- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sağol amin.elifff_____
eşin hata yaptığını düşünmüyor ki farkına varsın ona göre heryer paris,
bana ikizler burcu gibi geldi haritasında da bol bol yay ve terazi varmış gibi yani demem o ki iflah olmaz, o flörtöz bir adam ona göre değil sorumluluk sahibi olmak,evlilik yürütmek, evliliğin ihtiyaçlarını karşılamak hele ki güven vermek hiç ona göre değil..
geçmiş bir zamanda bir konu açmıştında bu sitedeki herkes sana yüklenmişti anlam verememiştim sonra şöyle bi baktım konularına, yani kocanı tanımam etmem senin yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum bunları..
arkadaşım kendini hırpalamayı bırak hırpalatmayıda,bak ne güzel annen de boşan yanındayım diyormuş
sırtını dayayacağın bir ailen de var azıcık güçlü ol kaldır omuzlarnı
ya çok sinir oldum ne demek annesine telefon vermek annesinin sana saydığı lafları söyletmek kaç yaşında bu adamın beyni?
bence kk olarak bu adamdan boşuna adamlık bekliyoruz boşuna misyon yüklüyoruz
sende bi beklentide olma bak yorumlarında hala ''boşanmak niyetindeyse bilmiyorum'' filan gbi laflar ediyorsun, yapma.
onu bekleme kendin aç davanı ama önce bi yardım al en profesyonelinden
eğer barışmak için bir adım atarsa da ikiniz bi profesyonelden yardım alın böyle ilişki olmaz,evlilik yaşadığınız gibi birşey değil
ayrıca o bahsettiğin kuzen eşi ne çeşit bir insan o kuzen nasıl bi akla sahip algılayamadım,sen mi abartıyorsun yoksa diye düşünüyorum saatlerce ne konuşulabilir diyorum bu kadının kocası yok mu diyorum anlam veremiyorum..
yani Elif, Allah yardımcın olsun,sana sabırlar versin ama önce kendini bi sev sen kendine sahip çıkmazsan,sen kendini sevmez,saygı duymaz ezdirirsen herkesin sana karşı tutumu bu olur.
Elifciğim gani müjdeyi seyrediyorum şimdi ben kimseyi değiştirmeye çalışmam kavga etmem beğenmiyorsam sessizce hayatından kayar giderim diyor seni düzeltmek bize düşmüyor kendimi düzeltmediğimiz gibi ama bu cümleleri hele erkeklerin yanında kurma allah kahretsin falan veya aklına her geleni burda yazdığın gibi eşine de dedin sen ilk tanışmamızda buraya ilk bebek sahibi olmak için kayıt yaptım trend konularda kafa dağıtıyordum senle tanıştım konunla dedim de aklına her geleni deme diye dedin sen ağzının ayarı olsun o haklı ve mutsuz oluyorsun eşinin yanında başka kadını kötülersen illaki savunuyorlar bnm ki de inadıma yapar heee iyi kadın derim kaçarım kadından eşim bana der kadında n tuhaf ya öyle davranılmıydı diye evet haklısın derim bırak eşin görsün sen başkalarını kötüleyip onlar melek sen kötüymüşsün gibi yapıyorsun karşındakinin suçuda örtülüyorSağol amin.
Yorumunu gözümden yaşlar akarak okudum
Allah kahretsin onu
Ben kimseye beddua etmem korkarım haksızsam bana döner diye ama o kadar eminim ki haklı olduğumdan
Bende aksine kocasının psikolojisini elif'in bozdugunu dusunuyorum.Bence bir kadının bir evlilikteki en büyük ihtiyacı güvenmektir.
Ben evlendim ve dedim ki; her an, her gün, her zaman dedektif gibi eşimin peşinde dolaşamam. Ona güvenmek zorundayım. Bu bir kumar, ya kazanacağım ya kaybedeceğim (kaybettim, o ayrı mesele). Ama BEN sürekli düşünceler, şüpheler içinde bir hayat geçiremem. Ben bu hayata 1 kez geliyorum, onu da mutlu yaşamak en büyük ve doğal hakkım. Eğer ki beni aldatırsa, kendisi kaybeder. Beni kaybetmekten korkmalı, bu yüzden beni aldatmamalı. Ben onun sosyal hesaplarını, konuşmalarını takip ettiğim için. Sürekli ensesinde olup onu kontrol etmeye çalıştığım için değil. Ve ona dedim ki: "Seni sana emanet ediyorum ve sana güveniyorum"
Sizin beraberliğinizde sürekli bir güven problemi var. Evlenmeden önceki dönem de dahil. Nedeni ne bilmiyorum. Bir ihtimal, sizin aşırı kıskançlığınız. İkinci ihtimal, eşinizin sizi bu duruma düşürecek ve güveninizi sarsacak davranışları.
Eski mesajlarda yazmış olabilirsiniz ama kaçırmış olabilirim. Eşinizden önce hiç bir erkekle beraberliğiniz oldu mu? Onu da böyle kıskanıyor muydunuz? Kuzenine merhaba dedi diye kendinizi kötü hissediyor muydunuz?
Bana sanki eşinizi çok problemli biri ve sizin de psikolojinizi bozmuş gibi geliyor.
Eşinizi terapiste gitmeye ikna edin bence. İlkinde hayır der, sonrakinde kabul eder belki.
O gitmezse de siz tek başınıza gidin. Eğer ki eşiniz patolojik biri ise, kendinizi ondan kurtarın ve başka biri ile SAĞLIKLI ve sizi mutlu edecek bir ilişki kurun. Eğer sizde sorunlar varsa temeline inin. Sorunları çözün.
Çünkü hayata 1 kere geliyoruz.
Haklısın demek ki kötü de olsa başkasını kötülemycez eşimizin yanında ne kadar acı bi durum sürekli böyle stratejik davranmak zorunda olmak ne kötüElifciğim gani müjdeyi seyrediyorum şimdi ben kimseyi değiştirmeye çalışmam kavga etmem beğenmiyorsam sessizce hayatından kayar giderim diyor seni düzeltmek bize düşmüyor kendimi düzeltmediğimiz gibi ama bu cümleleri hele erkeklerin yanında kurma allah kahretsin falan veya aklına her geleni burda yazdığın gibi eşine de dedin sen ilk tanışmamızda buraya ilk bebek sahibi olmak için kayıt yaptım trend konularda kafa dağıtıyordum senle tanıştım konunla dedim de aklına her geleni deme diye dedin sen ağzının ayarı olsun o haklı ve mutsuz oluyorsun eşinin yanında başka kadını kötülersen illaki savunuyorlar bnm ki de inadıma yapar heee iyi kadın derim kaçarım kadından eşim bana der kadında n tuhaf ya öyle davranılmıydı diye evet haklısın derim bırak eşin görsün sen başkalarını kötüleyip onlar melek sen kötüymüşsün gibi yapıyorsun karşındakinin suçuda örtülüyor
Evet öyle diyorum ama benim onunezdiğim doğru değilElif sen şeymi demek istiyorsun
barışırsam bayanlarla samimi olacak beni ezecek işte burnumdan kıl aldırmayacagım e barısmasam yuregım kaldırmayacak.
bu cok hastalıkmı bı dusunce
sımdıye kadar kocanızı ezdıgınızı dusunuyorum
Taö tersi..Bende aksine kocasının psikolojisini elif'in bozdugunu dusunuyorum.
Ben ılk evlılıgımde aldatıldım hıc kıskanmadım, 2. evlendım bıldıgım kadarıyla aldatılmadım yıne hıc kıskanmadım.
Bence bu kısının kendıne ozguvenıyle alakalı baslıyor. ayrıca kuzenıne merhaba demesınde ne var yahu , ınsana delı muamelesı ederler. Bız cok cok modern bı aıleyız dıyemem ama gordugum kadarıyla oldukca medenı ve modern bır aıleye ve akrabalara sahıbım.
Ben şaşkınım dıyorum ya kafamda bır kıvanc tatlıtug ve yıldız tılbe evlılıgı canlanıyor sankı o denlı kıskanclıgın bı sebebı olamaz benım gorusume gore
aranızda baya yas farkı varmıs ben sahsen kendımden bu kadar buyuk bırıyle evlenmemTaö tersi..
Neyse
Ben bızmadım onun psikolojisini biz bu ilişkiye başladığımızda herşey yolundaydı ne aşırı kıskançlık ne bişey... Sonra sonra öyle olaylar oldu ki yani aldatma değil hep fırsat verdi başkalarına düzelir dedim geçer dedim çok sevdim yumuşak yüzlü kimseyi kıramayan bi insan dedim ama hiç düzelemedi buda kuskançlığımı tetikledi
Ben zaten suçum olduğu konuları kabul ediyorum aptalca şeyleri kıskandım hata yaptım çık bunalttım onu ama dediğim gibi oda başkalarına fırsat verdi hep 3. Şahısları korudu mesafe koya adı istediğim gibi.aranızda baya yas farkı varmıs ben sahsen kendımden bu kadar buyuk bırıyle evlenmem
bende 28 yasındayım .
Ama ılıskının hep baslarında sen kıskanıyordun hatırlıyorum ben hep maıllerını kontrol edıyordun dıdıklıyordun neden yanı ne gerek vardı
kaldıkı adam dıyorsun suanda 36 yasında suadna tatıle gıttındede bı halt edecegını dusunuyorsun pekı ya senın aılen ne dusunuyor bu ayrılık konusunda
Etmiyorum zatenTamam anladım biraz daha okudum
şimdi senın kıskanc oldugunu bılıyoruz bunu ınkar etme
guzelımde dıyorsun
ıse gıttın mı bugun ?
Bende ısım dolayısıla hep erkeklere muhattap oluyorum .Ben zaten suçum olduğu konuları kabul ediyorum aptalca şeyleri kıskandım hata yaptım çık bunalttım onu ama dediğim gibi oda başkalarına fırsat verdi hep 3. Şahısları korudu mesafe koya adı istediğim gibi.
Yaş önemli değil ki akıl yaşta değil
Annem boşanmamı istiyo çünkü gözünün önünde acı çekiyorum
Bende aksine kocasının psikolojisini elif'in bozdugunu dusunuyorum.
Ben ılk evlılıgımde aldatıldım hıc kıskanmadım, 2. evlendım bıldıgım kadarıyla aldatılmadım yıne hıc kıskanmadım.
Bence bu kısının kendıne ozguvenıyle alakalı baslıyor. ayrıca kuzenıne merhaba demesınde ne var yahu , ınsana delı muamelesı ederler. Bız cok cok modern bı aıleyız dıyemem ama gordugum kadarıyla oldukca medenı ve modern bır aıleye ve akrabalara sahıbım.
Ben şaşkınım dıyorum ya kafamda bır kıvanc tatlıtug ve yıldız tılbe evlılıgı canlanıyor sankı o denlı kıskanclıgın bı sebebı olamaz benım gorusume gore
Bakımlı gıttın ınsallahEtmiyorum zaten
Evet geldim odamdayım ya çıkmadım hiç bugün millet de bişey oldu sanıcak ama halim yok yürümeye bile
Yok süslenecek halde değilim ki ama hep bakımlıymdır hep söyle düşünürüm bşy olsa hastaneye düşecek olsam insanlar beni kötüngörmemeli.Bakımlı gıttın ınsallah
gıyındınmı suslendın mı naptın
oglen arasında kuafore gıt
madem esınde ara ara senı kıskanııyor
senın onun ıcın dagıldıgını gormesın
annesını araya koymus sana sart sunmuslar hıc hosuma gıtmedı
madem oyun edıyorlar sende et
sana gıt bırıyle sohbet et demıyorum ama kendıne gel
Umarım fılan degıl yahu elıf dayanmak zorundasınYok süslenecek halde değilim ki ama hep bakımlıymdır hep söyle düşünürüm bşy olsa hastaneye düşecek olsam insanlar beni kötüngörmemeli.
Şu an yapamam bu dediğini ama haftasonu iyice dinlenip pazartesi daha güçlünolabilirim inş öyle olur umarım yani
Ben de diyorum niye anlaşıyoruzAhahah yok kuzum ama hermes charm alındı ilaveten :)
Yani kendimi ölfürmeyeceğime göre evet dayanmak zorundayım başka bi yolu yok bununUmarım fılan degıl yahu elıf dayanmak zorundasın
Hem boyle yaparak daha ıyı hıssedeceksın
sonucunu dusunme bence esın doner donmez umursama hedefın bu olmamalı ama her turlu ıyı hıssedeceksın.
Sanada erkek mı yok yahu kac senedır madem yeter yanı
Öğrencisine silgi verdi diye kıyamet koparan kadın bunu yemez ya görmezden geldi büyük ihtmalle.Batum mevzusundan kusacak biri olarak anlatayım hemen. Elif eşinin boo..g uygulamasına bakarken mesaj geliyor o işlerin yani fuhuşun yapıldığı Batum' da iki tane çift kişilik oda ayırtılmış. Ve eşi de Elif'e tam aynı tarihte bir eğitime mi seminere mi ne gideceğini söylemiş. Elif bunu adama sorunca yanlışlıkla uygulama rezervasyon yapmış demiş eşi. Elif de bunu yedi. Bunu yedi yuttu adamla devam etti ama şimdi yine apayrı saçma şeylere dertleniyor.
Saclarınıda boyatabılırsın benceYani kendimi ölfürmeyeceğime göre evet dayanmak zorundayım başka bi yolu yok bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?