Boşanıyoruz galiba

Keşke bişeyler düzeldiğinde ders almiş olsanız ama hala annesi hala kız öğrenciler diyorsunuz.... Her şeyi geçtim kimse annesine laf ettirmez bu yüzden bence biraz içinizde yaşayın her şeyi eşinize yansitmayın...

Öyle çok şükür ama gram mutlu değilim gram huzurum yok hiçbirşeyin anlamı yok sanki
Aslında bu cumartesi gitsem daha iyi ama hiç cnm istemiyor hiç.
O yüzden haftaya aldım ama kendimi zorlayıp yarın mı gitsem

Etmedim etmemde zaten kimse tabi annesine laf ettrmez ama bu eşim olacak şahıs kuzeninin eşine laf ettirmiyo bu nasıl şey

bu kadar çok seviyorsan neden ilişkinizi bütün uyarılara rağmen bu hale getirdin ki? artık üzülme bence.. yolda yaşadıklarını kendine ders olarak alıp yola devam et. o evliliği öyle bir hale sokmuştun ki zaten barışsanız da bir hayır gelmez, boşuna kendini paralama şimdi

Elif bence sen bu Cumartesi ye al ve git .. Beklenmesi ertelenmesi gereken bir durumda değilsin ..
İşte demek istediğim bu, sen kendine yardım etmek istemiyorsun .. Elimde değil deme, bazı şeyler elinde ..

Elif bence sen bu Cumartesi ye al ve git .. Beklenmesi ertelenmesi gereken bir durumda değilsin ..
İşte demek istediğim bu, sen kendine yardım etmek istemiyorsun .. Elimde değil deme, bazı şeyler elinde ..
Öyle yapayım o zaman hiç de gitmek gelmiyo içimden zorla gidicem artık

elifff_____

Ah be elif, değiyor mu?
İnsan çırpındıkça batıyor, sen korumaya çalıştıkça esas zararı veriyorsun.
Lütfen sakin kal ve bekle.
Ben biteceğini sanmıyorum.
Ve ayrıca Batum konusunda da arkadaşların fazla hararetli davrandığını düşmüyorum. Göz dahi yanılır, ki görmediğimiz bir olayda "yuttun" diyemeyiz.
Lütfen ama lütfen sen güvene sığın. Geri kalan duyguları rica ediyorum yok et.

Elif haberleri açıp biraz izle derim bence. Bugün 301 işçinin öldüğü soma faciasının yıl dönümü. O zamanki görüntüleri gosteriyorlar, 1 yıl sonrası görüntüleri gösteriyorlar.. ordaki kadınlar, çocuklar, anneler babalar.. hepsi hem maddiyatsızlık hem imkansızlık hem de olum acısıyla basa çıkıyorlar. Senin benim acımız cok mu büyük onlarn yanında?

Yapma lütfen kendine gel. Senin anne babana da yazık herifin biri gelsin seni uzsun diye mi başında sabahladilar onca emek para harcadılar sana?

Terapiyi erkene al. Maddi durumunuz iyi işte git 1 saat konus rahatla. Hayatı niye geciktiriyosun?

Öyle yapayım o zaman hiç de gitmek gelmiyo içimden zorla gidicem artık

Evet kendini zorla gerekirse ve git .. Emin ol çıktıktan sonra bazı şeyler çok farklı olacak gözünde .. Ve devam et gitmeye bir seans da mucizeler bekleyip de kesme ..
Senden değerli hiçbirşey yok bu hayatta bunu unutma ..
Seni önemsemeyen, üzülmeyen bir adam için kendini diplere vurmaya deymez .

Sadece ben değil eşimin de çok suçu var çok

İnş edebilirim ama onunda adım atmadı lazım tabi ayrılmaya karar verdiyse bilemem

Yarın 8 bçkta müsait görünüyo bide arayıp dorayım çok erken ya gece hiç uyumuyorum ki sabah kalkabileyim

Öyle tabi o acılarla karşılaştırılamaz
Ama işte herkesin derdi kendine beni de bu durum yıktı böyle gidicem zorlycam kendimi

Öyle tabi o acılarla karşılaştırılamaz
Ama işte herkesin derdi kendine beni de bu durum yıktı böyle gidicem zorlycam kendimi

Ben de ayrıldım 9 yıllık sevgilimden. Terk edildim daha doğrusu. Tamam üzüldük ettik ama herseyin bi derecesi var yapma etme.
Allah korusun ölum acısı var, caresiz hastalık dertleri var.. topla kendini artık

Her konuyu her sayfayı okudum ama hala nedense bir kopukluk var.
Bu kadar güvensizlik bir kızın ay hocam canımlı konuştu demesi ve sevgilinizin ( o dönem için diyorum ) size anlatmamasıyla oluşmuş olamaz.
He velev ki öyle o zaman sizi klinik paklar vaka olarak yakın görünüyorsunuz.
Bu kadar seviyordunuz madem neden neredeyse binlerce kez yapma denilen her şeyi yaptınız?
Sakın yapamıyorum edemiyorum vay kızla konuşursa dayanamam sosyal ağ kullanırsa ölürüm gibi davranmayın.
Eşinizin kişiliği, konumu, iş gücü çevresi belli bunlar olmak zorunda.
Yeri gelir kuzeninin eşini korur yeri gelir sizi. Baskı ile hiçbir şey yürümez.
Şimdi boşanmazsan 3 sene sonra daha saygısızca ayrılacaksın.
Hem nedir çocuk gibi ölmek istiyorum demeler.
Ailede biri su getir dese yada bir şey söylese ortalığı yıkarsınız.
Adamlar ağzınıza ediyor hemen ölüyorsunuz bitiyorsunuz çünkü onlar ilah
Arkadaşım 10 yıldır evliyim daha eşimin ne telefonunu ne hayatını karıştırmış değilim.
Çünkü güveniyorum bana o güveni veriyor.
Üstelik ailesindeki, çalıştığı firmada ki yada benim kankalarımla bile her şeyden sohbet ettikleri halde.
İnsanlar robot değildir. O zaman şu söz doğru oluyor,
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Ama ayrılmazsın eminim. Hayatını mahvetmek için odaklanmışsın çünkü
Eşinde böyle gider gider giderrrr

Etmedim etmemde zaten kimse tabi annesine laf ettrmez ama bu eşim olacak şahıs kuzeninin eşine laf ettirmiyo bu nasıl şey
bu konuda eşiniz saçmalıyor haklısınız ama bir önceki örtü konusunda kv.demi aradım niye serdin sevmiyorum dedim demiştiniz eşiniz çiçek kalsın dedi diye dertlendiniz bu konuda bile yorumlarda satır aralarında annesinin doldurduğunu dair yorumlarınız var... Yapmayın böyle huzur böyle ufak şeyleri gözardı etmekten geçiyor...inşallah hayırlısıyla düzelir bi daha bu tarz sıkıntılar yaşamazsınız.

Bu hatasını farketsin istiyorum işte ne demek onu korumak.
AnnesininarDım ama güzelce konuştum hesap sorar gibi değil

elifff_____
eşin hata yaptığını düşünmüyor ki farkına varsın ona göre heryer paris,
bana ikizler burcu gibi geldi haritasında da bol bol yay ve terazi varmış gibi yani demem o ki iflah olmaz, o flörtöz bir adam ona göre değil sorumluluk sahibi olmak,evlilik yürütmek, evliliğin ihtiyaçlarını karşılamak hele ki güven vermek hiç ona göre değil..
geçmiş bir zamanda bir konu açmıştında bu sitedeki herkes sana yüklenmişti anlam verememiştim sonra şöyle bi baktım konularına, yani kocanı tanımam etmem senin yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum bunları..
arkadaşım kendini hırpalamayı bırak hırpalatmayıda,bak ne güzel annen de boşan yanındayım diyormuş
sırtını dayayacağın bir ailen de var azıcık güçlü ol kaldır omuzlarnı
ya çok sinir oldum ne demek annesine telefon vermek annesinin sana saydığı lafları söyletmek kaç yaşında bu adamın beyni?
bence kk olarak bu adamdan boşuna adamlık bekliyoruz boşuna misyon yüklüyoruz
sende bi beklentide olma bak yorumlarında hala ''boşanmak niyetindeyse bilmiyorum'' filan gbi laflar ediyorsun, yapma.
onu bekleme kendin aç davanı ama önce bi yardım al en profesyonelinden
eğer barışmak için bir adım atarsa da ikiniz bi profesyonelden yardım alın böyle ilişki olmaz,evlilik yaşadığınız gibi birşey değil
ayrıca o bahsettiğin kuzen eşi ne çeşit bir insan o kuzen nasıl bi akla sahip algılayamadım,sen mi abartıyorsun yoksa diye düşünüyorum saatlerce ne konuşulabilir diyorum bu kadının kocası yok mu diyorum anlam veremiyorum..
yani Elif, Allah yardımcın olsun,sana sabırlar versin ama önce kendini bi sev sen kendine sahip çıkmazsan,sen kendini sevmez,saygı duymaz ezdirirsen herkesin sana karşı tutumu bu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…