- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ailelerdeyiz halaKendi evinizde misiniz, ailelerinizle misiniz hala?
Üzgün durmadım yanında ama bu belirsizlik beni mahvediyoElifcim eşine karşı dik duruş sergilemişsin ve söylediklerinin arkasında dur , kararlı olduğunu göster.
Eşime nasıl anlatabilirim o kadının onun ailesi olmadığını onun ailesinin annesi babası kardeşleri ve ben olduğumu nasıl anlatabilirim tabi bu yaşa gelmiş bunu anlamamış ama belki anlayabilir
Benim anlamadığım insan kuzeninin eşi için eşiyle bu kadar kavga eder mi yahu ? Mesafeli duruversin ne olacak? Kendi eşimden daha mı önemli ? Elif'cim üzgünüm ama benim aklıma farklı şeyler geliyorEşime nasıl anlatabilirim o kadının onun ailesi olmadığını onun ailesinin annesi babası kardeşleri ve ben olduğumu nasıl anlatabilirim tabi bu yaşa gelmiş bunu anlamamış ama belki anlayabilir
Ortada kanıtlanmış bişey yok ben napiyim konu her açıldığında inkar ediyo diyceksin ki ayrıl ayrılamadım işte ortada kaldım daha işim yok milletle mi eğlenicemElif kadından önce bir Batum meselesi vardı o ne oldu ? Konunu bilmeyen arkadaşların da kafası karışıyor bir öyle bir böyle ama bu adam sana o tarihlere eğitim mi iş mi bir şey var dedi mi ? Dedi. Otelde oda ayırtıldığını gördün mü ? Gördün. Bunu geçtin de halen kuzenin eşinde misin gerçekten ? Çünkü ben artık bizimle eğlendiğini düşünmeye başlıyorum.
Yok benim aklıma gelmiyo bu kadar da olmaz diyorum ama çok haklısın kuzen eşi kim ki eşden daha değerli olsun? Burda bir anormallik var ben kadından nefret ediyorum diye mi inada bindirdi yoksa bşka bişey mi bilmiyorum ama şuna eminim bu konu çözülene kadar o eve dönememBenim anlamadığım insan kuzeninin eşi için eşiyle bu kadar kavga eder mi yahu ? Mesafeli duruversin ne olacak? Kendi eşimden daha mı önemli ? Elif'cim üzgünüm ama benim aklıma farklı şeyler geliyor
Yok benim aklıma gelmiyo bu kadar da olmaz diyorum ama çok haklısın kuzen eşi kim ki eşden daha değerli olsun? Burda bir anormallik var ben kadından nefret ediyorum diye mi inada bindirdi yoksa bşka bişey mi bilmiyorum ama şuna eminim bu konu çözülene kadar o eve dönemem
Evet ama hadi kz kardeşi olsa anlarım yada ne bileyim daha takın bi akraba kuzen eşi ne kim oluyo o bu iş ya çözülcek yada bilmiyorum olmaz böyleYok genelde erkekler evdeki karisindan daha fazla ailesindeki diger bireylere deger verme egilimindedir...millet yanlis anlar potansiyeli vardir onlarda...ve evdeki kadin her dediklerini yapmak zorundaymis gibi davranirlar hatta sevmedikleri ortamlara bile zorla sokarlar eslerini...bu erkekler genelde ozguveni dusuk erkeklerdir...bizim ayri planimiz var esimle takilcaz diyemeyecek kadar baskalari icin yasarlar...
Ortada kanıtlanmış bişey yok ben napiyim konu her açıldığında inkar ediyo diyceksin ki ayrıl ayrılamadım işte ortada kaldım daha işim yok milletle mi eğlenicem
İnşallah dediğin gibidir Can'ım. Belki de inada bindirmiştir. Ama yani hadi kuzeni olsa falan neyse de kuzeninin eşi, dıdının dıdısı için insan eşini bu kadar üzmez. Asla geri adım atma sen. Dik durusunu bozma.Yok benim aklıma gelmiyo bu kadar da olmaz diyorum ama çok haklısın kuzen eşi kim ki eşden daha değerli olsun? Burda bir anormallik var ben kadından nefret ediyorum diye mi inada bindirdi yoksa bşka bişey mi bilmiyorum ama şuna eminim bu konu çözülene kadar o eve dönemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?