- 23 Eylül 2014
- 3.881
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yok süslenecek halde değilim ki ama hep bakımlıymdır hep söyle düşünürüm bşy olsa hastaneye düşecek olsam insanlar beni kötüngörmemeli.
Şu an yapamam bu dediğini ama haftasonu iyice dinlenip pazartesi daha güçlünolabilirim inş öyle olur umarım yani
Öğrencisine silgi verdi diye kıyamet koparan kadın bunu yemez ya görmezden geldi büyük ihtmalle.
Elife yükleniyoruz hep ama kocası tekin pabuç değil yani
Saclarınıda boyatabılırsın bence
ama bu sefer daha guzel bır kuafore gıtmelısın
Bir kuaföre gitsen, biraz alışveriş yapsan o kadar iyi gelecek ki .. Yapma bunu kendine ..
Ve lütfen bu cumartesi psikologa git .
Biryere gitsem arayıp canımı sıkıcak diye korkuyorum cvp vermesem o telefon akşama kadar çalar
Canım çok ysnıyo aöa şu an arayıp eve dön dese dönmem biraz annemde kalmk istiyorum
Aklımdan iyi bişey geçmiyo ki ya zaten programı yapmayı da unuttum ben napıcam inş yapar eşim biraz vicdanı varsa o ayarlıyo çünküNiye varsayım yapıp sanki kendin olacakmış gibi hareket ediyorsun ??
Aklımdan iyi bişey geçmiyo ki ya zaten programı yapmayı da unuttum ben napıcam inş yapar eşim biraz vicdanı varsa o ayarlıyo çünkü
Kesin değil ama artık korkuyorumAklından kötü şeyler geçebilir ama bu geçen şeyler kesin olacakmış gibi hareket etmen tuhaf değil mi ?
bunu kendine yapma sıyrıl şu önyargılarından.
ne programıAklımdan iyi bişey geçmiyo ki ya zaten programı yapmayı da unuttum ben napıcam inş yapar eşim biraz vicdanı varsa o ayarlıyo çünkü
Final sınavı programıne programı
Alıcam inş bu cumartesi ama yine anlık rahatlama olcak
Şimdi bende bişey diyemycem hemde hiçbirşeye... Yok ayrılıyım desem kaldırcak güçte değilim.
Peki kızlar var mı facesnde filan senin nişanlının nişanlındı değil mi? Bide böyle akraba kızlarıyla nasıl aradı benim karaktersiz eşim gibi onları savunur mu
Bunları sadece benim karaktersz eşim yapar çünkü ben dışında herkesi ailesi karısı olarak görüyo demek ki
Hakkımı helal etmiycem ona
Normal olduğu için mi benim yaptığım programa burun kıvırıp kuzeninin eşimin yaptığı programa gidicez diye diretti? Ona kimse laf edemez dediElif anla artık senin kocan Batum'a gitme çabası ve anasına seni aratması harici normal bir adam. Hem de çok normal, hepimizin kocası kuzenleriyle oturur, konuşur, şakalaşır, erkek arkadaşlarının, kuzenlerinin eşleriyle aynı ortamda konuşur, benim için gereksiz laubalik akrabası olmayan bayanlarla (benim bayan arkadaşlarım olur, erkek arkadaş eşleri olur, bayan iş arkadaşları olur vs vs) bel altı konuşması, el şakası yapması, gereksiz samimi sözcük kullanmasıdır, onun harici bayan iş arkadaşları ile yemeğe gitmesi, havadan sudan konuşması falan aşırı normal birşey.
Eğer senin yaptıkların normalse bu dünyada sen ve sen gibi aşırı kıskanç olan %5 harici, diğer %95imiz anormal olurduk. Anla işte sende anormal olan birşey var, kocan senin bu durumundna ötürü artık isyan bayrağı çekti, sen çektirdin adama.
Sen aşırı vesveselisin ve vesvese insanı yiyip bitirir. Kocandan Batum meselesi yüzünden ayrılmadın ya bence ayrılma çünkü adam normal bir birey sana göre, anlaman için ne yapmamız lazım?
Senin annen ve babanın ilişkisi nasıl elif, annen ya da baban da kıskançlık var mıydı? Baban akraba hanımları ile şakalaşmaz mı, ya da annen kendi kuzenleri ile çok mu mesafeli. Artık senin şu durumunun köküne inmek gerek.
Normal olduğu için mi benim yaptığım programa burun kıvırıp kuzeninin eşimin yaptığı programa gidicez diye diretti? Ona kimse laf edemez dedi
Yada o nırmal olduğuniöin mi onladar insana fırsat verdi ciddi davranmadı okulda dedikodu bile çıkmıştınya sırf nasıl davranması gerektiğini bilmediği için
Annemde bi kıskançlık yok babamda öyle çok rahat insanlar bilmiyorum bende de aşırı olmazdı belki körüklemeseydi adamın biri
AnladımBu asistan ve öğrenciler arası dedikodu çok olan birşey, hani şurada ünv okuyan herkese sor, asistanların dedikodusu hep çıkmıştır. Hep konuşulurlar yani öğrenciler kendi arasında.
Yani genç ve eli yüzü düzgün asistanlar öğrenciler tarafından hedef olabilir, konuşulur, aman bana baktı, bana canım dedi falan denir, bunu büyütme bence. Hele ki asistanlara ulaşmak için kendini paralayan kızlar vardır. Bence eğer eşin istese orada öğrencileri sıraya dizerdi, bence eşin gayet normal biri.
Kuzen eşine gelince, bence kocan artık sana isyan bayrağı çektiği için o kadını korumuş. Benim de eşim benim kendi kardeşlerimle bile aşırı sık görüşüp onu ihmal ettiğimi söyler, bazen o yokken onlarla dışarı çıkmamı sorun eder ve ben de inadına onlarla çıkmak isterim. Yani beni kısıtladı mı biri, daha çok onu yapasım gelir. Senin gibi bir akrabama taksa, kocamın inadına daha çok o kişiyle görüşürüm. Aynı senin yaptığın gibi birine laf etse akrabam olan (kuzenim olur, eşi olur) o insanı savunurum ya ben de kesinlikle. O kişiyi kendim sevmesem de savunurum.
Sen o kadınla görüşme dedikçe daha çok yapacak, ya da önüne kısıtlama getirdikçe kısıtlamalarını daha çok delmek isteyecek, herkes bunu yapar. Ben özgürlüğüme düşkünüm, eşimin yüzünü öne eğdircek birşey yapmam ama benim arkadaşıma, eşime, dostuma kısıtlama getiremez. Bunu yaparsa boşanmaya kadar gider bu çok net.
Ama eşimi 30 kadının arasına koyarım güvenle, o kadar güveniyorum ki ona. Y.dışına gider, ş. dışına gider günlerce kalır, aklıma acaba biriyle samimi mi diye gelmez bile.
Sen rahat olursan kocan da o derece senin istediğin gibi biri olur. Ya bu adam robot değil ki, kurasın da istediğini yapsın. 36 yaşında bir adam. Ve sen bunu yaptıkça annesine daha çok itiyorsun onu, yapma bence.
Velhasıl sen yapıyorsun ne yapıyorsan anla bunu ve kendini değiştir elif. Normal bir hayatı seç.
Evet hala aynı konuşmadıkelif naptın konuştunuzmu eşinle hala aynımı durum annesindemi kalıyor
Anladım
O zaman rahat olursam istediğim gibi biri mi olacak yani bilemiyorum keske olsa
Ha olduda hakkını yemiyim ama böyle kavga çıkınca inadına yapcam diyo
Şu inadına yapma psikolojisi nasıl birşey yani ben hiç taşamadım bunu sevdiğim biri bana deseli şunubyapma bu beni üzecek yapmam bende bu bana daha cazip gelmez o yüzden anlayamıyorum nasıl birşey bu
Çok haklısın herkes böyle söylüyo zaten aksini söyleyen olmadı şimdiye kadar ben beceremiyorum işte politik olmayı becerebilsem herşey daha farklı olacak belki deKarakter meselesi bu, ben inadına yaparım yani. Eşimi üzmek değil bu, bana ısrarla şunla görüşme, bunla buluşma derse asıl o beni üzer. 30 yaşıma gelmişim, annem babam bana karışmamış, hep doğru bulduğum kişilerle görüşmüşüm, eşim diye de bana bu kadar karışamaz ya. Ben çocuk muyum da bana dayatacak kendi fikrini. Belki onun sevmedim dediği adam bana çok mutluluk veren biri. Neden o sevmiyor diye konuşmayı sevdiğim birini harcayayım ki? Hayat ben ve eşim değil, arkadaşlarım, dostlarım, akrabalarım da var.
Hayat böyle geçer mi canım ya? Hep sana ne yapman gerektiğini söyleyen bir eş. Ben darlanırım, bunalırım ve o bana yapma dedikçe yaparım. Millet mutlu olacak diye kendimden taviz veremem. Haa taviz vereceğim noktalar var, ben de eşimi, ailemi mutlu etmeyi severim de ama yeri geldi mi postamı koyarım. Beni böyle kabul etmeyip, değiştirmeye çalışan adama da bir süre sonra kocanın sana yaptığı gibi ders veririm.
Bak bana bir kez normal bir şekilde anlatsa canım ben şu şu kişiden hoşlanmıyorum, hani sen görüşsen de ben çok görüşmek istemiyorum dese, mantıklı gerekçeler sunsa amenna, o kişiyle onu muhattap etmem ama 30 kere en olmayacak durumda bile onla görüşme, sevmiyorum, yapma dese git ötede bayıl derim kocama. O insan ağzıyla kuş tutsa, belki dünya iyisi bile olsa eşim onu bellemiş bi kez kötü diye. Eşim de aynı sen gibi yaptı bunu, önyargılı yaklaştığı oldu ama sonra sevdi bile o insanları.
Benim de eşimin akrabalarından sevmediğim insalar oldu, eşime anlattım, sen gitsen de ben gelmek istemiyorum dedim anlayışla karşıladı. Yeri geldi mi o kişilerle paylaşım yaptım sırf eşim mutlu olsun diye ama eşime 30 kez adamları kötülemedim, çünkü bu ters teper aynı sende olduğu gibi. Biraz politik ol, adamları idare etmek çok kolay aslında. Onlar biz gibi kompleks değil, çok sığlar ve dümdüzler cidden bak.
O konuşarın hepsi aynı anda açılmadı ve zaten dırdur eden biri değilim ben burda anlatıp rahatlıyorum işteAy ne çok konu acmissin hepsini okumaya sabrim yetmedi yok kafama takıldı yok kv ye gittik sen hurda bile bukadar çok konuşup kafana takip hiç susmuyosan gerçek hayatında nasılsın tahmin etmek zor değil biraz rahatla ta biraz nefes aldı Gına geldi valla bosanirsin tabi
Çok haklısın herkes böyle söylüyo zaten aksini söyleyen olmadı şimdiye kadar ben beceremiyorum işte politik olmayı becerebilsem herşey daha farklı olacak belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?