- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Babanız ve annenize bravo gerçekten eşimin amneside anca dolduruyo onuSen nasıl istersen öyle olsun canım.
Kendini de kocanı da en iyi sen tanıyorsun.Netice müspet yada menfi ne olursa olsun senin MUTLU olman önemli.
Hayırlısı ile bu defa bir oğlum olacak ve ben biliyorum ki oğlum da abimlere benzeyecek.
Duygusal Romantik Kibar Sabırlı Neşeli ve Becerikli vs......
Aklıma bir anım geldi.Abimle yengem o zamanlar daha yeni evli yazlıktayız abim bir hışımla eve geldi suratı biraz asık ama hiçbir şey demedi tabi. Babamla annem yengemi sordu abimde kendisine biraz sinirlensim sahilde bıraktım geldim demişti.
Babamla annem abime dönüp "O kız bizim gelinimiz anasının babasının bize emaneti ne olursa olsun erkek adam karısını bir başına yabancı olduğu biryerde bırakmaz o halde sen evden git ama karını buraya getir" demişlerdi.
Tabi o zaman abim toy delikanlı.Maşallah o yaşanan olaydan sonra abimle yengemin birtek sorununa rastlamadık yengem abime deli gibi aşıkAbim de yengem mesaiye kaldığın da yemekleri yapar çamaşırları yıkar çocuğa bakar vs yuvarlanıp gidiyorlar.
Hayat müşterektir ama erkeklerde biraz ego vardır onu arada okşamak şart.
Yani evin erkeği sensin dersin ama dizginler aslında sendedir
Yok çekemedim beceremedim ama işte aramycam o arayana kadar olumlu bir adım atana kadarYok ben senı daha ıyı grdum azcık tparlanmıssın sankı ıllakı uzulunur ama hıc bır acı ılk gunku gıbı kalmaz cektn mı restını ?
Yok çekemedim beceremedim ama işte aramycam o arayana kadar olumlu bir adım atana kadar
Şimdi gorumda oyalanıyorum o yüzden yoksa çok kötüyüm dün gecem kabus doluydu bu gecde öyle olacak paramparça oldu içim
Öyle deme canım kayınvalide sorunu ülkemizde ne yazık ki çok var.Benimde kayınvalidem çok asabi huysuz bir kadındır ama severim kendisini ilk başlarda bana çok laf soktu ama ben hep saygı duydum kendisine hiç cevap vermedim beni tanımasını anlamasını sağladım sonra yavaş yavaş K.validem bana dönmeye başladı şimdi aramız Maşallah ana kız gibi.Babanız ve annenize bravo gerçekten eşimin amneside anca dolduruyo onu
Bir ogrenci derste anlamadigi birseyi hocasindan tekrar anlatmasini ister ve bu en dogal hakkidir. Siz bunu gereksiz bir samimiyet diye adlandiriyorsaniz elif bence akademisyenlikten vazgecin.Bende istemiyorum işte
mesela kızın biri gidicekmosasına hocam beni çalıştırın dycek (derste anlatmış ama kız özel istiyo bunu) eşimin kızı yanındaki sandalyeye oturup baibaşa çalıştırması, kuzeninin eşiyle mesajlaşması, sosyal medya hesabından farklı illerdeki asstan kzlarla sohbet etmesi kız öğrencilerle sohbet etmesi( ders hakkında değil), gidip kantinde kızlarla oturması, vb bunlar olmaması gereken samimiyetlerdir bana göre
yok istemiyorsun...Napiyim acı çekiyorum ben şimdi çok mutlu olmak istemezmiydim
Yanlız kalamıyorum zaten boğulucak gibi oluyorumBub kararının arkasında dur canım arama srma hatasını anlayana kadar ses etme bence ama tparlan kendın ıcın bısı yap uzulup durma zor ama kendını zrla yalnız kalma
Ne güzel helal olsun sizeÖyle deme canım kayınvalide sorunu ülkemizde ne yazık ki çok var.Benimde kayınvalidem çok asabi huysuz bir kadındır ama severim kendisini ilk başlarda bana çok laf soktu ama ben hep saygı duydum kendisine hiç cevap vermedim beni tanımasını anlamasını sağladım sonra yavaş yavaş K.validem bana dönmeye başladı şimdi aramız Maşallah ana kız gibi.
Canım tatlı dil güler yüz saygı sevgi bunlar çok önemli meziyetlerdir.
Ve Mutluluğun anahtarıdır.
K.validem yeni evli olduğum zamanlarda çok hastalandı yatalak oldu kadına bir bardak su vermemiş kimse öteki gelinler kardeşlerinin hanımları vs misafir gibi gitmişler hep.
Bende bindim uçağa gittim kayınvalidemin günlerce altınu bezledim doktora götürdüm yedirdim içirdim evini temizledim bebek gibi baktım ve sonun da iyileşti çol şükür hala bana duâ eder.
Birde özürlü kaynım var onada baktım bu arada.
Hayr Duası almak ne kadar önmeli biliyormusun? Allah teâlânın nezsinde nasıl Saliha bir kul olduğunu düşünsene.
Herkes kötü olabilir kötü olmak kolaydır asıl olan İYİ bir İNSAN olarak kalabilmektir.
Hiç de vazgeçmiycem öğrencilerde çok seviyolar beni bunu gösteriyolarBir ogrenci derste anlamadigi birseyi hocasindan tekrar anlatmasini ister ve bu en dogal hakkidir. Siz bunu gereksiz bir samimiyet diye adlandiriyorsaniz elif bence akademisyenlikten vazgecin.
Çok istiyorum dua ediyorum nolur bu kabus son bulsun bu karanlık bitsin diye yarın gidecektik aklına geldikçe deli oluyorumyok istemiyorsun...
Siz benim asiri tepki verdigimi dusundugunuz konuda fikir sahibi bile degilsiniz daha konuyu anlayamiyorsunuz. Tavrinizin vahametini goren goruyor ama bu kafayla sizin gormeniz zor.Hanımefendi afedersiniz ama sizin sorununuz nedir?
Sizin şahsınıza münhasır bir yorum yapmadım ayrıca sizi tanımıyorum şahsen tanımakta istemem.Kadına saygı diyorsunuz ama bana yazdığınız yoruma bakarsanız cümlelerinizin bir kelimesinde saygı adına birşey göremiyorum.
Ve yorumunuzu okurken baktım aşırı bir tepki ve saygısızca bir yaklaşıma girmişsiniz devamını gerçekten okumaya değer görmedim.
Ancak şahsım adına söylemeliyim ki ben bir erkek olsam sizin gibi bir kadınla değil yuva kurmak muhabbet bile etmezdim.
Bence siz önce gidip kendinizi İNSANİ yönde geliştirin ve SAYGININ gerçek anlamını öğrenin.
Sizde sizde zerrece SAYGI ve GÖRGÜ olsaydı tanımadığınız sizi hedef almayan üstelil hamile bir kadınla bu şekilde hadsiz yazışmazdınız.
EVET ERKEKLER EVİN PATRONU'dur anlaşılan o ki sizin bir patronunuz yok
Isci degil kole. Olmadiginizi söylediğinizde de kocaniza kilibik damgasi vuruyor hanimefendi. Bi de hamile ajitasyonu yapiyor. Yazik cok yazikBu zihniyetler oldukça kadın daha çok ezilir hor görülür ikinci sınıf vatandaş olur. Yazık cidden. Erkek patronmuş peh bizde işçileriyiz sanırım ?
Cevir kazi yanmasin:) kendi degil mi bizim evde kocaya hurmet vardir diyen.laf oyunu yapmaya gerek yok.kimse salak degil burda.bi cumleden ne anlam cikiyor cok sukur aklim eriyor.Sizde onaylamışsınız
Nirde karşıdakini patronu yok diye küçümsemişsiniz
Yalan mı
Siz olsaniz soyle yorum yapardiniz degil mi "erkek adam noolmus gormezden geliver. Alttan alttan isle.istediklerini yaptir aldatirsa aldatsin bosveeeer, cocugunu buyut" sizden kesin buna benzer bi yorum cikardi:)Hanımefendi yorumunuzu yanlış yere yazmışsınız zira PATRON kelimesi şahsıma ait değil.
Başka bir yorumum üzerine bir şahsiyet bana erkek size göre Patron değilmi diyerek serzenişte bulunmuş bende misileme adına böyle bir cümle kurdum.
Bizim evde Patron yok karşılıklı sevgi saygı ve huzur var.
Bizler ailemizden Haddimizi bilemeyi öğrendik ama bu platformda kocasını aşağılayan çok kadın var.
Ve burada yardım isteyen kıza herkes boşan bitir bu işi kocanın haddini bildir gibi hep olumsuz yönde yorumlar yazıyorlar.
Kimse yapıcı değil herkes yok etme peşinde.
Çok üzücü
Batum mevzusu ne?Haklısın normal değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?