- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Hanımefendi afedersiniz ama sizin sorununuz nedir?
Sizin şahsınıza münhasır bir yorum yapmadım ayrıca sizi tanımıyorum şahsen tanımakta istemem.Kadına saygı diyorsunuz ama bana yazdığınız yoruma bakarsanız cümlelerinizin bir kelimesinde saygı adına birşey göremiyorum.
Ve yorumunuzu okurken baktım aşırı bir tepki ve saygısızca bir yaklaşıma girmişsiniz devamını gerçekten okumaya değer görmedim.
Ancak şahsım adına söylemeliyim ki ben bir erkek olsam sizin gibi bir kadınla değil yuva kurmak muhabbet bile etmezdim.
Bence siz önce gidip kendinizi İNSANİ yönde geliştirin ve SAYGININ gerçek anlamını öğrenin.
Sizde sizde zerrece SAYGI ve GÖRGÜ olsaydı tanımadığınız sizi hedef almayan üstelil hamile bir kadınla bu şekilde hadsiz yazışmazdınız.
EVET ERKEKLER EVİN PATRONU'dur anlaşılan o ki sizin bir patronunuz yok
Ben de sinirlendim o anda diyemedim işte belki desem farklı olcaktıBen başbaşa olmak istiyorum de büyüklük sende kalsın
Hanımefendi yorumunuzu yanlış yere yazmışsınız zira PATRON kelimesi şahsıma ait değil.Konuşmaya dalmış gibi olucam ama kimse kimsenin patronu değildir çünkü evlilik bir İŞ ilişkisi değildir. Evliyim ama patronum yok bu bakış açısına göre. İyi ki de yok.
İkimizinde en büyük hatası ne biliyomusun fevri olmamız,sakince hareket etmeyi becerebilsek istediğimiz herşey olucak aslındaBen de sinirlendim o anda diyemedim işte belki desem farklı olcaktı
Eylülde inşallah canımDüğün ne zaman inş homeostas
İyi az kalmış Allah tamamına erdirsin canım ben şanssız bir evlilik yaptım şunan hala onunsevsemde inş senin evliliğin güzel olurEylülde inşallah canım
Neden herkes herşeyi gördüğü veya okuduğu üzere yorum yazıyor.Bu zihniyetler oldukça kadın daha çok ezilir hor görülür ikinci sınıf vatandaş olur. Yazık cidden. Erkek patronmuş peh bizde işçileriyiz sanırım ?
Öyle düşünme lütfen haksızlık ediyosun kendinede eşinede,ilk sene zorluğudur belkide inşallah bundan sonra kavgasız çok mutlu olursunuzİyi az kalmış Allah tamamına erdirsin canım ben şanssız bir evlilik yaptım şunan hala onunsevsemde inş senin evliliğin güzel olur
Öylede cnm adam adam gibi davransa keske millet eşini nasıl koruyoHanımefendi yorumunuzu yanlış yere yazmışsınız zira PATRON kelimesi şahsıma ait değil.
Başka bir yorumum üzerine bir şahsiyet bana erkek size göre Patron değilmi diyerek serzenişte bulunmuş bende misileme adına böyle bir cümle kurdum.
Bizim evde Patron yok karşılıklı sevgi saygı ve huzur var.
Bizler ailemizden Haddimizi bilemeyi öğrendik ama bu platformda kocasını aşağılayan çok kadın var.
Ve burada yardım isteyen kıza herkes boşan bitir bu işi kocanın haddini bildir gibi hep olumsuz yönde yorumlar yazıyorlar.
Kimse yapıcı değil herkes yok etme peşinde.
Çok üzücü
Çok zor ama inş canımÖyle düşünme lütfen haksızlık ediyosun kendinede eşinede,ilk sene zorluğudur belkide inşallah bundan sonra kavgasız çok mutlu olursunuz
Neden herkes herşeyi gördüğü veya okuduğu üzere yorum yazıyor.
Bana yorum yazıp PATRON kelimesini kullanan kişiye yapın yorumunuzu.
Elifcim ben burada yalnız sana yorum yazdım ve dikkat ettiysen kimseyi hedef almadım şahsım adına edindiğim tecrübeler doğrultusunda sana yol göstermek ve eşinle aranızın düzelmesini istedim sadece.Öylede cnm adam adam gibi davransa keske millet eşini nasıl koruyo
Çok zor ama inş canım
Gözle görülür birşey için yalan demeyeceğim gibi zaten karakterim de yalan söylemek yok canım.Sizde onaylamışsınız
Nirde karşıdakini patronu yok diye küçümsemişsiniz
Yalan mı
Tşk ederim yardımcı olmaya çalıştınız o kadar şey yazdınız saolun gerçektenElifcim ben burada yalnız sana yorum yazdım ve dikkat ettiysen kimseyi hedef almadım şahsım adına edindiğim tecrübeler doğrultusunda sana yol göstermek ve eşinle aranızın düzelmesini istedim sadece.
Benim 19 yaşında bir kızım var kızımı da kendim gibi yetiştirdim SAYGILI olmayı öğrettim ama önce kendine saygılı olmasını öğrettim.
Kendim Grafiker ve Profesyonel Fotoğrafçıyım canım Türkiye'nin bir çok yerinde ve Yurtdışında uzun yıllar çalıştım yüzlerce kültürle karşılaştım ve anladım ki HUZUR kadının iki dudağının arasında. Ben Elhamdülillah Müslümanım ve inançlı biriyim.Saygı ne kadına ne de erkekğe değil SAYGI herşeye herkese gösterilmesi gereken önemli bir meziyet.
Kocanı seviyorsan gururun nazın hiç gereği yok. Nikahlı kocan helalindir ben olsam "Seni seviyorum ve bunları yaşamak için seninle evlenmedim" derim.
Zaten gururun sevginin önüne geçiyorsa hiç durma ayrıl derim.Ama boşandıktan sonra yaşayacağın zorlukları iyice düşünmelisin.
Kocalar çocuk gibidir annelerinin evinde hiç büyümezler onu sen büyüteceksin canım
Yok barışmadık aynı işte depresyona girdim ben oda keyfindeGelısmeler neler pek takıp edemedım barıstınız mı
Yok barışmadık aynı işte depresyona girdim ben oda keyfinde
Sen nasıl istersen öyle olsun canım.Tşk ederim yardımcı olmaya çalıştınız o kadar şey yazdınız saolun gerçekten
Cvp veremedim tüm cevsplara kusura bakmayın
Ben normalde gurur yapmam gurursuzum demiyorum ama gerektiğindede gurur yapmam seviyorum gel barışalım derim ama bu defa fena yaktı canımı bende bi karar verdim o adım atmadan atmamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?