Boşanıyoruz galiba

Bu zihniyetler oldukça kadın daha çok ezilir hor görülür ikinci sınıf vatandaş olur. Yazık cidden. Erkek patronmuş peh bizde işçileriyiz sanırım ?

Konuşmaya dalmış gibi olucam ama kimse kimsenin patronu değildir çünkü evlilik bir İŞ ilişkisi değildir. Evliyim ama patronum yok bu bakış açısına göre. İyi ki de yok.
Hanımefendi yorumunuzu yanlış yere yazmışsınız zira PATRON kelimesi şahsıma ait değil.
Başka bir yorumum üzerine bir şahsiyet bana erkek size göre Patron değilmi diyerek serzenişte bulunmuş bende misileme adına böyle bir cümle kurdum.
Bizim evde Patron yok karşılıklı sevgi saygı ve huzur var.
Bizler ailemizden Haddimizi bilemeyi öğrendik ama bu platformda kocasını aşağılayan çok kadın var.
Ve burada yardım isteyen kıza herkes boşan bitir bu işi kocanın haddini bildir gibi hep olumsuz yönde yorumlar yazıyorlar.
Kimse yapıcı değil herkes yok etme peşinde.
Çok üzücü

Bu zihniyetler oldukça kadın daha çok ezilir hor görülür ikinci sınıf vatandaş olur. Yazık cidden. Erkek patronmuş peh bizde işçileriyiz sanırım ?
Neden herkes herşeyi gördüğü veya okuduğu üzere yorum yazıyor.
Bana yorum yazıp PATRON kelimesini kullanan kişiye yapın yorumunuzu.

Öylede cnm adam adam gibi davransa keske millet eşini nasıl koruyo

Öyle düşünme lütfen haksızlık ediyosun kendinede eşinede,ilk sene zorluğudur belkide inşallah bundan sonra kavgasız çok mutlu olursunuz
Çok zor ama inş canım

Öylede cnm adam adam gibi davransa keske millet eşini nasıl koruyo

Çok zor ama inş canım
Elifcim ben burada yalnız sana yorum yazdım ve dikkat ettiysen kimseyi hedef almadım şahsım adına edindiğim tecrübeler doğrultusunda sana yol göstermek ve eşinle aranızın düzelmesini istedim sadece.
Benim 19 yaşında bir kızım var kızımı da kendim gibi yetiştirdim SAYGILI olmayı öğrettim ama önce kendine saygılı olmasını öğrettim.
Kendim Grafiker ve Profesyonel Fotoğrafçıyım canım Türkiye'nin bir çok yerinde ve Yurtdışında uzun yıllar çalıştım yüzlerce kültürle karşılaştım ve anladım ki HUZUR kadının iki dudağının arasında. Ben Elhamdülillah Müslümanım ve inançlı biriyim.Saygı ne kadına ne de erkekğe değil SAYGI herşeye herkese gösterilmesi gereken önemli bir meziyet.
Kocanı seviyorsan gururun nazın hiç gereği yok. Nikahlı kocan helalindir ben olsam "Seni seviyorum ve bunları yaşamak için seninle evlenmedim" derim.
Zaten gururun sevginin önüne geçiyorsa hiç durma ayrıl derim.Ama boşandıktan sonra yaşayacağın zorlukları iyice düşünmelisin.
Kocalar çocuk gibidir annelerinin evinde hiç büyümezler onu sen büyüteceksin canım

Sizde onaylamışsınız
Nirde karşıdakini patronu yok diye küçümsemişsiniz
Yalan mı
Gözle görülür birşey için yalan demeyeceğim gibi zaten karakterim de yalan söylemek yok canım.
Evet küçümsedim şahsına yapmadığım bir yazı üzerine kalkıp bana binlerce harfi boşa harcayarak hakaret dolu kelimeler yazan birine şiir yazacak değildim.

Tşk ederim yardımcı olmaya çalıştınız o kadar şey yazdınız saolun gerçekten
Cvp veremedim tüm cevsplara kusura bakmayın
Ben normalde gurur yapmam gurursuzum demiyorum ama gerektiğindede gurur yapmam seviyorum gel barışalım derim ama bu defa fena yaktı canımı bende bi karar verdim o adım atmadan atmamaya

Sen nasıl istersen öyle olsun canım.
Kendini de kocanı da en iyi sen tanıyorsun.Netice müspet yada menfi ne olursa olsun senin MUTLU olman önemli.
Hayırlısı ile bu defa bir oğlum olacak ve ben biliyorum ki oğlum da abimlere benzeyecek.
Duygusal Romantik Kibar Sabırlı Neşeli ve Becerikli vs......
Aklıma bir anım geldi.Abimle yengem o zamanlar daha yeni evli yazlıktayız abim bir hışımla eve geldi suratı biraz asık ama hiçbir şey demedi tabi. Babamla annem yengemi sordu abimde kendisine biraz sinirlensim sahilde bıraktım geldim demişti.
Babamla annem abime dönüp "O kız bizim gelinimiz anasının babasının bize emaneti ne olursa olsun erkek adam karısını bir başına yabancı olduğu biryerde bırakmaz o halde sen evden git ama karını buraya getir" demişlerdi.
Tabi o zaman abim toy delikanlı.Maşallah o yaşanan olaydan sonra abimle yengemin birtek sorununa rastlamadık yengem abime deli gibi aşık Abim de yengem mesaiye kaldığın da yemekleri yapar çamaşırları yıkar çocuğa bakar vs yuvarlanıp gidiyorlar.
Hayat müşterektir ama erkeklerde biraz ego vardır onu arada okşamak şart.
Yani evin erkeği sensin dersin ama dizginler aslında sendedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…