- 11 Aralık 2015
- 2.039
- 6.224
- 158
- 41
- Konu Sahibi elifff_____
-
Öyle çok şükür ama gram mutlu değilim gram huzurum yok hiçbirşeyin anlamı yok sankiYaşamak değil ama hayatını hangi şekilde yaşacağın sana bağlı ..
Ailen arkanda, mesleğin var, eğitimlisin, bir kadının en güzel yaşlarındasın .. Her türlü imkana sahipken niye bitip tükenmişlik ..
Elif gerçekten bu durumdan çıkmak istesen mücadele edersin kendinle .. Ama sen bu zahmete girmiyorsun bile ..
Çeşitli şartlanmışların var ve bu şartlanmışlık yüzünden kendine eziyet ediyorsun ..
Senin kendine verdiğin zararı başka bir insan sana veremez ..
Cumartesi git psikologa ve dürüstçe anlat herşeyi ve sana yardım etmesine izin ver ..
Etmedim etmemde zaten kimse tabi annesine laf ettrmez ama bu eşim olacak şahıs kuzeninin eşine laf ettirmiyo bu nasıl şeyKeşke bişeyler düzeldiğinde ders almiş olsanız ama hala annesi hala kız öğrenciler diyorsunuz.... Her şeyi geçtim kimse annesine laf ettirmez bu yüzden bence biraz içinizde yaşayın her şeyi eşinize yansitmayın...
Öyle çok şükür ama gram mutlu değilim gram huzurum yok hiçbirşeyin anlamı yok sanki
Aslında bu cumartesi gitsem daha iyi ama hiç cnm istemiyor hiç.
O yüzden haftaya aldım ama kendimi zorlayıp yarın mı gitsem
Öyle yapayım o zaman hiç de gitmek gelmiyo içimden zorla gidicem artıkElif bence sen bu Cumartesi ye al ve git .. Beklenmesi ertelenmesi gereken bir durumda değilsin ..
İşte demek istediğim bu, sen kendine yardım etmek istemiyorsun .. Elimde değil deme, bazı şeyler elinde ..
Öyle yapayım o zaman hiç de gitmek gelmiyo içimden zorla gidicem artık
Sadece ben değil eşimin de çok suçu var çokbu kadar çok seviyorsan neden ilişkinizi bütün uyarılara rağmen bu hale getirdin ki? artık üzülme bence.. yolda yaşadıklarını kendine ders olarak alıp yola devam et. o evliliği öyle bir hale sokmuştun ki zaten barışsanız da bir hayır gelmez, boşuna kendini paralama şimdi
İnş edebilirim ama onunda adım atmadı lazım tabi ayrılmaya karar verdiyse bilememelifff_____
Ah be elif, değiyor mu?
İnsan çırpındıkça batıyor, sen korumaya çalıştıkça esas zararı veriyorsun.
Lütfen sakin kal ve bekle.
Ben biteceğini sanmıyorum.
Ve ayrıca Batum konusunda da arkadaşların fazla hararetli davrandığını düşmüyorum. Göz dahi yanılır, ki görmediğimiz bir olayda "yuttun" diyemeyiz.
Lütfen ama lütfen sen güvene sığın. Geri kalan duyguları rica ediyorum yok et.
Yarın 8 bçkta müsait görünüyo bide arayıp dorayım çok erken ya gece hiç uyumuyorum ki sabah kalkabileyimEvet kendini zorla gerekirse ve git .. Emin ol çıktıktan sonra bazı şeyler çok farklı olacak gözünde .. Ve devam et gitmeye bir seans da mucizeler bekleyip de kesme ..
Senden değerli hiçbirşey yok bu hayatta bunu unutma ..
Seni önemsemeyen, üzülmeyen bir adam için kendini diplere vurmaya deymez .
Öyle tabi o acılarla karşılaştırılamazElif haberleri açıp biraz izle derim bence. Bugün 301 işçinin öldüğü soma faciasının yıl dönümü. O zamanki görüntüleri gosteriyorlar, 1 yıl sonrası görüntüleri gösteriyorlar.. ordaki kadınlar, çocuklar, anneler babalar.. hepsi hem maddiyatsızlık hem imkansızlık hem de olum acısıyla basa çıkıyorlar. Senin benim acımız cok mu büyük onlarn yanında?
Yapma lütfen kendine gel. Senin anne babana da yazık herifin biri gelsin seni uzsun diye mi başında sabahladilar onca emek para harcadılar sana?
Terapiyi erkene al. Maddi durumunuz iyi işte git 1 saat konus rahatla. Hayatı niye geciktiriyosun?
Yarın 8 bçkta müsait görünüyo bide arayıp dorayım çok erken ya gece hiç uyumuyorum ki sabah kalkabileyim
Öyle tabi o acılarla karşılaştırılamaz
Ama işte herkesin derdi kendine beni de bu durum yıktı böyle gidicem zorlycam kendimi
İnş edebilirim ama onunda adım atmadı lazım tabi ayrılmaya karar verdiyse bilemem
bu konuda eşiniz saçmalıyor haklısınız ama bir önceki örtü konusunda kv.demi aradım niye serdin sevmiyorum dedim demiştiniz eşiniz çiçek kalsın dedi diye dertlendiniz bu konuda bile yorumlarda satır aralarında annesinin doldurduğunu dair yorumlarınız var... Yapmayın böyle huzur böyle ufak şeyleri gözardı etmekten geçiyor...inşallah hayırlısıyla düzelir bi daha bu tarz sıkıntılar yaşamazsınız.Etmedim etmemde zaten kimse tabi annesine laf ettrmez ama bu eşim olacak şahıs kuzeninin eşine laf ettirmiyo bu nasıl şey
Bu hatasını farketsin istiyorum işte ne demek onu korumak.bu konuda eşiniz saçmalıyor haklısınız ama bir önceki örtü konusunda kv.demi aradım niye serdin sevmiyorum dedim demiştiniz eşiniz çiçek kalsın dedi diye dertlendiniz bu konuda bile yorumlarda satır aralarında annesinin doldurduğunu dair yorumlarınız var... Yapmayın böyle huzur böyle ufak şeyleri gözardı etmekten geçiyor...inşallah hayırlısıyla düzelir bi daha bu tarz sıkıntılar yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?