Boşanıyoruz galiba

Elif güzel canını niye üzüyosun boş bi konu yüzünden evliliğin ilk senesi sıkıntılı diyolar siz bide ekstra zorlaştırıyosunuz face açsın twitter açsın nolcak bizde kullanmıyoduk sonra bianda açmak istedi ben bi garip oldum ama bişey demedim facebooklarımız hala açık twitterdan sıkıldı ve kapattı ben bişey demediğim halde sende kendini biraz rahat bırak

terzi bile akıl vermeye gelmiş elifff_____ toparlan artık lütfen..

normal bir acı çekmiyorsun..
lütfen en kısa sürede destek al..
tün hayatını bir erkeğe endekslemiş güçsüz ve kendi değerini bilmeyen bir kadın olmuşsun..
biraz kendine saygı duy..
Alıcam inş bu cumartesi ama yine anlık rahatlama olcak

Şimdi bende bişey diyemycem hemde hiçbirşeye... Yok ayrılıyım desem kaldırcak güçte değilim.
Peki kızlar var mı facesnde filan senin nişanlının nişanlındı değil mi? Bide böyle akraba kızlarıyla nasıl aradı benim karaktersiz eşim gibi onları savunur mu
Bunları sadece benim karaktersz eşim yapar çünkü ben dışında herkesi ailesi karısı olarak görüyo demek ki
Hakkımı helal etmiycem ona

Elif valla şimdi üstümü başımı yırtıcam artık. Yahu 545546546 kişi aynı şeyi 15165656 kere söyledi ortada kabak gibi bir BATUM mevzusu var adam aldatmayı beceremedi niyetlenip sen bunu yuttun akrabaya mı takıldın. Gerçekten hiç normal değilsin, kötü anlama ne olur iyi değilsin anlamında.

Nişanlım evet var tabi işyerinden bayan arkadaşları kuzenleri yüksek lisans yaptığı yerdeki çok güzel bir hoca özellikle son yazdığımı çok kıskanıyorum ama elden bişey gelmiyor,şimdi şöyle bi durum var akrabalarıyla aynı şehirde olmadığımız için bilmiyorum ben tanımıyorum o kişileri nişanımızda aile arasında olduğu için tanışmadım henüz,ne gibi onları savunuyo mesela örnek verirmisin olaya göre yorum yapayım bende kıskanç olduğum için objektif olmak istiyorum

Haklısın normal değilim

Şöyle şimdi gece konuşurken birden tutamadım kendimi ben o kadından nefret ediyorum dedim (kuzeninin eşinden yani) buda birden sinirlendi delirdi onu kırumaya başladı..
Ama ben haklıyım sonuçta o kadının ayarladığı bi yere tatile gitmek istemedim eşimde bana herkes tamam derse bizde gideriz dedi
Oradan çıktı kavga eski konular açıldı işte

Sende desene ben eşimle başbaşa hoş bi tatil geçirmek istiyorum diye niye illa onlarla olmak istiyo

Senin kıskançlığın evlenince geçecek bir rahatlama gelecek ben de senin gibiydim. hani sen videoda dans eden kıza bozulmuştun ya ben de twitter' da favorilere aldığı Hollywood aktristinden kıskanmıştım Ama şu da var ben ilk evliliğimde aldatıldım, şahane aldatıldım hem de o bende korku yarattı ama sonra evlenip güvenli limana sığınınca sona erdi korkular.

Hanımefendi afedersiniz ama sizin sorununuz nedir?
Sizin şahsınıza münhasır bir yorum yapmadım ayrıca sizi tanımıyorum şahsen tanımakta istemem.Kadına saygı diyorsunuz ama bana yazdığınız yoruma bakarsanız cümlelerinizin bir kelimesinde saygı adına birşey göremiyorum.
Ve yorumunuzu okurken baktım aşırı bir tepki ve saygısızca bir yaklaşıma girmişsiniz devamını gerçekten okumaya değer görmedim.
Ancak şahsım adına söylemeliyim ki ben bir erkek olsam sizin gibi bir kadınla değil yuva kurmak muhabbet bile etmezdim.
Bence siz önce gidip kendinizi İNSANİ yönde geliştirin ve SAYGININ gerçek anlamını öğrenin.
Sizde sizde zerrece SAYGI ve GÖRGÜ olsaydı tanımadığınız sizi hedef almayan üstelil hamile bir kadınla bu şekilde hadsiz yazışmazdınız.
EVET ERKEKLER EVİN PATRONU'dur anlaşılan o ki sizin bir patronunuz yok

Çok sevindim senin adına canım inşallah dediğin gibi olur şuan regl olmadığım dönemdeyim bu arada bu mantıklı konuşmalar ondan

Konuşmaya dalmış gibi olucam ama kimse kimsenin patronu değildir çünkü evlilik bir İŞ ilişkisi değildir. Evliyim ama patronum yok bu bakış açısına göre. İyi ki de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…