konuşma alanları, izin vermek zorunda olduğunuz şeyler. Elinizden gelse işle ilgili konularda bile görüştürmeyeceksiniz, biliyoruz.

e senin ertrafında hiç mi erkek yok elif. her kadın kocanın peşinen koşmuyor, kocan da her kadının peşinden koşmuyor. deridn ne yani. adamı eve hapsetsen anca rahat edersin. e öyle bişey yapamayacağına göre... burada sana herkes her konunda aynı şeyi söyledi, eleştirdi. bi gram ders almadın. şimdi barışsan da olacaklar yine aynı. sen normal bi ilişkiyi yürütemezsin.

sen bu kafayla giderseneşini kaybedersin onun sna olan saygısını kaybedersin elif bukadar kısıtlma sevmek güzeldir ama sadece sev hayatına müdahale etmeden sev eşini

farklı illerdeki asistan kızlarla havadan sudan ne konuşabilir elif? kızlar da kollarını açmış senin 36 yaşındaki ergen kocanı mı bekliyor havadan sudan konuşmak için?
bak yine söylüyorum, eğer o konuşmaları yapar ve o kızlarla arasında bir yakınlık yaşanır ise boşanırsın biter sen kaybetmezsin. hala bunu kafanda büyütüp konudan uzaklaşıyorsun. şu anki tek sorunun senin barışıp eve dönmen ve kocanın diğer kadınlarla sosyal medyadan konuşacak olması mı? başka hiçbir derdin yok mu?

bence sen berber biriyle flan evlenmeliydin yada ne blim sadece erkeklerin olduğu yerde çalışan biryle evlenmeliydinn

Bi gelişme yok aynı

yaa gerçekten öyle tamam de istediğini yap de hiç bişey yapmıcakk kuzum :==))) karşındaki ergen gençmi yalnış bsey yapsın :))

Bildiğim kadarı ile hocaların office hourları oluyor ve öğrenciler gidip anlamadıklarını sorabiliyorlar. Bunda bir sakınca yok. Kuzeninin eşi ile ne mesajlaşması var? Kantinde arkadaşları ile oturmasında sohbet etmesinde ne gibi bir sakınca var. Sizin hiç erkek arkadaşınız yok mu Allah aşkına?

Açıkçası farklı illerdeki kızlarla ders dışı sohbet ettiğini de düşünmüyorum. Eşiniz nefes alsa konu açacak bir insansınız. İşle ilgili maillerle ilgili bir sürü konunuz var. Eğer öyle bir durum olsaydı kesin konu açardınız. Şu an destek görmek için söylüyorsunuz bunları. İşte en baştaki zamanıma değip değmeme mevzusu bu. Burda ben ne desem boş. Ve günün sonunda beni bağlayan bir mevzu da yok. Bir gün gerçekten bir şeyleri düzeltmek isterseniz tavsiyelerim aklınızın bir köşesinde olsun yeter. Yoksa yıllardır izlediğiniz bu yolun size ne gibi bir getirisi oldu. Psikolojinizi bozmak dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…