- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi elifff_____
-
Birkin Hermés?sevgilielifff_____
mesleki durumlarimizin ortakligindan mütevellit hep uyardim, anlattim.
simdi konunu gorunce yine yazmak istedim.
dun cok sevdigim bir kiz arkadasima cok buyuk meblagaya bir canta aldim gidip luks bir canta markasindan. ustelik esimin karti ile aldim. ustelik sormadan aldim. yanimda baskalari vardi aramak istemedim.
eve geldigimde adam sadece "tamam canim" dedi. demekle yetindi. oysa tepki duysa hakkiydi.
demem su, sen esine hic saygi duyamadin.
bir akademisyen olarak bu adam evde, cocukken tirnak kontrolunde sira bekleyen ogrenci gibi hissetmek zorunda kaldi.
hepimiz, cogu kez yapma dedik.
degdi mi?
gercekten biter yahut bitmez, bilemeyiz.
ama madem ki bitmesi seni nefessiz birakacak kadar agir, ne diye bu kadar siddetle surdun hep esinin uzerine duygularini?
evlilik karsilikli mubadele ister. evlilik karsilikli istisare ister. bunlarin hicbirine var olmadin sen.
simdi ne desek bos.
hakkinizda hayirlisi.
Batum mevzusu ne?
Kimsenin bişeyi yiyip yuttuğu dalan yok açmayın şu iğrenç konuyu benim zaten her saniye aklımda geceyi hastanede geçirdim açmayın artık dayanamıyorumm biraz güç topşamak için açtım bu konuyu daha da üzülmek için değilBatum mevzusundan kusacak biri olarak anlatayım hemen. Elif eşinin boo..g uygulamasına bakarken mesaj geliyor o işlerin yani fuhuşun yapıldığı Batum' da iki tane çift kişilik oda ayırtılmış. Ve eşi de Elif'e tam aynı tarihte bir eğitime mi seminere mi ne gideceğini söylemiş. Elif bunu adama sorunca yanlışlıkla uygulama rezervasyon yapmış demiş eşi. Elif de bunu yedi. Bunu yedi yuttu adamla devam etti ama şimdi yine apayrı saçma şeylere dertleniyor.
Kimsenin bişeyi yiyip yuttuğu dalan yok açmayın şu iğrenç konuyu benim zaten her saniye aklımda geceyi hastanede geçirdim açmayın artık dayanamıyorumm biraz güç topşamak için açtım bu konuyu daha da üzülmek için değil
Dün geceyi acilde geçirdim bişey yemediğim için kötü oldum serum verdiler bugünde uykusuz hortlak gibi okula gidicem
Hala sürekli aklımda keske böyle olmasaydı keske olmasaydı şimdi farklınolucaktı gibi şeyler dönüyo
Düzelemiyorum aşamıyorum düzelcek yerde daha kötü oluyorumelif şimdi böyle olmasa 2 gün sonra olacaktı 2 gün sonra olmasa 1 ay sonra vs vs.. elbet olacaktı şunu bir anlasan keşke..
Düzelemiyorum aşamıyorum düzelcek yerde daha kötü oluyorum
ya ben cidden anlamıyorum neden kendine bunu yaptığını..
düzelemeyecek ne var bir erkek bu sonuçta.. biri gider biri gelir..
dünya senin kocanın etrafında dönmüyor..
kendine ettiğin eziyete değmez ..
Düzelemiyorum aşamıyorum düzelcek yerde daha kötü oluyorum
Şımarıklık mı?Sevgilisinden ayrılmış ergenler gibisin Elif. Keşke bazen biraz da büyümeyi denesen.
Ben şu an senin yerinde olsam, çok üzgün de olsam, mahvolsam da, yine de dışarıya karşı etrafa karşı dimdik dururum. Güçlü dururum. Kimseye ne üzgünlüğümü belli ederim, ne mahvolmuşluğumu. Ki ben senin yerinde olsam böyle aşırı acılar çeker miyim onu da bilmiyorum. Ki senin yerinde kim olsa bu kadar abartır onu da bilmiyorum.
Demem o ki, bi şeyler bu raddeye geldiyse, bunda payın çok. Şimdi ilmek ilmek emek emek sonunu hazırladığın bu evlilik için, sence de fazla abartmıyor musun bu kahrolma mahvolma durumlarını? Evet belki yorumum biraz acımasız oldu ama hala şımarıklık yaptığını düşünüyorum.
Acı çekmek şımarıklık değil ama, sürekli öldüm bittim mahvoldum demek şımarıklık bence.Şımarıklık mı?
Acı çekmenin neresi şımarıklık anlamadım güçlü duramıyorım etrafa karşı güçlü değilim demek ki ne yapayım
Üzülmek insanın eşinde olan bişey mi acaba
Elimde değil işte elimde olsa şimdi keyfime bakardım bende böyle odalara kapanmazdımAcı çekmek şımarıklık değil ama, sürekli öldüm bittim mahvoldum demek şımarıklık bence.
Acı çekmekten yemek yiyememek sonra acillere düşmek şımarıklık bence.
Şu an bu durumda olduğun eşin haftasonuki tatil planınızı iptal etti diye hala söylenmek şımarıklık bence.
vs vs vs..
Üzülmek elinde değil belki ama toparlanmak elinde Elif. Bu kadar abartmamakta elinde.
Dün geceyi acilde geçirdim bişey yemediğim için kötü oldum serum verdiler bugünde uykusuz hortlak gibi okula gidicem
Hala sürekli aklımda keske böyle olmasaydı keske olmasaydı şimdi farklınolucaktı gibi şeyler dönüyo
Randaveyu haftaya cumartesiye aldımKonuştunuz mu hiç .. Bir haber var mı eşinden ?
Elif neden kendine bunu yapıyorsun ??
Sen iyi olmak istesen bu kadar kötü durumda olmazdın ..
Sen bu üzüntüyü dibine kadar yaşamak istiyorsun ..
Bak burada bu kadar kişi sana dil döküyoruz .. Çoğumuz hemfikiriz .. Ama sen hala bu melenkoliden çıkamıyorsun ..
28 yaşında eline mesleğini almış bir kasına yakışmıyor davranışların ..
İnsan üzülür elbette ama kendini bu kadar da yerlere atmaz ..
Bence bir psikolog dan randevu almalısın acilen .
Randaveyu haftaya cumartesiye aldım
Konuşmadık bugün hiç dün işte aramştı ondan sonra hiç konuşmadık
Üzülmek istemiyorum artık yüzüm gülsün istiyorum ama çokkk kötü hissediyorum içimden hiç iyi bir his geçmiyo içim kapkaranlık
Ahahah yok kuzum ama hermes charm alındı ilaveten :)Birkin Hermés?
Evet ama ben edemiyorumÜzülmen çok normal sonuçta evliliğin bitmek üzere ama bu kendini yerlere atmana sebep değil ..
Senin de hataların çok ama eşin de sütten çıkma ak kaşık değil asla ..
Bak kaç gündür eşin olmadan da yaşamya devam ediyorsun, istesen gezersin tozarsın da ..
Sana boşan demiyorum .. Ama sen önce bir tedavi ol .. Destek al ..
Tüm duygularını ya tavan da ya da dip de yaşıyorsun .. 28 Yaşında yetişkin bir kadının kendini kontrol edebilmesi lazım ..
Evet ama ben edemiyorum
Yaşıyorum yaşamak denirse tabi buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?